Elkezdődött a szüret a villányi borvidéken

Szüretelnek a Szende Pince palkonyai Irsai Olivér szőlőültetvényén.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Dél-Zalai Áruház Zrt.

Dátum: 2020.06.02. kedd
 
 
 
 
 

Nagykanizsa történelmi belvárosában, a Zrínyi Miklós és a Király utca ölelésében, a főtér tőszomszédságában található üzletházkomplexumunk, a DÉL-ZALAI ÁRUHÁZ és a CÉLPONT ÜZLETHÁZ.

 
 
 

A Dél-Zalai Áruház már tekintélyes múlttal rendelkezik a város kereskedelmi életében (1970-ben hozták létre), a Célpont Üzletház „csak” 1997-ben nyitotta meg kapuit a vásárlók, érdeklődők előtt.

Az impozáns épületsor a multinacionális bevásárlóközpontokat megelőzve új minőséget hozott Nagykanizsára a vásárlás területén: a hét 6 napján 2 szinten közel 70 üzlet várja gazdag árukészlettel a város és vonzáskörzetének lakóit.

A múlt és a jelen szinte észrevétlenül kapcsolódik egybe a 2 ÁRUHÁZ eggyé olvadásával.

 
 

A belvároshoz illő kulturált környezetet biztosítottunk vásárlóinknak: az üzletházban mozgólépcső és személyfelvonók üzemelnek, ezzel is eleget téve az akadálymentesített közlekedés kívánalmának.

Mindenki által ismert környezetben, könnyen megközelíthető helyen várjuk vásárlóinkat.

Üzleteink minőségi árukkal, kedves kiszolgálással, folyamatos akciókkal várják az érdeklődőket.

Vásárlóink számára 2 óra ingyenes parkolást biztosítunk.

A Dél-Zalai Áruház és a hozzáépült Célpont Üzletház, a belváros bevásárlóközpontjai. A cégcsoport harmadik tagja a Centrum Üzlet udvar.

11 000 m2-en közel 70 üzlet kínálja változatos áruválasztékát.

Vásárlóinknak ingyenes parkolási lehetőség.

Luxuskivitelű kiadó irodák elérhető áron.

Elérhetőségek:

Dél-Zalai Áruház Zrt

H-8800 Nagykanizsa, Zrínyi utca 15.

Telefonszám: 93/537-021

Fax:93-537-020

E-mail: info@abcdz.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Vidor Fesztivál

A hagyományos Kossuth téri koncertek nélkül, de a megszokott színházi versenyprogrammal és utcai forgataggal rendezik meg az idén tizenegy naposra kibővített ...

A MÁV retró hétvégéje a Balaton északi partján

424-es gőzmozdony által továbbított személyvonat indulás után Badacsonytomaj állomásnál a MÁV nosztalgia-hétvégéjén 2020. augusztus 2-án.

ZeneVarázslat Művészeti Tábor

Kisvárda és a Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola ad otthont augusztus 2. és 7. között a ZeneVarázslat Művészeti Tábornak.

52. Kékszalag vitorlásverseny

Az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj tókerülő vitorlásverseny mezőnye a rajt után Balatonfüred közelében 2020. július 30-án.

Dióhéj Irodalmi Találkozó

Új irodalmi fesztivált indít útjára a Magyar Írószövetség, a Dióhéj Irodalmi Találkozó neves írók, költők, zenészek és zenekarok részvételével augusztus ...

Színházi estek várják a nézőket Balatonfüreden

Színházi estek várják a nézőket négy augusztusi estén a balatonfüredi Kisfaludy Színház szervezésében a Balaton-parti városban. A rendezvénysorozat első ...

 
Ez történt a héten

Nemzeti Vágta

Várhatóan 120-130 település lovasa áll majd rajthoz az idei Nemzeti Vágta vasárnap kezdődő előfutamain.

Virágos Magyarország

Kihirdették a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által az idén rendhagyó módon a lakosság számára meghirdetett Virágos Magyarország verseny győzteseit; ...

Budapest Klezmer Band

Először lép fel a veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztiválon az idén 30 éves Budapest Klezmer Band. A tradicionális zsidó zenét játszó csapat Szinetár Dóra ...

57. fogathajtó Derby

A királykategóriában, azaz a négyesek között Dobrovitz József nyerte a vasárnap befejeződött 57. fogathajtó Derbyt, amelyet Kisbér-Ászáron rendeztek.

Waterpolo Masters Summer Cup

A férfi vízilabda Magyar Kupa jövő heti helyosztói kísérő eseményeként rendezik a Waterpolo Masters Summer Cup elnevezésű kupát, melynek keretében újra ...

Balaton-átevezés

Rekordot jelentő, több mint 2000 nevezés érkezett a nyár egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvényére, a jövő vasárnapi Hervis Balaton-átevezésre.

 
 
weather failed, check feed URL