Hét Domb Filmfesztivál

Hét nap alatt több mint száz filmet láthat a közönség a második Hét Domb Filmfesztiválon, amelyet szeptember 3. és 9. között rendeznek meg Komlón.

Bővebben...
 

Nyíregyháza 2018.08.24-09.01. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Framest Kft.

Dátum: 2018.01.17. szerda
 
 
 
 

A FRAMEST 2001-ben alakult, magyar magánszemélyek tulajdona. Borsod megyében, Harsányban működünk, jelenleg több mint 60 főt foglalkoztatunk. Kezdetektől fogva meghatározó kereskedelmi partnerünk az Axiál kft.

Exportpiacaink: Szerbia, Szlovákia, Románia, Svédország, Ukrajna

Célunk egy magasabb szintű talajmenedzsmenthez alkalmas gépek kifejlesztése és gyártása.

Ezzel időt, költséget lehet megtakarítani, nedvességet megőrizni és ami a legfontosabb, a termelést biztonságosabbá tenni.Ez a feltétel a profitorientált gazdálkodás és a talaj szempontjából is a fenntartható termelést szolgálja.

Talajművelő gépek:

KREATOR függesztett magágykészítő kombinátor

A vontatott KREATOR gépcsaládot egészítettük ki a kisebb traktorok számára alkalmas függesztett változattal. A nagy gépek előnyeit hordozva egy könnyen kezelhető, jól beállítható eszközzel bővült a kínálat. Az alapgépet modulokkal lehet kiegészíteni az adott feladatoknak megfelelően.

DUOTILL kultivátor

Két rétegben művelő szántóföldi kultivátor. A DUOTILL a REPTILL továbbfejlesztett változata. A két rétegben történő talajművelés a DUOTILL és a REPTILL sajátossága, új irányvonal a talajművelésben. Lényege, hogy a gép mindkét réteget a sajátosságainak megfelelően műveli úgy, hogy azt a helyén tartja.

VSET RT kultivátor vontatószett

REPTILL középmély kultivátorokhoz gyártott szállító szett, amelyet a már korábban eladott 2. generációs (2010-től gyártott, 2 fő vázrészből álló) gépekre utólag föl lehet szerelni, a gépeket át lehet alakítani. A szállítóegység (vontatószett) alkalmas a REPTILL 3000, 3500 és 4000 típusú gépekhez is. A hárompont csatlakozópontokhoz kapcsolható a vonórúd (félig függesztett kapcsolás) A főváz és a henger közé beszerelhető a hidraulikus kiemelővel szerelt keréktengely.

REPTILL kultivátor

 
 

A talaj kevesebb menettel történő megművelésére kifejlesztett eszköz a 140-220 lóerős traktorok számára. A Reptill alkalmas mind sekély, mind pedig mélyebb tarlóápolásra, lezárt tarló vetés előtti átdolgozására, szántás elmunkálására, tárcsázott talajok szabályozott művelésére. A vetőadapterrel felszerelve a talajmunkával akár egy menetben szórva vetésre is alkalmas, zöldtrágya, fűmag vagy repce kijuttatására.

REGULAR rövidtárcsa

A Regular a középnehéz rövidtárcsa kategóriában dolgozik. 610 mm es gömbsüveg lapjai jó penetrációs képességgel bírnak, extra tömeg ráhelyezése nélkül.

SILÓHENGER

Technológia jellemző: A siló vagy szilázs tömörítéséhez eddig alkalmazott traktortömeg 4 db gumiabroncson keresztül hatott. Az esetünkben használt vasúti kerekek éle és futófelülete tömörít nagy hatékonysággal. A gépeket alkalmazók szerint a végtermék minősége ennek a törésnek, tömörítésnek köszönhetően jelentősen javul.

FRAROLL vontatott henger

 
 

A FRAROLL hengerek hidraulikusan, kiemelt állapotban vízszintesen összecsukhatók s a félváz segítségével járókeréken vontathatók.

M3000 tárcsa

Hasonlóan az M3100 kombinátorhoz, ezt a gépet is a 80-110 lóerős gépekkel dolgozó kisebb üzemeknek javasoljuk.

M3100 kombinátor

Elsősorban a 80-110 lóerős gépekkel dolgozó kisebb üzemeknek javasoljuk, ahol a jobb minőségű talajmunka, biztonságosabb magágy iránt már megjelent az igény. A gép váza megegyezik az M3000 tárcsáéval. Mindkét gép modulokból épül fel, melyek tetszés szerint összeépíthetők.

KREATOR vontatott magágykészítő kombinátor

A jól bevált, hengereken futó FRAKOMBOK mellett kibővítettük választékunkat a KREATOR síkvázas kombinátorral. A gép henger nélkül alkalmas nedvesebb talajállapotnál is magágyat készíteni.

Elérhetőségek:

FRAMEST Kft.

 
 

H-3555 Harsány, Központi Major

tel.: + 36/46/592 108

fax.: + 36/46/592 108

e-mail: info@framest.hu

http://www.framest.hu

GPS koordináták:

47.949240, 20.744895

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A vert csipkének szentelnek nemzetközi fesztivált Kecskeméten

Hét országból érkeznek csipkeverők Kecskemétre, hogy augusztus 24-étől háromnapos fesztiválon mutassák meg a nemzeteikre jellemző motívumokat, kézimunkákat.

Bujtor István Filmfesztivál

Huszonöt alkotás szerepel a Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjában, a 2009-ben elhunyt Balázs Béla-díjas színművész, filmrendező, forgatókönyvíró ...

Néptáncgála lesz Gyulán a hétvégén

Tizenkét néptánccsoport és zenekar lép fel az immár 24. alkalommal megrendezendő Minden magyarok nemzetközi néptánc fesztiválja elnevezésű rendezvényen ...

Katonai ejtőernyős világbajnokság

A 42. katonai ejtőernyős világbajnokságot az MH 86. Szolnok Helikopter Bázison rendezik meg csütörtöktől augusztus 20-áig.

Vidor Fesztivál

Színházi előadások, szabadtéri filmvetítések, koncertek és belvárosi forgatag: több mint 350 programmal és mintegy száz fellépővel várják a közönséget ...

Augusztus 20.

Magyarország tortája, a Komáromi kisleány és cukormentes tortája, a Három kívánság, valamint a Szent István-napi kenyérverseny három győztes cipója is ...

 
Ez történt a héten

Augusztus 20.

Idén három napon át tartanak az augusztus 20-ai központi rendezvények. Már szombaton megnyílik a Magyar Ízek Utcája, a budai Várban mindhárom nap koncertekkel, ...

Vidéki Színházak Fesztiválja

Hét nap alatt nyolc előadás látható a Vidéki Színházak Fesztiválján, amelyet szeptember 3. és 9. között rendeznek meg a Pesti Magyar Színház épületében, ...

Augusztus 20.

Betyárporták, játékos erőpróbák és kalandos vonatozás is várja az érdeklődőket a szentendrei Skanzenben az augusztus 20-i hosszú hétvégén.

Állatkertek éjszakája

Augusztus 31-én rendezik meg idén az Állatkertek éjszakája nevű országos rendezvénysorozatot, amelyre 12 magyarországi állatbemutató hely készül változatos ...

Dinnyenapot rendeznek Ópusztaszeren

Dinnyenapot rendeznek szombaton az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban, a vendégek kóstolhatnak a gyümölcsből, és nem hiányzik majd a dinnyeevőverseny ...

Torna Eb

Dévai Boglárka aranyérmet nyert ugrásban a glasgow-i tornász Európa-bajnokságon vasárnap.

 
 
weather failed, check feed URL