Gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díj

Harmadik alkalommal lehet jelölteket állítani a gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díjra, amelyekkel a kor kihívásaira praktikus és pragmatikus választ adó embereket ismeri el a Magyar Batthyány Alapítvány.

Bővebben...
 

München 2022.07.17-20. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Szatmári Kft.

Dátum: 2022.03.29. kedd
 
 
 
 

Szeretnénk, ha a Szatmári név Önnek is egyet jelentene a teljes körű megoldással.
Célunk megoldást nyújtani annak, aki építkezik, aki felújít, és annak is, aki szerel. Mindezt alacsony áron és jó minőségben.

Azon dolgozunk, hogy nálunk egyszerűen, gyorsan és kényelmesen rátaláljon a megoldásra, a SZATMÁRI-nál vásárolt készülékekkel, berendezésekkel olcsóbban tudjon fűteni, takarékosan bánhasson az energiával, alacsony költségvetésből is elegáns fürdőszobát, enteriőrt tudjon kialakítani. Döntéséhez természetesen igénybe veheti szakeladóink támogatását.

Ha otthona kényelméből kíván nálunk vásárolni, webáruházunkban megteheti. Folyamatosan bővülő kínálatunkból reményeink szerint megtalálja a keresett terméket. Amennyiben nem, akkor is van megoldás. Kérjük írjon az info@szatmari.hu e-mail címre, és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Új szolgáltatásunk az OUTLET.

 
 

Áruházanként más és más a limitált kínálat. Az outlet részleg „kincseket” rejt. Szépséghibás, kiállított, vagy kifutó termékek akár féláron is megszerezhetők. Válogasson, döntsön gyorsan, majd hívja a termék melletti telefonszámot, hogy a kiválasztott áru az Öné lehessen, és a további teendőket megbeszélhesse kollégáinkkal.

 
 

Érdemes hozzánk többször is ellátogatni (akár virtuálisan is), hiszen rendszeresek az akcióink. Az alacsony árak tovább csökkennek. A BEVÁSÁRLÓ NAPOK-on extra engedményekkel juthat hozzá kazánokhoz, vízmelegítőkhöz, szolár rendszerekhez, szaniterekhez, csempékhez, padlólapokhoz, ajtókhoz.

Reméljük, mielőtt bárhol is vásárolna, gondol a SZATMÁRI-ra, és megtekinti kínálatunkat, tájékozódik árainkról. Örömmel adnánk Önnek ajánlatot.

 
 

Szerződött kivitelező és kereskedő partnereink is kiemelten fontosak számunkra.

A kölcsönös előnyökön túl amit még kínálunk számukra:

* Egyedi project árak,

* kényelmes környezet, gyors kiszolgálás

* folyamatosan bővülő, egyedülállóan széles áruválaszték,

* komplett termékkínálat,

* felkészült szakeladói segítség,

* személyre szabott szerződések,

* hűségakciók,

* szolgáltatáscsomag (partnergondozás,ingyenes továbbképzések)

* pontos házhoz-szállítás

Elérhetőségek:

JÁSZBERÉNY - KÖZPONT Jásztelki út 73.

Telefonszám: 06 57/ 500-800

Faxszám: 06 57/ 500-888

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Ókeresztény Mauzóleum

Befejeződött a világörökség részét képező pécsi Ókeresztény Mauzóleum rekonstrukciója Pécsen. A műemlék fejlesztését egy csaknem 900 millió forintos támogatással ...

F.A.L.U. fesztivál

Mintegy háromszáz programmal várja a látogatókat a Falvak Ahol Lehetetlen Unatkozni (F.A.L.U.) elnevezésű összművészeti fesztivál, amelyet két év kihagyás ...

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének kollégái a néhány hete elhunyt Haumann Péter helyére.

Múzeumok éjszakája

Huszadik alkalommal rendezik meg országszerte június 25-én a Múzeumok éjszakáját, amelyen koncertek, tárlatvezetések, interaktív események várják hajnalig ...

Újra megrendezik a szegedi papucs napját

Mesébe illő papucsok, gyerektáncosok és gyerekfoglalkozások mellett papucsvásár is várja az érdeklődőket szombaton a Szent-Györgyi Albert Agórában, ahol ...

Várudvar Fesztivál

Várudvar Fesztivállal indul a balatoni régió új kulturális és gasztronómiai központja, a Szigliget Várudvar nyári szezonja június 17-19. közt.

 
Ez történt a héten

Nemzetközi Olimpiai Nap

Olimpiai bajnokok és ötkarikás érmesek köszöntötték együtt csütörtökön a Nemzetközi Olimpiai Napot.

Strandok éjszakája

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén ismét megrendezik a Strandok éjszakáját július 30-án, amikor várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

22. Körös-völgyi Sokadalom

A péntektől vasárnapig tartó 22. Körös-völgyi Sokadalommal veszi kezdetét a Gyulai Várszínház augusztus 17-ig tartó 59. évada.

Szent Iván-éj

Különleges Szent Iván-éji programokkal várja a közönséget pénteken este a Fővárosi Állat- és Növénykert: színpadi műsor, tűzzsonglőr-bemutató, planetáriumi ...

Vizes vb 2022

Rasovszky Kristóf, a nyíltvízi úszóválogatott tagja készül a 19. FINA vizes világbajnokságra Balatonalmádiban.

Dómkerti Zenés Esték

Az Óbudai Danubia Zenekar koncertjével szombaton indul a Dómkerti Zenés Esték sorozat Szegeden, a Püspöki Székház udvarán.

 
 
weather failed, check feed URL