Magyar Sommelier Szövetség szakmai díja

Öt kategóriában ítélte oda Par Excellence szakmai díjait a Magyar Sommelier Szövetség. Díjazták a legjobb magyarországi pincészetet, borkereskedőt, boros éttermet, szakírót, valamint oktatót.

Bővebben...
 XXVIII. Nemzetközi Betlehemes Találkozó Debrecen 2018.12.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

H.T.M. Magyar-Osztrák Ipari Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt.

Dátum: 2013.06.27. csütörtök
 
 
 
 

Több mint 15 éve folytatjuk tevékenységünket a szerszámházak és a szerszámok gyártása terén, ezzel is ügyfeleinket előnyös versenyhelyzethez juttatva. Ennek eléréséhez mindenekelőtt a tökéletességre és minőségre való törekvésünk adja meg a hátteret.

Legfontosabb termelési tényezőként a dolgozóinkat tartjuk számon, akik lelkiismeretes munkájukkal és folyamatos fejlődésükkel járulnak hozzá cégünk sikereihez. A Haidlmair-cégcsoport tagjaként értékes támogatottságban van részünk. Osztrák anyavállalatunk a kezdetektől fogva végigkísért minket és technológiai szempontból is maximális segítségüket élvezhetjük.

Cégünknél a rugalmasság kapott kiemelt szerepet, legfőképpen a szerszámház-gyártás vonalán. Különböző 5 tengelyes gépekkel felszerelt modern gépparkunk és a 2x2 m maximális megmunkálási mérethatár lehetőséget nyújt a piackövetelmények magas arányú lefedésére. Rendkívül fontos számunkra, hogy gépeink éjjel-nappal termeljenek, ezáltal ügyfeleinknek rövid határidőket garantálva és vonzó árakat kínálva.

2002-ben egy új termelési irány kapott helyet, mely kifejezetten a nehezen megmunkálható anyagokra lett kifejlesztve. Ezek a speciális megmunkálási folyamatok egy igen szűk nemzetközi ügyfélkört szolgálnak ki az energiaipari szektorból. Az ügyfelek különleges elvárásainak eleget téve felépítettünk egy speciális dokumentációs és minőségbiztosítási rendszert, mellyel a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak tudunk eleget tenni.

HTM – Az irány csak előre!

Fröccsöntő szerszámok

Vállalatunk másik ágazatában végzi a műanyag fröccsöntő szerszámok tervezését, kivitelezését. Szükség szerint hozott tervek alapján is.

Az alkatrészek főként az autóiparban felhasznált belső alkatrészek.

Speciálisan a rá fröccsöntési technológiákhoz készítjük az ülés háttámla állító alkatrészek szerszámait.

 
 

Szintén az autóipar felhasználására még hangszóró tartó-, burkoló alkatrészekhez.

Ezen kívül készítünk szerszámozásokat az élet bármely területén használatos legkülönfélébb alkatrészekhez.

Ilyenek a raklapok, háztartási gépek, kerti kisgépek, valamint elektronikai termékek.

Ezen felül vállalunk, nem az üzemünkben készült szerszámok esetében is, módosítások, javítások elvégzését is.

Kokilla

autóipar számára alumíniumtermékek (alacsonynyomású és magasnyomású)

Öntőszerszám

 
 

Vállalatunk másik ágazatában végzi az öntő szerszámok, ezen belül a kokilla-, nyomásos alumínium- és cinköntő szerszámok tervezését, kivitelezését. Szükség szerint hozott tervek alapján is.

Az alkatrészek főként az autóiparban felhasznált motor alkatrészek, szivattyú házak és –fedelek.

Ezen felül vállalunk, nem az üzemünkben készült szerszámok esetében is, módosítások, javítások elvégzését is.

Szerszámházgyártás

Szerszámházak gyártása, raklapok, összecsukható ládák, sörös-, üdítős rekeszek szerszámaihoz akár 2000x2200 mm befoglaló méretig, vagy akár 17.000 kg-ig.

Megfelelő tapasztalatokkal rendelkezünk vezetőoszlopok, mérő- és felfogókészülékek előállításában, akár bérmunka formájában is.

Szériagyártás

Egyik kulcsfontosságú kompetenciánk a nehezen megmunkálható szuperötvözetű alkatrészek megmunkálása az energiaipar részére. Gépeink többféle alkatrész sorozatgyártását teszik lehetővé különböző forgácsolási eljárások alkalmazásával (marás, tömbszikra-forgácsolás). A technológiák folyamatos javítása és fejlesztése minőségi szerszámbeszállítóink aktív jelenléte mellett történik.

Elérhetőségek:

Cím: HTM Zrt. 8000 Székesfehérvár, Széchenyi út 88.

Központi telefon: +36-22-517-100

Központi fax: +36-22-517-117

E-mail: office@htm−alba.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A víz világnapján mutatják be a digitálisan felújított Vízipók-csodapókot

Március 22-én, a víz világnapján mutatják be a digitálisan felújított Vízipók-csodapók című egészestés rajzfilmet, amelynek vetítéseihez számos ismeretterjesztő ...

Megjelent a Magyar Konyha idei Budapest Top10 gasztrokalauza

Huszonkilenc kategóriában gyűjti össze budapesti legjobb fine dining éttermeit, bisztróit, levesezőit, borbárjait, újhullámos kávézóit és egyéb vendéglátóhelyeit ...

Rákász Gergely hangverseny-sorozata

A 340 éve született Antonio Vivaldi és nagy csodálója, Johann Sebastian Bach műveivel idézi meg a régi korok ünnepi hangulatát Tél című országos hangversenysorozatán ...

VII. Debreceni Bormustra

Nyolc borvidék húsz pincészete mutatkozik be szombaton a VII. Debreceni Bormustrán - közölték a szervezők az eseménynek helyet adó Déri Múzeumban.

Pénteken kezdődik az észt zenei hét

Pénteken kezdődik az Észt Zenei Hét elnevezésű programsorozat Budapesten, az Észt Köztársaság kikiáltásának 100. évfordulóját ünneplő jubileumi év zárásaként.

Olasz vetítéssorozat az Urániában

Filmtörténeti klasszikusokon és kortárs mozidarabokon keresztül ismerkedhetnek meg Olaszország tájaival, történeteivel az Uránia Nemzeti Filmszínházban ...

 
Ez történt a héten

Advent

Az adventi időszakban idén is felépül Vácrátóton a mesebeli Mézeskalácsfalu, amelyet először a Mindenki karácsonya elnevezésű rendezvényen lehet majd megtekinteni ...

Mikulás

A következő napokban több Mikulás-vonat és -HÉV is közlekedik.

Advent

Hagyományőrző kézműves mesterek termékei mellett változatos programok is várják az érdeklődőket a III. Történelmi Kézműves Vásáron és Hagyományőrző Találkozón ...

Cziffra Fesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg a Cziffra György Klasszikus Zenei Fesztivált február 17-től 25-ig Budapesten.

Felkerült a kékfestés az UNESCO szellemi kulturális örökség listájára

A felvételen Bakos Zoltán István kékfestő népi iparművész a bácsalmási kékfestő műhelyben. A műhelyt a Skorutyák család alapította 1879-ben.

Antik ünnep és tudományos konferencia a Szépművészeti Múzeumban

Antik ünnep néven egész napos programsorozattal emlékeznek meg az Antik Gyűjtemény megalapításának 110 éves évfordulójáról a nemrég újranyílt Szépművészeti ...

 
 
weather failed, check feed URL