Kékszalag

Elrajtolt az 51. Kékszalag Nagydíj mezőnye csütörtök reggel Balatonfüredről, a szervezők tájékoztatása szerint 561 hajó nevezett a versenyre.

Bővebben...
 

Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

H.T.M. Magyar-Osztrák Ipari Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt.

Dátum: 2013.06.27. csütörtök
 
 
 
 

Több mint 15 éve folytatjuk tevékenységünket a szerszámházak és a szerszámok gyártása terén, ezzel is ügyfeleinket előnyös versenyhelyzethez juttatva. Ennek eléréséhez mindenekelőtt a tökéletességre és minőségre való törekvésünk adja meg a hátteret.

Legfontosabb termelési tényezőként a dolgozóinkat tartjuk számon, akik lelkiismeretes munkájukkal és folyamatos fejlődésükkel járulnak hozzá cégünk sikereihez. A Haidlmair-cégcsoport tagjaként értékes támogatottságban van részünk. Osztrák anyavállalatunk a kezdetektől fogva végigkísért minket és technológiai szempontból is maximális segítségüket élvezhetjük.

Cégünknél a rugalmasság kapott kiemelt szerepet, legfőképpen a szerszámház-gyártás vonalán. Különböző 5 tengelyes gépekkel felszerelt modern gépparkunk és a 2x2 m maximális megmunkálási mérethatár lehetőséget nyújt a piackövetelmények magas arányú lefedésére. Rendkívül fontos számunkra, hogy gépeink éjjel-nappal termeljenek, ezáltal ügyfeleinknek rövid határidőket garantálva és vonzó árakat kínálva.

2002-ben egy új termelési irány kapott helyet, mely kifejezetten a nehezen megmunkálható anyagokra lett kifejlesztve. Ezek a speciális megmunkálási folyamatok egy igen szűk nemzetközi ügyfélkört szolgálnak ki az energiaipari szektorból. Az ügyfelek különleges elvárásainak eleget téve felépítettünk egy speciális dokumentációs és minőségbiztosítási rendszert, mellyel a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak tudunk eleget tenni.

HTM – Az irány csak előre!

Fröccsöntő szerszámok

Vállalatunk másik ágazatában végzi a műanyag fröccsöntő szerszámok tervezését, kivitelezését. Szükség szerint hozott tervek alapján is.

Az alkatrészek főként az autóiparban felhasznált belső alkatrészek.

Speciálisan a rá fröccsöntési technológiákhoz készítjük az ülés háttámla állító alkatrészek szerszámait.

 
 

Szintén az autóipar felhasználására még hangszóró tartó-, burkoló alkatrészekhez.

Ezen kívül készítünk szerszámozásokat az élet bármely területén használatos legkülönfélébb alkatrészekhez.

Ilyenek a raklapok, háztartási gépek, kerti kisgépek, valamint elektronikai termékek.

Ezen felül vállalunk, nem az üzemünkben készült szerszámok esetében is, módosítások, javítások elvégzését is.

Kokilla

autóipar számára alumíniumtermékek (alacsonynyomású és magasnyomású)

Öntőszerszám

 
 

Vállalatunk másik ágazatában végzi az öntő szerszámok, ezen belül a kokilla-, nyomásos alumínium- és cinköntő szerszámok tervezését, kivitelezését. Szükség szerint hozott tervek alapján is.

Az alkatrészek főként az autóiparban felhasznált motor alkatrészek, szivattyú házak és –fedelek.

Ezen felül vállalunk, nem az üzemünkben készült szerszámok esetében is, módosítások, javítások elvégzését is.

Szerszámházgyártás

Szerszámházak gyártása, raklapok, összecsukható ládák, sörös-, üdítős rekeszek szerszámaihoz akár 2000x2200 mm befoglaló méretig, vagy akár 17.000 kg-ig.

Megfelelő tapasztalatokkal rendelkezünk vezetőoszlopok, mérő- és felfogókészülékek előállításában, akár bérmunka formájában is.

Szériagyártás

Egyik kulcsfontosságú kompetenciánk a nehezen megmunkálható szuperötvözetű alkatrészek megmunkálása az energiaipar részére. Gépeink többféle alkatrész sorozatgyártását teszik lehetővé különböző forgácsolási eljárások alkalmazásával (marás, tömbszikra-forgácsolás). A technológiák folyamatos javítása és fejlesztése minőségi szerszámbeszállítóink aktív jelenléte mellett történik.

Elérhetőségek:

Cím: HTM Zrt. 8000 Székesfehérvár, Széchenyi út 88.

Központi telefon: +36-22-517-100

Központi fax: +36-22-517-117

E-mail: office@htm−alba.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Csűrfesztivál az erdélyi Mérában a világzene jegyében

A magyar és romániai fellépők mellett izraeli, mexikói, lengyel, görög-török-brit és norvég előadók is színpadra lépnek az erdélyi Mérában augusztus első ...

Budapesti közösségi kerékpáros információkkal bővült a Google térkép

A közösségi kerékpározással kapcsolatos, valós idejű információkkal bővült a Google térkép felülete Budapesten és a világ 24 más városában.

Pénteken a 8080 méteres Hidden Peak csúcsán állhat Varga Csaba

Pénteken a 8080 méteres Hidden Peak csúcsán állhat Varga Csaba, a Kalifa Alpin Csapat erdélyi magyar alpinistája, aki a csúcstámadás utolsó szakaszát várhatóan ...

Kamionokon elhelyezett plakátokkal segítenék a balesetek megelőzését

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság kezdeményezésére a biztonságos vezetés mellett \"kampányoló\" plakátokat helyeztek el áruszállító ...

Campus Fesztivál

Különleges műszerekkel és a tudományos felfedezés játékos formáival várja az idei Campus Fesztivál látogatóit a Debreceni Egyetem - közölte az intézmény ...

Palóc Hagyományéltető Napok

Palóc Hagyományéltető Napokat, benne Szent Anna tiszteletére tartott búcsút rendeznek a Nógrád megyei Balassagyarmaton péntektől vasárnapig.

 
Ez történt a héten

Palóc Világtalálkozó

Palóc Világtalálkozót rendeznek Nógrád megyében augusztus első hétvégéjén, a hatodik alkalommal szervezett fesztiválnak idén Bárna község ad helyet. A ...

Vizes vb

Rasovszky Kristóf negyedik lett a nyíltvízi úszók 10 kilométeres versenyében kedden a Koreai Köztársaságban zajló világbajnokságon, ezzel olimpiai kvótát ...

Gemenc Nagydíj

Tizennégy csapat 98 versenyzője, köztük a magyar élmezőny áll rajthoz a 45. Alisca Bau Gemenc Nagydíj nemzetközi országúti kerékpáros versenyen, amelyet ...

VeszprémFest

Caro Emerald holland énekesnő koncertje a VeszprémFest fesztiválom a História kertben 2019. július 10-én.

Megnyílt az első magyarországi Hilton Garden Inn Budapesten

Megnyílt Budapesten a Hilton csoport legújabb, 214 szobás szállodája, a Hilton Garden Inn Budapest City Centre.

Ma kezdődik az EFOTT

Ma kezdődik az EFOTT, amelyen idén több mint kétszáz fellépő várja a közönséget a Velencei-tó partján.

 
 
weather failed, check feed URL