Hét Domb Filmfesztivál

Hét nap alatt több mint száz filmet láthat a közönség a második Hét Domb Filmfesztiválon, amelyet szeptember 3. és 9. között rendeznek meg Komlón.

Bővebben...
 

Nyíregyháza 2018.08.24-09.01. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Maurer Gép Kft.

Dátum: 2018.01.15. hétfő
 
 
 
 

Cégünk évről-évre igyekszik innovatív, minőségi berendezéseket biztosítani ügyfelei számára. Legyen szó egy gépről vagy egy egész feldolgozó üzemről minden igényt kitudunk elégíteni a gyümölcsfeldolgozó gépek terén. mölcs típusának megfelelően. A feldolgozás főbb műveletei:

Gyártson természetes, natúr gyümölcslevet, tartósítószer nélkül. Válasszon általunk gyártott feldolgozó gépek közül a saját gyümölcs típusának megfelelően.

Gyümölcsfeldolgozó gépek:

 
 

Gyümölcsmosó

Daráló

Magozó

Szalagprés

Csomagprés

 
 

Pasztőröző

Baginbox töltő

Aszalószekrény

Szivattyú

Lekvárfőző

Ládabillentő

Mobil feldolgozó

 
 
 

A feldolgozás főbb műveletei:

 

Gyümölcs mosás és darálás: A zöldségek, gyümölcsök a darálása előtt szükséges a megfelelő mosás, tisztítás. A legkiválóbb zöldség-, gyümölcsleveket a friss, egészséges, minden szennyeződéstől mentes zöldségből, gyümölcsből készíthetjük. A megfelelő állagú gyümölcscefre készítéshez többféle darálót kínálunk. Létezik késes rendszerű gyümölcsdaráló illetve olyan úgynevezett kalapácsos rendszerű gyümölcsdaráló, amivel a gyümölcscefre állaga a cserélhető rostáknak köszönhetően szabályozható, variálható. Az utóbbi típus a különböző keménységű zöldségek darálására, aprítására is használható.

Gyümölcsmagozók: csonthéjas gyümölcsök feldolgozása szinte minden esetben a magozással kezdődik. Különböző sűrűségű rosták választhatók a különböző méretű csonthéjas gyümölcsökhöz. Magozás nélkül a préselés a legtöbb gyümölcsnél kivitelezhetetlen. Az általunk forgalmazott gyümölcsmagozók a gyümölcscefrét és a magot teljesen különválogatják.

Gyümölcspréselés: a megfelelő állagú gyümölcscefréből erre alkalmas gyümölcsprés használatával nyerhetünk gyümölcslevet. Az egyik legsokoldalúbban használható gyümölcsprés. Alkalmas szőlő, egyéb bogyós termésű és apró magvas gyümölcsök (szamóca, málna stb.), almatermésűek illetve bármilyen egyéb gyümölcs préselésére. A lékihozatal 75%, ez függ a gyümölcs minőségétől, cefre állagától, kezelőszemélyzettől. Sokoldalúan használható a házi gyümölcslékészítés, vagy akár kis-nagyüzemi méretekben is.

Hidraulikus csomagprések, szalagprések: sokféle zöldség és gyümölcs préselésére használható prések. Rendkívüli nyomóerő biztosítja az akár 75%-os lékinyerést. A préskendőkbe kell csomagolni a megfelelően előkészített gyümölcscefrét. A préskendők közé akácfa présrácsokat illetve préskendőket teszünk. Szalagpréseink teljesen automatizáltak ezzel spórolva Önnek időt és pénzt.

Pasztőrizálás: természetes tartosítás eljárása, hőkezeléssel. Levek kezelésére különböző kapacitású gépeket tudunk kínálni, elektromos, gáz vagy olaj fűtő berendezésekkel.

Csomagolás: természetes tartósítással elkészített és hőkezelt termékeket kisebb kiszerelésben palackokba, nagyobb kiszerelésben (3L-től) bag in box zsákokba töltsük. Ehhez tudunk gépeinkhez illeszkedő eszközöket kínálni! Tekintse meg gépeinket itt!

Elérhetőségek:

Maurer Gép Kft.

6781 Domaszék, Tanya 266. M. ép.

Ügyfélszolgálat: +36 62 284 039

Mobil: +36 70 612 5714

Email: info@maurergep.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A vert csipkének szentelnek nemzetközi fesztivált Kecskeméten

Hét országból érkeznek csipkeverők Kecskemétre, hogy augusztus 24-étől háromnapos fesztiválon mutassák meg a nemzeteikre jellemző motívumokat, kézimunkákat.

Bujtor István Filmfesztivál

Huszonöt alkotás szerepel a Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjában, a 2009-ben elhunyt Balázs Béla-díjas színművész, filmrendező, forgatókönyvíró ...

Néptáncgála lesz Gyulán a hétvégén

Tizenkét néptánccsoport és zenekar lép fel az immár 24. alkalommal megrendezendő Minden magyarok nemzetközi néptánc fesztiválja elnevezésű rendezvényen ...

Katonai ejtőernyős világbajnokság

A 42. katonai ejtőernyős világbajnokságot az MH 86. Szolnok Helikopter Bázison rendezik meg csütörtöktől augusztus 20-áig.

Vidor Fesztivál

Színházi előadások, szabadtéri filmvetítések, koncertek és belvárosi forgatag: több mint 350 programmal és mintegy száz fellépővel várják a közönséget ...

Augusztus 20.

Magyarország tortája, a Komáromi kisleány és cukormentes tortája, a Három kívánság, valamint a Szent István-napi kenyérverseny három győztes cipója is ...

 
Ez történt a héten

Augusztus 20.

Idén három napon át tartanak az augusztus 20-ai központi rendezvények. Már szombaton megnyílik a Magyar Ízek Utcája, a budai Várban mindhárom nap koncertekkel, ...

Vidéki Színházak Fesztiválja

Hét nap alatt nyolc előadás látható a Vidéki Színházak Fesztiválján, amelyet szeptember 3. és 9. között rendeznek meg a Pesti Magyar Színház épületében, ...

Augusztus 20.

Betyárporták, játékos erőpróbák és kalandos vonatozás is várja az érdeklődőket a szentendrei Skanzenben az augusztus 20-i hosszú hétvégén.

Állatkertek éjszakája

Augusztus 31-én rendezik meg idén az Állatkertek éjszakája nevű országos rendezvénysorozatot, amelyre 12 magyarországi állatbemutató hely készül változatos ...

Dinnyenapot rendeznek Ópusztaszeren

Dinnyenapot rendeznek szombaton az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban, a vendégek kóstolhatnak a gyümölcsből, és nem hiányzik majd a dinnyeevőverseny ...

Torna Eb

Dévai Boglárka aranyérmet nyert ugrásban a glasgow-i tornász Európa-bajnokságon vasárnap.

 
 
weather failed, check feed URL