Munkácsy-képpel gazdagodott a Szolnoki Galéria

Munkácsy Mihály Az énekes című festménye. Az alkotással gazdagodott a helyi Munkácsy-kiállítás Pákh Imre műgyűjtőnek köszönhetően.

Bővebben...
 

Nemzetközi Konyhakiállítás Budapest Sportaréna 2019.03.01-03.


Hungexpo 2019.02.21-02.24.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Ongropack Kft.

Dátum: 2012.12.05. szerda
 
 
 
 

Történeti áttekintés
Az Ongropack Kft. 1993. Október 1-én alakult a BorsodChem Zrt leányvállalaként. Termelő tevékenységét 1994. január 2-án kezdte meg, PVC kemény és PVC lágyfólia gyártással és értékesítéssel. Tulajdonosi döntés alapján 1996. július 1-től egyesült a szintén 100%-s BorsodChem tulajdonban lévő Poly- Platt Kft-vel. Társaságunk tevékenységi köre így bővült a PVC lemezek gyártásával és feldolgozásával és értékesítésével. Az Ongropack megalakulása óta több nagy értékű technológiai fejlesztést hajtott végre, a gyártókapacitását megtöbbszörözte.
A beruházások eredményeképpen, fólia és lemezgyártási tevékenységünk összkapacitása eléri 20.000 tonnát.

2008. január 1-től, tulajdonosi döntés alapján, Társaságunk átvette üzemeltetésre a BC ZRt. Kompaund Üzletág Keverő üzemének azon részét, amely eddig is a mi tevékenységünkhöz állította elő a PVC porkeverékeket.

Ugyanebben az évben hozta meg döntését a Borsodchem arra vonatkozóan, hogy műanyagfeldolgozó vállalatát értékesíti, új tulajdonosa az ETIMO Kft. képviseletében a BorsodChem korábbi vezérigazgatója, Kovács F. László úr.

Elhelyezkedés:

Társaságunk a BorsodChem Rt. telephelyén belül, Kazincbarcikán helyezkedik el, a területet és az épületeket bérli a ZRt-től.

Termékek és technológia:

 
Ongrofoam habosított lemezek
 

A társaság fő tevékenysége PVC fóliák és lemezek gyártása és értékesítése.

PVC fólia termékeinket ONGROFOL, lemez termékeinket ONGRODUR és ONGROFOAM márkanéven hozzuk forgalomba.

ONGROFOL márkanevű termékeink: Kemény PVC fóliák ˇ Lágy PVC fóliák

 
Ongrofol L típusú fólia
 

ONGRODUR márkanevű termékeink: kemény PVC síklemezek

ONGROFOAM márkanevű termékünk: szabadon habosított kemény PVC síklemezek.

A PVC kemény fóliákat kalanderezési technológiával, PVC lágy fóliákat extrúziós fúvási technológiával, PVC lemezeinket extrúziós technológiával állítjuk elő.

 
Folpack
 

Felhasználási területek:

A kemény PVC fólia felhasználási területe gyógyszer, élelmiszeripari és egyéb műszaki csomagoló anyagként.

Lágy PVC fóliáinkat az élelmiszeripar használja csomagoló anyagként.

Lemez termékeinket az építőiparban, a reklámiparban, a vegyiparban és a gépiparban használják. Termékeink 75%-át export, 25%-át belföldi piacokon értékesítjük.

Elérhetőségek:

Ongropack Kft.

3702 Kazincbarcika, Bolyai tér 1.

Tel.: 48/510-148 Fax: 48/310-005

Email: ongropack@ongropack.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Átadták a kékfestést szellemi kulturális örökséggé nyilvánító dokumentumot Pápán

Átadták a kékfestés hagyományát a világ szellemi kulturális örökségévé nyilvánító dokumentumot a pápai Kékfestő Múzeumban kedden, így már négy magyar vonatkozású ...

Magyar Borok Bálja

Ötfogásos menüsorral, neves pincészetek boraival várja a vendégeket szombaton a Corinthia Hotel Budapestben a 14. Magyar Borok Bálja.

Tízezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a nyíregyházi böllérversenyen

Mintegy tízezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a 2. Nyírségi Disznótoros Fesztiválon és 18. Nemzetközi Böllérversenyen február 16-án Nyíregyh ...

Budapest kulturális és turisztikai nagykövete díj

Harmadszor ítélték oda a Budapest kulturális és turisztikai nagykövete díjat. Az idei kitüntetettet, Kovács Ágnes olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszót ...

Családi Csoki Napok 03.16-17. Granada Hotel Kecskemét

Egy igazán fantasztikus hétvégével várjuk a csokoládé és az édességek szerelmeseit. Ami itt vár Benneteket: Csokoládé minden mennyiségben Egyedi csokoládé ...

Dévényi Sándor építész kiállítása a Pesti Vigadóban

Dévényi Sándor Kossuth-díjas építész, a nemzet művésze munkáit bemutató kiállítás nyílt a Magyar Művészeti Akadémia(MMA) székházában, a Pesti Vigadóban.

 
Ez történt a héten

Csángó Bál a Millenáris parkban

23.alkalommal rendezik meg a Csángó Bált a budapesti Millenáris parkban, ahol bepillantást nyújtanak a csángó magyar kultúrába, a nyári időszakot bemutató ...

Budapest Táncfesztivál

Ma kezdődik a 2019-es Budapest Táncfesztivál, amelynek nyitógálája a Nemzeti Táncszínház új épületében, a fővárosi Millenáris parkban lesz.

10. Borjour Magnum

Minden eddiginél több, összesen 235 borászat több mint 1000 bora közül választhatnak a 10. Borjour Magnum látogatói szombaton a Millenáris park csarnokaiban; ...

Páger Antal-színészdíj

Hegyi Barbara kapta a Páger Antal-színészdíjat, a makói önkormányzat elismerését a Hagymaházban.

Tavaszi fesztivált rendeznek márciusban Veszprémben

Öt produkcióval várja az érdeklődőket március elejétől a 12. veszprémi tavaszi fesztivál. A négy saját előadás mellett egy vendégprodukciót láthatnak az ...

Ludwig 30 kiállítás- és programsorozat

A fennállásának harmincadik évfordulóját ünneplő Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum Ludwig 30 kiállítás- és programsorozatának megnyitója.

 
 
weather failed, check feed URL