Munkácsy-képpel gazdagodott a Szolnoki Galéria

Munkácsy Mihály Az énekes című festménye. Az alkotással gazdagodott a helyi Munkácsy-kiállítás Pákh Imre műgyűjtőnek köszönhetően.

Bővebben...
 

Nemzetközi Konyhakiállítás Budapest Sportaréna 2019.03.01-03.


Hungexpo 2019.02.21-02.24.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Szatmár Bútorgyár Kft.

Dátum: 2014.08.13. szerda
 
 
 
 

A Sandra Csoport vezetősége 2004 elején úgy döntött, hogy különválasztja a lakossági bútorok, iroda- és vállalkozás jellegű bútorok gyártását és kereskedelmét. Ezért létre hozta leányvállalatát -a Szatmár Bútorgyár Kft-t -, melynek fő tevékenysége:

 
 

belsőépítészeti munkák tervezése, generál kivitelezése a Sandra Csoport által gyártott bútorok nagy-és kiskereskedelme közbeszerzési pályázatokon való részvétel.

Az anyacég 1994-ben alakult meg, az 1952 óta működő Szatmár Bútorgyár utódjaként. Székhelye az ország észak-keleti részén, Mátészalkán van.

A cég 100 %-ban magyar tulajdonú és önfinanszírozó.

 
 

A Szatmár Bútorgyár mindenkinek való - annak is, aki irodát szeretne és annak is, aki korszerűsíteni szeretné a meglévőt, vagy csak egy otthoni dolgozósarkot szeretne kialakítani -, hiszen cégünk teljes körű irodabútor palettával rendelkezik, az egyszerű íróasztaloktól a tömör cseresznyefa felső vezetői bútorokig.

Termékeink bármelyikéből kialakítható egy-, ill. többszemélyes munkahely, vagy tárgyaló. Az általunk gyártott 6 különböző bútorcsaládot, a medica bútorokat, a kárpitos ülőbútorokat, valamint az általunk forgalmazott irodai kiegészítőket megtekinthetik weblapunkon, vagy a bemutatótermeinkben.

 
 

Minőségi munkánknak köszönhetően - melyet az ISO 9001 Minőségbiztosítási rendszerszabvány is garantál -, áraink összhangban állnak azzal az értékkel, melyet a bútoraink képviselnek.

Azért dolgozunk, hogy Ön bárhol kényelmesen éljen a bútorainkkal.

A Sandra csoport, Önhöz szabja bútorait!

A Sandra Csoport a speciális igényeket is igyekszik maradéktalanul kielégíteni. A medica - és kórházbútoraink megfelelnek a különleges kritériumoknak, a nem mindennapi elvárásoknak, a fokozott igénybevételnek.

A kollégiumi bútoraink minden ponton megerősítettek (szerkezetek, kapcsolódási pontok, szövetek), hogy a nagy igénybevételt is hosszan bírják.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:

 • iroda;
 • üzlet;
 • egészségügyi intézmény;
 • szálloda és apartman;
 • iskola;
 • könyvtár;
 • lakás;

AZ ÁLTALUNK HASZNÁLT ÁLTALÁNOS FRONT-, ILLETVE KORPUSZSZÍNEK:

 • világosszürke;
 • cseresznye;
 • antracit;
 • fekete;
 • európai juhar;
 • savaria bükk;
 • kaliforniai cseresznye;
 • country bükk;
 • koa sötét dió;
 • tavolato világos dió;
 • calvados;
 • világos tölgy;
 • világos körte;
 • olasz alma, illetve ezek kombinációja

Elérhetőségek:

Mátészalka
Cím: H-4700 Mátészalka, Ipari u. 18.
Telefon:06 (44) 500 310 , 06 (44) 500 311
Telefax: 06 (44) 500 312
Nyitva tartás: h-p: 7:30-15:50

Budapest
Cím: H-1046 Budapest, Kiss Ernő u. 3.
Telefon:06 (1) 272 2070
Telefax:06 (1) 272 2075
Nyitva tartás: h-p: 8:00-16:00

 
Kapcsolódó cikkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Átadták a kékfestést szellemi kulturális örökséggé nyilvánító dokumentumot Pápán

Átadták a kékfestés hagyományát a világ szellemi kulturális örökségévé nyilvánító dokumentumot a pápai Kékfestő Múzeumban kedden, így már négy magyar vonatkozású ...

Magyar Borok Bálja

Ötfogásos menüsorral, neves pincészetek boraival várja a vendégeket szombaton a Corinthia Hotel Budapestben a 14. Magyar Borok Bálja.

Tízezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a nyíregyházi böllérversenyen

Mintegy tízezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a 2. Nyírségi Disznótoros Fesztiválon és 18. Nemzetközi Böllérversenyen február 16-án Nyíregyh ...

Budapest kulturális és turisztikai nagykövete díj

Harmadszor ítélték oda a Budapest kulturális és turisztikai nagykövete díjat. Az idei kitüntetettet, Kovács Ágnes olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszót ...

Családi Csoki Napok 03.16-17. Granada Hotel Kecskemét

Egy igazán fantasztikus hétvégével várjuk a csokoládé és az édességek szerelmeseit. Ami itt vár Benneteket: Csokoládé minden mennyiségben Egyedi csokoládé ...

Dévényi Sándor építész kiállítása a Pesti Vigadóban

Dévényi Sándor Kossuth-díjas építész, a nemzet művésze munkáit bemutató kiállítás nyílt a Magyar Művészeti Akadémia(MMA) székházában, a Pesti Vigadóban.

 
Ez történt a héten

Csángó Bál a Millenáris parkban

23.alkalommal rendezik meg a Csángó Bált a budapesti Millenáris parkban, ahol bepillantást nyújtanak a csángó magyar kultúrába, a nyári időszakot bemutató ...

Budapest Táncfesztivál

Ma kezdődik a 2019-es Budapest Táncfesztivál, amelynek nyitógálája a Nemzeti Táncszínház új épületében, a fővárosi Millenáris parkban lesz.

10. Borjour Magnum

Minden eddiginél több, összesen 235 borászat több mint 1000 bora közül választhatnak a 10. Borjour Magnum látogatói szombaton a Millenáris park csarnokaiban; ...

Páger Antal-színészdíj

Hegyi Barbara kapta a Páger Antal-színészdíjat, a makói önkormányzat elismerését a Hagymaházban.

Tavaszi fesztivált rendeznek márciusban Veszprémben

Öt produkcióval várja az érdeklődőket március elejétől a 12. veszprémi tavaszi fesztivál. A négy saját előadás mellett egy vendégprodukciót láthatnak az ...

Ludwig 30 kiállítás- és programsorozat

A fennállásának harmincadik évfordulóját ünneplő Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum Ludwig 30 kiállítás- és programsorozatának megnyitója.

 
 
weather failed, check feed URL