Munkácsy-képpel gazdagodott a Szolnoki Galéria

Munkácsy Mihály Az énekes című festménye. Az alkotással gazdagodott a helyi Munkácsy-kiállítás Pákh Imre műgyűjtőnek köszönhetően.

Bővebben...
 

Nemzetközi Konyhakiállítás Budapest Sportaréna 2019.03.01-03.


Hungexpo 2019.02.21-02.24.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Fehérpecsenye Kft.

Dátum: 2014.08.14. csütörtök
 
 
 
 

Vas megye határában Celldömölk és Pápa között működik a Fehérpecsenye Kft., amely magánszemély tulajdonú társaság 1998-ban alakult.
Telephelyünk: Kemenesmagasi. Cégünk fő tevékenysége sertés és marhavágás ill. tőkehúsok előállításával, füstölt áruk készítésével, fagyasztott és vákuumcsomagolt áruk forgalmazásával foglalkozik.

A szóban forgó telephelyen korábban is vágóhíd és húsüzem működött, melyet a társaság lényegében ma is az eredeti profilnak megfelelő módon működtet a műszaki-technológiai színvonal folyamatos emelése, és az érvényben levő előírásokhoz való igazítása mellett.

A 2000-es évben bevezetésre került a HACCP rendszer, mely kiemelt fontosságú az élelmiszerbiztonság és higiéniai kultúra terén.

A társaság A HACCP rendszert úgy működteti, hogy az megfeleljen a vevők elvárásainak és biztosítsa a társaság eredményes működését.

E rendszer bevezetése és működtetése az Egyesült Európai elvárasokkal is szinkronban van.

Termékeink nagy- és kiskereskedelmi forgalmazását húsüzletekben, feldolgozókban, éttermekben és konyhákban végezzük.

A kiszállítást saját szállító járművel végezzük, melyek magaspályásak és hűtősek. Cégünknek jelenleg 6 gépjárműve van. Munkanapokon és hétvégén is egyaránt tudjuk teljesíteni a megrendeléseket.

Jelenleg mintegy 10000 db sertés, valamint 5000 db szarvasmarha vágására kerül sor évente.

A felvásárolt élőállatokat saját fuvareszközzel szállítjuk a telephelyre. A vágóhíd-húsüzemben foglalkoztatott dolgozók száma eléri a 20 főt. Az alkalmazottak teljes munkaidős fizikai állományú dolgozók.

Célunk, hogy az EU elvárásainak megfeleljünk és továbbra is eredményesen működjünk.

Termékeink:

Sertés húsok

 
 

előhűtve és fagyasztva

Marha húsok

előhűtve és fagyasztva

Borjú húsok

 
 

előhűtve és fagyasztva

Lóvágás és feldolgozás

előhűtve

füstölt lókolbász

Vadfeldolgozás

szarvas, őz, vaddisznó, fagyasztott

Füstölt és egyéb áruk

Ömlesztett és vákumcsomagolt kiszerelésben.

Elérhetőségeink:

Fehérpecsenye Kft.

Telefon: 95/580-001

Fax: 95/580-000

Postacím: 9522 Kemenesmagasi, Külterület

E-mail: info@feherpecsenye.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Átadták a kékfestést szellemi kulturális örökséggé nyilvánító dokumentumot Pápán

Átadták a kékfestés hagyományát a világ szellemi kulturális örökségévé nyilvánító dokumentumot a pápai Kékfestő Múzeumban kedden, így már négy magyar vonatkozású ...

Magyar Borok Bálja

Ötfogásos menüsorral, neves pincészetek boraival várja a vendégeket szombaton a Corinthia Hotel Budapestben a 14. Magyar Borok Bálja.

Tízezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a nyíregyházi böllérversenyen

Mintegy tízezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a 2. Nyírségi Disznótoros Fesztiválon és 18. Nemzetközi Böllérversenyen február 16-án Nyíregyh ...

Budapest kulturális és turisztikai nagykövete díj

Harmadszor ítélték oda a Budapest kulturális és turisztikai nagykövete díjat. Az idei kitüntetettet, Kovács Ágnes olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszót ...

Családi Csoki Napok 03.16-17. Granada Hotel Kecskemét

Egy igazán fantasztikus hétvégével várjuk a csokoládé és az édességek szerelmeseit. Ami itt vár Benneteket: Csokoládé minden mennyiségben Egyedi csokoládé ...

Dévényi Sándor építész kiállítása a Pesti Vigadóban

Dévényi Sándor Kossuth-díjas építész, a nemzet művésze munkáit bemutató kiállítás nyílt a Magyar Művészeti Akadémia(MMA) székházában, a Pesti Vigadóban.

 
Ez történt a héten

Csángó Bál a Millenáris parkban

23.alkalommal rendezik meg a Csángó Bált a budapesti Millenáris parkban, ahol bepillantást nyújtanak a csángó magyar kultúrába, a nyári időszakot bemutató ...

Budapest Táncfesztivál

Ma kezdődik a 2019-es Budapest Táncfesztivál, amelynek nyitógálája a Nemzeti Táncszínház új épületében, a fővárosi Millenáris parkban lesz.

10. Borjour Magnum

Minden eddiginél több, összesen 235 borászat több mint 1000 bora közül választhatnak a 10. Borjour Magnum látogatói szombaton a Millenáris park csarnokaiban; ...

Páger Antal-színészdíj

Hegyi Barbara kapta a Páger Antal-színészdíjat, a makói önkormányzat elismerését a Hagymaházban.

Tavaszi fesztivált rendeznek márciusban Veszprémben

Öt produkcióval várja az érdeklődőket március elejétől a 12. veszprémi tavaszi fesztivál. A négy saját előadás mellett egy vendégprodukciót láthatnak az ...

Ludwig 30 kiállítás- és programsorozat

A fennállásának harmincadik évfordulóját ünneplő Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum Ludwig 30 kiállítás- és programsorozatának megnyitója.

 
 
weather failed, check feed URL