Először rendeznek borünnepet Debrecenben

Először rendeznek borünnepet május 31. és június 2. között Debrecenben, a programsorozatot a jövőben regionális, majd országos fesztivállá kívánják bővíteni.

Bővebben...
 

Siófok 2018.06.09-10. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Maurer Gép Kft.

Dátum: 2018.01.15. hétfő
 
 
 
 

Cégünk évről-évre igyekszik innovatív, minőségi berendezéseket biztosítani ügyfelei számára. Legyen szó egy gépről vagy egy egész feldolgozó üzemről minden igényt kitudunk elégíteni a gyümölcsfeldolgozó gépek terén. mölcs típusának megfelelően. A feldolgozás főbb műveletei:

Gyártson természetes, natúr gyümölcslevet, tartósítószer nélkül. Válasszon általunk gyártott feldolgozó gépek közül a saját gyümölcs típusának megfelelően.

Gyümölcsfeldolgozó gépek:

 
 

Gyümölcsmosó

Daráló

Magozó

Szalagprés

Csomagprés

 
 

Pasztőröző

Baginbox töltő

Aszalószekrény

Szivattyú

Lekvárfőző

Ládabillentő

Mobil feldolgozó

 
 
 

A feldolgozás főbb műveletei:

 

Gyümölcs mosás és darálás: A zöldségek, gyümölcsök a darálása előtt szükséges a megfelelő mosás, tisztítás. A legkiválóbb zöldség-, gyümölcsleveket a friss, egészséges, minden szennyeződéstől mentes zöldségből, gyümölcsből készíthetjük. A megfelelő állagú gyümölcscefre készítéshez többféle darálót kínálunk. Létezik késes rendszerű gyümölcsdaráló illetve olyan úgynevezett kalapácsos rendszerű gyümölcsdaráló, amivel a gyümölcscefre állaga a cserélhető rostáknak köszönhetően szabályozható, variálható. Az utóbbi típus a különböző keménységű zöldségek darálására, aprítására is használható.

Gyümölcsmagozók: csonthéjas gyümölcsök feldolgozása szinte minden esetben a magozással kezdődik. Különböző sűrűségű rosták választhatók a különböző méretű csonthéjas gyümölcsökhöz. Magozás nélkül a préselés a legtöbb gyümölcsnél kivitelezhetetlen. Az általunk forgalmazott gyümölcsmagozók a gyümölcscefrét és a magot teljesen különválogatják.

Gyümölcspréselés: a megfelelő állagú gyümölcscefréből erre alkalmas gyümölcsprés használatával nyerhetünk gyümölcslevet. Az egyik legsokoldalúbban használható gyümölcsprés. Alkalmas szőlő, egyéb bogyós termésű és apró magvas gyümölcsök (szamóca, málna stb.), almatermésűek illetve bármilyen egyéb gyümölcs préselésére. A lékihozatal 75%, ez függ a gyümölcs minőségétől, cefre állagától, kezelőszemélyzettől. Sokoldalúan használható a házi gyümölcslékészítés, vagy akár kis-nagyüzemi méretekben is.

Hidraulikus csomagprések, szalagprések: sokféle zöldség és gyümölcs préselésére használható prések. Rendkívüli nyomóerő biztosítja az akár 75%-os lékinyerést. A préskendőkbe kell csomagolni a megfelelően előkészített gyümölcscefrét. A préskendők közé akácfa présrácsokat illetve préskendőket teszünk. Szalagpréseink teljesen automatizáltak ezzel spórolva Önnek időt és pénzt.

Pasztőrizálás: természetes tartosítás eljárása, hőkezeléssel. Levek kezelésére különböző kapacitású gépeket tudunk kínálni, elektromos, gáz vagy olaj fűtő berendezésekkel.

Csomagolás: természetes tartósítással elkészített és hőkezelt termékeket kisebb kiszerelésben palackokba, nagyobb kiszerelésben (3L-től) bag in box zsákokba töltsük. Ehhez tudunk gépeinkhez illeszkedő eszközöket kínálni! Tekintse meg gépeinket itt!

Elérhetőségek:

Maurer Gép Kft.

6781 Domaszék, Tanya 266. M. ép.

Ügyfélszolgálat: +36 62 284 039

Mobil: +36 70 612 5714

Email: info@maurergep.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Gemenc Nagydíj

Húsz csapat százhúsz versenyzője áll rajthoz a 44. Alisca Bau Gemenc Nagydíj nemzetközi országúti kerékpáros versenyen, amelyet május 24-étől 26-áig rendeznek ...

A Jánoska-eresztés keretében avatják fel a hajómalmot Baján

Virágokkal díszített, kivilágított kishajók és csónakok kísérik szombaton sötétedés után Nepomuki Szent János szobrát az úszó lampionokkal díszített Sugovicán, ...

Ma kezdődik a Nagy-Szín-Pad! ötödik évada

Ma kezdődik a Nagy-Szín-Pad!, a VOLT Produkció és a Petőfi Rádió tehetségmutató versenye. A rendezvényt immár ötödik alkalommal szervezték meg, a mai első ...

Gyulai Pálinkafesztivál

Számos újdonsággal készülnek a szervezők a 19. Gyulai Pálinkafesztiválra, amely péntektől hétfőig tart a békési fürdővárosban.

Május végén indul a Feszt!Eger fesztivál

Május 31. és június 2. között várja a fesztiválozókat a hevesi megyeszékhelyen található Bolyki-völgyben a Feszt!Eger fesztivál, amelyen mások mellett ...

Felfedezők napja

Az éghajlatváltozásra fókuszál idén a Felfedezők napja - Kutatóexpedíciók Fesztiválja, amelyet szombaton rendeznek meg a Millenáris parkban.

 
Ez történt a héten

Duna Nap

Koncertekkel, táncházakkal, népviselet-bemutatóval, filmklubbal, kiállítással, irodalmi performanszokkal, hagyományos erdélyi gasztronómiai, családi és ...

Balatonfüreden a hal- és borünnep

Pénteken kezdődik a balatonfüredi hal- és borünnep, a négynapos rendezvényen borvásár, halkóstoló, gyermek- és családi programok várják az érdeklődőket.

Háromnapos pünkösdi sokadalom a Várkert Bazárban

A pünkösdi hétvégén, szombattól hétfőig szabadtéri családi programokkal várják az érdeklődőket a Várkert Bazárban.

Jubileumi évad az Esztergomi Várszínházban

Az Esztergomi Várszínház 30. évadát az intézmény testvérszínházaival és olyan művészekkel ünnepli együtt, akik az elmúlt évtizedekben sikerrel szerepeltek ...

Bartók Világverseny és Fesztivál

Zeneszerzők megmérettetésével folytatódik a Bartók Világverseny és Fesztivál 2018-ban a Zeneakadémián, a versenyre augusztus 31-ig a világ bármely tájáról ...

Győri festőművészek alkotásaiból nyílik kiállítás a kápolnásnyéki kastélyban

Művészetközelben - A festészet győri mesterei címmel nyílik kiállítás szombaton a kápolnásnyéki Halász-kastélyban: Cziráki Lajos (1917-2003) és Tóvári ...

 
 
weather failed, check feed URL