A Közétkeztetési Szakács-versenyen győztes pécsi csapat

A konyhán naponta hajnali négy órától készítenek el 6500 adag ételt általános iskoláknak, gimnáziumoknak és szociális otthonoknak.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

ÓAM Ózdi Acélművek Kft.

Dátum: 2020.02.10. hétfő
 
 
 
 

Az ÓAM Ózdi Acélművek KFT. Magyarország kiemelkedõ, korszerűen felszerelt, melegen hengerelt betonacélt, köracélt, hengerhuzalt és hegesztett betonacél-síkhálót gyártó és értékesítõ üzeme. Acélművét, amelyet egy 23 millió eurós zöldmezõs beruházás keretében valósítottunk meg, 2000 augusztusában adtuk át rendeltetésének. Az ÓAM Kft. így a 150 éves hagyományokkal rendelkezõ ózdi acélipar folytatójának tekinthetõ.

Az ÓAM Kft. vagyonát a német Max Aicher GmbH & Co. egy privatizáció keretében 1997. május 23-án vásárolta meg. A Max Aicher vállalatcsoport több évtizedes sikeres építõipari, ingatlanforgalmazási, acélipari és környezetvédelmi vállalkozásokkal szerzett a kontinensen is túlmutató elismerést és hírnevet. Az ÓAM Kft, mint az Aicher vállalatcsoport tagja, kitűnõen illeszkedik e sokrétű vállalkozás profiljába.

Az alapanyag-ellátást biztosító acélművünk egy korszerű csapolórendszerű elektrokemencébõl, (60 tonna /adag folyékonyacél-kapacitásssal), egy üstkemencébõl és egy négyszálas folyamatos öntõműbõl, valamint a szükséges modern környezetvédelmi berendezésekbõl áll. Alapanyaga acélhulladék, melyet különféle adalékanyagok egészítenek ki.

 
 

Üzemünk az MSZ és a DIN szabványnak megfelelõ rúd és dróttermékeit meleghengerléssel állítja elõ. A hengermű egy 360 000 tonna névleges kapacitású, folytatólagos elrendezésű hengersor, amely alkalmas 8-40 mm mérettartományban beton-, illetve köracélok elõállítására, valamint 5,5-14 mm mérettartományban hengerhuzalok gyártására.

A legújabb, minden igényt kielégítõ, jól hegeszthetõ és nagyszilárdságú eurokonform - a BSt 420 S, a BSt 500 S, B 60-50 valamint az osztrák OAM 550 ÖNORM B 4200-as szabvány 7. része szerint készült - termékeinket szálban és tekercsben egyaránt gyártjuk.

 
 

Kutatómunkánk nyomán melegen hengerelt betonacéljainkból fejlesztettük ki hidegen nyújtott és bordázott, átcsévélt, nagyszilárdságú betonacéljainkat. Kitartó fejlesztési törekvéseink eredményeként széles választékot kínálunk saját gyártású betonacél síkhálókból is.

Az ÓAM Kft. termékei, illetve minõségbiztosítási rendszere megfelelnek az ISO 9001-es szabvány követelményeinek. Fontos törekvésünk a környezetvédelmi elõírások maradéktalan betartása és a környezet megóvása.

Az ÓAM Kft. folyamatosan azon fáradozik, hogy meglévõ és potenciális ügyfeleit mind Magyarországon, mind pedig külföldön

- gyorsan,

- megbízhatóan,

- ellenõrzött minõségű termékekkel,

- a legjobb árakon szolgálja ki.

Elérhetőségek:

ÓAM ÓZDI ACÉLMŰVEK KFT.

Max Aicher Vállalatcsoport

3600 ÓZD, Kovács-Hagyó Gyula út 7.

3600 ÓZD, Pf.118.

Tel/Fax: (+36) 48-575-500, 575-510

Internet: http://www.oamkft.hu

e-mail: oamkft@oamkft.hu

 
Kapcsolódó linkek
Kapcsolódó cikkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A Dzsungel könyvét mutatják be a Baross Imre Artistaképző Intézet növendékei

A Dzsungel könyve című cirkuszszínházi produkciót mutatják be a Baross Imre Artistaképző Intézet növendékei kedden a Fővárosi Nagycirkuszban.

Hagyományőrző farsang

Jelmezes felvonulással, filmvetítéssel portaprogramokkal és az elmaradhatatlan fánk kóstoltatásával várják az érdeklődőket a hagyományőrző farsangra február ...

Páger Antal-színészdíj

Bodrogi Gyula kapja idén a Páger Antal-színészdíjat; a művész vasárnap veheti át a makói önkormányzat elismerését Maros-parti városban, a Hagymaházban.

Kórusok téli éjszakája

Harminckét koncertre várják a közönséget február 15-én a Kórusok téli éjszakáján, amelyet a MagNet Közösségi Házban tartanak Budapesten.

Pécsi Csokoládé Karnevál

Ehető látványosságokkal, 3D nyomtatóval előállított csokoládéval, csokiszökőkúttal, szakmai előadásokkal, gyerekjátékokkal, kiállítással és bemutatókkal ...

Australian Open

Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic sorozatban harmadszor döntőbe jutott női párosban az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

 
Ez történt a héten

Uszonyosúszó világkupa Egerben

Február 22-én és 23-án 15. alkalommal rendezik meg a CMAS uszonyosúszó világkupát Egerben.

A dzsessz élő legendái lépnek fel tavasszal és nyáron a Müpában

A dzsessz élő legendái lépnek fel tavasszal és nyáron a Müpában: Roy Ayers, Lee Ritenour, Dave Grusin, Kamasi Washington és Wynton Marsalis mellett a Jazztavasz ...

Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál

Ötszáznál is több nevezés érkezett a kilencven éve született, Oscar-díjas Zsigmond Vilmos emlékét őrző, az operatőri munkát fókuszba helyező szegedi nemzetközi ...

Járdányi100

Koncertekkel, konferenciával, tárlatokkal és kötetekkel is emlékeznek idén Járdányi Pál zeneszerzőre, népzenekutatóra születésének 100. évfordulója alkalmából ...

A 100 Tagú Cigányzenekar 35 éves jubileumi koncertje

A 100 Tagú Cigányzenekar 35 éves jubileumi koncertje a Papp László Budapest Sportarénában 2020. február 9-én.

Soproni Tavaszi Napok

Gazdag színházi kínálattal, változatos zenei programokkal, látványos táncbemutatókkal, kiállításokkal, és minden korosztályt megmozgató színes családi ...

 
 
weather failed, check feed URL