SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivál

Online rendezik meg a SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivált: az Orkesztika Alapítvány a fesztivál produkcióit YouTube-csatornáján közvetíti január 19. és 22. között esténként 7 órától.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Albina szőnyegcsalád

Dátum: 2021.10.27. szerda
 
 
 
 
 

A Somogyi és Társa Kft több éve gyárt svéd technológia alapján speciális alapanyagú előtéri szőnyegeket.
Jelenleg a szőnyegek 70%-át Franciaországba exportáljuk. Ezt a szőnyegfajtát hazánkban kizárólag cégünk gyártja. Európában csak Svédországban és Spanyolországban találkozhatunk ilyen jellegű termékkel.

 
 
 

A szőnyegeink előnye, hogy 40 Co fokon, kímélő mosáson mosógépben moshatók, csúszásmentesek, pollenmentesek, hangszigetelők, könnyen tisztíthatók, hosszú életűek, és alacsonyabb árfekvésűek. Használatra ajánljuk, előterekbe, folyosókra, konyhákba nappalikba, fürdőszobákba, teraszokra.

9 fajta mintával, 28 színnel dolgozunk. Rendelkezünk TÜV CERT ISO minősítéssel, a KERMI engedéllyel, vonalkódokkal, prospektusokkal, ajánló táblákkal.

Szőnyegeink Magyarországon egyedülálló speciális alapanyagú, előtéri szőtt szőnyegek. Mosható, csúszás- és pormentesek, kellemes színhatásúak, színtartók, kopásállók, könnyen tisztíthatók, és hosszú életűek. Mindkét oldaluk használható.

 
 

Ajánljuk: lakó előterekbe, folyosókra, konyhákba, nappalikba, fürdőszobákba, porallergiások részére a lakás minden részébe, ajánljuk, vikendházakba, apartmanokba, panziókba, hotelekbe, motelekbe, teraszokra.

Anyagösszetétel: 95% PVC,
5% akrill
Szálsúly: 100 g/m2
Összsúly: 1616 g/m2
Vastagság: 4 mm

Nedves tisztítás: automata mosogépben mosható 40 Co -on kimélő mosással, rövid centrifuga. Mosás után kicsapjuk és mehet a helyére, ugyanis nem lesz benne víz.

Minősége: I. o.

 
 

Származási hely: Magyarország

Kétfajta szélességben (70 cm / 140 cm) gyártjuk.

Gyakori méreteink:

Kilépő
70x50
70x100
70x130
70x160
70x200
140x130
140x220

A szőnyeg család KERMI engedéllyel rendelkezik. Szem előtt tartva vásárlóink igényeit és biztonságát , termékeinket használati útmutatóval látjuk el.

Elérhetőségek:

Somogyi és Társa Kft

H-4031 Debrecen, István u. 35

Tel./fax: 36-52-428-600

E-mail: somogyi@albinaszonyeg.hu

Weboldal: www.albinaszonyeg.hu

 
Kapcsolódó cikkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Marton Éva Nemzetközi Énekverseny

Április 25-ig jelentkezhetnek a fiatal énekesek az ötödik Marton Éva Nemzetközi Énekversenyre.

Vándorkiállítás a rákosmezei Királydomb történetéről

Köztéri vándorkiállításon mutatja be a közelmúltban nemzeti emlékhellyé nyilvánított rákosmezei Királydomb történetét a Magyar Patrióták Közössége (Patrióták); ...

Forraltbor- és kocsonyapiknik

Ismét kocsonyakülönlegességekkel és többféle ízesítésű forralt borral, valamint füstölthús-szobrászattal várják az érdeklődőket szombat délután a Pest ...

9. Savaria Filmszemle

Az építészet, a formatervezés és a kulturális örökség kategóriájában nevezhetnek filmjeikkel a 2022. május 11-13. között Szombathelyen kilencedik alkalommal ...

MTA30

A Magyar Tudomány folyóirat szerkesztőbizottságának vezetésével, mintegy harminc kutató közreműködésével online összállítás készült a hazai tudományos ...

Cziffra György-emlékév és fesztivál

Koncertekkel és neves szólisták fellépéseivel folytatódik a Cziffra György-emlékév és a hagyományos februári Cziffra György Fesztivál.

 
Ez történt a héten

Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek

A C!RCA újcirkusztársulat, a WorldService Project, Villányi Dániel zongoraművész és Guessous Mesi is fellép az április 1-jén kezdődő Bartók Tavasz Nemzetközi ...

Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál

Több mint négyszáz alkotást neveztek az Oscar-díjas Zsigmond Vilmos emlékét őrző, az operatőri munkát fókuszba állító idei szegedi nemzetközi filmfesztiválra, ...

Mikszáth Kálmánra emlékeznek születése 175. évfordulóján

Mikszáth Kálmánra emlékeznek születése 175. évfordulóján a felvidéki Szklabonyán és Balassagyarmaton szombaton és vasárnap; az író szülőfalujában bemutatják ...

Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál

Négy kontinens mintegy száz artistaművésze mutatkozik be január 12. és 17. között a Fővárosi Nagycirkuszban a XIV. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválon.

Az Álmok álmodói 20

- Az Álmok álmodói 20 - Világraszóló magyarok, világformáló találmányok című kiállítás februárban nyílik a Millenárison.

Év sportolója gála

Csoportkép az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2022. január 6-án.

 
 
weather failed, check feed URL