Gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díj

Harmadik alkalommal lehet jelölteket állítani a gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díjra, amelyekkel a kor kihívásaira praktikus és pragmatikus választ adó embereket ismeri el a Magyar Batthyány Alapítvány.

Bővebben...
 

München 2022.07.17-20. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Merkbau Kft.

Dátum: 2022.04.12. kedd
 
 
 
 

A Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft. 1990 óta van jelen az építőipari piacon, s elmondható, hogy jelentős vállalkozás nem csupán saját régiójában, hanem országos viszonylatban is.

 
 

A kezdetben tisztán építőipari kivitelezéssel foglalkozó vállalkozásunk a piaci kihívások és lehetőségek révén folyamatosan alakította, bővítette szolgáltatásait, tevékenységét. Napjainkban a Merkbau Kft-t 3 kiemelkedően fontos üzletága és 3 tevékenységi kör reprezentálja.

Fő üzletágak

- Építés-Szerelés üzletág

- Építőanyag kereskedelem

- Szerszám- szerszámgép kereskedelem

Fő tevékenységi körök

- Lakatosműhely-Kovácsoltvas

 
 

- Asztalosműhely-Famegmunkálás

- Építőipari gép- és eszközbérlés

Telephelyünk a kiskunhalasi Jókai u. 81-83. sz. alatt az Építés-Szerelés üzletágunk háttérintézménye, és kereskedelmi üzletágaink, tevékenységi köreink központja. Bajai telephelyünk Baja, Keleti körút 45. szám alatt található, itt elsősorban építőanyag kereskedelemmel foglalkozunk. Az utóbbi évek beruházásai, pl. fedett tároló-helyek, raktárak kialakítása, szilárd burkolatok bővítése, korszerű targoncák vásárlása révén sikerült olyan „európai” szintű hátteret biztosítani a munkánkhoz, melyről mind beszállító partnereink, mind vásárlóink elismerően nyilatkoznak.

Értékrendünk

- megbízhatóság

- minőségi munkavégzés

 
 

- megelégedett partnerkapcsolatok

- együttműködés

- szakértelem

- eredményesség

- dinamizmus

- innováció

Célkitűzéseink

Célunk, hogy további folyamatos fejlődés révén növeljük cégünk meghatározó szerepét és elismertségét szűkebb régiónkban, valamint a hazai és nemzetközi piacon egyaránt.

Minden üzletágunkban újabb és újabb piaci szegmenseket célzunk meg, jelentősen javítva ezzel pozíciónkat.

Működésünk, tevékenységi köreink további fejlesztésével, nyílt szellemű, innovatív, hatékony menedzsment működtetéssel kívánunk maximálisan megfelelni a jövő egyre növekvő kihívásainak.

Társaságunk fennállása során folyamatosan bővítette érdekeltségi körét is, így napjainkban már holdingszerűen működik.

Az érdekeltségi körünkbe tartozó cégcsoportok eredményes működése révén célunk a hazai és nemzetközi jelenlétünk erősítése, egyre sikeresebbé tétele.

Elérhetőségek:

 
 

Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft.

6400 Kiskunhalas, Jókai u. 81.-83.

Tel:77/521 300, 77/521 301

Fax: 77/521 310

E-amil: office@merkbau.hu

Weboldal: www.merkbau.hu

 


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Ókeresztény Mauzóleum

Befejeződött a világörökség részét képező pécsi Ókeresztény Mauzóleum rekonstrukciója Pécsen. A műemlék fejlesztését egy csaknem 900 millió forintos támogatással ...

F.A.L.U. fesztivál

Mintegy háromszáz programmal várja a látogatókat a Falvak Ahol Lehetetlen Unatkozni (F.A.L.U.) elnevezésű összművészeti fesztivál, amelyet két év kihagyás ...

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének kollégái a néhány hete elhunyt Haumann Péter helyére.

Múzeumok éjszakája

Huszadik alkalommal rendezik meg országszerte június 25-én a Múzeumok éjszakáját, amelyen koncertek, tárlatvezetések, interaktív események várják hajnalig ...

Újra megrendezik a szegedi papucs napját

Mesébe illő papucsok, gyerektáncosok és gyerekfoglalkozások mellett papucsvásár is várja az érdeklődőket szombaton a Szent-Györgyi Albert Agórában, ahol ...

Várudvar Fesztivál

Várudvar Fesztivállal indul a balatoni régió új kulturális és gasztronómiai központja, a Szigliget Várudvar nyári szezonja június 17-19. közt.

 
Ez történt a héten

Nemzetközi Olimpiai Nap

Olimpiai bajnokok és ötkarikás érmesek köszöntötték együtt csütörtökön a Nemzetközi Olimpiai Napot.

Strandok éjszakája

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén ismét megrendezik a Strandok éjszakáját július 30-án, amikor várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

22. Körös-völgyi Sokadalom

A péntektől vasárnapig tartó 22. Körös-völgyi Sokadalommal veszi kezdetét a Gyulai Várszínház augusztus 17-ig tartó 59. évada.

Szent Iván-éj

Különleges Szent Iván-éji programokkal várja a közönséget pénteken este a Fővárosi Állat- és Növénykert: színpadi műsor, tűzzsonglőr-bemutató, planetáriumi ...

Vizes vb 2022

Rasovszky Kristóf, a nyíltvízi úszóválogatott tagja készül a 19. FINA vizes világbajnokságra Balatonalmádiban.

Dómkerti Zenés Esték

Az Óbudai Danubia Zenekar koncertjével szombaton indul a Dómkerti Zenés Esték sorozat Szegeden, a Püspöki Székház udvarán.

 
 
weather failed, check feed URL