Őze Lajos emlékét őrző kiállítást rendeznek Szentesen

Őze Lajos születésének 85. évfordulója alkalmából rendez kiállítást a szentesi Koszta József Múzeum, a tárlathoz relikviákat, fotókat, egykori filmfelvételeket vár a közgyűjtemény.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Ajkai Elektronikai Kft.

Dátum: 2019.12.16. hétfő
 
 
 
 
 

Az Ajkai Elektronikai Kft. 1962 óta különböző ipari lemez alkatrészek előállításával, gyártásával partnere Európa OEM gyártóinak és részegység-beszállítóinak.

 

20 éves közvetlen - Tier 1 - kapcsolatunk a Magyar Suzuki Rt-vel több száz fém alkatrész (karosszéria alkatrészek, ajtózsanérok és szerelvények) esetében önmagában reprezentálja képességeink vertikális összetettségét.

Tevékenységi körünkben az alábbi technológiák szerepelnek:

 
 

- sajtolás 10-630 t

- CO2 és ponthegesztés - kézi és robothegesztés

- felületkezelés Zn, Ag, Cu, Ni, Sn

- összeszerelés

Az Ajkai Elektronikai Kft. minőségpolitikájának alapelve a vevők valós és rejtett igényeinek feltárása és lehetőség szerinti maximális kielégítése. Az ehhez szükséges kiváló minőséget biztos és biztonságos munkahellyel rendelkező, nyugodt körülmények között dolgozó és motivált munkatársakkal, megfelelő, a további fejlődést biztosító nyereségességgel kívánjuk elérni.

Célunk, hogy termékeink a biztonságot, a jól használhatóságot, a komfort és az esztétika üzenetét sugározzák magukból a késztermékeken keresztül, amikor eljutnak a fogyasztókhoz.

Partnereink – dolgozók, vevők, beszállítók, tulajdonosok, a környékbeli lakosság – érdekeit, a véleményüket figyelembe véve, tényeken alapuló döntésekkel, magas szintű vezetési kultúrával kívánjuk biztosítani.

A fentieket szolgálják folyamatosan fejlesztett ISO 9001 és az ISO/TS 16949 minőségirányítási rendszerünk. Ez a rendszer szigorúan szabályozott, de mégis rugalmas, így alkalmazkodni képes a vevő-specifikus igényekhez, illetve a külső és belső körülmények változásaihoz. Minőségirányítási rendszerünk lényegét valamennyi munkatársunk érti, a rá vonatkozó eljárásokat, utasításokat részleteiben is ismeri, betartja és betartatja. Javítását, továbbfejlesztését folyamatosan bárki kezdeményezheti.

Meggyőződésünk, hogy céljainkat csak folyamatos fejlesztéssel érhetjük el. Ennek érdekében a következő területeken határoztunk meg kiemelten elvárásokat:

 
 

- Vevőnkénti külső és belső termék minőségi szint elvárások.

- Vevői elégedettségi mutatók.

- Dolgozói elégedettségi mutatók.

Elköteleztük magunkat környezetünk fokozottabb védelmére, ezért tevékenységeinket az ISO 14001 szabvány szerinti, tanúsított környezetközpontú irányítási rendszer keretében végezzük.

Minőségirányítási rendszerünk működése, céljai cégünk valamennyi tevékenységét átfogja, áthatja.

AZ AJKAI ELEKTRONIKAI KFT. KÖRNYEZETI POLITIKÁJA

Az Ajkai Elektronikai Kft. járműipari alkatrészeket állít elő hidegsajtolással, valamint járműipari szerelvényeket készít, igény esetén az alkatrészek felületvédelmével együtt.

Vállalatunk vezetése a jövőben fokozottan figyel arra, hogy gazdasági döntései környezetvédelmi szempontból is helytállóak legyenek.

Tevékenységünket úgy végezzük, hogy a természeti erőforrásokkal környezet barát módon gazdálkodjunk, káros környezeti hatásainkat csökkentsük, a környezetszennyezést pedig elkerüljük.

Új technológiák indításakor a környezet védelmére nagy hangsúlyt fektetünk. Célunk a ránk vonatkozó környezetvédelmi jogi és egyéb követelmények teljesítése.

Környezetvédelmi programjaink megvalósításával folyamatosan növeljük környezeti teljesítményünket és hozzájárulunk Ajka és környéke környezeti állapotának javításához:

- épületenergetikai fejlesztéseinkkel elektromos energia-, és gázfelhasználásunkat csökkentjünk,fogyasztásunk nyomon követésével az energiaveszteségeinket feltárjuk, és a lehetőségeink figyelembe vételével megszüntetjük;

- gyártási folyamatainkban kiemelt figyelmet szentelünk dolgozóink anyag- és energiatakarékossági javaslataira és ezek mielőbbi megvalósítására;

- fokozottan figyelünk a vízbázisok kímélő használatára, az ivóvíz termelésben való használatát csökkentjük, ipari szennyvizünk hatékony tisztításával pedig hozzá járulunk a Torna-patak vízminőségének javulásához;

- Hulladékainkról a hulladék piramis szerinti legkedvezőbb szinten igyekszünk gondoskodni;

- kenőanyag felhasználásunk csökkentésével környezetkímélőbb termelést valósítunk meg;

- zajkibocsátásunkat a megengedett határérték alatt tartjuk;

- a talajvíz állapotának figyelése érdekében monitoring rendszert üzemeltetünk;

figyelemmel kísérjük az érdekelt felek környezetvédelmi elvárásait, biztosítjuk számukra a Környezeti Politikánkhoz való hozzáférést.

Környezetközpontú irányítási rendszerünk működtetésével, dolgozóink, beszállítóink és alvállalkozóink környezeti tudatosságának növelésével kitűzött környezetvédelmi céljainkat közösen kívánjuk megvalósítani.

Az Ajkai Elektronikai Kft. környezetvédelmi politikájában célul tűzte ki, hogy évente a keletkezett fém hulladék újrahasznosításának aránya növekedjen, illetve a CO2 kibocsátás az energiagazdálkodási céljaink megvalósításával csökkenjen.

A célok megvalósítása érdekében cégünk az alábbi fejlesztéseket hajtotta végre:

- Kazánok cseréje, fűtési rendszer modernizálása

- Kompresszor hulladékhő hasznosítás

- Épületfelújítási és ingatlan fejlesztési program elindítása

- Automata világítási rendszer kiépítése az üzemegységekben

- A galvanizáló üzem egyenirányítóinak cseréje

Elérhetőségek:

Ajkai Elektronikai Kft.

8400 Ajka, Gyár utca 35. , Pf.: 132

Telefonszám: +36 88 510 510

Fax.: +36 88 212 359

E-mail: ajkaelektron@ajkaelektron.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Szombaton lesz a matematika világnapja, a nemzetközi pí-nap

Több mint harminc éve március 14-én tartják a nemzetközi pí-napot, amely idén először a matematika világnapja is.

Felújítva várja látogatóit az ország egyetlen vidámparkja Debrecenben

Új és felújított játékokkal várja szombattól a látogatókat az ország egyetlen, idén 60 éves vidámparkja a debreceni Nagyerdőben.

Tokaji Március Nagykóstoló Budapesten

Csaknem hatvan tokaj-hegyaljai pincészet mintegy 160 borával, külön aszúteremmel és minikurzusokkal várja a közönséget a Tokaji Március Nagykóstoló szombaton ...

Iparművészeti Múzeum kerámia-gyűjteménye

A napokban indul útnak az Iparművészeti Múzeum Japonizmus és Art Nouveau című kiállítása, a 241 tárgyból álló különleges válogatás, amelyet Japán négy ...

Dzsessz világsztárok portréiból nyílt kiállítás Óbudán

Dzsessz világsztárok portréiból nyílt kiállítás Óbudán. A fotókat Kleb Attila készítette, a Closer című tárlat május 10-ig látható a Godot Kortárs Művészeti ...

Látogatóközpont lesz a nagymarosi Kittenberger-ház

Megvásárolta és látogatóközponttá alakítja Kittenberger Kálmán Afrika-kutató nagymarosi házát az állam.

 
Ez történt a héten

Hagyományok Háza válogatáslemeze

Megjelent a Hagyományok Háza 2002 óta tartó Táncház-Népzene lemezsorozata következő darabja.

#mertkelladal kampány

Magyar dalok hallgatására és lejátszására buzdít a Hangfoglaló Program által útjára indított #mertkelladal kampány, amely a koronavírus-járvány miatt nehéz ...

Előadások a Magyar Nemzeti Cirkusz közösségi oldalán

A Magyar Nemzeti Cirkusz minden este cirkuszi előadásokkal szórakoztatja a közönséget a közösségi oldalán a koronavírus-járvány miatt elmaradó produkciók miatt.

Szent Patrik napi díszkivilágítás a fővárosban

Szent Patrik napja alkalmából zöld fénnyel kivilágított Lánchíd és Szabadság-szobor

Kurtág György rangos svéd zenei díjat kap

Kurtág Györgyöt a Rolf Schock-díjjal tünteti ki a Svéd Királyi Akadémia. A 93 éves magyar zeneszerző kiemelkedő zeneszerzői, pedagógusi és előadói munkásságáért ...

Magyar ezüstérem a budapesti curling vegyes páros világkupán

Ezüstérmet nyert a vasárnap befejeződött budapesti curling vegyes páros világkupán a Dencső Blanka, Szabó Gergely duó.

 
 
weather failed, check feed URL