A Közétkeztetési Szakács-versenyen győztes pécsi csapat

A konyhán naponta hajnali négy órától készítenek el 6500 adag ételt általános iskoláknak, gimnáziumoknak és szociális otthonoknak.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Abaújtej Közös Vállalat

Dátum: 2020.02.10. hétfő
 
 
 
 

Vállalatunk fő tevékenysége a tejfelvásárlás, -feldolgozás, a saját előállítású és társüzemi termékek értékesítése. A termékek előállításához szükséges alapanyagot a Hernád- és Sajó völgyében lévő tejtermelő gazdaságoktól vásároljuk extra minőségben.

A felvásárolt nyers tej mennyisége éves szinten közel 20 millió liter, melyet 100.000 liter/nap kapacitású feldolgozó üzemünkben dolgozunk fel napi tejtermékké. Termékeink egyenletes minőségének biztosítása érdekében 1998. óta ISO 9001:2008 minőségirányítási- és HACCP élelmiszerbiztonsági rendszert alkalmazunk.

Termékeinket Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, valamint Budapesten és környékén értékesítjük a Forrón, Miskolcon és Gödöllőn lévő bázisközpontjainkról, évi 3 milliárd forint értékben.

Kereskedelmi bolthálózatokon túl jelentős vevőink a közintézmények (kórházak, iskolák, konyhák).

 
 

Termékeink friss fogyasztású tejtermékek, melyek gyártástechnológiájukban megtartják az évszázados házias tejfeldolgozás hagyományait. Ismertetőjük az \"Abaúj\" márkajel, mely az Abaúj térséget jelképezi azt sugallva, hogy termékeik annyira természet közeliek, mint maga az abaúji térség.

Termékeink:

ABAÚJ tej

A naponta frissen beszállított extra minőségű tejből készült, homogénezve, kíméletes hőkezeléssel, így a frissen fejt tej ízét őrzi meg.

ABAÚJ kakaó

Az otthoni kakaókészítés módszereit követve nagyüzemi körülmények között állítjuk elő az \"abaúji kakaót\".

ABAÚJ tejföl

100%-os frissen fölözött tejszínből hagyományos technológiával előállított termék.

ABAÚJ túró

Az Abaújtej Közös Vállalatnál hagyományos és kíméletes technológiával a házias jelleget megtartva készítjük a túrót.

ABAÚJ kefír

Hagyományos technológiával előállított \"poharas érlelésű\" kefír, amely az étkezési kultúrához igazodóan \"élőflórás termék\".

ABAÚJ teavaj

Frissen fölözött tejszínből \"fizikai érleléssel\", gyúróhengeres köpülőben készült termék.

ABAÚJ gomolya

Legősibb friss tehéntejből készült sajtféleség, melynek jellegzetes formáját és ízét a technológia adja.

Elérhetőségek:

ABAÚJTEJ KV.

3849 Forró, Kakastanya

Tel: 46/385-711 Fax: 46/587-384

E-mail: fabaujtej@skylan.hu

 
Kapcsolódó linkek
Kapcsolódó cikkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A Dzsungel könyvét mutatják be a Baross Imre Artistaképző Intézet növendékei

A Dzsungel könyve című cirkuszszínházi produkciót mutatják be a Baross Imre Artistaképző Intézet növendékei kedden a Fővárosi Nagycirkuszban.

Hagyományőrző farsang

Jelmezes felvonulással, filmvetítéssel portaprogramokkal és az elmaradhatatlan fánk kóstoltatásával várják az érdeklődőket a hagyományőrző farsangra február ...

Páger Antal-színészdíj

Bodrogi Gyula kapja idén a Páger Antal-színészdíjat; a művész vasárnap veheti át a makói önkormányzat elismerését Maros-parti városban, a Hagymaházban.

Kórusok téli éjszakája

Harminckét koncertre várják a közönséget február 15-én a Kórusok téli éjszakáján, amelyet a MagNet Közösségi Házban tartanak Budapesten.

Pécsi Csokoládé Karnevál

Ehető látványosságokkal, 3D nyomtatóval előállított csokoládéval, csokiszökőkúttal, szakmai előadásokkal, gyerekjátékokkal, kiállítással és bemutatókkal ...

Australian Open

Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic sorozatban harmadszor döntőbe jutott női párosban az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

 
Ez történt a héten

Uszonyosúszó világkupa Egerben

Február 22-én és 23-án 15. alkalommal rendezik meg a CMAS uszonyosúszó világkupát Egerben.

A dzsessz élő legendái lépnek fel tavasszal és nyáron a Müpában

A dzsessz élő legendái lépnek fel tavasszal és nyáron a Müpában: Roy Ayers, Lee Ritenour, Dave Grusin, Kamasi Washington és Wynton Marsalis mellett a Jazztavasz ...

Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál

Ötszáznál is több nevezés érkezett a kilencven éve született, Oscar-díjas Zsigmond Vilmos emlékét őrző, az operatőri munkát fókuszba helyező szegedi nemzetközi ...

Járdányi100

Koncertekkel, konferenciával, tárlatokkal és kötetekkel is emlékeznek idén Járdányi Pál zeneszerzőre, népzenekutatóra születésének 100. évfordulója alkalmából ...

A 100 Tagú Cigányzenekar 35 éves jubileumi koncertje

A 100 Tagú Cigányzenekar 35 éves jubileumi koncertje a Papp László Budapest Sportarénában 2020. február 9-én.

Soproni Tavaszi Napok

Gazdag színházi kínálattal, változatos zenei programokkal, látványos táncbemutatókkal, kiállításokkal, és minden korosztályt megmozgató színes családi ...

 
 
weather failed, check feed URL