Munkácsy-képpel gazdagodott a Szolnoki Galéria

Munkácsy Mihály Az énekes című festménye. Az alkotással gazdagodott a helyi Munkácsy-kiállítás Pákh Imre műgyűjtőnek köszönhetően.

Bővebben...
 

Nemzetközi Konyhakiállítás Budapest Sportaréna 2019.03.01-03.


Hungexpo 2019.02.21-02.24.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

H.T.M. Magyar-Osztrák Ipari Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt.

Dátum: 2013.06.27. csütörtök
 
 
 
 

Több mint 15 éve folytatjuk tevékenységünket a szerszámházak és a szerszámok gyártása terén, ezzel is ügyfeleinket előnyös versenyhelyzethez juttatva. Ennek eléréséhez mindenekelőtt a tökéletességre és minőségre való törekvésünk adja meg a hátteret.

Legfontosabb termelési tényezőként a dolgozóinkat tartjuk számon, akik lelkiismeretes munkájukkal és folyamatos fejlődésükkel járulnak hozzá cégünk sikereihez. A Haidlmair-cégcsoport tagjaként értékes támogatottságban van részünk. Osztrák anyavállalatunk a kezdetektől fogva végigkísért minket és technológiai szempontból is maximális segítségüket élvezhetjük.

Cégünknél a rugalmasság kapott kiemelt szerepet, legfőképpen a szerszámház-gyártás vonalán. Különböző 5 tengelyes gépekkel felszerelt modern gépparkunk és a 2x2 m maximális megmunkálási mérethatár lehetőséget nyújt a piackövetelmények magas arányú lefedésére. Rendkívül fontos számunkra, hogy gépeink éjjel-nappal termeljenek, ezáltal ügyfeleinknek rövid határidőket garantálva és vonzó árakat kínálva.

2002-ben egy új termelési irány kapott helyet, mely kifejezetten a nehezen megmunkálható anyagokra lett kifejlesztve. Ezek a speciális megmunkálási folyamatok egy igen szűk nemzetközi ügyfélkört szolgálnak ki az energiaipari szektorból. Az ügyfelek különleges elvárásainak eleget téve felépítettünk egy speciális dokumentációs és minőségbiztosítási rendszert, mellyel a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak tudunk eleget tenni.

HTM – Az irány csak előre!

Fröccsöntő szerszámok

Vállalatunk másik ágazatában végzi a műanyag fröccsöntő szerszámok tervezését, kivitelezését. Szükség szerint hozott tervek alapján is.

Az alkatrészek főként az autóiparban felhasznált belső alkatrészek.

Speciálisan a rá fröccsöntési technológiákhoz készítjük az ülés háttámla állító alkatrészek szerszámait.

 
 

Szintén az autóipar felhasználására még hangszóró tartó-, burkoló alkatrészekhez.

Ezen kívül készítünk szerszámozásokat az élet bármely területén használatos legkülönfélébb alkatrészekhez.

Ilyenek a raklapok, háztartási gépek, kerti kisgépek, valamint elektronikai termékek.

Ezen felül vállalunk, nem az üzemünkben készült szerszámok esetében is, módosítások, javítások elvégzését is.

Kokilla

autóipar számára alumíniumtermékek (alacsonynyomású és magasnyomású)

Öntőszerszám

 
 

Vállalatunk másik ágazatában végzi az öntő szerszámok, ezen belül a kokilla-, nyomásos alumínium- és cinköntő szerszámok tervezését, kivitelezését. Szükség szerint hozott tervek alapján is.

Az alkatrészek főként az autóiparban felhasznált motor alkatrészek, szivattyú házak és –fedelek.

Ezen felül vállalunk, nem az üzemünkben készült szerszámok esetében is, módosítások, javítások elvégzését is.

Szerszámházgyártás

Szerszámházak gyártása, raklapok, összecsukható ládák, sörös-, üdítős rekeszek szerszámaihoz akár 2000x2200 mm befoglaló méretig, vagy akár 17.000 kg-ig.

Megfelelő tapasztalatokkal rendelkezünk vezetőoszlopok, mérő- és felfogókészülékek előállításában, akár bérmunka formájában is.

Szériagyártás

Egyik kulcsfontosságú kompetenciánk a nehezen megmunkálható szuperötvözetű alkatrészek megmunkálása az energiaipar részére. Gépeink többféle alkatrész sorozatgyártását teszik lehetővé különböző forgácsolási eljárások alkalmazásával (marás, tömbszikra-forgácsolás). A technológiák folyamatos javítása és fejlesztése minőségi szerszámbeszállítóink aktív jelenléte mellett történik.

Elérhetőségek:

Cím: HTM Zrt. 8000 Székesfehérvár, Széchenyi út 88.

Központi telefon: +36-22-517-100

Központi fax: +36-22-517-117

E-mail: office@htm−alba.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Átadták a kékfestést szellemi kulturális örökséggé nyilvánító dokumentumot Pápán

Átadták a kékfestés hagyományát a világ szellemi kulturális örökségévé nyilvánító dokumentumot a pápai Kékfestő Múzeumban kedden, így már négy magyar vonatkozású ...

Magyar Borok Bálja

Ötfogásos menüsorral, neves pincészetek boraival várja a vendégeket szombaton a Corinthia Hotel Budapestben a 14. Magyar Borok Bálja.

Tízezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a nyíregyházi böllérversenyen

Mintegy tízezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a 2. Nyírségi Disznótoros Fesztiválon és 18. Nemzetközi Böllérversenyen február 16-án Nyíregyh ...

Budapest kulturális és turisztikai nagykövete díj

Harmadszor ítélték oda a Budapest kulturális és turisztikai nagykövete díjat. Az idei kitüntetettet, Kovács Ágnes olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszót ...

Családi Csoki Napok 03.16-17. Granada Hotel Kecskemét

Egy igazán fantasztikus hétvégével várjuk a csokoládé és az édességek szerelmeseit. Ami itt vár Benneteket: Csokoládé minden mennyiségben Egyedi csokoládé ...

Dévényi Sándor építész kiállítása a Pesti Vigadóban

Dévényi Sándor Kossuth-díjas építész, a nemzet művésze munkáit bemutató kiállítás nyílt a Magyar Művészeti Akadémia(MMA) székházában, a Pesti Vigadóban.

 
Ez történt a héten

Csángó Bál a Millenáris parkban

23.alkalommal rendezik meg a Csángó Bált a budapesti Millenáris parkban, ahol bepillantást nyújtanak a csángó magyar kultúrába, a nyári időszakot bemutató ...

Budapest Táncfesztivál

Ma kezdődik a 2019-es Budapest Táncfesztivál, amelynek nyitógálája a Nemzeti Táncszínház új épületében, a fővárosi Millenáris parkban lesz.

10. Borjour Magnum

Minden eddiginél több, összesen 235 borászat több mint 1000 bora közül választhatnak a 10. Borjour Magnum látogatói szombaton a Millenáris park csarnokaiban; ...

Páger Antal-színészdíj

Hegyi Barbara kapta a Páger Antal-színészdíjat, a makói önkormányzat elismerését a Hagymaházban.

Tavaszi fesztivált rendeznek márciusban Veszprémben

Öt produkcióval várja az érdeklődőket március elejétől a 12. veszprémi tavaszi fesztivál. A négy saját előadás mellett egy vendégprodukciót láthatnak az ...

Ludwig 30 kiállítás- és programsorozat

A fennállásának harmincadik évfordulóját ünneplő Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum Ludwig 30 kiállítás- és programsorozatának megnyitója.

 
 
weather failed, check feed URL