Zöld forgatagot rendeznek Dömösön

A Duna-Ipoly Nemzeti Park szombaton rendezi a Dömösi Zöld Forgatagot, amely a Dunakanyar térségének egyik legjelentősebb természetvédelmi témájú rendezvénye.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

S.I.S. Sonitus Industrial Solutions Kft.

Dátum: 2021.08.31. kedd
 
 
 
 

A S.I.S. Sonitus Industrial Solutions Kft. (röviden S.I.S. Kft.) magyar tulajdonú kereskedelmi kisvállalkozás, mely 2006-ban alakult jogelődjéből kiválással. A S.I.S. Kft. jogelődei 1998 óta végeznek kereskedelmi tevékenységet. Egyes kollégáink 2000 óta árusítanak hajtástechnikai termékeket, 2001 óta tisztítószereket, így kereskedelmi tevékenységünk évtizedes tapasztalatokon alapul.

Cégünk központi ügyintézésének helye a cég székhelye, mely természetben a Szombathely, Bárdosi Németh János u. 38. szám alatt található, értékesítési tevékenységeit pedig telephelyein végzi.

Cégünk telephelyei az alábbiak:

S.I.S. Munkaruha Bolt. 9700 Szombathely, Szent Márton u. 75.

S.I.S. Hidraulika Bolt. 9900 Körmend, Kandó Kálmán u. 2.

S.I.S. Hajtástechnika Bolt. 9700 Szombathely, 11-es Huszár u. 149.

S.I.S. Hímzőműhely. 9700 Szombathely, Bárdosi Németh János u. 38.

Storefleur Virágüzlet. 9900 Körmend, Sport u. 5.

Különböző tevékenységi köreinket különböző telephelyeinken specializáltuk, de természetesen bármely telephelyen rendelkezésre tudunk állni bármely tevékenységi körben, hiszen kollégáink folyamatos online kapcsolatban állnak egymással, valamint - igény esetén - kollégáink bármely telephelyen segítenek egy-egy probléma megoldásában.

Célunk, hogy üzleti partnereinkkel ne egyszerű beszállító kapcsolatot, hanem az üzleti, kereskedelmi tevékenység lehető legtöbb területére kiterjedő, stratégiai partneri viszonyt tudjunk kialakítani.

A S.I.S. Kft 2006-os alapításakor kizárólag a munkaruházati termékek és munkavédelmi cikkek értékesítésével foglalkozott, de a folyamatos bővülés, fejlődés során több tevékenységi kört is "örökölt" jogelődjeitől, ezért a jelenlegi tevékenységi kör annak ellenére is széles, hogy a társaság jogelődjeinek egyes termékköreit nem értékesíti tovább.

Társaságunk profiljába jellemzően a következő tevékenységek tartoznak (ABC sorrendben):

Akkumulátorok (gépjármű, meghajtó és lakossági) kereskedelme

Csapágyak, szíjak, láncok, hajtóművek kereskedelme

Hidraulika csövek gyártása, hidraulika alkatrészek kereskedelme

Munkaruházat, védőfelszerelés, védőeszköz kereskedelem

Pneumatika, légtechnika és vákuum alkatrészek kereskedelme

Szerszámok és elektromos kisgépek kereskedelme

Tisztítószerek és takarítószerek kereskedelme

Virág- és virágkellék kereskedelme

A S.I.S. Munkaruha Bolt minőségi ruházatot és védőfelszereléseket kínál a munkavégzéshez és az utcára egyaránt.

Termékeinket online és offline elérhetik Webáruházunkban, illetve boltjainkban.

Üzleteinkben kizárólag kiváló minőségű, technikai lappal ellátott ruhákat; illetve technikai lappal és minősítéssel ellátott munkavédelmi felszereléseket árusítunk.

Webáruházunkban és boltjainkban elérhetőek az általános munkaruházati termékek éppúgy, mint a hétköznapi ruházat nélkülözhetetlen kellékei, illetve az egyes szakmák speciális kellékei.

Termékeink közt megtalálhatók a hazai munkaruházati és munkavédelmi piac vezető termékei, továbbá próbálunk új, egyedi termékeket is bemutatni vásárlóinknak.

Termékskálánkat a vevőinktől beérkező igények alapján igyekszünk folyamatosan bővíteni, úgy, hogy a vásárlóink által támasztott követelményeknek meg tudjunk felelni.

Webáruházunk termékválasztékát napi szinten bővítjük, ezért kérjük, hogy rendszeresen látogasson vissza és böngésszen újdonságaink közül.

Munkaruházati webáruházunk elérhetősége:http://www.munkaruhazat.hu

 
 

A S.I.S. Munkaruha Bolt 2009-ben szerezte meg ISO 9001 minősítését, melyet azóta minden évben sikeres audit keretében hosszabbítottunk meg.

A Munkaruha Bolt részlegeként működik 2009-ben indított Hímzőműhelyünk, mely elsősorban az általunk értékesített munkaruházati termékek feliratozásának elvégzésére szolgál, de vállalunk bérhímzést is külső vállalkozások részére.

A S.I.S. Hidraulika Bolt tevékenységét úgy alakítottuk ki, hogy a céges karbantartás és üzemeltetés terén felvetődő igényeket is teljes körűen ki tudjuk elégíteni. Akár a gépépítés, akár az üzemeltetés szükségleteire is megoldást tudunk nyújtani partnereink számára.

Üzletünkben teljes körű hidraulika, pneumatika és hajtástechnika kiszolgálást tudunk nyújtani vásárlóinknak.

Ezen felül raktáron tartjuk a rendszeres vásárlóink által igényelt kenőanyagokat, kéziszerszámokat és egyéb kiegészítő termékeket.

Termékkörünket folyamatosan bővítjük, hogy partnereink tevékenységét a lehető legjobban lefedje és ár-érték arányban a lehető leggazdaságosabb legyen. Így termékeink közt szerepelnek világmárkák rendkívül kedvező áron továbbá a költségérzékenyebb célokra tartunk nagyon kedvező áru, de gyengébb minőségű termékeket is.

2012-ben indítottuk el Varta akkumulátor értékesítésünket a Pet-Roll Parts Kft szerződéses partnereként, Vas-megye egyetlen hivatalos Varta akkumulátor márkakereskedőjeként.

Hajtástechnika webáruházunkat 2010-ben indítottuk.

Mára az egyik legtöbb hajtástechnikai alkatrészt tartalmazó magyarországi webáruházzá vált. Jelenleg több mint 30000 egyedi termék található meg benne.

Webáruházunk kiszolgálása a S.I.S. Hajtástechnika Boltból történik. A rendelések feldolgozására ezen üzlet nyitva tartási idejében kerül sor. (H-P 8-17, Szo 8-12)

Webáruházunk elérhetősége: http://hajtastechnikabolt.hu

 
 

A S.I.S. Hajtástechnika Boltot 2013. májusában nyitottuk meg Szombathelyen egy zöldmezős beruházás eredményeként.

Új szombathelyi üzletünkben a körmendi S.I.S. Hidraulika Bolt hagyományait folytatva első sorban hajtástechnikával, hidraulikával, pneumatikával és akkumulátorokkal foglalkozunk, de jelentős készlettel rendelkezünk a kenéstechnika, hegesztés- és forrasztástechnika, karbantartásai anyagok és segédanyagok terén is. Kollégáink már az üzlet megnyitása előtt hat hónappal megkezdték betanulásukat, így a S.I.S. Hajtástechnika Boltban is segítséget tudunk nyújtani hidraulikus, pneumatikus és vákuum egységek szerelésében, összeállításában és beszerzésében is. Szolgáltatásaink között szerepel konkrét gépépítési feladatokhoz szükséges alkatrészek összeállítása és beszerzése is.

 
 

Az új telephely elindításakor megdupláztuk készleteinket, így mind a S.I.S. Hidraulika Bolt, mind a S.I.S. Hajtástechnika Bolt is több terméket tud raktárról, azonnal kiszolgálni.

A raktáron nem elérhető termékeket – szerződéses partnereink segítségével – gyorsan, akár 1 munkanap alatt tudjuk eljuttatni vásárlóinkhoz.

A S.I.S. Hajtástechnika Boltban tanúsíttattuk 2013-ban hajtástechnika, hidraulika, karbantartási anyag és akkumulátor értékesítésünket az ISO 9001 tanúsítás keretében. Így jelenleg már minden ipari, kereskedelmi tevékenységünk ISO9001 tanúsítással rendelkezik.

A S.I.S. Kft. a következő felsorolásban szereplő márkák márkakereskedője, vagy szerződéses partnere (ABC sorrendben):

ABS, Adamant, AEG, Bennon, Bosch, Červa, DeltaPlus, Energizer, Euro-Lock, Fristads Kansas, Hafner, Hollu, King Tony, KTT, Megadyne, Milwaukee, Oest, Optibelt, Optima, Panda, PCE, Perion, Portwest, Rexnord, Rider, Rubena, Sati, Semperit, Varta, Vision, Weldas, Wippermann.

Cégünk néhány éve vásárolta meg a Vasi Virág Kft-t, amely két telephelyet üzemeltetett Körmenden virágüzletként. A vásárlás után racionalizáltuk a virágüzletek működését, ami az egyik üzlet bezárásával járt.

Jelenleg egy minden igényt kielégítő virágüzletet működtetünk a körmendi Tesco Hypermarketben.

Virágüzletünk honlapja: www.storefleur.hu

Elérhetőségek:

S.I.S. Sonitus Industrial Solutions Kft.

Cím: 9700 Szombathely, Bárdosi Németh János u. 38.

E-mail: siskft(kukac)sonitus.hu

Fax: 94/799-166

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Nagy Sportágválasztó

Több mint száz sportágat és húszféle hangszert lehet ingyenesen kipróbálni a Budapesti Nagy Sportágválasztón és Nagy Hangszerválasztón, amelyet pénteken ...

Fair play világnapja

A fair play szeptember 7-i világnapja (World Fair Play Day) alkalmából a Nemzetközi Fair Play Bizottság hétfőn három magas kőrist ültetett a Népligetben.

5. Debrecziner Gourmet fesztivál

A mangalica, a chili és a szilva kombinációja lesz a középpontban az 5. Debrecziner Gourmet fesztiválon, a háromnapos gasztrorendezvény pénteken kezdődik ...

Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál

Október 8-án kezdődik az első Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál, amelyen október 24-ig koncertek, irodalmi és képzőművészeti programok, valamint ...

Padelverseny

Szerdától Szentendre ad otthont az első magyarországi profi padelversenynek.

Paralimpia 2020-Bronzérmes a magyar női tőrcsapat

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) által közreadott képen Dani Gyöngyi, Hajmási Éva, Krajnyák Zsuzsanna és Madarászné Mező Boglárka, a bronzérmes magyar ...

 
Ez történt a héten

Pécsi Napok fesztivál

A Bikini, Geszti Péter és a Parno Graszt ad koncertet, továbbá megrendezik a Pécsi Tangó Ünnepet és a 25. Európai Bordalfesztivált is a szeptember 22. ...

ELTE Füvészkert 250. évfordulója

Az ELTE Füvészkert 2021-ben ünnepli alapításának 250. évfordulóját, a kerek évfordulót a kert történetét bemutató könyvvel, emlékkiállítással és emlékfa ...

Jamie Winchester 50 évét ünnepli a Budapest Parkban

Az ír zenész eddigi pályafutása Magyarországhoz kapcsolódott, a tavaly nyárról elhalasztott esten több formációja lép színpadra csütörtökön a Budapest Parkban.

Ötnapos fesztivállal ünnepli 10. évadát a Budapest Park

Szeptember 15. és 19. között megrendezett Xtra Feszt elnevezésű programsorozaton fellép többek között Jamie Winchester, a Follow The Flow, a Vad Fruttik, ...

Nemzetközi Természet- és Környezet-védelmi Fesztivál

Ma veszi kezdetét a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál Gödöllőn, ahol vasárnapig a Kárpát-medencei Filmszemle vetítései, fotókiállítás, ...

Őszi fesztivál

Szeptember 16. és 19. között rendezik meg a Szekszárdi Őszi Fesztivált a hagyományos szüreti napok helyett a tolnai megyeszékhelyen.

 
 
weather failed, check feed URL