Kávéházak éjszakája

Harminc helyszín és mintegy száz kulturális program várja a kávéházi kultúra kedvelőit május 17-én Budapesten, az idei Kávéházak éjszakája programjain.

Bővebben...
 

Húsvét a Skanzenben Szentendre 2019.04.21-04.22.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

H.T.M. Magyar-Osztrák Ipari Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt.

Dátum: 2013.06.27. csütörtök
 
 
 
 

Több mint 15 éve folytatjuk tevékenységünket a szerszámházak és a szerszámok gyártása terén, ezzel is ügyfeleinket előnyös versenyhelyzethez juttatva. Ennek eléréséhez mindenekelőtt a tökéletességre és minőségre való törekvésünk adja meg a hátteret.

Legfontosabb termelési tényezőként a dolgozóinkat tartjuk számon, akik lelkiismeretes munkájukkal és folyamatos fejlődésükkel járulnak hozzá cégünk sikereihez. A Haidlmair-cégcsoport tagjaként értékes támogatottságban van részünk. Osztrák anyavállalatunk a kezdetektől fogva végigkísért minket és technológiai szempontból is maximális segítségüket élvezhetjük.

Cégünknél a rugalmasság kapott kiemelt szerepet, legfőképpen a szerszámház-gyártás vonalán. Különböző 5 tengelyes gépekkel felszerelt modern gépparkunk és a 2x2 m maximális megmunkálási mérethatár lehetőséget nyújt a piackövetelmények magas arányú lefedésére. Rendkívül fontos számunkra, hogy gépeink éjjel-nappal termeljenek, ezáltal ügyfeleinknek rövid határidőket garantálva és vonzó árakat kínálva.

2002-ben egy új termelési irány kapott helyet, mely kifejezetten a nehezen megmunkálható anyagokra lett kifejlesztve. Ezek a speciális megmunkálási folyamatok egy igen szűk nemzetközi ügyfélkört szolgálnak ki az energiaipari szektorból. Az ügyfelek különleges elvárásainak eleget téve felépítettünk egy speciális dokumentációs és minőségbiztosítási rendszert, mellyel a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak tudunk eleget tenni.

HTM – Az irány csak előre!

Fröccsöntő szerszámok

Vállalatunk másik ágazatában végzi a műanyag fröccsöntő szerszámok tervezését, kivitelezését. Szükség szerint hozott tervek alapján is.

Az alkatrészek főként az autóiparban felhasznált belső alkatrészek.

Speciálisan a rá fröccsöntési technológiákhoz készítjük az ülés háttámla állító alkatrészek szerszámait.

 
 

Szintén az autóipar felhasználására még hangszóró tartó-, burkoló alkatrészekhez.

Ezen kívül készítünk szerszámozásokat az élet bármely területén használatos legkülönfélébb alkatrészekhez.

Ilyenek a raklapok, háztartási gépek, kerti kisgépek, valamint elektronikai termékek.

Ezen felül vállalunk, nem az üzemünkben készült szerszámok esetében is, módosítások, javítások elvégzését is.

Kokilla

autóipar számára alumíniumtermékek (alacsonynyomású és magasnyomású)

Öntőszerszám

 
 

Vállalatunk másik ágazatában végzi az öntő szerszámok, ezen belül a kokilla-, nyomásos alumínium- és cinköntő szerszámok tervezését, kivitelezését. Szükség szerint hozott tervek alapján is.

Az alkatrészek főként az autóiparban felhasznált motor alkatrészek, szivattyú házak és –fedelek.

Ezen felül vállalunk, nem az üzemünkben készült szerszámok esetében is, módosítások, javítások elvégzését is.

Szerszámházgyártás

Szerszámházak gyártása, raklapok, összecsukható ládák, sörös-, üdítős rekeszek szerszámaihoz akár 2000x2200 mm befoglaló méretig, vagy akár 17.000 kg-ig.

Megfelelő tapasztalatokkal rendelkezünk vezetőoszlopok, mérő- és felfogókészülékek előállításában, akár bérmunka formájában is.

Szériagyártás

Egyik kulcsfontosságú kompetenciánk a nehezen megmunkálható szuperötvözetű alkatrészek megmunkálása az energiaipar részére. Gépeink többféle alkatrész sorozatgyártását teszik lehetővé különböző forgácsolási eljárások alkalmazásával (marás, tömbszikra-forgácsolás). A technológiák folyamatos javítása és fejlesztése minőségi szerszámbeszállítóink aktív jelenléte mellett történik.

Elérhetőségek:

Cím: HTM Zrt. 8000 Székesfehérvár, Széchenyi út 88.

Központi telefon: +36-22-517-100

Központi fax: +36-22-517-117

E-mail: office@htm−alba.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Máté Bence békás fotója nyert a World Press Photo természetfotó kategóriájában

Máté Bence Túlélési ösztön című békás fotója nyert az év sajtófotóit elismerő World Press Photo-díj természetfotó kategóriájában - jelentették be csütörtökön ...

Felvidék Fesztivál

Felvidék Fesztivált rendeznek csütörtöktől a Magyarság Házában. A gömöri régió bemutatására fókuszáló, vasárnapig tartó rendezvényen színházi, zenei és ...

Szakmák Éjszakája

A szakképzési lehetőségekre szeretnék felhívni a figyelmet a pénteken megrendezendő Szakmák Éjszakáján.

Európa Játékok

Június 21-én kezdődik Minszkben a II. Európa Játékok, amelyen 15 sportág 199 versenyszámában hirdetnek győztest. Magyarország várhatóan közel 130 sportolót ...

Csaknem 550 evezőst várnak a budapesti évadnyitóra

Több mint 60 csapatban csaknem 550 evezős méri össze tudását a Budapest Kupa Regattán, amelyet szombaton kilencedik alkalommal rendeznek meg az évadnyitónak ...

Gemenci faóriásokhoz indul túra a hétvégén

A gemenci erdőben megbújó, idős faóriásokat fedezhetik fel a természetbarátok a Gemenc Zrt. hétvégi túráján.

 
Ez történt a héten

Húsvéti forgatag a Szennai Skanzenben

Húsvéti forgatag várja az érdeklődőket április 19. és 22. között a Szennai Skanzenben.

Életre kelnek a húsvéti hagyományok Ópusztaszeren

Életre kelnek a húsvéti hagyományok, változatos programok várják a látogatókat az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban \"rügyfakasztó vasárnap\" ...

Húsvéti programok a diósgyőri várban

Húsvéti locsolkodás, tojásfestés és tojáspatkolás, muzsika, népi játékok várják mindazokat, akik a húsvéti ünnepeket alatt a diósgyőri várba látogatnak.

Vivicittá

Minden eddiginél többen, 31 293-an neveztek idén a kétnapos 34. Telekom Vivicittá városvédő futófesztiválra, amelynek fő számát, a 21 kilométeres félmaratont ...

Olasz Napok Várpalotán

Negyedik alkalommal rendezik meg az Olasz Napokat hétvégén a Veszprém megyei Várpalotán, a programokat olasz autó- és motorkiállítás is színesíti.

A költészet napja

Kortárs versek és novellák által inspirált képzőművészeti alkotásokból nyílt kiállítás a Magyar Írószövetség fővárosi székházában szerdán.

 
 
weather failed, check feed URL