Kárpát-medencei Mézfesztivál 2022.12.03-04. Zalaegerszeg

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Nyírség Méz Kft.

Dátum: 2022.08.11. csütörtök
 
 
 
 

A Nyírség Méz Kft. profiljait tekintve a termelõi méz felvásárlására, feldolgozására, és értékesítésére jött létre. Az ügyvezetés több mint 30 éve a méztermeléssel és eladással foglalkozik, ami mindeközben elismert szakmai tapasztalattá vált.

A hozzáértésünkön túl technikai felkészültségünk is kimagasló a régióban. 1991 után rohamosan növekvõ feldolgozási mennyiségünk elengedhetetlenné tette egy új üzem építését, továbbá, hogy a termelés minõsége és folyamata megfeleljen az Európai Uniós szabványoknak. A nyírbátori mézüzem 1998-ban épült fel modern technológiák beépítésével, alkalmassá téve a céget üveges és hordós kiszerelés gyártására egyaránt. Ennek eredményeképpen a cég 2001-ben a DNV által auditált és HACCP minõsítést szerzett. Az üzem a 2000-es évek elejétõl folyamatosan fejleszt. A fejlesztés eredményeképpen dinamikus növekedés jellemzi a céget. A fõ vevõ partnereink nyugat-európai letöltõ üzemek, ipari felhasználók, élelmiszer feldolgozók és kereskedelmi láncok.

Cégünk mottója: \"minõségi terméket a minõségi fogyasztóknak\".

Termékek:

Akácméz

A Nyírségben termõ különleges zamatú akácméz feldolgozó üzeme a Nyírség Méz Kft. A Nyírség jellegzetes fafajtája az akác, méze országon belül is különlegesnek számít. Vevõink igen kedvelt fajtaméze.

 
 

Virágméz

A vegyes virágmézet a méhek több virág nektárjából gyûjtik. Virág fajtától függõen több különleges ízû mézet jelent az aranysárgától a világos barnáig terjedõ színben. Süteménykészítéshez közkedvelt.

Repceméz

 
 

A legkorábban virágzó növény, a káposztarepce nektárjának méze. Krémszerû állaga miatt a krémméz kedvelõinek ajánljuk. Kedvelt reggelizõ méz.

Selyemkóró méz

A vadon termõ selyemkóró nektárjának méze. Különlegesen aromás ízû fûszeres illatú fajtaméz, az ínyencek kedvence.

 
 

Bioméz

A biomézek a méhtartás körülményei miatt számítanak bioterméknek. A biogazdálkodás szemléletét minõsítõ okmányokkal tanúsítjuk. Biomézeink: akác és vegyes virágméz.

Fémhordós kiszerelés

A fémhordós szállítás az egyik legbiztonságosabb és kényelmesebb módja a méz szállításnak és csomagolásának. A cég értékesítése 90%-ban hordós kiszerelésben történik.

Üveges és kiscsomagolású kiszerelés

A bolti kiskereskedelem számára kínáljuk az üveges, macis, flakonos termékeinket, melyek 100g-1kg töltõtömegig választhatók. Ezen csomagolási módok a fogyasztók közvetlen eléréséhez, a bolti kereskedelem számára készülnek.

Mûanyag vödrös kiszerelés

Az élelmiszer- és sütõipar számára gyakran kezelhetõ kiszerelés szükséges, ezért számukra 10-25kg-os egységû mûanyag vödrös kiszerelést kínál a cég.

Elérhetőségek:

Nyírség Méz Kft.

Cím: 4300 Nyírbátor, Császári út 65.

Tel./Fax: 42 / 282 680 Tel.: 42 / 510 336

Email:nyirsegmez@gmail.com

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Tóth Krisztina kapja az idei Bertók László Költészeti Díjat

Második alkalommal ítélte oda a kuratórium a Bertók Lászlóról elnevezett költészeti díjat, amelyet ezúttal Tóth Krisztina József Attila-díjas költő, író, ...

Campus Fesztivál

Jövőre ismét megrendezik az egyik legnagyobb magyar kulturális eseményt, a debreceni Campus Fesztivált, melyen már biztosan fellép Robin Schulz német dj-producer ...

Ismét Magyarországon a kerekesszékes vívás legjobbjai

Közel három év kihagyást követően rendezi meg a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) az IWAS kerekesszékes vívó világkupát. Az év legnagyobb hazai parasport ...

Képregényfesztivált rendeznek a szegedi Somogyi-könyvtárban

Kiállítások, előadások, kerekasztal-beszélgetések, örömrajzolás, gyermekprogramok, klasszikus és legújabb kínálatukat bemutató kiadók várják azokat, akik ...

Fotókiállítás a Fonóban

Január végéig látható a Fitos Dezső Társulat repertoárját bemutató Jövőnk a hagyomány! című fotókiállítás a Fonó Budai Zeneházban.

Indul a korcsolyaszezon a Városligeti Műjégpályán

Csütörtök reggel 9 órakor megnyitja kapuit a korcsolyázók előtt a Városligeti Műjégpálya.

 
Ez történt a héten

Átadták a Junior Prima Díjakat a magyar tudomány kategóriában

Idén is tíz fiatal tudós munkáját ismerték el Junior Prima Díjjal a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) által támogatott magyar tudomány kategóriájában.

Kováts Adél kapja a Páger Antal-színészdíjat

A díjat minden esztendőben az a színész érdemli ki, aki a leghűségesebb a makói születésű Páger Antal szellemi örökségéhez, és játékára jellemző a págeri ...

Deep Purple-koncert lesz jövő nyáron a Budapest Sportarénában

A hard rock és a heavy metál legendája, az angol Deep Purple ad koncertet 2023. július 16-án a Papp László Budapest Sportarénában.

X. Jubileumi Jótékonysági MikuLÁSS Futás

Jövő vasárnap rendezik meg a Margitszigeten a X. Jubileumi Jótékonysági MikuLÁSS Futást.

Fiatal Tetőfedők Világbajnoksága

Ezüstérmet szerzett a magyar bádogos csapat Svájcban, az IFD Fiatal Tetőfedők Világbajnokságán.

Michelin

Pesti István, a Michelin Guide francia étteremkalauz által idén két csillaggal kitüntetett tatai Platán Gourmet séfje az étterem konyhájában.

 
 
weather failed, check feed URL