Kávéházak éjszakája

Harminc helyszín és mintegy száz kulturális program várja a kávéházi kultúra kedvelőit május 17-én Budapesten, az idei Kávéházak éjszakája programjain.

Bővebben...
 

Húsvét a Skanzenben Szentendre 2019.04.21-04.22.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Sandoz Hungária Kft.

Dátum: 2010.07.08. csütörtök
 
 
 
 

A Sandoz világviszonylatban vezető helyet foglal el a generikus gyógyszerkészítmények előállítása területén. Magas színvonalú, ugyanakkor kedvező árú gyógyszereket fejlesztünk ki, gyártunk és forgalmazunk; ezáltal életeket mentünk és sokak életminőségét javítjuk. Világméretű hálózatunknak köszönhetően, napjainkra a Föld népességének 90%-a számára elérhetőek a termékeink. Amellett, hogy a betegek számára közvetlen megtakarítást jelent a Sandoz termékek használata, a vállalat világviszonylatban hozzájárul az egészségügyi rendszerek stabilitásához, és forrásokat szabadíthatunk fel az új, innovatív gyógyszerek kifejlesztésére is.

 
Edouard Sandoz (1853-1928)
 

A Sandoz napjainkban már nem csak a lejárt szabadalmú gyógyszerek gyártásával foglalkozik. E hagyományos tevékenységünk mellett, kiemelkedő helyet foglal el a nehezen elkészíthető, különleges gyógyszerek kifejlesztése és gyártása. Széles skáláját állítjuk elő a standard generikumokhoz szükséges komplex gyógyszerszállító rendszerektől, a modern biofarmakológiai készítmények előállításáig (biosimilar gyógyszerek).

A Sandoz Hungária Kft. küldetésének alappillérei, céljaink, törekvésünk, értékeink illeszkednek, a Sandoz nemzetközi alapelveihez.

Célunk és alapvető feladatunk, hogy termékeinkkel, tevékenységünkkel jobbá tegyük az emberek életét. Ennek érdekében a szabadalmi védettség alól kikerülő gyógyszereket, aktív gyógyszerösszetevőket, biotechnológiai termékek széles palettáját fejlesztjük, gyártjuk és értékesítjük megfizethető áron, de eleget téve a legmagasabb minőségi követelményeknek.

 
 

Tevékenységünk során egy olyan értékrendszert teremtettünk, amelynek köszönhetően minden partnerünket, vásárlónkat folyamatosan, az elvárható legmagasabb standardok alapján szolgáljuk ki. A világ vezető generikus gyógyszergyártójaként feladatunknak tartjuk a orvosi ellátáshoz jutás megkönnyítését, valamint az egészségügyi rendszerek támogatását.Tesszük mindezt azon felelősség tudatában, amit a piacvezető pozíció megkövetel.

 
 

A Sandoz a társadalmi felelősségvállalás elkötelezett híve, így törekszünk rá, hogy működésünk hosszútávon fenntartható legyen, mind gazdasági, szociális és környezeti szempontból is.

A vállalat filozófiáját leginkább a magas minőség, a globális jelenlét és az innováció hármasával tudjuk legtömörebben összefoglalni.

A kiemelkedő minőség biztosításával a Sandoz a folyamatosan növekvő megrendelői igények maradéktalan kielégítését tűzte ki célul maga elé.

A globális jelenlét biztosítja a Sandoz számára, hogy egységes, nemzetközi vállalatként más országokban tapasztalt pozitív folyamatokat, szinte azonnal minden nemzeti piacra átültethesse.

Az innováció - paradox módon - hagyomány a Sandoznál. Termékpalettánk folyamatos bővítése mellett köteleztük el magunkat azért, hogy ügyfeleinket mindig a legkorszerűbb termékekkel és technológiákkal tudjuk ellátni.

A Sandoz Hungária Kft-nél elkötelezettek vagyunk, hogy elnyerjük ügyfeleink fenntartás nélküli bizalmát. Ennek érdekében vállalatunk globális tapasztalatait és innovatív szemléletünket használjuk fel, hogy a legjobb minőségű, egyedülálló termékeket és szolgáltatásokat tudjuk nyújtani. Célunk tehát, hogy elnyerjük a vásárlók bizalmát és úgy tekintsenek ránk, mint a generikus gyógyszergyártók leginkább vevőorientált vállalatára.

A Sandoz Hungária Kft-nél folyamatosan figyelemmel kísérjük ügyfeleink változó igényeit és arra törekszünk, hogy kreativitásunk és innovatív szemléletünk segítségével ezeknek az igényeknek a lehető legjobban meg tudjunk felelni.

Elérhetőségek:

Levelezési cím

Sandoz Hungária Kft.

Budapest Bartók Béla út 43-47. 1114

Telefon: +36 1 430 2890

Fax: +36 1 1430 2899

Email: info.hungary@sandoz.com

Web: www.sandoz.hu

 


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Máté Bence békás fotója nyert a World Press Photo természetfotó kategóriájában

Máté Bence Túlélési ösztön című békás fotója nyert az év sajtófotóit elismerő World Press Photo-díj természetfotó kategóriájában - jelentették be csütörtökön ...

Felvidék Fesztivál

Felvidék Fesztivált rendeznek csütörtöktől a Magyarság Házában. A gömöri régió bemutatására fókuszáló, vasárnapig tartó rendezvényen színházi, zenei és ...

Szakmák Éjszakája

A szakképzési lehetőségekre szeretnék felhívni a figyelmet a pénteken megrendezendő Szakmák Éjszakáján.

Európa Játékok

Június 21-én kezdődik Minszkben a II. Európa Játékok, amelyen 15 sportág 199 versenyszámában hirdetnek győztest. Magyarország várhatóan közel 130 sportolót ...

Csaknem 550 evezőst várnak a budapesti évadnyitóra

Több mint 60 csapatban csaknem 550 evezős méri össze tudását a Budapest Kupa Regattán, amelyet szombaton kilencedik alkalommal rendeznek meg az évadnyitónak ...

Gemenci faóriásokhoz indul túra a hétvégén

A gemenci erdőben megbújó, idős faóriásokat fedezhetik fel a természetbarátok a Gemenc Zrt. hétvégi túráján.

 
Ez történt a héten

Húsvéti forgatag a Szennai Skanzenben

Húsvéti forgatag várja az érdeklődőket április 19. és 22. között a Szennai Skanzenben.

Életre kelnek a húsvéti hagyományok Ópusztaszeren

Életre kelnek a húsvéti hagyományok, változatos programok várják a látogatókat az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban \"rügyfakasztó vasárnap\" ...

Húsvéti programok a diósgyőri várban

Húsvéti locsolkodás, tojásfestés és tojáspatkolás, muzsika, népi játékok várják mindazokat, akik a húsvéti ünnepeket alatt a diósgyőri várba látogatnak.

Vivicittá

Minden eddiginél többen, 31 293-an neveztek idén a kétnapos 34. Telekom Vivicittá városvédő futófesztiválra, amelynek fő számát, a 21 kilométeres félmaratont ...

Olasz Napok Várpalotán

Negyedik alkalommal rendezik meg az Olasz Napokat hétvégén a Veszprém megyei Várpalotán, a programokat olasz autó- és motorkiállítás is színesíti.

A költészet napja

Kortárs versek és novellák által inspirált képzőművészeti alkotásokból nyílt kiállítás a Magyar Írószövetség fővárosi székházában szerdán.

 
 
weather failed, check feed URL