Palicsi filmfesztivál

Hat magyar filmet láthat a közönség az idei palicsi filmfesztivál Új magyar filmek című válogatásában, és további kettőt egy-egy versenykategóriában július 16. és 22. között.

Bővebben...
 

München 2022.07.17-20. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Tolnagro Kft.

Dátum: 2022.04.26. kedd
 
 
 
 

A Tolnagro Állatgyógyászati Kft. története
A BIZTOS PONT

A Dél-Dunántúl két sikeres állatgyógyszer-forgalmazója, a Tolnavet Kft. (1993) és az Agrovet Kft. (1990), egyesülésével 1996-ban alakult meg Szekszárdon a TolnAgro Állatgyógyászati Kft. A fúzió célja az volt, hogy az új vállalat színvonalasabb szolgáltatásokat tudjon biztosítani ügyfelei számára. A cég fejlődésével partnereink száma, a cég forgalma, raktár- és logisztikai kapacitása, alkalmazottainak száma évről évre folyamatosan nőtt, így a cég mára Magyarország vezető állatgyógyszer-nagykereskedőjévé vált.

 
 

Cégünk székhelye a Dél Dunántúl egyik legkedvezőbb elhelyezkedésű városában, Szekszárdon található. Központunkból az Ország bármely pontjára könnyen és gyorsan eljutnak szállítmányaink.

Teljes raktárkapacitásunk jelenleg 2652 m2, hűtő/hűvös kapacitásunk 400 négyzetméteres, amely lehetővé teszi a vakcinák és diagnosztikumok, valamint az alacsony hőmérsékleten tárolandó egyéb termékek zárt hűtőláncon történő forgalmazását. Raktárunk 3 szintes raklapos polcrendszerrel és gépi anyagmozgatási lehetőséggel rendelkezik. Raktárosaink naponta kb. 350-400 csomagot és 35-40 raklapot készítenek össze ügyfeleink számára.

 
 

Partnereink megrendeléseit 24 órán belül teljesítjük, amelyeket hetente 25 állandó körjárattal, 9 db tehergépjárműből álló saját gépkocsiparkkal szállítjuk ki, valamint postakocsi és futárszolgálat segítségével küldjük ki. Szerződött partnereinknek 8 órán belül sürgősségi kiszállítást is biztosítunk.

A legújabb beruházásunk 2008-ban egy 1600 négyzetméteres alapterületű raktár építése, részben kétszintes, komissiózó térrel és 300 m2-es expedíciós térrel, valamint egy több mint 800 m2 alapterületű raklapos tároló kialakításra.

A TOLNAGRO SZEMÉLYESEN

 
 

Cégünknek fontos a partnereinkkel való rendszeres és személyes kapcsolattartás, a jelenlegi és jövőbeli partnereink tájékoztatása. Mi is jól tudjuk, hogy milyen nagy segítség egy ¸¸jóbarát´´ ha az ember valahol megszorul.

A 13 munkatársból álló képviselői hálózatunk az ország teljes területét lefedi. A havi rendszeres tréningnek köszönhetően mindig naprakész és pontos információval tudják segíteni az önök munkáját. A cég munkatársai rendszeresen felkeresik partnereinket és tájékoztatják őket a legfrissebb újdonságokról, aktuális tudnivalókról és segítenek az ügyfelek ügyes-bajos gondjainak elintézésében. Cégünknél 3 szaktanácsadó várja kérdéseiket. Arra törekszünk, hogy mindenkinek megtaláljuk a számára legmegfelelőbb megoldást!

Megrendeléseiket 12 főből álló ügyfélszolgálatunk várja. Minden partnerünknek személyes kapcsolattartója van, akit közvetlen telefonvonalon érhet el. Igény esetén előre egyeztetett időpontban, mi hívjuk fel telefonon ügyfeleinket megrendelésük felvétele ügyében.

EGY HELYRŐL JÓ ÁRON

A ma Magyarországon megtalálható állatgyógyászati gyógyszerkészítmények és -vakcinák, fertőtlenítő szerek, vitaminok, állategészségügyi biocidok, eszközök, kötszerek, műszerek, felszerelések, valamint kutyamacska eledelek és felszerelési cikkek teljes skálájával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az általunk belistázott, illetve forgalmazott termékek száma meghaladja a 8500-at.

Piacvezetőként természetesen valamennyi magyarországi gyógyszerimportőrrel szoros kapcsolatban állunk, így bármilyen különleges szakmai kérdésre a téma legszakavatottabb ismerőjét tudjuk partnereink részére közvetíteni.

Cégünk főtámogatója a Practivet CD-Rom című kiadványnak, amely naprakész formában tartalmazza a forgalomban lévő készítmények adatait és felhasználási útmutatóit. Kiemelt ügyfeleink számára a kiadványt ingyenesen biztosítjuk.

Cégünk számos állatgyógyászati világcég magyarországi kizárólagos képviselője: KELA n. v., Hill\'s, Janssen Animal Health, Eurovet, MSD Animal Health, Abic, Magapor SL, Génia, Protexin Animal Health, Mark&Chappell, Biofiber Damino, Pharmagal Bio S.R., Krka ,LCB GmbH, CHR Hansen, ProPac, Beeresearch Institute, Biowet-Poland, Datamars, Andermatt BioVet, Biogance , FURminator.

Ezen felül néhány multinacionális gyógyszergyártó termékeit közvetlen beszerzés formájában vásároljuk: Novartis, Mars, Kruuse, Aquaglobe, Socorex.

ÜGYFELEINKRŐL

Vásárlóink állatorvosok, állatgyógyszertárak, gyógyszertárak, valamint állattartók és mezőgazdasági nagyüzemek (sertés-, szarvasmarha telepek, nyúl farmok, baromfitelepek és takarmánykeverők). 2010-ben több mint 7100 vásárlónk volt. A TolnAgro Kft. ügyfelei között találhatók Magyarország legnagyobb sertés, baromfi és szarvasmarhatartói. Büszkék vagyunk arra, hogy sikerükhöz mi is hozzájárulhatunk.

Elérhetőségek:

H-7100 Szekszárd, Rákóczi u. 146.

Tel.: +36 74/528-528

Fax.: +36 74/528-530

Mobil.: +36 30/33-11-111

+36 20/22-21-133

+36 70/77-11-333

Email.: info@tolnagro.hu

 
Kapcsolódó linkek
Kapcsolódó cikkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Ókeresztény Mauzóleum

Befejeződött a világörökség részét képező pécsi Ókeresztény Mauzóleum rekonstrukciója Pécsen. A műemlék fejlesztését egy csaknem 900 millió forintos támogatással ...

F.A.L.U. fesztivál

Mintegy háromszáz programmal várja a látogatókat a Falvak Ahol Lehetetlen Unatkozni (F.A.L.U.) elnevezésű összművészeti fesztivál, amelyet két év kihagyás ...

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének kollégái a néhány hete elhunyt Haumann Péter helyére.

Szent Iván-éj

Különleges Szent Iván-éji programokkal várja a közönséget pénteken este a Fővárosi Állat- és Növénykert: színpadi műsor, tűzzsonglőr-bemutató, planetáriumi ...

Vizes vb 2022

Rasovszky Kristóf, a nyíltvízi úszóválogatott tagja készül a 19. FINA vizes világbajnokságra Balatonalmádiban.

Dómkerti Zenés Esték

Az Óbudai Danubia Zenekar koncertjével szombaton indul a Dómkerti Zenés Esték sorozat Szegeden, a Püspöki Székház udvarán.

 
Ez történt a héten

Balaton-átevezés

Az idén kétnapos programmal várja az érdeklődőket a nyár egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvénye, a Hervis Balaton-átevezés.

A 100. Magyar Derby a Kincsem Parkban

Versenylovak a 100. Magyar Derbyn Budapesten, a Kincsem Parkban.

Gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díj

Harmadik alkalommal lehet jelölteket állítani a gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díjra, amelyekkel a kor kihívásaira praktikus és pragmatikus ...

Nemzetközi Olimpiai Nap

Olimpiai bajnokok és ötkarikás érmesek köszöntötték együtt csütörtökön a Nemzetközi Olimpiai Napot.

Strandok éjszakája

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén ismét megrendezik a Strandok éjszakáját július 30-án, amikor várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

22. Körös-völgyi Sokadalom

A péntektől vasárnapig tartó 22. Körös-völgyi Sokadalommal veszi kezdetét a Gyulai Várszínház augusztus 17-ig tartó 59. évada.

 
 
weather failed, check feed URL