A bükki Imó-forrás

Az időszakos, váltakozó vízhozamú bükki karsztforrás többnyire kora tavasszal, vagy nagyobb mennyiségű csapadék után tör a felszínre.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

ImmunPro és LipoCell C1000

Dátum: 2021.01.21. csütörtök
 
 

Mi a Hymato Productsnál követjük a trendeket, figyeljük, merre tart a világ, milyen népbetegségekre – például a gluténérzékenység problémájára, autoimmun betegségekre, immunerősítés hatékonyságára stb. – keresik a gyógymódokat, megoldásokat.
Mi is igyekeztünk válaszokat adni ezekre a gondokra.
A bélflóra támogatása mellett, szintén ennek jegyében elindult egy úgynevezett liposzómás technológiai fejlesztésünk.
Ez a vonal azért érdekes, mert vannak olyan hatóanyagok, amelyeket liposzómákba csomagolva sokkal hatékonyabban képesek felszívódni a szervezetben.
Ezek többnyire a vízoldékony, sérülékenyebb vitaminok (pl: a B-vitamin család). Több ilyen étrend-kiegészítő termékünk is született.
Ezek közül a legfontosabb a C-vitaminunk, illetve az olyan hatóanyagok, amelyek nehezen oldódnak vízben, vagy kevésbé hatékonyan szívódnak fel a bélrendszerből. Ezeknél látványos eredményeket sikerült elérnünk a termékeinkkel.

Két új liposzómás termékünk közül az egyik az ImmunPro, amely kimondottan az immunrendszer erősítését hivatott szolgálni.

• nagy mennyiségű D-vitaminnal (2000NE)
• cinkkel (40mg)
• C-vitaminnal (500mg)
• quercetinnel (200mg)
• N-acetil-ciszteinnel (100mg)

IMMUNERŐSÍTŐ: A termék Cink, C- és D-vitamin tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

ANTIOXIDÁNS: A termék quercetin tartalma hozzájárul a szervezet antioxidáns kapacitásának fenntartásához.

CSÖKKENTI A FÁRADTSÁGOT: A termék C-vitamin tartalma csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget. A termék C-vitamin tartalma hozzájárul a szervezet energia szintjének és vitalitásának fenntartásához. A quercetin hozzájárul az egészséges szervezet fenntartásához.

A másik újonnan megjelent termékünk a LipoCell C1000

• 1000 mg C-vitaminnal és
• 10 mg citrus bioflavonoiddal

A termék hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Védi a sejteket az oxidatív stresszel szemben. Csökkenti a fáradtságot. Hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, valamint a megfelelő kollagén képződéshez.

LipoCell® C-vitamin liposzómákba (mikroszkopikus kapszulák) zárt C-vitamint tartalmaz, így jelentősen megnőhet az aktív hatóanyagok felszívódása a bélrendszerben.
A termékben található bioflavonoid szintén jelentős mértékben hozzájárulhat a C-vitamin biológiai hasznosulásához, melyre már Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas magyar orvos is felhívta a figyelmet.

Elérhetőségek és további információ:
web: Főoldal | Hymato Products Kft. http://www.hymato.hu
facebook: Hymato Products | Facebook www.facebook.com/hymato
youtube: Hymato Products Kft - YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCHKMc2j6k1tT_l4_T9rJzOg

 


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Díjat nyert Londonban a k2 Színház

A k2 Színház Búcsúkoncert című darabja, amelyet a Londoni Magyar Kulturális Központ mutatott be a brit fővárosban, nyerte meg a Voila OffFest díjat a független ...

Kezet formázó kilátó Nógrádban

Az installációt a Farkaskútvölgy Hagyományőrző és Lótenyésztő Sportegyesület kezdeményezésére Csíkszentmihályi Benjámin építész készítette.

Tél

Síelők a mátraszentistváni síparkban 2021. február 14-én.

Pécsi Balett

Szombaton debütál a Pécsi Balett online tánctanító projektje a legkisebbeknek, akik YouTube-videók segítségével otthonról tanulhatják meg a klasszikus ...

Munkácsy-szobor

Egy egészalakos Munkácsy-szobrot, valamint a festőgéniusz két híres alkotására utaló köztéri művet helyeznek ki 2022 első felében a jelenleg is épülő Munkácsy-negyedben ...

Paloznaki Jazzpiknik

Candy Dulfer, Mario Biondi, az MF Robots és a De Phazz is fellép az idei Paloznaki Jazzpikniken, amelyet a tervek szerint július 29-től 31-ig rendeznek ...

 
Ez történt a héten

Filharmónia Magyarország

Csaknem 20 online koncertet, közte a Kodály Kórus Debrecen és a Savaria Szimfonikus Zenekar előadását kínálja márciusban a Filharmónia Magyarország.

Berlinale

Hétfőn kezdődik a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale), amelyen a szemle 71 éves történetében először egyszerre két magyar nagyjátékfilm is indul ...

Művészeti portréfilmek az Uránia online csatornáján

Több mint 30 művészeti tárgyú portréfilmet tesz ingyenesen elérhetővé az Uránia Nemzeti Filmszínház Látótér-Alkotóportrék címmel március 1-jétől online ...

Idegenvezetők Világnapja

Online rendezik meg az Idegenvezetők Világnapja eseményeit idén február 25. és 28 között.

Göcseji Múzeum

Bemutatták a hetven évvel ezelőtt alapított Göcseji Múzeum új tanulmánykötetét kedden Zalaegerszegen, a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban.

OperaSzerda

Rost Andrea főszereplésével folytatódik az OperaSzerda, Giacomo Puccini Pillangókisasszony című operájának legszebb részletei hangzanak el szerdán az Eiffel ...

 
 
weather failed, check feed URL