Budapest Klezmer Band

Először lép fel a veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztiválon az idén 30 éves Budapest Klezmer Band. A tradicionális zsidó zenét játszó csapat Szinetár Dóra énekesnővel augusztus 23-án ad koncertet.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Pákozdi Hús

Dátum: 2019.12.09. hétfő
 
 
 
 

Cégünket Pákozdi Benő - a hentesszakmában eltöltött 20 év tapasztalattal a háta mögött - 1991-ben alapította. Kezdetben sertésvágóhíd üzemeltetéssel, hús nagykereskedelemmel foglalkozott, majd ezen tevékenységekhez csatlakozott húsárú bolt-, illetve sertés hizlalda üzemeltetése. A felsoroltak közül a vágóhíd működtetése a legjelentősebb.

Családi Vállalkozás

Napjainkban a cégnél alkalmazott kollégáink száma elérte az 50 főt, a fluktuáció elhanyagolható, melyre nagyon büszkék vagyunk, hiszen ez ebben az iparágban nem igazán jellemző. Igazi - a szó legnemesebb értelmében - CSALÁDI vállalkozás a miénk, hiszen a tulajdonos mindkét fia, illetve öt testvére közül négy a vállalkozásban dolgozik.

Miért minket válasszon?

Mert termékeink minőségét garantálják a szigorú következetességgel - cégünknél alkalmazott - HACCP illetve az ISO 9001-es minőségirányítási rendszerek, a folyamatos orvosi jelenlét, és a helyben elvégzett laboratóriumi vizsgálatok.

 
 

Mert cégünk kizárólag minőségi magyar sertések vágásával, és értékesítésével foglalkozik, melyek magyar telepen, hazai takarmányon nevelkedtek.

Mert cégünk 20 év tapasztalattal bír a húsfeldolgozó szakmában.

 
 

Mert többek között olyan elismert cégek választottak állandó partnerükké mint a Viniqum Kft, az Auchan áruházak, a SPAR, a SzegediPaprika Zrt, a Jáner-Hús, a Zádor-Hús, a Holló-Hús.

Mert nálunk a vevő az első! A magas fokú kiszolgálást és a megfelelő ügyfélkapcsolatot tartjuk a legfontosabbnak.

Cégünk meggyőződése, hogy a minőségi magyar sertés a legjobb a világon, és büszke arra hogy Magyarországon, magyar cégként, minőségi magyar sertést állíthat elő a vevői számára.

Napról napra 50 ember dolgozik eltökélten azon, hogy azon vevőink, akik megtisztelnek bizalmukkal, maximális minőséget kapjanak!

Végül még egy dolog, amiért minket válasszon!

Cégünk mottója tükrözi igazán, mit is kínálunk Önöknek:

”Nálunk a maximum a minimum”

Hústermékeink minősége

Minőségbiztosítási rendszerünkben a HACCP rendszer mellett bevezetésre került az ISO 9001-es minőségirányítási rendszer, melynek segítségével az üzemben folyó munkában - az előírások teljeskörű betartása mellett - minden olyan hiba kiküszöbölhető, mely a végtermék minőségét negatív irányba befolyásolná.

Vágóhídunkon szúrószondás minősítési formát alkalmazunk, melynek eredményét napi rendszerességgel küldjük a NÉBIH-nak, így az esetlegesen felmerülő hibák azonnal kiküszöbölhetőek.

Minőség-ellenőrzés

A vágóhídon az állandó állatorvosi jelenlét, illetve a cég területén kialakított laboratóriumban végzett vizsgálatok a garanciái annak, hogy beteg állatok (amennyiben a törvényben előírt egészséghigiéniai szempontoknak nem felelnek meg) nem kerülhetnek levágásra.

Természetesen nem minden probléma mutatható ki vágás előtt, ezért minden levágott sertés is szigorú orvosi vizsgálaton esik át. Ezen vizsgálatok sokrétűek, és teljes biztonsággal zárják ki azt, hogy az esetlegesen felmerülő probléma esetén a hús a kereskedelmi láncba – és így később a vásárlók asztalára – kerüljön.

Elérhetőségek:

 
 

Cím: Pákozdi-HÚS (Cegléd)

2700 Cegléd, Külső Jászberényi u. 408.

Telefon:

+36 (30) 9 55 11 22

+36 (20) 9 42 42 39

+36 (20) 5 55 08 88

E-mail: pakozdihus@pakozdihus.hu info@pakozdihus.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

52. Kékszalag vitorlásverseny

Az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj tókerülő vitorlásverseny mezőnye a rajt után Balatonfüred közelében 2020. július 30-án.

Dióhéj Irodalmi Találkozó

Új irodalmi fesztivált indít útjára a Magyar Írószövetség, a Dióhéj Irodalmi Találkozó neves írók, költők, zenészek és zenekarok részvételével augusztus ...

Színházi estek várják a nézőket Balatonfüreden

Színházi estek várják a nézőket négy augusztusi estén a balatonfüredi Kisfaludy Színház szervezésében a Balaton-parti városban. A rendezvénysorozat első ...

Budapest Design Week 2020

Elindult a jelentkezés Budapest Design Week 2020 fesztiválra, amely rendhagyó, hibrid formában kel életre október 1. és 11. között - áll a szervezők MTI-hez ...

Film-zene koncert lesz a Margitszigeten

Filmrészletekkel kísért film-zene koncert várja a közönséget csütörtökön a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon az Óbudai Danubia Zenekar előadásában Marcello ...

A magyar sport kézműves szemmel

Többek között Erdei Zsolt világbajnoki övét és Talmácsi Gábor vb-bukósisakját is megtekinthetik a látogatók a Duna Palotában vasárnap megnyílt A Magyar ...

 
Ez történt a héten

57. fogathajtó Derby

A királykategóriában, azaz a négyesek között Dobrovitz József nyerte a vasárnap befejeződött 57. fogathajtó Derbyt, amelyet Kisbér-Ászáron rendeztek.

Waterpolo Masters Summer Cup

A férfi vízilabda Magyar Kupa jövő heti helyosztói kísérő eseményeként rendezik a Waterpolo Masters Summer Cup elnevezésű kupát, melynek keretében újra ...

Balaton-átevezés

Rekordot jelentő, több mint 2000 nevezés érkezett a nyár egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvényére, a jövő vasárnapi Hervis Balaton-átevezésre.

Vidor Fesztivál

A hagyományos Kossuth téri koncertek nélkül, de a megszokott színházi versenyprogrammal és utcai forgataggal rendezik meg az idén tizenegy naposra kibővített ...

A MÁV retró hétvégéje a Balaton északi partján

424-es gőzmozdony által továbbított személyvonat indulás után Badacsonytomaj állomásnál a MÁV nosztalgia-hétvégéjén 2020. augusztus 2-án.

ZeneVarázslat Művészeti Tábor

Kisvárda és a Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola ad otthont augusztus 2. és 7. között a ZeneVarázslat Művészeti Tábornak.

 
 
weather failed, check feed URL