Pilisi Parkerdő

Több mint egymilliárd forintból fejlesztik a Pilisi Parkerdőt a Magyar Természetjáró Szövetséggel konzorciumban a parkerdő alapításának ötvenedik évfordulója alkalmából.

Bővebben...
 

Hungexpo 2019.02.07-02.10.


Hungexpo 2019.01.23-01.26.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Framest Kft.

Dátum: 2018.01.17. szerda
 
 
 
 

A FRAMEST 2001-ben alakult, magyar magánszemélyek tulajdona. Borsod megyében, Harsányban működünk, jelenleg több mint 60 főt foglalkoztatunk. Kezdetektől fogva meghatározó kereskedelmi partnerünk az Axiál kft.

Exportpiacaink: Szerbia, Szlovákia, Románia, Svédország, Ukrajna

Célunk egy magasabb szintű talajmenedzsmenthez alkalmas gépek kifejlesztése és gyártása.

Ezzel időt, költséget lehet megtakarítani, nedvességet megőrizni és ami a legfontosabb, a termelést biztonságosabbá tenni.Ez a feltétel a profitorientált gazdálkodás és a talaj szempontjából is a fenntartható termelést szolgálja.

Talajművelő gépek:

KREATOR függesztett magágykészítő kombinátor

A vontatott KREATOR gépcsaládot egészítettük ki a kisebb traktorok számára alkalmas függesztett változattal. A nagy gépek előnyeit hordozva egy könnyen kezelhető, jól beállítható eszközzel bővült a kínálat. Az alapgépet modulokkal lehet kiegészíteni az adott feladatoknak megfelelően.

DUOTILL kultivátor

Két rétegben művelő szántóföldi kultivátor. A DUOTILL a REPTILL továbbfejlesztett változata. A két rétegben történő talajművelés a DUOTILL és a REPTILL sajátossága, új irányvonal a talajművelésben. Lényege, hogy a gép mindkét réteget a sajátosságainak megfelelően műveli úgy, hogy azt a helyén tartja.

VSET RT kultivátor vontatószett

REPTILL középmély kultivátorokhoz gyártott szállító szett, amelyet a már korábban eladott 2. generációs (2010-től gyártott, 2 fő vázrészből álló) gépekre utólag föl lehet szerelni, a gépeket át lehet alakítani. A szállítóegység (vontatószett) alkalmas a REPTILL 3000, 3500 és 4000 típusú gépekhez is. A hárompont csatlakozópontokhoz kapcsolható a vonórúd (félig függesztett kapcsolás) A főváz és a henger közé beszerelhető a hidraulikus kiemelővel szerelt keréktengely.

REPTILL kultivátor

 
 

A talaj kevesebb menettel történő megművelésére kifejlesztett eszköz a 140-220 lóerős traktorok számára. A Reptill alkalmas mind sekély, mind pedig mélyebb tarlóápolásra, lezárt tarló vetés előtti átdolgozására, szántás elmunkálására, tárcsázott talajok szabályozott művelésére. A vetőadapterrel felszerelve a talajmunkával akár egy menetben szórva vetésre is alkalmas, zöldtrágya, fűmag vagy repce kijuttatására.

REGULAR rövidtárcsa

A Regular a középnehéz rövidtárcsa kategóriában dolgozik. 610 mm es gömbsüveg lapjai jó penetrációs képességgel bírnak, extra tömeg ráhelyezése nélkül.

SILÓHENGER

Technológia jellemző: A siló vagy szilázs tömörítéséhez eddig alkalmazott traktortömeg 4 db gumiabroncson keresztül hatott. Az esetünkben használt vasúti kerekek éle és futófelülete tömörít nagy hatékonysággal. A gépeket alkalmazók szerint a végtermék minősége ennek a törésnek, tömörítésnek köszönhetően jelentősen javul.

FRAROLL vontatott henger

 
 

A FRAROLL hengerek hidraulikusan, kiemelt állapotban vízszintesen összecsukhatók s a félváz segítségével járókeréken vontathatók.

M3000 tárcsa

Hasonlóan az M3100 kombinátorhoz, ezt a gépet is a 80-110 lóerős gépekkel dolgozó kisebb üzemeknek javasoljuk.

M3100 kombinátor

Elsősorban a 80-110 lóerős gépekkel dolgozó kisebb üzemeknek javasoljuk, ahol a jobb minőségű talajmunka, biztonságosabb magágy iránt már megjelent az igény. A gép váza megegyezik az M3000 tárcsáéval. Mindkét gép modulokból épül fel, melyek tetszés szerint összeépíthetők.

KREATOR vontatott magágykészítő kombinátor

A jól bevált, hengereken futó FRAKOMBOK mellett kibővítettük választékunkat a KREATOR síkvázas kombinátorral. A gép henger nélkül alkalmas nedvesebb talajállapotnál is magágyat készíteni.

Elérhetőségek:

FRAMEST Kft.

 
 

H-3555 Harsány, Központi Major

tel.: + 36/46/592 108

fax.: + 36/46/592 108

e-mail: info@framest.hu

http://www.framest.hu

GPS koordináták:

47.949240, 20.744895

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Áldott karácsonyt és sikeres új évet kívánunk minden kedves Partnerünknek és Olvasónknak!

Szimfonikus "koncertshow-ra" készül a Budafoki Dohnányi Zenekar

Hagyományteremtő jelleggel szimfonikus koncertshow-val várja a közönséget a Budafoki Dohnányi Zenekar december 28-án, pénteken a Papp László Sportarénában.

Sting jövőre ismét eljön Budapestre

Sting jövőre ismét eljön a magyar fővárosba. A néhány hete a Hősök terén Shaggyvel közös koncertje után 2019. július 2-án szólóprodukcióval lép színpadra ...

Advent

Karácsonyig számos program várja a látogatókat a Várkert Bazárban, ahol a könnyűzenei koncertek mellett táncszínházi előadást, gyerek programokat, iparművészeti ...

Magyar Sommelier Szövetség szakmai díja

Öt kategóriában ítélte oda Par Excellence szakmai díjait a Magyar Sommelier Szövetség. Díjazták a legjobb magyarországi pincészetet, borkereskedőt, boros ...

A víz világnapján mutatják be a digitálisan felújított Vízipók-csodapókot

Március 22-én, a víz világnapján mutatják be a digitálisan felújított Vízipók-csodapók című egészestés rajzfilmet, amelynek vetítéseihez számos ismeretterjesztő ...

 
Ez történt a héten

Tornyai János emlékév

Kiállításokkal, kiadványokkal, rendezvényekkel ünneplik Tornyai János születésének 150. évfordulóját Hódmezővásárhelyen.

A magyar kultúra napja

A magyar kultúra hete elnevezésű rendezvénysorozatot tart a nagyváradi Szigligeti Színház, a programsorozat keretében színházfesztivál, operaelőadás lesz, ...

SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivál

Huszonkét koreográfiát láthat a közönség a szerdán kezdődő 20. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztiválon, amelynek célja, hogy a kezdő és tapasztalt alkotókat, ...

Megnyílt a Kossuth és Debrecen 1849 című kiállítás

A Szent Korona hiteles másolatát tekintik meg látogatók A másik főváros - Kossuth és Debrecen 1849 című kiállítás megnyitóján a debreceni Déri Múzeumban. ...

Munkácsy-kiállítás nyílik januárban Szolnokon

Munkácsy Mihály születésének 175. évfordulója alkalmából kiállítást rendeznek a festő alkotásaiból január 12-től április 7-ig a Szolnoki Galériában, ahol ...

Mága Zoltán újévi koncertje Budapesten

Mága Zoltán hegedűművész hagyományos újévi koncertje a Papp László Budapest Sportarénában 2019. január 1-jén.

 
 
weather failed, check feed URL