Magyar Sommelier Szövetség szakmai díja

Öt kategóriában ítélte oda Par Excellence szakmai díjait a Magyar Sommelier Szövetség. Díjazták a legjobb magyarországi pincészetet, borkereskedőt, boros éttermet, szakírót, valamint oktatót.

Bővebben...
 XXVIII. Nemzetközi Betlehemes Találkozó Debrecen 2018.12.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Fehérpecsenye Kft.

Dátum: 2014.08.14. csütörtök
 
 
 
 

Vas megye határában Celldömölk és Pápa között működik a Fehérpecsenye Kft., amely magánszemély tulajdonú társaság 1998-ban alakult.
Telephelyünk: Kemenesmagasi. Cégünk fő tevékenysége sertés és marhavágás ill. tőkehúsok előállításával, füstölt áruk készítésével, fagyasztott és vákuumcsomagolt áruk forgalmazásával foglalkozik.

A szóban forgó telephelyen korábban is vágóhíd és húsüzem működött, melyet a társaság lényegében ma is az eredeti profilnak megfelelő módon működtet a műszaki-technológiai színvonal folyamatos emelése, és az érvényben levő előírásokhoz való igazítása mellett.

A 2000-es évben bevezetésre került a HACCP rendszer, mely kiemelt fontosságú az élelmiszerbiztonság és higiéniai kultúra terén.

A társaság A HACCP rendszert úgy működteti, hogy az megfeleljen a vevők elvárásainak és biztosítsa a társaság eredményes működését.

E rendszer bevezetése és működtetése az Egyesült Európai elvárasokkal is szinkronban van.

Termékeink nagy- és kiskereskedelmi forgalmazását húsüzletekben, feldolgozókban, éttermekben és konyhákban végezzük.

A kiszállítást saját szállító járművel végezzük, melyek magaspályásak és hűtősek. Cégünknek jelenleg 6 gépjárműve van. Munkanapokon és hétvégén is egyaránt tudjuk teljesíteni a megrendeléseket.

Jelenleg mintegy 10000 db sertés, valamint 5000 db szarvasmarha vágására kerül sor évente.

A felvásárolt élőállatokat saját fuvareszközzel szállítjuk a telephelyre. A vágóhíd-húsüzemben foglalkoztatott dolgozók száma eléri a 20 főt. Az alkalmazottak teljes munkaidős fizikai állományú dolgozók.

Célunk, hogy az EU elvárásainak megfeleljünk és továbbra is eredményesen működjünk.

Termékeink:

Sertés húsok

 
 

előhűtve és fagyasztva

Marha húsok

előhűtve és fagyasztva

Borjú húsok

 
 

előhűtve és fagyasztva

Lóvágás és feldolgozás

előhűtve

füstölt lókolbász

Vadfeldolgozás

szarvas, őz, vaddisznó, fagyasztott

Füstölt és egyéb áruk

Ömlesztett és vákumcsomagolt kiszerelésben.

Elérhetőségeink:

Fehérpecsenye Kft.

Telefon: 95/580-001

Fax: 95/580-000

Postacím: 9522 Kemenesmagasi, Külterület

E-mail: info@feherpecsenye.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A víz világnapján mutatják be a digitálisan felújított Vízipók-csodapókot

Március 22-én, a víz világnapján mutatják be a digitálisan felújított Vízipók-csodapók című egészestés rajzfilmet, amelynek vetítéseihez számos ismeretterjesztő ...

Megjelent a Magyar Konyha idei Budapest Top10 gasztrokalauza

Huszonkilenc kategóriában gyűjti össze budapesti legjobb fine dining éttermeit, bisztróit, levesezőit, borbárjait, újhullámos kávézóit és egyéb vendéglátóhelyeit ...

Rákász Gergely hangverseny-sorozata

A 340 éve született Antonio Vivaldi és nagy csodálója, Johann Sebastian Bach műveivel idézi meg a régi korok ünnepi hangulatát Tél című országos hangversenysorozatán ...

VII. Debreceni Bormustra

Nyolc borvidék húsz pincészete mutatkozik be szombaton a VII. Debreceni Bormustrán - közölték a szervezők az eseménynek helyet adó Déri Múzeumban.

Pénteken kezdődik az észt zenei hét

Pénteken kezdődik az Észt Zenei Hét elnevezésű programsorozat Budapesten, az Észt Köztársaság kikiáltásának 100. évfordulóját ünneplő jubileumi év zárásaként.

Olasz vetítéssorozat az Urániában

Filmtörténeti klasszikusokon és kortárs mozidarabokon keresztül ismerkedhetnek meg Olaszország tájaival, történeteivel az Uránia Nemzeti Filmszínházban ...

 
Ez történt a héten

Advent

Az adventi időszakban idén is felépül Vácrátóton a mesebeli Mézeskalácsfalu, amelyet először a Mindenki karácsonya elnevezésű rendezvényen lehet majd megtekinteni ...

Mikulás

A következő napokban több Mikulás-vonat és -HÉV is közlekedik.

Advent

Hagyományőrző kézműves mesterek termékei mellett változatos programok is várják az érdeklődőket a III. Történelmi Kézműves Vásáron és Hagyományőrző Találkozón ...

Cziffra Fesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg a Cziffra György Klasszikus Zenei Fesztivált február 17-től 25-ig Budapesten.

Felkerült a kékfestés az UNESCO szellemi kulturális örökség listájára

A felvételen Bakos Zoltán István kékfestő népi iparművész a bácsalmási kékfestő műhelyben. A műhelyt a Skorutyák család alapította 1879-ben.

Antik ünnep és tudományos konferencia a Szépművészeti Múzeumban

Antik ünnep néven egész napos programsorozattal emlékeznek meg az Antik Gyűjtemény megalapításának 110 éves évfordulójáról a nemrég újranyílt Szépművészeti ...

 
 
weather failed, check feed URL