Férfi vízilabda Magyar Kupa

A BENU férfi vízilabda Magyar Kupa augusztusi záró eseményén újra vízbe ugrik a Millennium Masters néven ismert gálacsapat.

Bővebben...
 

Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

FUX Zrt.

Dátum: 2020.02.10. hétfő
 
 
 
 
 

Az első nevezetes dátum a FUX Zrt. életében 1991 decembere. Ez az az időpont, amikor négy fővel megalakult a ma zártkörűen működő részvénytársaságként tevékenykedő cég jogelődje, a FUX Kft. A fő profil a hőskorban az emelő- és darukötelek gyártása és forgalmazása volt. A kicsi, de nagy hatékonysággal, rugalmasan dolgozó csapat hamar bizonyított. Társaságunk egyre nagyobb szeletet követelt, illetve szerzett meg magának a piacból. Elkezdődött egy sok munkával, folyamatos termék- és vevőkörbővüléssel kísért sikertörténet.

 

1994-et írtunk, amikor a társaság megkezdte a villamosiparban használatos alumínium szabadvezetékek gyártását. A korábbi forgalmazóból gyártóvá előlépett FUX először a belföldi piacot célozta meg termékeivel, majd átlépve a határokat, megkezdte az európai felhasználók meghódítását. A folyamatos beruházások, fejlesztések eredményeként a következő lépés a szigeteltvezeték-gyártás beindítása volt, amellyel újabb partnereket sikerült megnyerni.

A termékkör és a piacok bővülésének természetesen feltétele és következménye is a létszám növekedése, illetve a gyártás technikai, technológiai hátterének bővülése. Az alapítást követő első tíz évben társaságunk két telephelyet vásárolt meg Miskolc északi ipartelepén, és a dolgozói létszám 150 fősre duzzadt. Az ezredfordulóra a FUX termékei már ott voltak a szlovák, a cseh, a német, az osztrák, a horvát és a szlovén piacon.

Miközben a cég vezetése a szabad- és szigeteltvezeték-gyártásra koncentrált, a több lábon állás jegyében egy új üzletág elindítása is megkezdődött. Az emelés- és rögzítéstechnikai eszközök gyártását kezdetben bérmunkában végezte a FUX, majd a gyártást és az értékesítést is saját kézbe vette. Ez utóbbinak köszönhetően néhány év alatt a belföldi piac jelentős hányadát szerezte meg ezen a területen. Társaságunk mintaboltjában a műanyag emelőkötelek és rakományrögzítők teljes választékát kínáljuk, és megvásárolhatók a drótkötél szerelvények, a különböző teheremelő eszközök is.

A sikertörténet, ahogy az elején fogalmaztunk, nem jöhetett volna létre, ha a cég vezetése nem kötelezi el magát az innováció, a piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodó termékfejlesztés, a kutatás-fejlesztés mellett. Egy 2006-os adat szerint a FUX Zrt. alapítása óta 1,2 milliárd forintot fordított fejlesztésre. Ugyanilyen kiemelten kezeli cégünk a minőségbiztosítás kérdését. Termékeink folyamatos vizsgálatát a Nemzeti Akkreditáló Testület által 2000-ben hivatalosan is minősített, saját vizsgálólaboratóriumunk végzi. A gyártás pedig az ISO 9001-es minőségirányítási rendszer előírásai szerint történik.

A FUX Zrt. partnerei között a hazai áramszolgáltatók és hálózatépítők mellett ma már ott vannak Európa legjelentősebb villamosenergia-szolgáltatói és hálózatépítői. Társaságunk jelen van a skandináv országokban, a nyugat-európai piacon, megőriztük pozícióinkat a volt szocialista országokban, és terveink szerint a FÁK országok piaca jelenti a következő kihívást cégünk számára.

 
 
 

TERMÉKEINK

 

Szabadvezetékek

 
 

Alumínium vezetéksodronyok

Ötvözött alumínium vezetéksodronyok

Acélalumínium vezetéksodronyok

Acél vezetéksodronyok

Tömörített vezetéksodronyok

Szerelvények

 
 

Szigetelt légvezetékek

PVC szigetelésű légvezetékek (Ml/30-AI)

Sodrott, szigetelt vezetőkötegek (NFA2X 0.6/1 KV)

Sodrott, szigetelt vezetőkötegek (AXKA 0.6/1 KV)

Burkolt szabadvezetéksodronyok (BSZV 20 kV)

Emelés és rögzítés technika

Sodronykötelek

 
 

Termékismertető

Egyszer sodrott spirálkötelek

Kétszer sodrott szerkezetek

Casar drótkötelek

Fülecselt emelőkötelek

Kötélvonszolók

Láncfüggesztékek

Műanyag emelőeszközök

Szerelvények

Rakományrögzítők

 
 

Réztermékeink

Réz vezetéksodronyok

Bronz vezetéksodronyok

Réz munkavezeték

Építészeti Kötelek

Korlátok

 
 

Tartókötelek

Hálók

Kerttechnika

Referenciák

Építészeti Katalógusok

Elérhetőségek:

FUX Zrt.

3527 Miskolc, Vásártéri u. 8.

Irodaház: 3527 Miskolc, Besenyői út 8.

Tel.: 46/501-850

Fax: 46/501/851

e-mail: fux@fux.hu

 
Kapcsolódó linkek
Kapcsolódó cikkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Érsekkerti Nyári Játékok

Tizedik alkalommal rendezik meg idén az Érsekkerti Nyári Játékokat Egerben.

Este nyit a Müpa autós koncertmozija

A Fesztivál Színház élő koncertjei várják a közönséget a Müpa szerda este nyíló autósmozijában, ahol elsőként a Nemzeti Filharmonikus Zenekart láthatják ...

7. Vertigo Filmhét

Huszonnégy nemzetközi és magyar film - közülük négy az országos premier előtt - lesz látható a 7. Vertigo Filmhét során július 22-29. között a budapesti ...

Richter Flórián Cirkusz nyáron Zamárdiban

Drónok a porondon címmel mutat be új produkciót a Richter Flórián Cirkusz szerdától Zamárdiban.

38. Balaton-átúszás

A tervek szerint augusztus 1-jén lesz a 38. Lidl Balaton-átúszás, amelyen hagyományosan Révfülöpről indulnak a résztvevők, és a balatonboglári Platán strandra ...

Nyíltvízi úszósorozat

Három magyar tájegységen, három szabadtéri víztípusban kerül sor az open water tournament (OWT) elnevezésű versenyre július 11. és augusztus 22. között.

 
Ez történt a héten

Women On Water Hungary

Egész nyáron át tartó programsorozattal népszerűsíti a vitorlázást a nők körében a Women On Water (WOW) Hungary.

Bujtor István Filmfesztivál

Száz film szerepel a versenyprogramban az idei Bujtor István Filmfesztiválon, amelyet augusztus 17. és 21. között tartanak Balatonszemesen.

Mézesvölgyi Nyár

Musicalek és vígjátékok is várják a közönséget a Mézesvölgyi Nyár fesztiválon Veresegyházán.

Retro hétvége a MÁV-nál

424-es gőzmozdony vontatta személyvonat halad Ábrahámhegynél a MÁV Retro hétvégéjén.

Cannes

Egy magyar vizsgafilmet, Beleznai Márk Agapé című rendezői diplomafilmjét is beválogatták a 73. cannes-i fesztiválnak a filmes egyetemek legjobbjait felvonultató ...

Sportújságírás Világnapja

Globális, online konferenciát tart csütörtökön délután a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) abból az alkalomból, hogy július 2-a a Sportújságírás ...

 
 
weather failed, check feed URL