Advent

Az adventi időszakban idén is felépül Vácrátóton a mesebeli Mézeskalácsfalu, amelyet először a Mindenki karácsonya elnevezésű rendezvényen lehet majd megtekinteni december 15-én.

Bővebben...
 XXVIII. Nemzetközi Betlehemes Találkozó Debrecen 2018.12.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Sandoz Hungária Kft.

Dátum: 2010.07.08. csütörtök
 
 
 
 

A Sandoz világviszonylatban vezető helyet foglal el a generikus gyógyszerkészítmények előállítása területén. Magas színvonalú, ugyanakkor kedvező árú gyógyszereket fejlesztünk ki, gyártunk és forgalmazunk; ezáltal életeket mentünk és sokak életminőségét javítjuk. Világméretű hálózatunknak köszönhetően, napjainkra a Föld népességének 90%-a számára elérhetőek a termékeink. Amellett, hogy a betegek számára közvetlen megtakarítást jelent a Sandoz termékek használata, a vállalat világviszonylatban hozzájárul az egészségügyi rendszerek stabilitásához, és forrásokat szabadíthatunk fel az új, innovatív gyógyszerek kifejlesztésére is.

 
Edouard Sandoz (1853-1928)
 

A Sandoz napjainkban már nem csak a lejárt szabadalmú gyógyszerek gyártásával foglalkozik. E hagyományos tevékenységünk mellett, kiemelkedő helyet foglal el a nehezen elkészíthető, különleges gyógyszerek kifejlesztése és gyártása. Széles skáláját állítjuk elő a standard generikumokhoz szükséges komplex gyógyszerszállító rendszerektől, a modern biofarmakológiai készítmények előállításáig (biosimilar gyógyszerek).

A Sandoz Hungária Kft. küldetésének alappillérei, céljaink, törekvésünk, értékeink illeszkednek, a Sandoz nemzetközi alapelveihez.

Célunk és alapvető feladatunk, hogy termékeinkkel, tevékenységünkkel jobbá tegyük az emberek életét. Ennek érdekében a szabadalmi védettség alól kikerülő gyógyszereket, aktív gyógyszerösszetevőket, biotechnológiai termékek széles palettáját fejlesztjük, gyártjuk és értékesítjük megfizethető áron, de eleget téve a legmagasabb minőségi követelményeknek.

 
 

Tevékenységünk során egy olyan értékrendszert teremtettünk, amelynek köszönhetően minden partnerünket, vásárlónkat folyamatosan, az elvárható legmagasabb standardok alapján szolgáljuk ki. A világ vezető generikus gyógyszergyártójaként feladatunknak tartjuk a orvosi ellátáshoz jutás megkönnyítését, valamint az egészségügyi rendszerek támogatását.Tesszük mindezt azon felelősség tudatában, amit a piacvezető pozíció megkövetel.

 
 

A Sandoz a társadalmi felelősségvállalás elkötelezett híve, így törekszünk rá, hogy működésünk hosszútávon fenntartható legyen, mind gazdasági, szociális és környezeti szempontból is.

A vállalat filozófiáját leginkább a magas minőség, a globális jelenlét és az innováció hármasával tudjuk legtömörebben összefoglalni.

A kiemelkedő minőség biztosításával a Sandoz a folyamatosan növekvő megrendelői igények maradéktalan kielégítését tűzte ki célul maga elé.

A globális jelenlét biztosítja a Sandoz számára, hogy egységes, nemzetközi vállalatként más országokban tapasztalt pozitív folyamatokat, szinte azonnal minden nemzeti piacra átültethesse.

Az innováció - paradox módon - hagyomány a Sandoznál. Termékpalettánk folyamatos bővítése mellett köteleztük el magunkat azért, hogy ügyfeleinket mindig a legkorszerűbb termékekkel és technológiákkal tudjuk ellátni.

A Sandoz Hungária Kft-nél elkötelezettek vagyunk, hogy elnyerjük ügyfeleink fenntartás nélküli bizalmát. Ennek érdekében vállalatunk globális tapasztalatait és innovatív szemléletünket használjuk fel, hogy a legjobb minőségű, egyedülálló termékeket és szolgáltatásokat tudjuk nyújtani. Célunk tehát, hogy elnyerjük a vásárlók bizalmát és úgy tekintsenek ránk, mint a generikus gyógyszergyártók leginkább vevőorientált vállalatára.

A Sandoz Hungária Kft-nél folyamatosan figyelemmel kísérjük ügyfeleink változó igényeit és arra törekszünk, hogy kreativitásunk és innovatív szemléletünk segítségével ezeknek az igényeknek a lehető legjobban meg tudjunk felelni.

Elérhetőségek:

Levelezési cím

Sandoz Hungária Kft.

Budapest Bartók Béla út 43-47. 1114

Telefon: +36 1 430 2890

Fax: +36 1 1430 2899

Email: info.hungary@sandoz.com

Web: www.sandoz.hu

 


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A víz világnapján mutatják be a digitálisan felújított Vízipók-csodapókot

Március 22-én, a víz világnapján mutatják be a digitálisan felújított Vízipók-csodapók című egészestés rajzfilmet, amelynek vetítéseihez számos ismeretterjesztő ...

Megjelent a Magyar Konyha idei Budapest Top10 gasztrokalauza

Huszonkilenc kategóriában gyűjti össze budapesti legjobb fine dining éttermeit, bisztróit, levesezőit, borbárjait, újhullámos kávézóit és egyéb vendéglátóhelyeit ...

VII. Debreceni Bormustra

Nyolc borvidék húsz pincészete mutatkozik be szombaton a VII. Debreceni Bormustrán - közölték a szervezők az eseménynek helyet adó Déri Múzeumban.

Pénteken kezdődik az észt zenei hét

Pénteken kezdődik az Észt Zenei Hét elnevezésű programsorozat Budapesten, az Észt Köztársaság kikiáltásának 100. évfordulóját ünneplő jubileumi év zárásaként.

Olasz vetítéssorozat az Urániában

Filmtörténeti klasszikusokon és kortárs mozidarabokon keresztül ismerkedhetnek meg Olaszország tájaival, történeteivel az Uránia Nemzeti Filmszínházban ...

Mátyás-emlékév

A győri Szent László Látogatóközpontban nyílt meg a Magyarság Háza szervezésében tavasszal Pozsonyból indított Mátyás király - mecénás és katona című vándorkiállítás ...

 
Ez történt a héten

Mikulás

A következő napokban több Mikulás-vonat és -HÉV is közlekedik.

Advent

Hagyományőrző kézműves mesterek termékei mellett változatos programok is várják az érdeklődőket a III. Történelmi Kézműves Vásáron és Hagyományőrző Találkozón ...

Cziffra Fesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg a Cziffra György Klasszikus Zenei Fesztivált február 17-től 25-ig Budapesten.

Felkerült a kékfestés az UNESCO szellemi kulturális örökség listájára

A felvételen Bakos Zoltán István kékfestő népi iparművész a bácsalmási kékfestő műhelyben. A műhelyt a Skorutyák család alapította 1879-ben.

Antik ünnep és tudományos konferencia a Szépművészeti Múzeumban

Antik ünnep néven egész napos programsorozattal emlékeznek meg az Antik Gyűjtemény megalapításának 110 éves évfordulójáról a nemrég újranyílt Szépművészeti ...

Rákász Gergely hangverseny-sorozata

A 340 éve született Antonio Vivaldi és nagy csodálója, Johann Sebastian Bach műveivel idézi meg a régi korok ünnepi hangulatát Tél című országos hangversenysorozatán ...

 
 
weather failed, check feed URL