Férfi vízilabda Magyar Kupa

A BENU férfi vízilabda Magyar Kupa augusztusi záró eseményén újra vízbe ugrik a Millennium Masters néven ismert gálacsapat.

Bővebben...
 

Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Nyírség Méz Kft.

Dátum: 2020.05.04. hétfő
 
 
 
 

A Nyírség Méz Kft. profiljait tekintve a termelõi méz felvásárlására, feldolgozására, és értékesítésére jött létre. Az ügyvezetés több mint 30 éve a méztermeléssel és eladással foglalkozik, ami mindeközben elismert szakmai tapasztalattá vált.

A hozzáértésünkön túl technikai felkészültségünk is kimagasló a régióban. 1991 után rohamosan növekvõ feldolgozási mennyiségünk elengedhetetlenné tette egy új üzem építését, továbbá, hogy a termelés minõsége és folyamata megfeleljen az Európai Uniós szabványoknak. A nyírbátori mézüzem 1998-ban épült fel modern technológiák beépítésével, alkalmassá téve a céget üveges és hordós kiszerelés gyártására egyaránt. Ennek eredményeképpen a cég 2001-ben a DNV által auditált és HACCP minõsítést szerzett. Az üzem a 2000-es évek elejétõl folyamatosan fejleszt. A fejlesztés eredményeképpen dinamikus növekedés jellemzi a céget. A fõ vevõ partnereink nyugat-európai letöltõ üzemek, ipari felhasználók, élelmiszer feldolgozók és kereskedelmi láncok.

Cégünk mottója: \"minõségi terméket a minõségi fogyasztóknak\".

Termékek:

Akácméz

A Nyírségben termõ különleges zamatú akácméz feldolgozó üzeme a Nyírség Méz Kft. A Nyírség jellegzetes fafajtája az akác, méze országon belül is különlegesnek számít. Vevõink igen kedvelt fajtaméze.

 
 

Virágméz

A vegyes virágmézet a méhek több virág nektárjából gyûjtik. Virág fajtától függõen több különleges ízû mézet jelent az aranysárgától a világos barnáig terjedõ színben. Süteménykészítéshez közkedvelt.

Repceméz

 
 

A legkorábban virágzó növény, a káposztarepce nektárjának méze. Krémszerû állaga miatt a krémméz kedvelõinek ajánljuk. Kedvelt reggelizõ méz.

Selyemkóró méz

A vadon termõ selyemkóró nektárjának méze. Különlegesen aromás ízû fûszeres illatú fajtaméz, az ínyencek kedvence.

 
 

Bioméz

A biomézek a méhtartás körülményei miatt számítanak bioterméknek. A biogazdálkodás szemléletét minõsítõ okmányokkal tanúsítjuk. Biomézeink: akác és vegyes virágméz.

Fémhordós kiszerelés

A fémhordós szállítás az egyik legbiztonságosabb és kényelmesebb módja a méz szállításnak és csomagolásának. A cég értékesítése 90%-ban hordós kiszerelésben történik.

Üveges és kiscsomagolású kiszerelés

A bolti kiskereskedelem számára kínáljuk az üveges, macis, flakonos termékeinket, melyek 100g-1kg töltõtömegig választhatók. Ezen csomagolási módok a fogyasztók közvetlen eléréséhez, a bolti kereskedelem számára készülnek.

Mûanyag vödrös kiszerelés

Az élelmiszer- és sütõipar számára gyakran kezelhetõ kiszerelés szükséges, ezért számukra 10-25kg-os egységû mûanyag vödrös kiszerelést kínál a cég.

Elérhetőségek:

Nyírség Méz Kft.

Cím: 4300 Nyírbátor, Császári út 65.

Tel./Fax: 42 / 282 680 Tel.: 42 / 510 336

Email:nyirsegmez@gmail.com

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Érsekkerti Nyári Játékok

Tizedik alkalommal rendezik meg idén az Érsekkerti Nyári Játékokat Egerben.

Este nyit a Müpa autós koncertmozija

A Fesztivál Színház élő koncertjei várják a közönséget a Müpa szerda este nyíló autósmozijában, ahol elsőként a Nemzeti Filharmonikus Zenekart láthatják ...

7. Vertigo Filmhét

Huszonnégy nemzetközi és magyar film - közülük négy az országos premier előtt - lesz látható a 7. Vertigo Filmhét során július 22-29. között a budapesti ...

Richter Flórián Cirkusz nyáron Zamárdiban

Drónok a porondon címmel mutat be új produkciót a Richter Flórián Cirkusz szerdától Zamárdiban.

38. Balaton-átúszás

A tervek szerint augusztus 1-jén lesz a 38. Lidl Balaton-átúszás, amelyen hagyományosan Révfülöpről indulnak a résztvevők, és a balatonboglári Platán strandra ...

Nyíltvízi úszósorozat

Három magyar tájegységen, három szabadtéri víztípusban kerül sor az open water tournament (OWT) elnevezésű versenyre július 11. és augusztus 22. között.

 
Ez történt a héten

Women On Water Hungary

Egész nyáron át tartó programsorozattal népszerűsíti a vitorlázást a nők körében a Women On Water (WOW) Hungary.

Bujtor István Filmfesztivál

Száz film szerepel a versenyprogramban az idei Bujtor István Filmfesztiválon, amelyet augusztus 17. és 21. között tartanak Balatonszemesen.

Mézesvölgyi Nyár

Musicalek és vígjátékok is várják a közönséget a Mézesvölgyi Nyár fesztiválon Veresegyházán.

Retro hétvége a MÁV-nál

424-es gőzmozdony vontatta személyvonat halad Ábrahámhegynél a MÁV Retro hétvégéjén.

Cannes

Egy magyar vizsgafilmet, Beleznai Márk Agapé című rendezői diplomafilmjét is beválogatták a 73. cannes-i fesztiválnak a filmes egyetemek legjobbjait felvonultató ...

Sportújságírás Világnapja

Globális, online konferenciát tart csütörtökön délután a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) abból az alkalomból, hogy július 2-a a Sportújságírás ...

 
 
weather failed, check feed URL