Bujtor István Filmfesztivál

Augusztus 19-től 22-ig rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen, az alkotók, műhelyek, stúdiók nevezését május 15-ig várják a filmes versenyprogramba.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

PARTIUM

Dátum: 2020.05.11. hétfő
 
 
 
 

A PARTIUM '70 Zrt. 33 éve foglalkozik műanyag termékek gyártásával és értékesítésével. A társaság központja Debrecenben található, a termelő tevékenység a Berettyóújfalui Gyárban, és a Tiszaújvárosi Gyárban (TVK Ipartelep korábban HelioPlast Kft.) folyik. A vállalat 1996. óta viseli a PARTIUM '70 nevet, korábban a TSZKER hálózat egyik tagjaként működött. A társaság tulajdonosai 100%-ban magyar magánszemélyek, saját tőkéje meghaladja a 2 milliárd forintot.
A vállalatban a műanyaggyártásnak négy ágazata van jelen: víz–, gáz–, védőcsövek gyártása, Cartonplastgyártás, fóliagyártás, és LDPE fóliahulladék reciklizálása által granulátumgyártás.
A vállalat bevezette az ISO 9001 minőségirányítási rendszer mellett az ISO14001 környezetirányítási rendszert.

Termékek

Szélesfólia

A PARTIUM '70 Zrt. Magyarország vezető szélesfólia gyártója. A TVK HELIOFOL termékcsalád a több évtizedes gyártási tapasztalatot és a felhasználói igények alapján folytatott következetes fejlesztés eredményeit egyesíti. A széles választék lehetőséget nyújt a felhasználói céloknak leginkább megfelelő típus kiválasztására.

A TVK HELIOFOL fóliák kiváló minőségét a magas szaktudás, a folyamatos minőségellenőrzés és az ISO 9001 szerint működő, tanúsított minőségbiztositási rendszer garantálja.

Cartonplast

 
 

A Cartonplast két párhuzamos lapból és az ezeket összekötő merőleges bordákból álló üreges műanyag lemez.

A Cartonplast alapanyaga polipropilén kopolimer, amely megfelel napjaink környzetvédelmi előírásainak. Az anyag környezetbarát, újrahasznosítható.

Ezen kívül számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelyek széleskörű alkalmazást tesznek lehetővé

 
 

PVC dréncső

A kemény PVC alapanyagból extrudálással és speciális utóalakítással gyártott körgyűrűs bordázatú csövek magyarországi gyártója a PARTIUM '70 Zrt.

KPE nyomócső

Az általános rendeltetési célú csővezetékek építésére alkalmas KPE csövek, valamint az ivóvíz nyomóhálózati KPE csövek kivitelezése, méretei azonosak.

 
 

KPE gázcső

A PARTIUM '70 Zrt. az éghető gázok szállítására szolgáló KPE nyomócsövek teljes méretválasztékát gyártja.

Bordázott LPE cső

Lineáris PE alapanyagból, extrudálással és speciális utóalakítással gyártott csövek.

 
 

Védőcső

A PARTIUM '70 Zrt. kűlönböző felhasználási célokra gyárt védőcsöveket lineáris PE és PVC alapanyagokból.

PE zsák, Fólia

- termények, takarmányok, műtrágya, egyéb ömlesztett áruk csomagolására

- bélészsákok szemeteszsákok

- mezőgazdasági takarófólia

- színes jelzőszalagok

A regranulátum és a párnazsák gyártás szünetel.

Elérhetőségek:

Weboldal: www.partium.hu

Debrecen
Cím: 4024 Debrecen, Blaháné út 2.
Posta cím: 4001 Debrecen, Pf. 18. tel: 06 52 415 466
Fax: 06 52 410 730
partium@partium.hu

Berettyóújfalui telephely
Cím: 4100 Berettyóújfalu, Keresztesi út 3.
Tel: 06 54 505 354
Fax: 06 54 402 418

Tiszaujvárosi telephely
Cím: 3580 Tiszaújváros, Gyári út, TVK ipartelep
Posta cím: 3581 Tiszaújváros, Pf. 254.
Tel: 06 49 521 251
Fax: 06 49 521 915
info@partium.hu

 


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
#1
GÁSPÁR FERENC SZÉKELYKERESZTÚR ERDÉLY
2014-02-11 09:06
 
Jó napot! A következő problémám van: 2O11 ben vásároltam az AGRO PATAKI cégen keresztül nagyobb mennyiségű HELIFOL fóliát., amelyen szabályos távolságokra a tél folyamán nagyon sok repedés keletkeztt, a jótállási ideje érvényes. A hibát jelentettem az AGRO PATAKI céghez, fényképekkel dokumentálva, amelyen be lehet azonosítani a gyártási adatokat. Ők sajnos elutasítottak ezért fordulok Önökhöz. Az idén is szukségem lenne nagyobb mennyiségü foliára, de sajnos Önökben megrendült a bizalmam. Kérem problémám megoldását mivel a jótállási szabályok engem támogatnak. Tisztelettel Gáspár Ferenc
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A magyar klasszikus zene napja

Május 30-án , Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester és zeneszerző születésnapján indítja útjára A magyar klasszikus zene napja elnevezésű programsorozatot ...

Jósa András Múzeum

Honfoglalás kori kiállításra készül a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Az Elit alakulat című kiállítás a tervek szerint május 14-én nyílik meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, ...

Klimt kiállítás

A bécsi szecesszió vezéralakja, Gustav Klimt talán utolsó befejezett festménye, a Nő legyezővel is látható lesz a bécsi Belvedere palotában március 25-én ...

Indul a VI. Nemzeti VERSeny

Az idén is meghirdetik a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyét, a Nemzeti VERSenyt, amelyre április 30-ig várják ...

Gerevich-Kovács-Kárpáti kard vk

Nyolc magyar léphet pástra a férfi egyéni verseny főtábláján a Gerevich-Kovács-Kárpáti kard világkupán.

 
Ez történt a héten

Húsvéti tojásfestés Győrben

Hétszázötven darab hímes tojás készül Győr város fennállásának évfordulójára.

Sanzonok és kobozok

Fúziós találkozásoknak ad otthont a Fonó Budai Zeneház az online térben. Április 3-án egy sanzonos triókoncert, 7-én két virtuóz kobzás műsora látható ...

Húsvéti park Hajdú-szoboszlón

Képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével készült el tíz darab nagyméretű tojás, a környező fákra pedig 1600 tojásdíszt került, amelyeket ...

Vasárnap óraátállítás

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Koszorúzás Papp László szobránál

Születésének 95. évfordulója alkalmából szerdán megkoszorúzták Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrát a XII. kerületi Gesztenyés-kertben.

Bartók Béla születésének 140. évfordulója

A Kékszakállú herceg vára című operaelőadás felvételét vetíti a Kolozsvári Magyar Opera Bartók Béla születése 140. évfordulója alkalmából.

 
 
weather failed, check feed URL