Budapest Klezmer Band

Először lép fel a veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztiválon az idén 30 éves Budapest Klezmer Band. A tradicionális zsidó zenét játszó csapat Szinetár Dóra énekesnővel augusztus 23-án ad koncertet.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Hőtechnika Kőolajipari Kemenceépítő Kft.

Dátum: 2020.07.07. kedd
 
 
 
 

A Hőtechnika Kőolajipari Kemenceépítő Kft.-t 1993-ban alapították. Egy korábbi állami vállalat tevékenységét vette át és folytatja azóta is sikeresen. Ennek köszönhetően a cég dolgozói több tízéves tapasztalattal rendelkeznek a petrol-kémiai ipar területén előforduló acélszerkezeti, tűzálló-falazati és az ezekhez kapcsolódó állványozási munkákkal kapcsolatban.

A petrol-kémiai alkalmazásokon felül nagy gyakorlatunk van erőművi, alumínium-ipari és hulladékmegsemmisítő berendezések telepítésében, javításában, karbantartásában.

Fő partnerünk a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Rt. Telephelyünk Százhalombattán, a Batta Ipari Parkban található.

Tevékenységeink:

 
 

ˇ nyomástartó edények gyártása, telepítése, javítása

ˇ technológiai csővezetékek gyártása, szerelése, javítása

ˇ tárolótartályok gyártása, telepítése, javítása

ˇ acélszerkezetek gyártása és szerelése

ˇ géplakatos munkák

 
 

ˇ ipari égők karbantartása és javítása

ˇ tűzálló-falazati munkák

ˇ hagyományos építőipari munkák

ˇ ács-állványozó munkák

Munkatársaink mind nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek. Hasonló tevékenységi körrel és ipari tapasztalattal rendelkező partnercégeink révén, igény esetén létszámunkat meg tudjuk többszörözni.

 
 

Tevékenységi köreinkhez szükséges gépi berendezések széles skálájával rendelkezünk, köztük több olyan Magyarországon egyedülálló szerkezettel, melyekkel akár 300 méteres magasságban is lehet munkát végezni.

Új építésű telephelyünkön nagyméretű, daruzott csarnokainkban gépészeti előgyártások, tűzálló-anyag sablonok készítése és sablonban gyártott tűzálló-idomok kemencében történő kiégetésére is lehetőség nyílik.

 
 

Részt vettünk több multinacionális cég magyarországi beruházásaiban, megrendelőink teljes megelégedésére. Példaként említjük meg az alábbi új beruházásokat Százhalombattán:

Hidrogéngyár, fővállalkozó: LINDE AG, 1999

CLAUS-5 üzem, fővállalkozó: SIIRTEC NIGI S.P.A., 2000

Késleltetett kokszoló üzem, fővállalkozó: FOSTER WHEELER, 2000

Budapesti Hulladékégető rekonstrukció, fővállalkozó: LURGI, 2004

FCC Revamp, fővállalkozó: TECHNIP Italy, 2005

CLAUS-6 üzem, fővállalkozó: SIIRTEC NIGI S.P.A., 2005

Pannon Növényolajgyár, fővállalkozó: TECHNIP Benelux, 2011

Tanúsítványaink:

ˇ MSZ EN ISO 9001

ˇ MSZ EN ISO 3834-2

ˇ 3/1998. IKIM rendelet

ˇ 11/1994. IKM rendelet

ˇ 9/2001. GM rendelet

Elérhetőségek:

Hőtechnika Kőolajipari Kemenceépítő Kft.

Székhely: 8000 Székesfehérvár, Kálmos u. 2.

Telephely: 2440 Százhalombatta, Építész u. 6. (Batta Ipari Park)

Levélcím: H-2443 Százhalombatta, Pf. 20.

Telefon:(23) 385-965

E-mail: hotechnika@kemenceepito.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

52. Kékszalag vitorlásverseny

Az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj tókerülő vitorlásverseny mezőnye a rajt után Balatonfüred közelében 2020. július 30-án.

Dióhéj Irodalmi Találkozó

Új irodalmi fesztivált indít útjára a Magyar Írószövetség, a Dióhéj Irodalmi Találkozó neves írók, költők, zenészek és zenekarok részvételével augusztus ...

Színházi estek várják a nézőket Balatonfüreden

Színházi estek várják a nézőket négy augusztusi estén a balatonfüredi Kisfaludy Színház szervezésében a Balaton-parti városban. A rendezvénysorozat első ...

Budapest Design Week 2020

Elindult a jelentkezés Budapest Design Week 2020 fesztiválra, amely rendhagyó, hibrid formában kel életre október 1. és 11. között - áll a szervezők MTI-hez ...

Film-zene koncert lesz a Margitszigeten

Filmrészletekkel kísért film-zene koncert várja a közönséget csütörtökön a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon az Óbudai Danubia Zenekar előadásában Marcello ...

A magyar sport kézműves szemmel

Többek között Erdei Zsolt világbajnoki övét és Talmácsi Gábor vb-bukósisakját is megtekinthetik a látogatók a Duna Palotában vasárnap megnyílt A Magyar ...

 
Ez történt a héten

57. fogathajtó Derby

A királykategóriában, azaz a négyesek között Dobrovitz József nyerte a vasárnap befejeződött 57. fogathajtó Derbyt, amelyet Kisbér-Ászáron rendeztek.

Waterpolo Masters Summer Cup

A férfi vízilabda Magyar Kupa jövő heti helyosztói kísérő eseményeként rendezik a Waterpolo Masters Summer Cup elnevezésű kupát, melynek keretében újra ...

Balaton-átevezés

Rekordot jelentő, több mint 2000 nevezés érkezett a nyár egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvényére, a jövő vasárnapi Hervis Balaton-átevezésre.

Vidor Fesztivál

A hagyományos Kossuth téri koncertek nélkül, de a megszokott színházi versenyprogrammal és utcai forgataggal rendezik meg az idén tizenegy naposra kibővített ...

A MÁV retró hétvégéje a Balaton északi partján

424-es gőzmozdony által továbbított személyvonat indulás után Badacsonytomaj állomásnál a MÁV nosztalgia-hétvégéjén 2020. augusztus 2-án.

ZeneVarázslat Művészeti Tábor

Kisvárda és a Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola ad otthont augusztus 2. és 7. között a ZeneVarázslat Művészeti Tábornak.

 
 
weather failed, check feed URL