Palicsi filmfesztivál

Hat magyar filmet láthat a közönség az idei palicsi filmfesztivál Új magyar filmek című válogatásában, és további kettőt egy-egy versenykategóriában július 16. és 22. között.

Bővebben...
 

München 2022.07.17-20. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Méhes Hulladékfeldolgozó és Kereskedelmi Kft.

Dátum: 2021.11.18. csütörtök
 
 
 
 

Cégünk 1997. január 1 - én alakult. Központunk Oroszlányon a Bokodi u. 9. szám alatt, még fióktelepünk Tatabányán a Tatai u.16. címen található. Korábban az É.D MÉH Zrt. telepeiként mûködtek. A MÉHES KFT. hagyományos tevékenységei a hasznosítható hulladékok begyűjtése, újrafelhasználásra történő előkészítése és az így kapott végtermékek visszaáramoltatása a termelésbe.

Mûködésünk fő profilja az újrahasznosítható hulladékkereskedelem. Profilunkba tartozik a vas-, fém-, papír-, műanyaghulladékok begyûjtése lakóterületekrõl, kis-- és nagyvállalatoktól.

A kft. számára mindig is az egyik legfontosabb szempont volt az Európai Uniós követelményeknek, illetve normáknak való megfelelés.Ezért idén elvégeztettük a cég külső – belső auditját, amely alapján a MÉHES KFT. megfelelt az MSZ EN ISO 9001:2001 valamint az MSZ EN ISO 1400:2005 szabványoknak, ezáltal az Integrált Környezet – és Minőségirányítási rendszernek.

Célunk, hogy a meglévõ és a leendõ üzleti partnerek megbízható, pontos, jól működõ cégként tartsák nyilván vállalkozásunkat!

Környezetvédelem

A hulladék - visszanyerés elősegíti a nyersanyagok és az energia takarékos felhasználását és a környezet védelmét. A másodlagos nyersanyagok feldolgozásával az elsődleges feldolgozáshoz viszonyítva nagymértékű energia megtakarítás érhető el.

A másodlagos nyersanyagok felhasználásával történő termelés kevésbé szennyezi a környezetet, mint az az elsődleges feldolgozás. Az újrahasznosított papír felhasználásával végzett termelés 35%-kal kevésbé szennyezi a vizet és 74%-kal kevésbé a levegőt. Az újrahasznosított acél felhasználásával történő termelés 86%-kal kisebb levegőszennyezéssel jár.

Tehát a hulladék begyűjtése, feldolgozása és az ipari folyamatokba való visszabocsátása, mint komplex tevékenység és folyamat, nagymértékben hatékonyabb eljárás a környezetvédelem illetve a gazdaságosság szempontját tekintve egyaránt mint a hagyományos ipari hulladék kezelési technikák.

Környezetpolitika

 
 

Társaságunk vezetősége felismerte, hogy környezetünk fokozott védelme minden gazdálkodó szervezet kötelessége, humán erőforrásaink, természeti értékeink folyamatos megóvása érdekében.

Mivel környezetünk általában már nem képes folyamatos és teljes öntisztulásra, a jelen és jövő generációi számára az egészséges környezethez való jog biztosítása érdekében minden környezethasználó felelőssége, hogy összes tevékenységében a káros környezetterhelést minimálisra csökkentse.

A MÉHES Kft. hulladék begyűjtő és kereskedelmi tevékenységét azzal az elkötelezettséggel végzi, hogy segítse a lakosságot és a gazdálkodó szervezeteket abban a törekvésükben, hogy a végleges megsemmisítésre váró hulladékok mennyiségét csökkentse, a keletkező hulladékok újrahasznosítási arányát jelentősen növelje.

Az általunk begyűjtött hulladékok előkezelését, szelektálását olyan módon végezzük el, hogy, lehetővé váljon a minél nagyobb újrahasznosítási arány elérése, illetve a feldolgozása minél kisebb káros környezeti hatást eredményezzen. Gondoskodunk a begyűjtött hulladék anyagok térfogatának csökkentéséről, szelektív kezeléséről, felelősséggel történő átadásáról.

Hozzá kívánunk járulni ahhoz, hogy az ipari létesítményekben és a lakosságnál keletkező veszélyes hulladékok megfelelő engedéllyel rendelkező ártalmatlanító, feldolgozó társaságokhoz kerüljenek, begyűjtésüket mindenki számára könnyen kezelhetően biztosítjuk, megelőzve ezzel az illegális, környezetkárosító lerakást, vagy a kommunális hulladékba való kerülést.

Begyűjtés

 
 

Szolgáltatásunk közé tartozik a vas-, fém-, papír-, műanyaghulladékok begyűjtése lakóterületről, kis- és nagy vállalatoktól. E mellet veszélyes hulladékok (akkumulátor, emulzióval szennyezett acélforgács, fáradt olajjal szennyezett textil stb.) átvételével, szállításával (ártalmatlanító művekbe ) is foglalkozunk. Teljes körű elektronikai hulladékok begyűjtését is végezzük.(nagy háztartási gépek, kis háztartási gépek, szórakoztató elektronika, barkácsgépek, informatikai gépek számító – és másológépek, fénycsövek stb.)

Szállítás

 
 

A szállítást a Méhes kft. végzi a következők alapján: a keletkező hulladék mennyiségének megfelelően konténereket helyezünk ki, a hulladékot termelő vállalat telephelyére. Amint a konténerek megtelnek az adott hulladékkal, akkor Méhes kft. 48. órán belül elszállítja. A szállítások meghatározott rendszeres időpontokban is végezhetőek, igény szerint.

Konténerek paraméterei: 3 - 4 - 5 m3 és 20-22-24 m3

Elérhetőségek:

MÉHES Hulladékfeldolgozó és Kereskedelmi Kft.

Központi telephely: 2840 OROSZLÁNY Bokodi út 9.

TEL.: +36 34 / 360 - 811

TEL.: +36 34 / 560 - 127

FAX: +36 34 / 360 - 811

Nyitva tartás: H - CS 7.30 - 14.30

Minden pénteken és hónap utolsó munkanapján 13.00 - ig tartunk nyitva!

Telephely: 2800 TATABÁNYA Tatai út 16.

TEL.: +36 34 / 324 - 885

TEL.: +36 34 / 511 - 303

FAX: +36 34 / 324 - 885

Nyitva tartás: H - CS 7.30 - 14.30

Minden pénteken és hónap utolsó munkanapján 13.00 - ig tartunk nyitva!

E-mail címek:

Információ: info@meheskft.hu meheskft01@t-online.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
#1
berczi sandorne
2015-09-12 19:16
 
erdeklodnek hogy az osszegyujtott kupakokat hol mikor veszik at egyaltalan tatabanyan lehet e leadni ??
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Ókeresztény Mauzóleum

Befejeződött a világörökség részét képező pécsi Ókeresztény Mauzóleum rekonstrukciója Pécsen. A műemlék fejlesztését egy csaknem 900 millió forintos támogatással ...

F.A.L.U. fesztivál

Mintegy háromszáz programmal várja a látogatókat a Falvak Ahol Lehetetlen Unatkozni (F.A.L.U.) elnevezésű összművészeti fesztivál, amelyet két év kihagyás ...

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének kollégái a néhány hete elhunyt Haumann Péter helyére.

Szent Iván-éj

Különleges Szent Iván-éji programokkal várja a közönséget pénteken este a Fővárosi Állat- és Növénykert: színpadi műsor, tűzzsonglőr-bemutató, planetáriumi ...

Vizes vb 2022

Rasovszky Kristóf, a nyíltvízi úszóválogatott tagja készül a 19. FINA vizes világbajnokságra Balatonalmádiban.

Dómkerti Zenés Esték

Az Óbudai Danubia Zenekar koncertjével szombaton indul a Dómkerti Zenés Esték sorozat Szegeden, a Püspöki Székház udvarán.

 
Ez történt a héten

Balaton-átevezés

Az idén kétnapos programmal várja az érdeklődőket a nyár egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvénye, a Hervis Balaton-átevezés.

A 100. Magyar Derby a Kincsem Parkban

Versenylovak a 100. Magyar Derbyn Budapesten, a Kincsem Parkban.

Gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díj

Harmadik alkalommal lehet jelölteket állítani a gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díjra, amelyekkel a kor kihívásaira praktikus és pragmatikus ...

Nemzetközi Olimpiai Nap

Olimpiai bajnokok és ötkarikás érmesek köszöntötték együtt csütörtökön a Nemzetközi Olimpiai Napot.

Strandok éjszakája

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén ismét megrendezik a Strandok éjszakáját július 30-án, amikor várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

22. Körös-völgyi Sokadalom

A péntektől vasárnapig tartó 22. Körös-völgyi Sokadalommal veszi kezdetét a Gyulai Várszínház augusztus 17-ig tartó 59. évada.

 
 
weather failed, check feed URL