Advent

Az adventi időszakban idén is felépül Vácrátóton a mesebeli Mézeskalácsfalu, amelyet először a Mindenki karácsonya elnevezésű rendezvényen lehet majd megtekinteni december 15-én.

Bővebben...
 XXVIII. Nemzetközi Betlehemes Találkozó Debrecen 2018.12.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Szatmár Bútorgyár Kft.

Dátum: 2014.08.13. szerda
 
 
 
 

A Sandra Csoport vezetősége 2004 elején úgy döntött, hogy különválasztja a lakossági bútorok, iroda- és vállalkozás jellegű bútorok gyártását és kereskedelmét. Ezért létre hozta leányvállalatát -a Szatmár Bútorgyár Kft-t -, melynek fő tevékenysége:

 
 

belsőépítészeti munkák tervezése, generál kivitelezése a Sandra Csoport által gyártott bútorok nagy-és kiskereskedelme közbeszerzési pályázatokon való részvétel.

Az anyacég 1994-ben alakult meg, az 1952 óta működő Szatmár Bútorgyár utódjaként. Székhelye az ország észak-keleti részén, Mátészalkán van.

A cég 100 %-ban magyar tulajdonú és önfinanszírozó.

 
 

A Szatmár Bútorgyár mindenkinek való - annak is, aki irodát szeretne és annak is, aki korszerűsíteni szeretné a meglévőt, vagy csak egy otthoni dolgozósarkot szeretne kialakítani -, hiszen cégünk teljes körű irodabútor palettával rendelkezik, az egyszerű íróasztaloktól a tömör cseresznyefa felső vezetői bútorokig.

Termékeink bármelyikéből kialakítható egy-, ill. többszemélyes munkahely, vagy tárgyaló. Az általunk gyártott 6 különböző bútorcsaládot, a medica bútorokat, a kárpitos ülőbútorokat, valamint az általunk forgalmazott irodai kiegészítőket megtekinthetik weblapunkon, vagy a bemutatótermeinkben.

 
 

Minőségi munkánknak köszönhetően - melyet az ISO 9001 Minőségbiztosítási rendszerszabvány is garantál -, áraink összhangban állnak azzal az értékkel, melyet a bútoraink képviselnek.

Azért dolgozunk, hogy Ön bárhol kényelmesen éljen a bútorainkkal.

A Sandra csoport, Önhöz szabja bútorait!

A Sandra Csoport a speciális igényeket is igyekszik maradéktalanul kielégíteni. A medica - és kórházbútoraink megfelelnek a különleges kritériumoknak, a nem mindennapi elvárásoknak, a fokozott igénybevételnek.

A kollégiumi bútoraink minden ponton megerősítettek (szerkezetek, kapcsolódási pontok, szövetek), hogy a nagy igénybevételt is hosszan bírják.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:

 • iroda;
 • üzlet;
 • egészségügyi intézmény;
 • szálloda és apartman;
 • iskola;
 • könyvtár;
 • lakás;

AZ ÁLTALUNK HASZNÁLT ÁLTALÁNOS FRONT-, ILLETVE KORPUSZSZÍNEK:

 • világosszürke;
 • cseresznye;
 • antracit;
 • fekete;
 • európai juhar;
 • savaria bükk;
 • kaliforniai cseresznye;
 • country bükk;
 • koa sötét dió;
 • tavolato világos dió;
 • calvados;
 • világos tölgy;
 • világos körte;
 • olasz alma, illetve ezek kombinációja

Elérhetőségek:

Mátészalka
Cím: H-4700 Mátészalka, Ipari u. 18.
Telefon:06 (44) 500 310 , 06 (44) 500 311
Telefax: 06 (44) 500 312
Nyitva tartás: h-p: 7:30-15:50

Budapest
Cím: H-1046 Budapest, Kiss Ernő u. 3.
Telefon:06 (1) 272 2070
Telefax:06 (1) 272 2075
Nyitva tartás: h-p: 8:00-16:00

 
Kapcsolódó cikkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A víz világnapján mutatják be a digitálisan felújított Vízipók-csodapókot

Március 22-én, a víz világnapján mutatják be a digitálisan felújított Vízipók-csodapók című egészestés rajzfilmet, amelynek vetítéseihez számos ismeretterjesztő ...

Megjelent a Magyar Konyha idei Budapest Top10 gasztrokalauza

Huszonkilenc kategóriában gyűjti össze budapesti legjobb fine dining éttermeit, bisztróit, levesezőit, borbárjait, újhullámos kávézóit és egyéb vendéglátóhelyeit ...

VII. Debreceni Bormustra

Nyolc borvidék húsz pincészete mutatkozik be szombaton a VII. Debreceni Bormustrán - közölték a szervezők az eseménynek helyet adó Déri Múzeumban.

Pénteken kezdődik az észt zenei hét

Pénteken kezdődik az Észt Zenei Hét elnevezésű programsorozat Budapesten, az Észt Köztársaság kikiáltásának 100. évfordulóját ünneplő jubileumi év zárásaként.

Olasz vetítéssorozat az Urániában

Filmtörténeti klasszikusokon és kortárs mozidarabokon keresztül ismerkedhetnek meg Olaszország tájaival, történeteivel az Uránia Nemzeti Filmszínházban ...

Mátyás-emlékév

A győri Szent László Látogatóközpontban nyílt meg a Magyarság Háza szervezésében tavasszal Pozsonyból indított Mátyás király - mecénás és katona című vándorkiállítás ...

 
Ez történt a héten

Mikulás

A következő napokban több Mikulás-vonat és -HÉV is közlekedik.

Advent

Hagyományőrző kézműves mesterek termékei mellett változatos programok is várják az érdeklődőket a III. Történelmi Kézműves Vásáron és Hagyományőrző Találkozón ...

Cziffra Fesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg a Cziffra György Klasszikus Zenei Fesztivált február 17-től 25-ig Budapesten.

Felkerült a kékfestés az UNESCO szellemi kulturális örökség listájára

A felvételen Bakos Zoltán István kékfestő népi iparművész a bácsalmási kékfestő műhelyben. A műhelyt a Skorutyák család alapította 1879-ben.

Antik ünnep és tudományos konferencia a Szépművészeti Múzeumban

Antik ünnep néven egész napos programsorozattal emlékeznek meg az Antik Gyűjtemény megalapításának 110 éves évfordulójáról a nemrég újranyílt Szépművészeti ...

Rákász Gergely hangverseny-sorozata

A 340 éve született Antonio Vivaldi és nagy csodálója, Johann Sebastian Bach műveivel idézi meg a régi korok ünnepi hangulatát Tél című országos hangversenysorozatán ...

 
 
weather failed, check feed URL