Kávéházak éjszakája

Harminc helyszín és mintegy száz kulturális program várja a kávéházi kultúra kedvelőit május 17-én Budapesten, az idei Kávéházak éjszakája programjain.

Bővebben...
 

Húsvét a Skanzenben Szentendre 2019.04.21-04.22.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Pannontej Zrt.

Dátum: 2014.07.08. kedd
 
 
 
 

Történet
2010. szeptember 30-tól Pannontej Tejtermékgyártó és Kereskedelmi Zrt. néven működik tovább a két tejipari vállalat egyesülésével létrejött csoport, és így a közkedvelt piacvezető sajtmárkák, mint a Medve, Tihany Válogatás és a Karaván már egy vállalat termékportfolióját képezik.
A Pannontej Zrt. neve garanciát jelent a feldolgozott alapanyagok, sajtok és egyéb késztermékek kiváló minőségére: olyan közkedvelt piacvezető sajtmárkák gyártója mint a Medve, Tihany Válogatás és a Karaván.

A Pannontej Zrt. hosszú távú sikeres működésének alapja a kiváló minőségű termékek előállítása, a folyamatos termékinnováció és szolgáltatások megbízhatósága. Elsődleges célja Magyarországon erős, versenyképes márka-családok kialakítása, illetve a magyarországi sajtkultúra fejlesztése révén a magasabb hozzáadott értékű szegmensek részesedésének növelése a piacon.

Márkaválasztó

A jelenlegi Medve sajt gyártása a hetvenes években indult újra, s a folyamatos fejlesztések révén napjainkra a Medve márka a piac meghatározó szereplőjévé vált.

 
 

Utánozhatatlan ízét a különleges nagylyukú sajtnak köszönheti, ezért olyan finom, selymesen telt az íze. Praktikus, könnyen kezelhető és széles választékot kínál a különböző étkezésekhez: a jól ismert hagyományos kockasajton kívül tégelyes, tömlős és lapka formában is megtalálható. 2010-ben tovább bővült a Medve széles ízválasztéka: bevezetésre kerültek a hidegen is kitűnően kenhető vajkrémek, a szendvicskrémek, illetve hagyományos magyaros ízvilágot felvonultató körözöttek.

A legismertebb magyar füstölt sajtot, a népszerű Karavánt 1936 óta gyártják a Pannontej Zrt. répcelaki üzemében, régen még más néven került forgalomba, jelenlegi nevét az ötvenes években kapta.

Készítésének érdekessége, hogy igazi füstöléssel, nem aromák hozzáadásával gyártják. A füstölőben 30 Celsius fokos hőmérsékleten érve alakul ki a Karaván sajt jellegzetes, óarany színű kérge és finom, fűszeres íze. Különleges, összetéveszthetetlen ízét a füstöléshez felhasznált, bükkfakéregből nyert természetes füst adja. A Karaván valódi kalandot kínál különleges ízével!

A Csárdás kockasajt tradicionális termék, mely megőrizte mind ízében, mind csomagolásában gyermekkorunk ízét, és több évtizede méltán közkedvelt.

A kenhető, zsíros ömlesztett sajt különféle sajtból, vajból, tejszínből összeállított recept alapján készül.

 
 

A Bakony márka friss termékei között megtalálhatóak az alapvető napi tejtermékek, a savanyított termékeken át - tejföl, kefír, joghurt - a túrótól a vajig. A Bakony termékek kedvelt és kitűnő ízét, kiemelkedő minőségét a kiváló minőségű tej és szakembereink hozzáértése biztosítja.

Az igazi, tradicionális, magyar túró élményét kínálják a Bakony Tehéntúró termékek. Elsőként vezettük be a higiénikus kiszerelésű, tégelyes túrókat, de kínálatunkban megtalálható a probiotikus kultúrával gazdagított Aktív túró is, éppúgy, mint a hagyományos zacskós kiszerelésű.

A Krajcár termékcsalád olyan jó minőségű, folyamatosan bővülő termékeket ölel fel, melyek kizárólag Magyarországon kerülnek gyártásra és magyaros jellegűk, ízviláguk ezáltal is erős. Árkategóriájában is jó minőségű alternatíva a sajtok kínálatában.

Krajcár kockasajt: A zsíros, kenhető ömlesztett sajtnak kockasajt változata, kiválóan alkalmas hideg és meleg szendvicsek, könnyű falatkák készítéséhez. - Elérhető 140g és 200g formában

Krajcár tömlős sajt: A kenhető tömlős sajt ideális szendvicsek készítéséhez illetve különböző levesek, mártások alapanyagaként.

 
 

2010-ben a Pannontej Zrt. döntése alapján egy új márkaernyő, a Tihany Válogatás kialakítását kezdtük meg. A Tihany Válogatás márkanév alatt a Tihany márkanéven kívül olyan korábbi termékeinket fogtuk össze, mint a közkedvelt Pannónia összes terméke, a Göcseji és a szeletelt Bakony sajtok valamint a különböző lágysajtok, panírozott termékek.

A létrejött Tihany Válogatás széles választékában és új külsejében is a megszokott, hagyományos ízekkel találkozhatunk a gondos kezelés és a kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően.

Elérhetőségek:

Pannontej Zrt. Veszprémi Üzeme

8200 Veszprém, Kistó u. 9.

Telefon: +36/88/577-800

Fax: +36/88/420-016

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
#6
Udvarhelyi Péterné
2019-02-13 15:49
 
Én 73 éves idős hölgy vagyok. Szeretném megtudni , ill. többek nevében megkérdezni, hogy miért nem forgtalmaznak 2 dl-es tejet, amit régebben isokatejnek hívtak.Mi azon nőttünk fel, reggelire fogyasztottuk,. Most a tarttós tej legkisebb 1/2 lit-es és ha felbontja az ember, rövid időn belül megsavanyodik, ki kell önteni. Én cukorbeteg vagbeteg vagyok, reggelire nem is ajánlja a doktor,
#5
anonim
2019-02-12 19:27
 
Sajtot akartam! Mindegy mert 450- ft-ot ot kidobtam a kukába szó szerint!
#4
anonim
2019-02-12 19:20
 
Vettem krajcár sajtót az auchanban sajnos! Ez aztán a sajt agyon sózva pereg darabokra tapad a szájpadláshoz semmi aroma soha többet ilyet nem vennék ! Ajándékban sem!
#3
LR
2018-11-29 08:42
 
Tudnának tájékoztatást adni arrol, hogy Veszprémben hol juthatok bakony kefirhez??? Az egyetlen tejtermék, amelyre nem vagyok allergiás. Sajnos hónapok óta nem találom sehol sem. Régebben a spárban vettem, de ott sem találkoztam vele :(
#2
exfavorit@proxynet.hu
2018-11-27 12:47
 
Nagyon szerettük a csárdás sajtot, de már rég nem találkoztunk vele. Tudhatunk róla valamit? Kapható még valahol? Szeretjük a Medve sajtokat is, de hiányzik a Csárdás. Köszönöm válaszukat. További jó és eredményes munkát kívánok! Tassiné
#1
Herdinand Rudolfné
2018-07-30 11:29
 
A legjobb tejföl-termék a Bakony tejföl. Nagyon szeretem , évek óta csak ezt veszem. Gratulálok hozzá !
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Máté Bence békás fotója nyert a World Press Photo természetfotó kategóriájában

Máté Bence Túlélési ösztön című békás fotója nyert az év sajtófotóit elismerő World Press Photo-díj természetfotó kategóriájában - jelentették be csütörtökön ...

Felvidék Fesztivál

Felvidék Fesztivált rendeznek csütörtöktől a Magyarság Házában. A gömöri régió bemutatására fókuszáló, vasárnapig tartó rendezvényen színházi, zenei és ...

Szakmák Éjszakája

A szakképzési lehetőségekre szeretnék felhívni a figyelmet a pénteken megrendezendő Szakmák Éjszakáján.

Európa Játékok

Június 21-én kezdődik Minszkben a II. Európa Játékok, amelyen 15 sportág 199 versenyszámában hirdetnek győztest. Magyarország várhatóan közel 130 sportolót ...

Csaknem 550 evezőst várnak a budapesti évadnyitóra

Több mint 60 csapatban csaknem 550 evezős méri össze tudását a Budapest Kupa Regattán, amelyet szombaton kilencedik alkalommal rendeznek meg az évadnyitónak ...

Gemenci faóriásokhoz indul túra a hétvégén

A gemenci erdőben megbújó, idős faóriásokat fedezhetik fel a természetbarátok a Gemenc Zrt. hétvégi túráján.

 
Ez történt a héten

Húsvéti forgatag a Szennai Skanzenben

Húsvéti forgatag várja az érdeklődőket április 19. és 22. között a Szennai Skanzenben.

Életre kelnek a húsvéti hagyományok Ópusztaszeren

Életre kelnek a húsvéti hagyományok, változatos programok várják a látogatókat az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban \"rügyfakasztó vasárnap\" ...

Húsvéti programok a diósgyőri várban

Húsvéti locsolkodás, tojásfestés és tojáspatkolás, muzsika, népi játékok várják mindazokat, akik a húsvéti ünnepeket alatt a diósgyőri várba látogatnak.

Vivicittá

Minden eddiginél többen, 31 293-an neveztek idén a kétnapos 34. Telekom Vivicittá városvédő futófesztiválra, amelynek fő számát, a 21 kilométeres félmaratont ...

Olasz Napok Várpalotán

Negyedik alkalommal rendezik meg az Olasz Napokat hétvégén a Veszprém megyei Várpalotán, a programokat olasz autó- és motorkiállítás is színesíti.

A költészet napja

Kortárs versek és novellák által inspirált képzőművészeti alkotásokból nyílt kiállítás a Magyar Írószövetség fővárosi székházában szerdán.

 
 
weather failed, check feed URL