Elkezdődött a szüret a villányi borvidéken

Szüretelnek a Szende Pince palkonyai Irsai Olivér szőlőültetvényén.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Új Palini-Hús Zrt.

Dátum: 2020.06.03. szerda
 
 
 
 

Az Új Palini-Hús Zrt. egyedi és minőségi termékek gyártására specializálódott teljes országos lefedettséggel bíró élelmiszeripari vállalat, amely 1940 óta üzemel. A kezdetben néhány fővel induló családi vállalkozás mára a nyugat-dunántúli régió meghatározó húsüzemévé nőtte ki magát.

A folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően műszaki, technológiai lehetőségeinket tekintve felvehetjük a versenyt akár a nagyüzemekkel is. Társaságunk stratégiájában ugyanakkor mindvégig előnyt élvezett a minőségi termékek előállítása a tömeggyártással szemben, ezért az elmúlt években megvalósított beruházások is a kapacitásnöveléssel szemben a termékek minőségét javító technológiai folyamatok fejlesztésére irányultak.

A hatósági előírások messzemenő teljesítésén túl Társaságunk elkötelezett az egészséges táplálkozási igények nagyfokú kielégítésében is. Cégünk kizárólag ellenőrzött alapanyagokból, modern húsipari technológiák felhasználásával, a legszigorúbb higiéniai követelményeket is kielégítő körülmények között készíti termékeit. A magas minőséget a független féllel tanúsított HACCP, az ISO 9001, az ISO 14001 és az ISO 22000 minőségbiztosítási rendszer alkalmazása biztosítja.

A „Palini-termékek” egyedülálló aromájának titka, amely egyúttal alapvetően megkülönbözteti más hazai húskészítményektől, abban a hagyományőrző technológiai folyamatban rejlik, amelynek során termékeinket – ideértve a vörösárukat, felvágottakat is – bükkfán füstöljük.

A „Palini-termékeket” tehát a tradicionális füstölési eljárás, az egyedi fűszerek felhasználása és a múlt hagyománya teszi összetéveszthetetlenül finommá, amely a „régi idők ízeit” ébreszti fel Önben.

 
 

Elérhetőségek:

ÚJ PALINI-HÚS ZRT.

8774 Kilimán, Petőfi út 23.

Email: info@ujpalinihus.hu

Mintaboltok:

8900 Zalaegerszeg, Ady u. 4.

Boltvezető: Szabó Andrea

Tel.: +36 20/329-7875,

Tel/fax: +36 92/401-760

8800 Nagykanizsa, Alkotmány u. 53.

Boltvezető: Herjaveczné Göndör Ibolya

Tel: +36 20/393-5896

Tel/fax: +36 93/510-163

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Vidor Fesztivál

A hagyományos Kossuth téri koncertek nélkül, de a megszokott színházi versenyprogrammal és utcai forgataggal rendezik meg az idén tizenegy naposra kibővített ...

A MÁV retró hétvégéje a Balaton északi partján

424-es gőzmozdony által továbbított személyvonat indulás után Badacsonytomaj állomásnál a MÁV nosztalgia-hétvégéjén 2020. augusztus 2-án.

ZeneVarázslat Művészeti Tábor

Kisvárda és a Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola ad otthont augusztus 2. és 7. között a ZeneVarázslat Művészeti Tábornak.

52. Kékszalag vitorlásverseny

Az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj tókerülő vitorlásverseny mezőnye a rajt után Balatonfüred közelében 2020. július 30-án.

Dióhéj Irodalmi Találkozó

Új irodalmi fesztivált indít útjára a Magyar Írószövetség, a Dióhéj Irodalmi Találkozó neves írók, költők, zenészek és zenekarok részvételével augusztus ...

Színházi estek várják a nézőket Balatonfüreden

Színházi estek várják a nézőket négy augusztusi estén a balatonfüredi Kisfaludy Színház szervezésében a Balaton-parti városban. A rendezvénysorozat első ...

 
Ez történt a héten

Nemzeti Vágta

Várhatóan 120-130 település lovasa áll majd rajthoz az idei Nemzeti Vágta vasárnap kezdődő előfutamain.

Virágos Magyarország

Kihirdették a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által az idén rendhagyó módon a lakosság számára meghirdetett Virágos Magyarország verseny győzteseit; ...

Budapest Klezmer Band

Először lép fel a veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztiválon az idén 30 éves Budapest Klezmer Band. A tradicionális zsidó zenét játszó csapat Szinetár Dóra ...

57. fogathajtó Derby

A királykategóriában, azaz a négyesek között Dobrovitz József nyerte a vasárnap befejeződött 57. fogathajtó Derbyt, amelyet Kisbér-Ászáron rendeztek.

Waterpolo Masters Summer Cup

A férfi vízilabda Magyar Kupa jövő heti helyosztói kísérő eseményeként rendezik a Waterpolo Masters Summer Cup elnevezésű kupát, melynek keretében újra ...

Balaton-átevezés

Rekordot jelentő, több mint 2000 nevezés érkezett a nyár egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvényére, a jövő vasárnapi Hervis Balaton-átevezésre.

 
 
weather failed, check feed URL