50 éves a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség

Szombaton egy gálavacsora keretében ünnepli 50. születésnapját a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Pákozdi Hús

Dátum: 2019.12.09. hétfő
 
 
 
 

Cégünket Pákozdi Benő - a hentesszakmában eltöltött 20 év tapasztalattal a háta mögött - 1991-ben alapította. Kezdetben sertésvágóhíd üzemeltetéssel, hús nagykereskedelemmel foglalkozott, majd ezen tevékenységekhez csatlakozott húsárú bolt-, illetve sertés hizlalda üzemeltetése. A felsoroltak közül a vágóhíd működtetése a legjelentősebb.

Családi Vállalkozás

Napjainkban a cégnél alkalmazott kollégáink száma elérte az 50 főt, a fluktuáció elhanyagolható, melyre nagyon büszkék vagyunk, hiszen ez ebben az iparágban nem igazán jellemző. Igazi - a szó legnemesebb értelmében - CSALÁDI vállalkozás a miénk, hiszen a tulajdonos mindkét fia, illetve öt testvére közül négy a vállalkozásban dolgozik.

Miért minket válasszon?

Mert termékeink minőségét garantálják a szigorú következetességgel - cégünknél alkalmazott - HACCP illetve az ISO 9001-es minőségirányítási rendszerek, a folyamatos orvosi jelenlét, és a helyben elvégzett laboratóriumi vizsgálatok.

 
 

Mert cégünk kizárólag minőségi magyar sertések vágásával, és értékesítésével foglalkozik, melyek magyar telepen, hazai takarmányon nevelkedtek.

Mert cégünk 20 év tapasztalattal bír a húsfeldolgozó szakmában.

 
 

Mert többek között olyan elismert cégek választottak állandó partnerükké mint a Viniqum Kft, az Auchan áruházak, a SPAR, a SzegediPaprika Zrt, a Jáner-Hús, a Zádor-Hús, a Holló-Hús.

Mert nálunk a vevő az első! A magas fokú kiszolgálást és a megfelelő ügyfélkapcsolatot tartjuk a legfontosabbnak.

Cégünk meggyőződése, hogy a minőségi magyar sertés a legjobb a világon, és büszke arra hogy Magyarországon, magyar cégként, minőségi magyar sertést állíthat elő a vevői számára.

Napról napra 50 ember dolgozik eltökélten azon, hogy azon vevőink, akik megtisztelnek bizalmukkal, maximális minőséget kapjanak!

Végül még egy dolog, amiért minket válasszon!

Cégünk mottója tükrözi igazán, mit is kínálunk Önöknek:

”Nálunk a maximum a minimum”

Hústermékeink minősége

Minőségbiztosítási rendszerünkben a HACCP rendszer mellett bevezetésre került az ISO 9001-es minőségirányítási rendszer, melynek segítségével az üzemben folyó munkában - az előírások teljeskörű betartása mellett - minden olyan hiba kiküszöbölhető, mely a végtermék minőségét negatív irányba befolyásolná.

Vágóhídunkon szúrószondás minősítési formát alkalmazunk, melynek eredményét napi rendszerességgel küldjük a NÉBIH-nak, így az esetlegesen felmerülő hibák azonnal kiküszöbölhetőek.

Minőség-ellenőrzés

A vágóhídon az állandó állatorvosi jelenlét, illetve a cég területén kialakított laboratóriumban végzett vizsgálatok a garanciái annak, hogy beteg állatok (amennyiben a törvényben előírt egészséghigiéniai szempontoknak nem felelnek meg) nem kerülhetnek levágásra.

Természetesen nem minden probléma mutatható ki vágás előtt, ezért minden levágott sertés is szigorú orvosi vizsgálaton esik át. Ezen vizsgálatok sokrétűek, és teljes biztonsággal zárják ki azt, hogy az esetlegesen felmerülő probléma esetén a hús a kereskedelmi láncba – és így később a vásárlók asztalára – kerüljön.

Elérhetőségek:

 
 

Cím: Pákozdi-HÚS (Cegléd)

2700 Cegléd, Külső Jászberényi u. 408.

Telefon:

+36 (30) 9 55 11 22

+36 (20) 9 42 42 39

+36 (20) 5 55 08 88

E-mail: pakozdihus@pakozdihus.hu info@pakozdihus.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Nyílt napot tart a Gyermekvasút január végén

Nyílt napot tart a Gyermekvasút január 26-án, a tavaszi gyermekvasutas tanfolyam február 1-jén kezdődik.

Budapest Varieté

Idén is exkluzív vacsorával indul a Budapest Varieté, amelyet február 7. és 16. között rendeznek meg a Duna Palotában.

Vince-napi vesszővágásra készülnek Ópusztaszeren

Ópusztaszeren szombaton megjósolják, milyen termésre számíthatnak majd ősszel a szőlősgazdák: a nemzeti történeti emlékparkban Vince-napi vesszővágásra ...

Hosszú Katinka nyert az európai sportújságírók szavazásán

Hosszú Katinka lett az elmúlt év legjobb európai női sportolója a kontinens sportújságíróinak (AIPS Europe) szavazásán.

Teltházas újévi koncertet adott Bécsben Mága Zoltán

Teltház előtt tartotta meg újévi gálakoncertjét január 5-én Bécsben, a Wiener Konzerthausban Mága Zoltán hegedűművész és a vele fellépő magyar zenészek, ...

Az erdei fülesbagoly lett a 2020-as év madara

Az év madara címmel a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) a különböző fajok vagy madárcsoportok és azok élőhelyeinek védelmére szeretné ...

 
Ez történt a héten

Tizenöt ország előadásai a színházi fesztiválon

Tizenkilenc produkció érkezik tizenöt országból a 7. Madách Nemzetközi Színházi Találkozóra (MITEM), amelyet április 8. és május 17. között rendeznek meg ...

A magyar kultúra napja

Bereményi Géza Kossuth- és József Attila-díjas írónak, Balázs Béla-díjas filmrendezőnek ítélte oda idén a Kölcsey-emlékplakettet a Kölcsey Társaság kuratóriuma, ...

Az Év sportolója gála

Milák Kristóf és Hosszú Katinka személyében a férfiaknál és a nőknél is úszót választott a 2019-es év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ).

A magyar kultúra napja

Kiállításokkal, az irodalmat és a komolyzenét ötvöző gálaesttel ünneplik Zala megye városaiban a magyar kultúra napját. A több napon át tartó programsorozat ...

Négy magyar zenekar az idei Eurosonic Festivalon

Négy magyar zenekar, a Bluebay Foxes, a Harmed, a Qualitons, valamint Devil\'s Trade képviseli Magyarországot a ma kezdődő Eurosonic Festivalon a hollandiai ...

Cirkuszfesztivál

Az ifj. Richter József-Merrylu Richter magyar akrobatapáros, valamint a kínai China National Acrobatic Troup nyerte a XIII. Budapest Nemzetközi Cirkus ...

 
 
weather failed, check feed URL