Women On Water Hungary

Egész nyáron át tartó programsorozattal népszerűsíti a vitorlázást a nők körében a Women On Water (WOW) Hungary.

Bővebben...
 

Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Ajkai Elektronikai Kft.

Dátum: 2020.06.30. kedd
 
 
 
 

Az Ajkai Elektronikai Kft. 1962 óta különböző ipari lemez alkatrészek előállításával, gyártásával partnere Európa OEM gyártóinak és részegység-beszállítóinak.

20 éves közvetlen - Tier 1 - kapcsolatunk a Magyar Suzuki Rt-vel több száz fém alkatrész (karosszéria alkatrészek, ajtózsanérok és szerelvények) esetében önmagában reprezentálja képességeink vertikális összetettségét.

Tevékenységi körünkben az alábbi technológiák szerepelnek:

 
 

- sajtolás 10-630 t

- CO2 és ponthegesztés - kézi és robothegesztés

- felületkezelés Zn, Ag, Cu, Ni, Sn

- összeszerelés

Az Ajkai Elektronikai Kft. minőségpolitikájának alapelve a vevők valós és rejtett igényeinek feltárása és lehetőség szerinti maximális kielégítése. Az ehhez szükséges kiváló minőséget biztos és biztonságos munkahellyel rendelkező, nyugodt körülmények között dolgozó és motivált munkatársakkal, megfelelő, a további fejlődést biztosító nyereségességgel kívánjuk elérni.

Célunk, hogy termékeink a biztonságot, a jól használhatóságot, a komfort és az esztétika üzenetét sugározzák magukból a késztermékeken keresztül, amikor eljutnak a fogyasztókhoz.

Partnereink – dolgozók, vevők, beszállítók, tulajdonosok, a környékbeli lakosság – érdekeit, a véleményüket figyelembe véve, tényeken alapuló döntésekkel, magas szintű vezetési kultúrával kívánjuk biztosítani.

A fentieket szolgálják folyamatosan fejlesztett ISO 9001 és az ISO/TS 16949 minőségirányítási rendszerünk. Ez a rendszer szigorúan szabályozott, de mégis rugalmas, így alkalmazkodni képes a vevő-specifikus igényekhez, illetve a külső és belső körülmények változásaihoz. Minőségirányítási rendszerünk lényegét valamennyi munkatársunk érti, a rá vonatkozó eljárásokat, utasításokat részleteiben is ismeri, betartja és betartatja. Javítását, továbbfejlesztését folyamatosan bárki kezdeményezheti.

Meggyőződésünk, hogy céljainkat csak folyamatos fejlesztéssel érhetjük el. Ennek érdekében a következő területeken határoztunk meg kiemelten elvárásokat:

 
 

- Vevőnkénti külső és belső termék minőségi szint elvárások.

- Vevői elégedettségi mutatók.

- Dolgozói elégedettségi mutatók.

Elköteleztük magunkat környezetünk fokozottabb védelmére, ezért tevékenységeinket az ISO 14001 szabvány szerinti, tanúsított környezetközpontú irányítási rendszer keretében végezzük.

Minőségirányítási rendszerünk működése, céljai cégünk valamennyi tevékenységét átfogja, áthatja.

AZ AJKAI ELEKTRONIKAI KFT. KÖRNYEZETI POLITIKÁJA

Az Ajkai Elektronikai Kft. járműipari alkatrészeket állít elő hidegsajtolással, valamint járműipari szerelvényeket készít, igény esetén az alkatrészek felületvédelmével együtt.

Vállalatunk vezetése a jövőben fokozottan figyel arra, hogy gazdasági döntései környezetvédelmi szempontból is helytállóak legyenek.

Tevékenységünket úgy végezzük, hogy a természeti erőforrásokkal környezet barát módon gazdálkodjunk, káros környezeti hatásainkat csökkentsük, a környezetszennyezést pedig elkerüljük.

Új technológiák indításakor a környezet védelmére nagy hangsúlyt fektetünk. Célunk a ránk vonatkozó környezetvédelmi jogi és egyéb követelmények teljesítése.

Környezetvédelmi programjaink megvalósításával folyamatosan növeljük környezeti teljesítményünket és hozzájárulunk Ajka és környéke környezeti állapotának javításához:

- épületenergetikai fejlesztéseinkkel elektromos energia-, és gázfelhasználásunkat csökkentjünk,fogyasztásunk nyomon követésével az energiaveszteségeinket feltárjuk, és a lehetőségeink figyelembe vételével megszüntetjük;

- gyártási folyamatainkban kiemelt figyelmet szentelünk dolgozóink anyag- és energiatakarékossági javaslataira és ezek mielőbbi megvalósítására;

- fokozottan figyelünk a vízbázisok kímélő használatára, az ivóvíz termelésben való használatát csökkentjük, ipari szennyvizünk hatékony tisztításával pedig hozzá járulunk a Torna-patak vízminőségének javulásához;

- Hulladékainkról a hulladék piramis szerinti legkedvezőbb szinten igyekszünk gondoskodni;

- kenőanyag felhasználásunk csökkentésével környezetkímélőbb termelést valósítunk meg;

- zajkibocsátásunkat a megengedett határérték alatt tartjuk;

- a talajvíz állapotának figyelése érdekében monitoring rendszert üzemeltetünk;

figyelemmel kísérjük az érdekelt felek környezetvédelmi elvárásait, biztosítjuk számukra a Környezeti Politikánkhoz való hozzáférést.

Környezetközpontú irányítási rendszerünk működtetésével, dolgozóink, beszállítóink és alvállalkozóink környezeti tudatosságának növelésével kitűzött környezetvédelmi céljainkat közösen kívánjuk megvalósítani.

Az Ajkai Elektronikai Kft. környezetvédelmi politikájában célul tűzte ki, hogy évente a keletkezett fém hulladék újrahasznosításának aránya növekedjen, illetve a CO2 kibocsátás az energiagazdálkodási céljaink megvalósításával csökkenjen.

A célok megvalósítása érdekében cégünk az alábbi fejlesztéseket hajtotta végre:

- Kazánok cseréje, fűtési rendszer modernizálása

- Kompresszor hulladékhő hasznosítás

- Épületfelújítási és ingatlan fejlesztési program elindítása

- Automata világítási rendszer kiépítése az üzemegységekben

- A galvanizáló üzem egyenirányítóinak cseréje

Elérhetőségek:

Ajkai Elektronikai Kft.

8400 Ajka, Gyár utca 35. , Pf.: 132

Telefonszám: +36 88 510 510

Fax.: +36 88 212 359

E-mail: ajkaelektron@ajkaelektron.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Érsekkerti Nyári Játékok

Tizedik alkalommal rendezik meg idén az Érsekkerti Nyári Játékokat Egerben.

7. Vertigo Filmhét

Huszonnégy nemzetközi és magyar film - közülük négy az országos premier előtt - lesz látható a 7. Vertigo Filmhét során július 22-29. között a budapesti ...

Richter Flórián Cirkusz nyáron Zamárdiban

Drónok a porondon címmel mutat be új produkciót a Richter Flórián Cirkusz szerdától Zamárdiban.

38. Balaton-átúszás

A tervek szerint augusztus 1-jén lesz a 38. Lidl Balaton-átúszás, amelyen hagyományosan Révfülöpről indulnak a résztvevők, és a balatonboglári Platán strandra ...

Nyíltvízi úszósorozat

Három magyar tájegységen, három szabadtéri víztípusban kerül sor az open water tournament (OWT) elnevezésű versenyre július 11. és augusztus 22. között.

Strand Fesztivál

Lost Frequencies, Alle Farben, Sikdope, FuntCase, Chime, Franky Nuts és Oliverse is fellép az idei Strand Fesztiválon, amelyet augusztus 18-tól 22-ig rendeznek ...

 
Ez történt a héten

Bujtor István Filmfesztivál

Száz film szerepel a versenyprogramban az idei Bujtor István Filmfesztiválon, amelyet augusztus 17. és 21. között tartanak Balatonszemesen.

Mézesvölgyi Nyár

Musicalek és vígjátékok is várják a közönséget a Mézesvölgyi Nyár fesztiválon Veresegyházán.

Retro hétvége a MÁV-nál

424-es gőzmozdony vontatta személyvonat halad Ábrahámhegynél a MÁV Retro hétvégéjén.

Cannes

Egy magyar vizsgafilmet, Beleznai Márk Agapé című rendezői diplomafilmjét is beválogatták a 73. cannes-i fesztiválnak a filmes egyetemek legjobbjait felvonultató ...

Sportújságírás Világnapja

Globális, online konferenciát tart csütörtökön délután a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) abból az alkalomból, hogy július 2-a a Sportújságírás ...

Este nyit a Müpa autós koncertmozija

A Fesztivál Színház élő koncertjei várják a közönséget a Müpa szerda este nyíló autósmozijában, ahol elsőként a Nemzeti Filharmonikus Zenekart láthatják ...

 
 
weather failed, check feed URL