Kárpát-medencei Mézfesztivál 2022.12.03-04. Zalaegerszeg

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Sió Eckes Kft.

Dátum: 2022.09.14. szerda
 
 
 
 

A SIÓ-ECKES Kft. Magyarország vezető gyümölcslé gyártója, az ágazat meghatározó szereplője. Zamatos gyümölcsökből, a magyar ízvilágnak megfelelően előállított termékeinek és a vásárlók döntésének köszönhetően a magyar gyümölcslé piac vezetője.

cég központja Siófok határában, egy több száz hektáros őszibarack- és sárgabarack-ültetvény mellett található. Ez a közel 40 000 fa adta gyümölcs is a híres SIÓ baracklevek alapanyagául szolgál. Az elmúlt évtizedben, a siófoki gyár Európa egyik legmodernebb gyümölcsfeldolgozó és gyümölcslégyártó üzemévé, a hazai gyümölcsfeldolgozás és gyümölcslégyártás egyik fellegvárává vált.

A SIÓ-ECKES Kft. mára a lehető legszélesebb választékot kínálja kereskedelmi partnereinek és a fogyasztóknak az alkoholmentes italok kategóriájában.

A valódi innováció trendet teremt! A magyarországi élelmiszeripar és piac fejlődésének egyik motorja az innováció. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a fel-felbukkanó vásárlói igények határozzák meg fejlesztési irányainkat, hanem olyan újdonságokat kínáljunk a vásárlóknak és kereskedelmi partnereinknek, amelyek hozzájárulnak mindennapok jobbá tételéhez.

Évről-évre a gyümölcslé piac más szereplői számára is példaértékű innovatív termékekkel, termékkategóriákkal tesszük színesebbé a hazai élelmiszeripari kínálatot.

Termékek

 
 

SIÓ PRÉMIUM - juice-ok és nektárok
A SIÓ Prémium termékcsalád tagjai, a juice-ok 100%-os, valamint a nektárok a lehető legmagasabb gyümölcstartalommal, nyújtják a gyümölcsök természetes zamatát.
Több mint 30 év hagyományának, tapasztalatának és szakértelmének köszönhetően a SIÓ Magyarország legnépszerűbb márkája. Mára generációk mondhatják el, hogy a SIÓ-n nevelkedtek és hűek is maradtak hozzá.
A SIÓ Prémium termékek a legnépszerűbb hazai ízekben mostantól nem kartondobozban, hanem palackban kaphatók.
Velünk együtt változik, miközben ugyanolyan zamatos!

 
 

SIÓ. A mi világunk.
Ki ne ismerné a SIÓ gyümölcsleveket?
Népszerűségük titka a közös élményeken, a személyes kötődésen túl különlegesen finom, zamatos ízében rejlik, hiszen a SIÓ több mint három évtizede a hazai gyümölcsök természetes zamatát nyújtja kiváló minőségben.
Minden ízében a miénk. SIÓ

 
 

Természetesen. Egészségesen. hohes C
A Hohes C Magyarországon egyet jelent a prémium gyümölcslével.
A Hohes C termékcsalád 100%-os gyümölcstartalmú juce-ai természetes C-vitamint tartalmaznak és cukor, tartósítószer és mesterséges anyagok hozzáadása nélkül készülnek.
A Hohes C MILD termékek természetes módon alacsony savtartalmú gyümölcsökből készülnek, lágy ízű gyümölcslevek, így nem okoznak gyomorégést, fogyasztása ajánlható azok számára is, akik gyomra savra érzékeny.
Gondoskodjunk szeretteinkről úgy, ahogy csak mi tudunk igazán! 100 százalék gyümölcsből készült, természetes C-vitaminban gazdag hohes C-vel.

 
 

SIÓ Frissen Préselt gyümölcslevek
A SIÓ Frissen Préselt gyümölcslevek egyesítik a friss hazai gyümölcs és a prémium gyümölcslé tulajdonságait.
Különlegességük, hogy kizárólag a gyümölcs frissen préselt natúr leve található a csomagolásban, amelyhez nem adunk hozzá semmi mást.

 
 

SIÓ VitaTigris - Vitaminkoktél gyerekeknek
A SIÓ VitaTigris termékcsalád a gyerekek mindennapjaiba hozza el az egészséges táplálkozást.
A Piros, a Sárga és a Zöld Gyümölcsmixek egészséges frissítőként hatnak a kistigrisekre. A tartósítószer mentes gyümölcsitalok mindegyike hozzáadott vitaminokat és kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak.
A 100 százalék gyümölcs Gyümölcspüré körte és eper ízekben pedig olyan megoldást kínál a szülők számára, gyermekük éhségének csillapítására, ami egészséges, és bármely napszakban, élethelyzetben könnyen elfogyasztható, és zamatos hazai ízvilágának köszönhetően a gyermek is kedveli. A visszazárható csomagolásban kapható Gyümölcspüré nem tartalmaz tartósítószert, hozzáadott cukrot és színezéket.

 
 

YO a leggyümölcsösebb gyümölcsszörp
A YO márka 1950-ben mutatkozott be a gyümölcslevek piacán Ausztriában.
YO szörpöket, mintegy 35 éve, a '70-es évek óta, gyártanak és forgalmaznak. Ez a több mint 3 évtizedes tapasztalat és a bizonyított hozzáértés teszik lehetővé, hogy az egyik legkiválóbb minőségű szörpcsaláddá váljon a YO.
Valódi gyümölcstartalma élvezetes fogyasztást nyújt mindazoknak, akik megkóstolják.
A hazánkban immár 9-féle különböző izgalmas ízben kapható YO szörpök a változatosság mellett, természetes ízt és gyümölcsös élményt biztosítanak. A YO szörpök tartósítószert és mesterséges színezéket nem tartalmaznak.
Hogyan fogyasszunk YO szörpöt?
Szörpként akár szénsavas, akár szénsavmentes ásványvízzel, csapvízzel, szódával készthetők a javasolt hígítási arány szerint 1 rész YO szörp + 6 rész víz keverékeként. Koktélokba a YO szörpöt használva szirupként rendkívül változatos és különleges ízélmények érhetők el.
Legyen az könnyű délutáni esemény, amit akár az alkoholmentes koktélok tesznek még hangulatosabbá, vagy esti rendezvény, ahol a közkedvelt koktélbár körül zsúfolódik a tömeg, a YO szörpök valódi pikantériával szolgálhatnak.

 
 

SIÓ Gyümölcs Szörp
A SIÓ Gyümölcs Szörp a négy legnépszerűbb magyarországi ízben elégíti ki a fogyasztói elvárásokat.
Összetételénél fogva a valódi gyümölcsből készült, tartósítószert nem tartalmazó termékek akár már az első kóstolást követően a család kedvencévé válhatnak.

Hogyan fogyasszuk a SIÓ Gyümölcs Szörpöt?
Hagyományosan szörpként, a 1/6-od higítással javasolt, de ízlés szerint a gyümölcsök zamatának köszönhetően ez lehet kevesebb vagy több is. Ugyanakkor a szörpök akár ételek önteteként, akár koktélok, limonádék összetevőjeként is remek élményt biztosítanak bármely napszakban, családi, baráti és társasági eseményen.

 
 

SIÓ fresh&fruit - Csordultig tele élettel
SIÓ Fresh&Fruit termékcsalád élvezetes, finom frissítő, kellemes szomjoltó gyümölcsitalai másfél literes palackban a munkahelyi, otthoni aktivitások szereplői.
A fél literes PET palackos termékek a gyors és kellemes freshülést hoznak. Mindezt a természetes gyümölcstartalomnak köszönhető zamatos ízvilág garantálja. A termékek tartósítószert és mesterséges anyagokat nem tartalmaznak.

 
 

SIÓ Könnyű és Zamatos
A SIÓ Könnyű és Zamatos tökéletes választást mindazoknak, akik nem akarnak lemondani a gyümölcsök zamatáról, ugyanakkor fontos számukra a kiegyensúlyozott kalóriabevitel.
A SIÓ Könnyű és Zamatos termékek a bennük található alapanyagok különleges hatásának köszönhetően további előnyöket és élvezetes fogyasztást nyújtanak a fogyasztóknak.

Szentkirályi ásványvíz

Elérhetőségek:

Weboldal: www.sioeckes.hu

A SIÓ-ECKES Kft. központi elérhetőségei:

8600 Siófok, Pf.: 128.

Tel: 06 84 501 501

Fax: 06 84 501 500

Hívja közvetlenül Vevőszolgálatunkat.

Tel: 06 84 501 550

Fax: 06 84 501 560

 


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Tóth Krisztina kapja az idei Bertók László Költészeti Díjat

Második alkalommal ítélte oda a kuratórium a Bertók Lászlóról elnevezett költészeti díjat, amelyet ezúttal Tóth Krisztina József Attila-díjas költő, író, ...

Campus Fesztivál

Jövőre ismét megrendezik az egyik legnagyobb magyar kulturális eseményt, a debreceni Campus Fesztivált, melyen már biztosan fellép Robin Schulz német dj-producer ...

Ismét Magyarországon a kerekesszékes vívás legjobbjai

Közel három év kihagyást követően rendezi meg a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) az IWAS kerekesszékes vívó világkupát. Az év legnagyobb hazai parasport ...

Képregényfesztivált rendeznek a szegedi Somogyi-könyvtárban

Kiállítások, előadások, kerekasztal-beszélgetések, örömrajzolás, gyermekprogramok, klasszikus és legújabb kínálatukat bemutató kiadók várják azokat, akik ...

Fotókiállítás a Fonóban

Január végéig látható a Fitos Dezső Társulat repertoárját bemutató Jövőnk a hagyomány! című fotókiállítás a Fonó Budai Zeneházban.

Indul a korcsolyaszezon a Városligeti Műjégpályán

Csütörtök reggel 9 órakor megnyitja kapuit a korcsolyázók előtt a Városligeti Műjégpálya.

 
Ez történt a héten

Átadták a Junior Prima Díjakat a magyar tudomány kategóriában

Idén is tíz fiatal tudós munkáját ismerték el Junior Prima Díjjal a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) által támogatott magyar tudomány kategóriájában.

Kováts Adél kapja a Páger Antal-színészdíjat

A díjat minden esztendőben az a színész érdemli ki, aki a leghűségesebb a makói születésű Páger Antal szellemi örökségéhez, és játékára jellemző a págeri ...

Deep Purple-koncert lesz jövő nyáron a Budapest Sportarénában

A hard rock és a heavy metál legendája, az angol Deep Purple ad koncertet 2023. július 16-án a Papp László Budapest Sportarénában.

X. Jubileumi Jótékonysági MikuLÁSS Futás

Jövő vasárnap rendezik meg a Margitszigeten a X. Jubileumi Jótékonysági MikuLÁSS Futást.

Fiatal Tetőfedők Világbajnoksága

Ezüstérmet szerzett a magyar bádogos csapat Svájcban, az IFD Fiatal Tetőfedők Világbajnokságán.

Michelin

Pesti István, a Michelin Guide francia étteremkalauz által idén két csillaggal kitüntetett tatai Platán Gourmet séfje az étterem konyhájában.

 
 
weather failed, check feed URL