Férfi vízilabda Magyar Kupa

A BENU férfi vízilabda Magyar Kupa augusztusi záró eseményén újra vízbe ugrik a Millennium Masters néven ismert gálacsapat.

Bővebben...
 

Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

ÓAM Ózdi Acélművek Kft.

Dátum: 2020.02.10. hétfő
 
 
 
 

Az ÓAM Ózdi Acélművek KFT. Magyarország kiemelkedõ, korszerűen felszerelt, melegen hengerelt betonacélt, köracélt, hengerhuzalt és hegesztett betonacél-síkhálót gyártó és értékesítõ üzeme. Acélművét, amelyet egy 23 millió eurós zöldmezõs beruházás keretében valósítottunk meg, 2000 augusztusában adtuk át rendeltetésének. Az ÓAM Kft. így a 150 éves hagyományokkal rendelkezõ ózdi acélipar folytatójának tekinthetõ.

Az ÓAM Kft. vagyonát a német Max Aicher GmbH & Co. egy privatizáció keretében 1997. május 23-án vásárolta meg. A Max Aicher vállalatcsoport több évtizedes sikeres építõipari, ingatlanforgalmazási, acélipari és környezetvédelmi vállalkozásokkal szerzett a kontinensen is túlmutató elismerést és hírnevet. Az ÓAM Kft, mint az Aicher vállalatcsoport tagja, kitűnõen illeszkedik e sokrétű vállalkozás profiljába.

Az alapanyag-ellátást biztosító acélművünk egy korszerű csapolórendszerű elektrokemencébõl, (60 tonna /adag folyékonyacél-kapacitásssal), egy üstkemencébõl és egy négyszálas folyamatos öntõműbõl, valamint a szükséges modern környezetvédelmi berendezésekbõl áll. Alapanyaga acélhulladék, melyet különféle adalékanyagok egészítenek ki.

 
 

Üzemünk az MSZ és a DIN szabványnak megfelelõ rúd és dróttermékeit meleghengerléssel állítja elõ. A hengermű egy 360 000 tonna névleges kapacitású, folytatólagos elrendezésű hengersor, amely alkalmas 8-40 mm mérettartományban beton-, illetve köracélok elõállítására, valamint 5,5-14 mm mérettartományban hengerhuzalok gyártására.

A legújabb, minden igényt kielégítõ, jól hegeszthetõ és nagyszilárdságú eurokonform - a BSt 420 S, a BSt 500 S, B 60-50 valamint az osztrák OAM 550 ÖNORM B 4200-as szabvány 7. része szerint készült - termékeinket szálban és tekercsben egyaránt gyártjuk.

 
 

Kutatómunkánk nyomán melegen hengerelt betonacéljainkból fejlesztettük ki hidegen nyújtott és bordázott, átcsévélt, nagyszilárdságú betonacéljainkat. Kitartó fejlesztési törekvéseink eredményeként széles választékot kínálunk saját gyártású betonacél síkhálókból is.

Az ÓAM Kft. termékei, illetve minõségbiztosítási rendszere megfelelnek az ISO 9001-es szabvány követelményeinek. Fontos törekvésünk a környezetvédelmi elõírások maradéktalan betartása és a környezet megóvása.

Az ÓAM Kft. folyamatosan azon fáradozik, hogy meglévõ és potenciális ügyfeleit mind Magyarországon, mind pedig külföldön

- gyorsan,

- megbízhatóan,

- ellenõrzött minõségű termékekkel,

- a legjobb árakon szolgálja ki.

Elérhetőségek:

ÓAM ÓZDI ACÉLMŰVEK KFT.

Max Aicher Vállalatcsoport

3600 ÓZD, Kovács-Hagyó Gyula út 7.

3600 ÓZD, Pf.118.

Tel/Fax: (+36) 48-575-500, 575-510

Internet: http://www.oamkft.hu

e-mail: oamkft@oamkft.hu

 
Kapcsolódó linkek
Kapcsolódó cikkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Érsekkerti Nyári Játékok

Tizedik alkalommal rendezik meg idén az Érsekkerti Nyári Játékokat Egerben.

Este nyit a Müpa autós koncertmozija

A Fesztivál Színház élő koncertjei várják a közönséget a Müpa szerda este nyíló autósmozijában, ahol elsőként a Nemzeti Filharmonikus Zenekart láthatják ...

7. Vertigo Filmhét

Huszonnégy nemzetközi és magyar film - közülük négy az országos premier előtt - lesz látható a 7. Vertigo Filmhét során július 22-29. között a budapesti ...

Richter Flórián Cirkusz nyáron Zamárdiban

Drónok a porondon címmel mutat be új produkciót a Richter Flórián Cirkusz szerdától Zamárdiban.

38. Balaton-átúszás

A tervek szerint augusztus 1-jén lesz a 38. Lidl Balaton-átúszás, amelyen hagyományosan Révfülöpről indulnak a résztvevők, és a balatonboglári Platán strandra ...

Nyíltvízi úszósorozat

Három magyar tájegységen, három szabadtéri víztípusban kerül sor az open water tournament (OWT) elnevezésű versenyre július 11. és augusztus 22. között.

 
Ez történt a héten

Women On Water Hungary

Egész nyáron át tartó programsorozattal népszerűsíti a vitorlázást a nők körében a Women On Water (WOW) Hungary.

Bujtor István Filmfesztivál

Száz film szerepel a versenyprogramban az idei Bujtor István Filmfesztiválon, amelyet augusztus 17. és 21. között tartanak Balatonszemesen.

Mézesvölgyi Nyár

Musicalek és vígjátékok is várják a közönséget a Mézesvölgyi Nyár fesztiválon Veresegyházán.

Retro hétvége a MÁV-nál

424-es gőzmozdony vontatta személyvonat halad Ábrahámhegynél a MÁV Retro hétvégéjén.

Cannes

Egy magyar vizsgafilmet, Beleznai Márk Agapé című rendezői diplomafilmjét is beválogatták a 73. cannes-i fesztiválnak a filmes egyetemek legjobbjait felvonultató ...

Sportújságírás Világnapja

Globális, online konferenciát tart csütörtökön délután a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) abból az alkalomból, hogy július 2-a a Sportújságírás ...

 
 
weather failed, check feed URL