Megnyílt a 90. Ünnepi Könyvhét

A június 17-ig tartó rendezvény 168 kiadó és könyvesműhely kínálatával, több mint 300 új kötettel várja a közönséget a Duna-korzón, a Vigadó tér és a Március 15. tér közötti területen.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Sarkpont Zrt.

Dátum: 2019.05.22. szerda
 
 
 
 

Cégünk magyar tulajdonosi körrel rendelkező élelmiszeripari vállalkozás. 1993-tól üzemi méretekben gyártjuk termékeinket ( 1998-tól Sarkpont Rt-ként, ill. Zrt-ként ).

Fő profilunk a gyorsfagyasztott gesztenyepüré-, massza gyártás. Foglalkozunk hőkezeléssel tartósított gesztenyés termékek előállításával, és azok értékesítésével is.

Valamennyi termékünk a kadarkúti gyártó üzemünkben készül, melyek hűtését, tárolását saját hűtőházunkban oldjuk meg.
Az ősz beköszöntével - kampányidőszakban - üzemünk a környéken élő lakosság számára - közülük akár 55 főnek is - munkát biztosít.

Folyamatos fejlesztésekkel, számítógéppel vezérelt technológiánkkal, valamint HACCP rendszer alkalmazásával érjük el, hogy mindig egyenletesen jó minőségű termékekkel állunk partnereink rendelkezésére mindegyik termékkategóriában. 2010 augusztusától IFS minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezünk.

Mára jelentős hazai piaci pozícióra tettünk szert.

Termékeink a - logisztikai partnereink közreműködésével - biztonsággal eljutnak

* hiper- és szupermarketekhez, üzletláncokhoz (Tesco, Cora, Match, ...)

* alapanyagként felhasználókhoz (Hipp Kft., amely úttörő a bébiétel gyártásban)

* cukrászellátókhoz, cukrászokhoz

* gasztro cégekhez is,

s ezen partnereinken keresztül a különböző fogyasztói csoportokhoz.

Az elmúlt évtized a bizonyíték arra, hogy a magyar fogyasztók is egyre jobban odafigyelnek az egészségük megőrzésére. Különleges figyelmet fordítunk az ezen fogyasztói rétegek igényeit kielégítő prémium kategóriás és bio minősítéssel rendelkező termékeink fejlesztésére. Szélesedő termékskálánkkal lehetőséget szeretnénk teremteni vásárlóinknak az igényeiknek megfelelő választáshoz, ill. ennek megfelelően fejlesztjük ki további termékeinket.

Üzemünket és termékeinket folyamatosan ellenőrzik a nemzetközileg is elfogadott (akkreditált) kutatóintézetek és laboratóriumok, többek között:

* Dr. E. Wessling Kémiai Laboratórium Kft.

* Biokontroll Hungária Kht.

* Campden & Chorleywood Kht.

* SGS Hungária Kft.

* Állategészségügyi és Élelmiszer Ellenőrző Állomás

Tájékoztató a termékeinkhez

Ahhoz, hogy minden Vásárlónk megtalálja azt a terméket, legyen szó gesztenyemasszáról, vagy más, nem hagyományos ételről, ami számára a legmegfelelőbb, minőségi szintek szerint soroltuk be a termékeinket a választás megkönnyítése érdekében.

* Legfelső minőségi szint (BIO termékcsalád)

 
 

BIO gesztenyepüré

BIO natúr gesztenyemassza

BIO gesztenyekrém

BIO gesztenyebefőtt

BIO gőzben főtt gesztenye

Ezeket a termékeket csak friss, héjas, BIO tanúsítvánnyal rendelkező, I. osztályú szelídgesztenye alapanyagból gyártjuk. Az alapanyag-beszerzés, -tárolás és gyártás során szigorú szabályokat követünk. A BIO termékcsalád tagjai a gesztenye gyümölcs eredeti ízét kell, hogy megőrizzék, ezért a kiváló minőségű gesztenyén kívül vagy semmit nem tartalmaznak (BIO natúr gesztenyemassza), vagy csak BIO nádcukrot segédanyagként (BIO gesztenyepüré, BIO gesztenyekrém).

BIO termékeink minőségét cégünk első számú vezetője, Egyed Károly garantálja, hiszen a gyártást személyesen felügyeli.

* Második szint (Prémium termékcsalád)

 
 

DerMedve - gesztenyepüré habbal

Gesztenyerizs

Natúr gesztenye-szemek

Gesztenyebefőtt

Klasszikus gesztenyepüré

Natúr gesztenyemassza

Gesztenyekrém

Lédig prémium gesztenyepüré

Bébiétel alapanyag

Gőzben főtt gesztenye

Az alapanyag átvételére, tárolására, valamint a gyártási folyamatokra ugyanazok a szigorú és betartandó szabályok vonatkoznak, mint az első szinten álló termékekre. A Prémium termékcsalád tagjainál ezen a szinten található termékek szintén I. osztályú friss, héjas gesztenyéből készülnek, de ezeknél a termékeknél az alap- és segédanyagok nem rendelkeznek BIO minősítéssel. Közülük van, amelyik tartalmaz rum- és vaníliaaromát, valamint répacukrot, de nem olyan magas mértékben, mert ezeknél a termékeknél is az a célunk, hogy a gesztenye eredeti íze ne szoruljon teljesen háttérbe. A natúr gesztenyemassza nem tartalmaz hozzáadott cukrot, így alkalmas a húsok töltéséhez is. A gyártási folyamatot műszakvezetők felügyelik.

* Harmadik szint (Hagyományos termékcsalád)

 
 

Hagyományos gesztenyepüré

Lédig gesztenyepüré

Hagyományos gesztenyepüré, megújult köntösben...

Gesztenyepüré fogyasztóbarát kiszerelésben

Alapanyaguk nem I. osztályú, amely lehet friss és fagyasztott szelídgesztenye is. Az ízesítésüket tekintve ezek a termékek valóban a hagyományos, jól megszokott gesztenyepüré ízvilágát adják vissza, amelyekben a gesztenye íze mellett a rum- és vaníliaaroma is nagyban dominál. Gyártásukat műszakvezető felügyeli.

Elérhetőségek:

Sarkpont Zrt.

Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 16-18.

Tel. / Fax.: +36-82-419-700

info@sarkpont.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A jövőre 50 éves Apostol együttes a Sportarénában fog ünnepelni

Öt évtizedes fennállását nagykoncerttel ünnepli jövőre az Apostol együttes. A zenekar, amely slágeres zenéjével nagy sikereket aratott, 2020. március 20-án ...

Idén is lesz autómentes nap Budapesten

Budapest idén is csatlakozik az Európai mobilitás hét című programhoz, amelynek keretében szeptember 22-én tarthatják majd meg az autómentes napot.

Kihívás Napja

Változatos programokkal várják az érdeklődőket a Kihívás Napján, Magyarország legnagyobb szabadidősportos rendezvényén.

Koncert Halmos Béla emlékére a Hagyományok Házában

Halmos Béla emlékére rendez koncertet a Hagyományok Háza június 4-én. A táncházmozgalom egyik elindítója, első prímása aznap lenne 73 éves.

Gyereknap

Különleges gyermeknapi programokkal várja hétvégén a látogatókat a Budakeszi Vadaspark, amely május végén ünnepli fennállásának 40. évfordulóját.

Eleven Tavasz utcafesztivál

Mintegy száz program, köztük a lakókocsiból zenélő Márkó dj, a Valami Swing zenekar koncertje, mini WAMP dizájnvásár, kiállítások és workshopok is várják ...

 
Ez történt a héten

Budavári Bach Fesztivál

Még egy hétig, június 20-ig tart a Budavári Bach Fesztivál. A koncerteket a páros napokon rendezik a Budavári Evangélikus Templomban.

Európai Kerti Vasutak Találkozója

Hétvégén rendezik meg az Európai Kerti Vasutak Találkozóját a Vasúttörténeti Parkban, ahol a látogatók dízel- és gőzmozdonyok kicsinyített másolatainak ...

Szent László Napok Győrben

Június 28-án kezdődik a Szent László Napok programsorozat Győrben, ahol három napon át többek közt lovas bemutatókkal, játszóházzal és a király életét ...

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutó verseny

Pünkösd vasárnap 0 órakor rajtol a legnépszerűbb és legnépesebb magyar terepfutó verseny, a 112 kilométeres Salomon Ultra-Trail Hungary a szentendrei Duna-korzóról, ...

19. Pécsi Országos Színházi Találkozó

Csütörtökön kezdődik a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT), amely több mint 14 versenyelőadással és számos kísérőprogrammal várja a közönséget ...

Hagyományőrző családi napot rendeznek hétfőn a Tabánban

Pünkösdi Királyság címmel rendeznek hétfőn hagyományőrző családi napot a Tabánban, ahol többek közt óriásbuborék-fújással, gólyalábasokkal és pünkösdi ...

 
 
weather failed, check feed URL