Kávéházak éjszakája

Harminc helyszín és mintegy száz kulturális program várja a kávéházi kultúra kedvelőit május 17-én Budapesten, az idei Kávéházak éjszakája programjain.

Bővebben...
 

Húsvét a Skanzenben Szentendre 2019.04.21-04.22.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Szatmár Bútorgyár Kft.

Dátum: 2014.08.13. szerda
 
 
 
 

A Sandra Csoport vezetősége 2004 elején úgy döntött, hogy különválasztja a lakossági bútorok, iroda- és vállalkozás jellegű bútorok gyártását és kereskedelmét. Ezért létre hozta leányvállalatát -a Szatmár Bútorgyár Kft-t -, melynek fő tevékenysége:

 
 

belsőépítészeti munkák tervezése, generál kivitelezése a Sandra Csoport által gyártott bútorok nagy-és kiskereskedelme közbeszerzési pályázatokon való részvétel.

Az anyacég 1994-ben alakult meg, az 1952 óta működő Szatmár Bútorgyár utódjaként. Székhelye az ország észak-keleti részén, Mátészalkán van.

A cég 100 %-ban magyar tulajdonú és önfinanszírozó.

 
 

A Szatmár Bútorgyár mindenkinek való - annak is, aki irodát szeretne és annak is, aki korszerűsíteni szeretné a meglévőt, vagy csak egy otthoni dolgozósarkot szeretne kialakítani -, hiszen cégünk teljes körű irodabútor palettával rendelkezik, az egyszerű íróasztaloktól a tömör cseresznyefa felső vezetői bútorokig.

Termékeink bármelyikéből kialakítható egy-, ill. többszemélyes munkahely, vagy tárgyaló. Az általunk gyártott 6 különböző bútorcsaládot, a medica bútorokat, a kárpitos ülőbútorokat, valamint az általunk forgalmazott irodai kiegészítőket megtekinthetik weblapunkon, vagy a bemutatótermeinkben.

 
 

Minőségi munkánknak köszönhetően - melyet az ISO 9001 Minőségbiztosítási rendszerszabvány is garantál -, áraink összhangban állnak azzal az értékkel, melyet a bútoraink képviselnek.

Azért dolgozunk, hogy Ön bárhol kényelmesen éljen a bútorainkkal.

A Sandra csoport, Önhöz szabja bútorait!

A Sandra Csoport a speciális igényeket is igyekszik maradéktalanul kielégíteni. A medica - és kórházbútoraink megfelelnek a különleges kritériumoknak, a nem mindennapi elvárásoknak, a fokozott igénybevételnek.

A kollégiumi bútoraink minden ponton megerősítettek (szerkezetek, kapcsolódási pontok, szövetek), hogy a nagy igénybevételt is hosszan bírják.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:

 • iroda;
 • üzlet;
 • egészségügyi intézmény;
 • szálloda és apartman;
 • iskola;
 • könyvtár;
 • lakás;

AZ ÁLTALUNK HASZNÁLT ÁLTALÁNOS FRONT-, ILLETVE KORPUSZSZÍNEK:

 • világosszürke;
 • cseresznye;
 • antracit;
 • fekete;
 • európai juhar;
 • savaria bükk;
 • kaliforniai cseresznye;
 • country bükk;
 • koa sötét dió;
 • tavolato világos dió;
 • calvados;
 • világos tölgy;
 • világos körte;
 • olasz alma, illetve ezek kombinációja

Elérhetőségek:

Mátészalka
Cím: H-4700 Mátészalka, Ipari u. 18.
Telefon:06 (44) 500 310 , 06 (44) 500 311
Telefax: 06 (44) 500 312
Nyitva tartás: h-p: 7:30-15:50

Budapest
Cím: H-1046 Budapest, Kiss Ernő u. 3.
Telefon:06 (1) 272 2070
Telefax:06 (1) 272 2075
Nyitva tartás: h-p: 8:00-16:00

 
Kapcsolódó cikkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Máté Bence békás fotója nyert a World Press Photo természetfotó kategóriájában

Máté Bence Túlélési ösztön című békás fotója nyert az év sajtófotóit elismerő World Press Photo-díj természetfotó kategóriájában - jelentették be csütörtökön ...

Felvidék Fesztivál

Felvidék Fesztivált rendeznek csütörtöktől a Magyarság Házában. A gömöri régió bemutatására fókuszáló, vasárnapig tartó rendezvényen színházi, zenei és ...

Szakmák Éjszakája

A szakképzési lehetőségekre szeretnék felhívni a figyelmet a pénteken megrendezendő Szakmák Éjszakáján.

Európa Játékok

Június 21-én kezdődik Minszkben a II. Európa Játékok, amelyen 15 sportág 199 versenyszámában hirdetnek győztest. Magyarország várhatóan közel 130 sportolót ...

Csaknem 550 evezőst várnak a budapesti évadnyitóra

Több mint 60 csapatban csaknem 550 evezős méri össze tudását a Budapest Kupa Regattán, amelyet szombaton kilencedik alkalommal rendeznek meg az évadnyitónak ...

Gemenci faóriásokhoz indul túra a hétvégén

A gemenci erdőben megbújó, idős faóriásokat fedezhetik fel a természetbarátok a Gemenc Zrt. hétvégi túráján.

 
Ez történt a héten

Húsvéti forgatag a Szennai Skanzenben

Húsvéti forgatag várja az érdeklődőket április 19. és 22. között a Szennai Skanzenben.

Életre kelnek a húsvéti hagyományok Ópusztaszeren

Életre kelnek a húsvéti hagyományok, változatos programok várják a látogatókat az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban \"rügyfakasztó vasárnap\" ...

Húsvéti programok a diósgyőri várban

Húsvéti locsolkodás, tojásfestés és tojáspatkolás, muzsika, népi játékok várják mindazokat, akik a húsvéti ünnepeket alatt a diósgyőri várba látogatnak.

Vivicittá

Minden eddiginél többen, 31 293-an neveztek idén a kétnapos 34. Telekom Vivicittá városvédő futófesztiválra, amelynek fő számát, a 21 kilométeres félmaratont ...

Olasz Napok Várpalotán

Negyedik alkalommal rendezik meg az Olasz Napokat hétvégén a Veszprém megyei Várpalotán, a programokat olasz autó- és motorkiállítás is színesíti.

A költészet napja

Kortárs versek és novellák által inspirált képzőművészeti alkotásokból nyílt kiállítás a Magyar Írószövetség fővárosi székházában szerdán.

 
 
weather failed, check feed URL