Munkácsy-képpel gazdagodott a Szolnoki Galéria

Munkácsy Mihály Az énekes című festménye. Az alkotással gazdagodott a helyi Munkácsy-kiállítás Pákh Imre műgyűjtőnek köszönhetően.

Bővebben...
 

Nemzetközi Konyhakiállítás Budapest Sportaréna 2019.03.01-03.


Hungexpo 2019.02.21-02.24.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Sandoz Hungária Kft.

Dátum: 2010.07.08. csütörtök
 
 
 
 

A Sandoz világviszonylatban vezető helyet foglal el a generikus gyógyszerkészítmények előállítása területén. Magas színvonalú, ugyanakkor kedvező árú gyógyszereket fejlesztünk ki, gyártunk és forgalmazunk; ezáltal életeket mentünk és sokak életminőségét javítjuk. Világméretű hálózatunknak köszönhetően, napjainkra a Föld népességének 90%-a számára elérhetőek a termékeink. Amellett, hogy a betegek számára közvetlen megtakarítást jelent a Sandoz termékek használata, a vállalat világviszonylatban hozzájárul az egészségügyi rendszerek stabilitásához, és forrásokat szabadíthatunk fel az új, innovatív gyógyszerek kifejlesztésére is.

 
Edouard Sandoz (1853-1928)
 

A Sandoz napjainkban már nem csak a lejárt szabadalmú gyógyszerek gyártásával foglalkozik. E hagyományos tevékenységünk mellett, kiemelkedő helyet foglal el a nehezen elkészíthető, különleges gyógyszerek kifejlesztése és gyártása. Széles skáláját állítjuk elő a standard generikumokhoz szükséges komplex gyógyszerszállító rendszerektől, a modern biofarmakológiai készítmények előállításáig (biosimilar gyógyszerek).

A Sandoz Hungária Kft. küldetésének alappillérei, céljaink, törekvésünk, értékeink illeszkednek, a Sandoz nemzetközi alapelveihez.

Célunk és alapvető feladatunk, hogy termékeinkkel, tevékenységünkkel jobbá tegyük az emberek életét. Ennek érdekében a szabadalmi védettség alól kikerülő gyógyszereket, aktív gyógyszerösszetevőket, biotechnológiai termékek széles palettáját fejlesztjük, gyártjuk és értékesítjük megfizethető áron, de eleget téve a legmagasabb minőségi követelményeknek.

 
 

Tevékenységünk során egy olyan értékrendszert teremtettünk, amelynek köszönhetően minden partnerünket, vásárlónkat folyamatosan, az elvárható legmagasabb standardok alapján szolgáljuk ki. A világ vezető generikus gyógyszergyártójaként feladatunknak tartjuk a orvosi ellátáshoz jutás megkönnyítését, valamint az egészségügyi rendszerek támogatását.Tesszük mindezt azon felelősség tudatában, amit a piacvezető pozíció megkövetel.

 
 

A Sandoz a társadalmi felelősségvállalás elkötelezett híve, így törekszünk rá, hogy működésünk hosszútávon fenntartható legyen, mind gazdasági, szociális és környezeti szempontból is.

A vállalat filozófiáját leginkább a magas minőség, a globális jelenlét és az innováció hármasával tudjuk legtömörebben összefoglalni.

A kiemelkedő minőség biztosításával a Sandoz a folyamatosan növekvő megrendelői igények maradéktalan kielégítését tűzte ki célul maga elé.

A globális jelenlét biztosítja a Sandoz számára, hogy egységes, nemzetközi vállalatként más országokban tapasztalt pozitív folyamatokat, szinte azonnal minden nemzeti piacra átültethesse.

Az innováció - paradox módon - hagyomány a Sandoznál. Termékpalettánk folyamatos bővítése mellett köteleztük el magunkat azért, hogy ügyfeleinket mindig a legkorszerűbb termékekkel és technológiákkal tudjuk ellátni.

A Sandoz Hungária Kft-nél elkötelezettek vagyunk, hogy elnyerjük ügyfeleink fenntartás nélküli bizalmát. Ennek érdekében vállalatunk globális tapasztalatait és innovatív szemléletünket használjuk fel, hogy a legjobb minőségű, egyedülálló termékeket és szolgáltatásokat tudjuk nyújtani. Célunk tehát, hogy elnyerjük a vásárlók bizalmát és úgy tekintsenek ránk, mint a generikus gyógyszergyártók leginkább vevőorientált vállalatára.

A Sandoz Hungária Kft-nél folyamatosan figyelemmel kísérjük ügyfeleink változó igényeit és arra törekszünk, hogy kreativitásunk és innovatív szemléletünk segítségével ezeknek az igényeknek a lehető legjobban meg tudjunk felelni.

Elérhetőségek:

Levelezési cím

Sandoz Hungária Kft.

Budapest Bartók Béla út 43-47. 1114

Telefon: +36 1 430 2890

Fax: +36 1 1430 2899

Email: info.hungary@sandoz.com

Web: www.sandoz.hu

 


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Átadták a kékfestést szellemi kulturális örökséggé nyilvánító dokumentumot Pápán

Átadták a kékfestés hagyományát a világ szellemi kulturális örökségévé nyilvánító dokumentumot a pápai Kékfestő Múzeumban kedden, így már négy magyar vonatkozású ...

Magyar Borok Bálja

Ötfogásos menüsorral, neves pincészetek boraival várja a vendégeket szombaton a Corinthia Hotel Budapestben a 14. Magyar Borok Bálja.

Tízezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a nyíregyházi böllérversenyen

Mintegy tízezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a 2. Nyírségi Disznótoros Fesztiválon és 18. Nemzetközi Böllérversenyen február 16-án Nyíregyh ...

Budapest kulturális és turisztikai nagykövete díj

Harmadszor ítélték oda a Budapest kulturális és turisztikai nagykövete díjat. Az idei kitüntetettet, Kovács Ágnes olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszót ...

Családi Csoki Napok 03.16-17. Granada Hotel Kecskemét

Egy igazán fantasztikus hétvégével várjuk a csokoládé és az édességek szerelmeseit. Ami itt vár Benneteket: Csokoládé minden mennyiségben Egyedi csokoládé ...

Dévényi Sándor építész kiállítása a Pesti Vigadóban

Dévényi Sándor Kossuth-díjas építész, a nemzet művésze munkáit bemutató kiállítás nyílt a Magyar Művészeti Akadémia(MMA) székházában, a Pesti Vigadóban.

 
Ez történt a héten

Csángó Bál a Millenáris parkban

23.alkalommal rendezik meg a Csángó Bált a budapesti Millenáris parkban, ahol bepillantást nyújtanak a csángó magyar kultúrába, a nyári időszakot bemutató ...

Budapest Táncfesztivál

Ma kezdődik a 2019-es Budapest Táncfesztivál, amelynek nyitógálája a Nemzeti Táncszínház új épületében, a fővárosi Millenáris parkban lesz.

10. Borjour Magnum

Minden eddiginél több, összesen 235 borászat több mint 1000 bora közül választhatnak a 10. Borjour Magnum látogatói szombaton a Millenáris park csarnokaiban; ...

Páger Antal-színészdíj

Hegyi Barbara kapta a Páger Antal-színészdíjat, a makói önkormányzat elismerését a Hagymaházban.

Tavaszi fesztivált rendeznek márciusban Veszprémben

Öt produkcióval várja az érdeklődőket március elejétől a 12. veszprémi tavaszi fesztivál. A négy saját előadás mellett egy vendégprodukciót láthatnak az ...

Ludwig 30 kiállítás- és programsorozat

A fennállásának harmincadik évfordulóját ünneplő Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum Ludwig 30 kiállítás- és programsorozatának megnyitója.

 
 
weather failed, check feed URL