Kávéházak éjszakája

Harminc helyszín és mintegy száz kulturális program várja a kávéházi kultúra kedvelőit május 17-én Budapesten, az idei Kávéházak éjszakája programjain.

Bővebben...
 

Húsvét a Skanzenben Szentendre 2019.04.21-04.22.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Promobil Zrt.

Dátum: 2018.10.01. hétfő
 
 
 
 

Társaságunk közel 40 éve foglalkozik mozgássérült emberek életminőségének javításával. Tevékenységi körünket
„A mozgás szabadsága” jelmondatunk tartalmi megvalósítása köré építettük, melynek fő területei az alábbiak:

Ortopédtechnikai termékek szolgáltatása – melynek keretében alsó- és felsővégtag protézisek, alsó-, felsővégtag-, gerinc-, hasi sérv kezelő eszközök, illetve ortopéd cipők gyártását, kiszolgálását, szervizelését végezzük.

Legújabb fejlesztéseink közé tartozik a DMO Dinamikus ortézis rendszer, mely leggyakrabban stroke, SM, CP, törzsataxia, neuropathias- és idiopathias gerincdeformitás megbetegedések esetén nyújt lehetőséget gyógyulásra, jobb életminőségre.

 
 
 

Dinamikus járásanalízisünk Budapesten és Pest megyében egyedülálló módon biztosít lehetőséget a szakorvosi vizsgálatokhoz kapcsolódó különböző statikai lábbetegségek, illetve egyéb térd-, csípő- és gerinctájéki fájdalmak objektív diagnosztizálásához.

 

Karbonszálas technológia alkalmazásával extra szilárdságú. de könnyű protézis és ortézis termékeink segítségével sok ügyfelünk nyerte vissza mozgásának szabadságát.

Gyógyászati segédeszköz kereskedelem és szerviz – melynek keretében nagy- és kiskereskedelmi forgalmazást, valamint kerekesszék és moped szerviz szolgáltatást működtetünk.

A kereskedelmi termékek közül kiemelt szerepe van a Promobil Zrt. saját gyártású termékeinek, illetve a Társaság által kizárólagosan forgalomba hozott Scudotex és Luga márkatermékeknek.

A kerekesszék és moped szerviz tevékenységet nem csak szakműhelyünkben, hanem az ügyfél igényeknek megfelelően kiszállással is végezzük.

Járóbeteg szakrendelés üzemeltetése – melynek keretében ortopédiai, gyermek ortopédiai és mozgásszervi rehabilitáció szakorvosi rendeléseket, fizikoterápia, gyógytorna, gyógymasszázs szakellátásokat biztosítunk budapesti telephelyeinken.

Ortopédiai franchise rendszer üzemeltetése – melynek keretében Magyarország mind a 7 régiójában együtt dolgozunk franchise partnereinkkel az összehangolt, minőségi szolgáltatások érdekében.

A magasabb egészségnyereséget biztosító gyógyászati segédeszközök ügyfeleink részére történő szolgáltatás, a láb-térd-csípő-törzs izomzat, ízület rendellenes működésének helyreállítása, a diabeteszes lábellátás, fekélyes vagy érszűkületi okok miatti amputációt követő szakszerű rehabilitációs ellátása, a baleseti sérültek gyors, járulékos, többletterhelést nem igénylő segédeszközzel történő ellátása, illetve az életminőség folyamatos szinten tartása, javítása a Promobil Zrt. elsődleges célja. Társaságunk auditált minőségirányítási rendszer szerint működik, melyben kiemelt szerepe van a magasan képzett, korszerű eszközökkel, jól felszerelt szakrendelőinkben, műhelyeinkben, szaküzleteinkben dolgozó kvalifikált munkavállalóinknak.

Várjuk az életminőségüket javítani kívánó ügyfeleinket!

Promobil Zrt.

Elérhetőségek: 1106 Budapest, Keresztúri út 4/a.

Telefon: 06 1 433 7190

Fax: 06 1 433 7191

E-mail: promobil@promobil.hu

www.promobil.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Máté Bence békás fotója nyert a World Press Photo természetfotó kategóriájában

Máté Bence Túlélési ösztön című békás fotója nyert az év sajtófotóit elismerő World Press Photo-díj természetfotó kategóriájában - jelentették be csütörtökön ...

Felvidék Fesztivál

Felvidék Fesztivált rendeznek csütörtöktől a Magyarság Házában. A gömöri régió bemutatására fókuszáló, vasárnapig tartó rendezvényen színházi, zenei és ...

Szakmák Éjszakája

A szakképzési lehetőségekre szeretnék felhívni a figyelmet a pénteken megrendezendő Szakmák Éjszakáján.

Európa Játékok

Június 21-én kezdődik Minszkben a II. Európa Játékok, amelyen 15 sportág 199 versenyszámában hirdetnek győztest. Magyarország várhatóan közel 130 sportolót ...

Csaknem 550 evezőst várnak a budapesti évadnyitóra

Több mint 60 csapatban csaknem 550 evezős méri össze tudását a Budapest Kupa Regattán, amelyet szombaton kilencedik alkalommal rendeznek meg az évadnyitónak ...

Gemenci faóriásokhoz indul túra a hétvégén

A gemenci erdőben megbújó, idős faóriásokat fedezhetik fel a természetbarátok a Gemenc Zrt. hétvégi túráján.

 
Ez történt a héten

Húsvéti forgatag a Szennai Skanzenben

Húsvéti forgatag várja az érdeklődőket április 19. és 22. között a Szennai Skanzenben.

Életre kelnek a húsvéti hagyományok Ópusztaszeren

Életre kelnek a húsvéti hagyományok, változatos programok várják a látogatókat az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban \"rügyfakasztó vasárnap\" ...

Húsvéti programok a diósgyőri várban

Húsvéti locsolkodás, tojásfestés és tojáspatkolás, muzsika, népi játékok várják mindazokat, akik a húsvéti ünnepeket alatt a diósgyőri várba látogatnak.

Vivicittá

Minden eddiginél többen, 31 293-an neveztek idén a kétnapos 34. Telekom Vivicittá városvédő futófesztiválra, amelynek fő számát, a 21 kilométeres félmaratont ...

Olasz Napok Várpalotán

Negyedik alkalommal rendezik meg az Olasz Napokat hétvégén a Veszprém megyei Várpalotán, a programokat olasz autó- és motorkiállítás is színesíti.

A költészet napja

Kortárs versek és novellák által inspirált képzőművészeti alkotásokból nyílt kiállítás a Magyar Írószövetség fővárosi székházában szerdán.

 
 
weather failed, check feed URL