Először rendeznek borünnepet Debrecenben

Először rendeznek borünnepet május 31. és június 2. között Debrecenben, a programsorozatot a jövőben regionális, majd országos fesztivállá kívánják bővíteni.

Bővebben...
 

Siófok 2018.06.09-10. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Framest Kft.

Dátum: 2018.01.17. szerda
 
 
 
 

A FRAMEST 2001-ben alakult, magyar magánszemélyek tulajdona. Borsod megyében, Harsányban működünk, jelenleg több mint 60 főt foglalkoztatunk. Kezdetektől fogva meghatározó kereskedelmi partnerünk az Axiál kft.

Exportpiacaink: Szerbia, Szlovákia, Románia, Svédország, Ukrajna

Célunk egy magasabb szintű talajmenedzsmenthez alkalmas gépek kifejlesztése és gyártása.

Ezzel időt, költséget lehet megtakarítani, nedvességet megőrizni és ami a legfontosabb, a termelést biztonságosabbá tenni.Ez a feltétel a profitorientált gazdálkodás és a talaj szempontjából is a fenntartható termelést szolgálja.

Talajművelő gépek:

KREATOR függesztett magágykészítő kombinátor

A vontatott KREATOR gépcsaládot egészítettük ki a kisebb traktorok számára alkalmas függesztett változattal. A nagy gépek előnyeit hordozva egy könnyen kezelhető, jól beállítható eszközzel bővült a kínálat. Az alapgépet modulokkal lehet kiegészíteni az adott feladatoknak megfelelően.

DUOTILL kultivátor

Két rétegben művelő szántóföldi kultivátor. A DUOTILL a REPTILL továbbfejlesztett változata. A két rétegben történő talajművelés a DUOTILL és a REPTILL sajátossága, új irányvonal a talajművelésben. Lényege, hogy a gép mindkét réteget a sajátosságainak megfelelően műveli úgy, hogy azt a helyén tartja.

VSET RT kultivátor vontatószett

REPTILL középmély kultivátorokhoz gyártott szállító szett, amelyet a már korábban eladott 2. generációs (2010-től gyártott, 2 fő vázrészből álló) gépekre utólag föl lehet szerelni, a gépeket át lehet alakítani. A szállítóegység (vontatószett) alkalmas a REPTILL 3000, 3500 és 4000 típusú gépekhez is. A hárompont csatlakozópontokhoz kapcsolható a vonórúd (félig függesztett kapcsolás) A főváz és a henger közé beszerelhető a hidraulikus kiemelővel szerelt keréktengely.

REPTILL kultivátor

 
 

A talaj kevesebb menettel történő megművelésére kifejlesztett eszköz a 140-220 lóerős traktorok számára. A Reptill alkalmas mind sekély, mind pedig mélyebb tarlóápolásra, lezárt tarló vetés előtti átdolgozására, szántás elmunkálására, tárcsázott talajok szabályozott művelésére. A vetőadapterrel felszerelve a talajmunkával akár egy menetben szórva vetésre is alkalmas, zöldtrágya, fűmag vagy repce kijuttatására.

REGULAR rövidtárcsa

A Regular a középnehéz rövidtárcsa kategóriában dolgozik. 610 mm es gömbsüveg lapjai jó penetrációs képességgel bírnak, extra tömeg ráhelyezése nélkül.

SILÓHENGER

Technológia jellemző: A siló vagy szilázs tömörítéséhez eddig alkalmazott traktortömeg 4 db gumiabroncson keresztül hatott. Az esetünkben használt vasúti kerekek éle és futófelülete tömörít nagy hatékonysággal. A gépeket alkalmazók szerint a végtermék minősége ennek a törésnek, tömörítésnek köszönhetően jelentősen javul.

FRAROLL vontatott henger

 
 

A FRAROLL hengerek hidraulikusan, kiemelt állapotban vízszintesen összecsukhatók s a félváz segítségével járókeréken vontathatók.

M3000 tárcsa

Hasonlóan az M3100 kombinátorhoz, ezt a gépet is a 80-110 lóerős gépekkel dolgozó kisebb üzemeknek javasoljuk.

M3100 kombinátor

Elsősorban a 80-110 lóerős gépekkel dolgozó kisebb üzemeknek javasoljuk, ahol a jobb minőségű talajmunka, biztonságosabb magágy iránt már megjelent az igény. A gép váza megegyezik az M3000 tárcsáéval. Mindkét gép modulokból épül fel, melyek tetszés szerint összeépíthetők.

KREATOR vontatott magágykészítő kombinátor

A jól bevált, hengereken futó FRAKOMBOK mellett kibővítettük választékunkat a KREATOR síkvázas kombinátorral. A gép henger nélkül alkalmas nedvesebb talajállapotnál is magágyat készíteni.

Elérhetőségek:

FRAMEST Kft.

 
 

H-3555 Harsány, Központi Major

tel.: + 36/46/592 108

fax.: + 36/46/592 108

e-mail: info@framest.hu

http://www.framest.hu

GPS koordináták:

47.949240, 20.744895

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Gemenc Nagydíj

Húsz csapat százhúsz versenyzője áll rajthoz a 44. Alisca Bau Gemenc Nagydíj nemzetközi országúti kerékpáros versenyen, amelyet május 24-étől 26-áig rendeznek ...

A Jánoska-eresztés keretében avatják fel a hajómalmot Baján

Virágokkal díszített, kivilágított kishajók és csónakok kísérik szombaton sötétedés után Nepomuki Szent János szobrát az úszó lampionokkal díszített Sugovicán, ...

Ma kezdődik a Nagy-Szín-Pad! ötödik évada

Ma kezdődik a Nagy-Szín-Pad!, a VOLT Produkció és a Petőfi Rádió tehetségmutató versenye. A rendezvényt immár ötödik alkalommal szervezték meg, a mai első ...

Gyulai Pálinkafesztivál

Számos újdonsággal készülnek a szervezők a 19. Gyulai Pálinkafesztiválra, amely péntektől hétfőig tart a békési fürdővárosban.

Május végén indul a Feszt!Eger fesztivál

Május 31. és június 2. között várja a fesztiválozókat a hevesi megyeszékhelyen található Bolyki-völgyben a Feszt!Eger fesztivál, amelyen mások mellett ...

Felfedezők napja

Az éghajlatváltozásra fókuszál idén a Felfedezők napja - Kutatóexpedíciók Fesztiválja, amelyet szombaton rendeznek meg a Millenáris parkban.

 
Ez történt a héten

Duna Nap

Koncertekkel, táncházakkal, népviselet-bemutatóval, filmklubbal, kiállítással, irodalmi performanszokkal, hagyományos erdélyi gasztronómiai, családi és ...

Balatonfüreden a hal- és borünnep

Pénteken kezdődik a balatonfüredi hal- és borünnep, a négynapos rendezvényen borvásár, halkóstoló, gyermek- és családi programok várják az érdeklődőket.

Háromnapos pünkösdi sokadalom a Várkert Bazárban

A pünkösdi hétvégén, szombattól hétfőig szabadtéri családi programokkal várják az érdeklődőket a Várkert Bazárban.

Jubileumi évad az Esztergomi Várszínházban

Az Esztergomi Várszínház 30. évadát az intézmény testvérszínházaival és olyan művészekkel ünnepli együtt, akik az elmúlt évtizedekben sikerrel szerepeltek ...

Bartók Világverseny és Fesztivál

Zeneszerzők megmérettetésével folytatódik a Bartók Világverseny és Fesztivál 2018-ban a Zeneakadémián, a versenyre augusztus 31-ig a világ bármely tájáról ...

Győri festőművészek alkotásaiból nyílik kiállítás a kápolnásnyéki kastélyban

Művészetközelben - A festészet győri mesterei címmel nyílik kiállítás szombaton a kápolnásnyéki Halász-kastélyban: Cziráki Lajos (1917-2003) és Tóvári ...

 
 
weather failed, check feed URL