Kilátót alakítanak ki a szegedi Móra-múzeum tetején

A látogatók azonban nemcsak a mai Szeged szépségeiben gyönyörködhetnek, hanem egy kronoszkóp segítségével az 1870-es évek városát is megismerhetik.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Kronospan-Mofa Hungary Farostlemezgyártó Kft.

Dátum: 2020.05.18. hétfő
 
 
 
 

A KRONOSPAN-MOFA Hungary Farostlemezgyártó Kft. gyártótevékenysége során törekszik az emberi élet minőségét meghatározó környezetbarát gyártási eljárások kialakítására, és ebből eredően a környezetbarát termékek gyártására, fabeszerzési politikája révén pedig a fenntartható fejlődés biztosítására.

Mindezek érdekében natúr HDF/MDF termékeink rendelkeznek CARB tanúsítvánnyal, az általunk termelt lemezek FSC tanúsítottak, valamint a PEFC rendszertanúsítás bevezetése is folyamatban van.

Cégünk különös gondot fordít arra, hogy gyártási technológiájával valamint a termékeivel megfeleljen a környezetvédelmi feltételeknek, hatályos jogszabályoknak, piaci elvárásoknak. Termékeink környezetbarátok, melyek felhasználásuk után sem szennyezik a környezetet, további hasznosításuk lehetséges, a megsemmisítésük - környezetkárosító hatás nélkül - megoldható.

Termékeink formaldehid emisszióját negyedévente független minősítő szervezettel (eph-IHD-Dresden) ellenőriztetjük a 258285. számú TPC szerződésnek megfelelően. Az MSZ EN 120 szabvány szerint meghatározott (6,5% nedvességtartalomra vetített) formaldehid-tartalom (Perforátor-érték) a megengedett MSZ EN 622-1 ill. az IKEA-IOS-MAT-0003 AA-10899-9 2009-10-09 valamint a CARB minősítésű termékek esetén a CCR, title 17, 93120.2(a) Phase 2 QCL ≤5,00 mg/100 g termék határértéket nem haladja meg.

Termékek:

 
 

A KRONOSPAN-MOFA Hungary Farostlemezgyártó Kft. a legmodernebb, vékony lemez gyártására alkalmas integrált gyártósort üzemelteti.

A nagy sűrűségű, zárt felületű HDF/MDF lemezek környezetbarát, száraz technológiájú eljárással készülnek folytonos üzemű gyártósorunkon. Az új gyártóberendezésnek köszönhetően sima és homogén felületű lemezeket állítunk elő. Natúr lemezeink az átlagnál jobb mérettűrési értékekkel rendelkeznek.

Célunk, hogy termékeinkkel maradéktalanul megfeleljünk a piac követelményeinek, a mindenkori szabványoknak.

Felhasználási területei:

* bútorgyártás

* hátfalak

* keretek, szegélyek

* ajtógyártás

* fiókfenék

* csomagolás

* speciális alkalmazások

Lakkozott HDF

 
 

A natúr lemezek mellett a KRONOSPAN-MOFA Hungary Farostlemezgyártó Kft. lakkozással felületkezelt HDF lemezeket is gyárt, értékesít. A hengeres lakkozási technológiával egyszínű (UNI) és faerezetű lakkozott HDF lemezeket állít elő, többféle fastruktúrával (tölgy, modern tölgy, bükk, cseresznye, dió, fenyő, anigree, wenge, juhar, éger, calvados, szilva, fantázia stb.). A dekorok akár 4 színnyomással is készülhetnek.

A lakkozott HDF lemezek minden olyan területen alkalmazhatóak, ahol az esztétikus, mérsékelten ellenálló felület a követelmény. Elsősorban szekrénybútorok nyitott vagy zárt hátfalának kialakítására, ajtógyártásra, fiókfenék, ágyneműtartó kialakítására használható.

Elérhetőségek:

KRONOSPAN-MOFA Hungary Farostlemezgyártó Kft.

7700 Mohács, Budapesti országút 72.

Telefon: +36 69 / 529-501

Fax: +36 69 / 529-539

E-mail: kronospan-mofa@kronospan-mofa.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Trianon-kiállítás

Szabadtéri kiállítással emlékezik meg június 4-étől a trianoni békeszerződés aláírásának centenáriumára a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum.

Európai nemzeti parkok napja

1999 óta minden évben május 24-én, az első európai nemzeti park (Svédország, 1909) létrehozásának évfordulóján ünneplik az európai nemzeti parkok napját.

Kihirdették a Janikovszky Éva meseíró pályázat győzteseit

Kihirdették a 16. Janikovszky Éva meseíró pályázat győzteseit Budapesten, első helyezést ért el Csicsó Zoltán a 7-9 évesek, Oláh Réka a 11-13 évesek, Dóry ...

Kékszalag

Július 30. és augusztus 1. között rendezik meg idén a Balaton legnagyobb tókerülő vitorlásversenyét, a Kékszalagot.

Idén is lesz virágkarnevál Debrecenben

Az idén is megrendezik Debrecenben a virágkarnevált augusztus 20-án, csak másképpen, mint az elmúlt fél évszázadban.

Victor Vasarely művészete nyomán terveznek ruhákat a METU hallgatói

Nemzetközi kiállításhoz terveznek ruhákat Victor Vasarely nyomán a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) hallgatói egy, a pécsi Janus Pannonius Múzeummal ...

 
Ez történt a héten

Trianon 100

Országszerte megemlékezéseket tartanak az első világháborút lezáró trianoni békeszerződés aláírásának 100. évfordulója, a nemzeti összetartozás napja ...

Indul a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár online

Szerdától vasárnapig, június 7-ig öt napon át ötven programmal várják a szervezők az irodalom, olvasás és kultúra iránt érdeklődőket az idei Margó Irodalmi ...

Szarvasi Vízi Színház

Június 12. és augusztus 22. között idén is megrendezik a Szarvasi Vízi Színház jubileumi, tizedik évadát.

Tolnay Klári Emlékház

Megújított kiállítással júniustól újra látogatható a Tolnay Klári Emlékház Mohorán.

A budapestieknek szerenádozik a Fesztiválzenekar

Több mint 200 lakóházba látogatnak el ingyenes szerenádjaikkal a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) kamaraformációi júniusban Budapesten.

Hey, June! fesztivál

Idén virtuálisan rendezik meg a Müpa Hey, June! koncertsorozatát. Az elmúlt évek emlékezetes magyar könnyűzenei koncertjeiből válogatnak az intézmény online ...

 
 
weather failed, check feed URL