Munkácsy-képpel gazdagodott a Szolnoki Galéria

Munkácsy Mihály Az énekes című festménye. Az alkotással gazdagodott a helyi Munkácsy-kiállítás Pákh Imre műgyűjtőnek köszönhetően.

Bővebben...
 

Nemzetközi Konyhakiállítás Budapest Sportaréna 2019.03.01-03.


Hungexpo 2019.02.21-02.24.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Promobil Zrt.

Dátum: 2018.10.01. hétfő
 
 
 
 

Társaságunk közel 40 éve foglalkozik mozgássérült emberek életminőségének javításával. Tevékenységi körünket
„A mozgás szabadsága” jelmondatunk tartalmi megvalósítása köré építettük, melynek fő területei az alábbiak:

Ortopédtechnikai termékek szolgáltatása – melynek keretében alsó- és felsővégtag protézisek, alsó-, felsővégtag-, gerinc-, hasi sérv kezelő eszközök, illetve ortopéd cipők gyártását, kiszolgálását, szervizelését végezzük.

Legújabb fejlesztéseink közé tartozik a DMO Dinamikus ortézis rendszer, mely leggyakrabban stroke, SM, CP, törzsataxia, neuropathias- és idiopathias gerincdeformitás megbetegedések esetén nyújt lehetőséget gyógyulásra, jobb életminőségre.

 
 
 

Dinamikus járásanalízisünk Budapesten és Pest megyében egyedülálló módon biztosít lehetőséget a szakorvosi vizsgálatokhoz kapcsolódó különböző statikai lábbetegségek, illetve egyéb térd-, csípő- és gerinctájéki fájdalmak objektív diagnosztizálásához.

 

Karbonszálas technológia alkalmazásával extra szilárdságú. de könnyű protézis és ortézis termékeink segítségével sok ügyfelünk nyerte vissza mozgásának szabadságát.

Gyógyászati segédeszköz kereskedelem és szerviz – melynek keretében nagy- és kiskereskedelmi forgalmazást, valamint kerekesszék és moped szerviz szolgáltatást működtetünk.

A kereskedelmi termékek közül kiemelt szerepe van a Promobil Zrt. saját gyártású termékeinek, illetve a Társaság által kizárólagosan forgalomba hozott Scudotex és Luga márkatermékeknek.

A kerekesszék és moped szerviz tevékenységet nem csak szakműhelyünkben, hanem az ügyfél igényeknek megfelelően kiszállással is végezzük.

Járóbeteg szakrendelés üzemeltetése – melynek keretében ortopédiai, gyermek ortopédiai és mozgásszervi rehabilitáció szakorvosi rendeléseket, fizikoterápia, gyógytorna, gyógymasszázs szakellátásokat biztosítunk budapesti telephelyeinken.

Ortopédiai franchise rendszer üzemeltetése – melynek keretében Magyarország mind a 7 régiójában együtt dolgozunk franchise partnereinkkel az összehangolt, minőségi szolgáltatások érdekében.

A magasabb egészségnyereséget biztosító gyógyászati segédeszközök ügyfeleink részére történő szolgáltatás, a láb-térd-csípő-törzs izomzat, ízület rendellenes működésének helyreállítása, a diabeteszes lábellátás, fekélyes vagy érszűkületi okok miatti amputációt követő szakszerű rehabilitációs ellátása, a baleseti sérültek gyors, járulékos, többletterhelést nem igénylő segédeszközzel történő ellátása, illetve az életminőség folyamatos szinten tartása, javítása a Promobil Zrt. elsődleges célja. Társaságunk auditált minőségirányítási rendszer szerint működik, melyben kiemelt szerepe van a magasan képzett, korszerű eszközökkel, jól felszerelt szakrendelőinkben, műhelyeinkben, szaküzleteinkben dolgozó kvalifikált munkavállalóinknak.

Várjuk az életminőségüket javítani kívánó ügyfeleinket!

Promobil Zrt.

Elérhetőségek: 1106 Budapest, Keresztúri út 4/a.

Telefon: 06 1 433 7190

Fax: 06 1 433 7191

E-mail: promobil@promobil.hu

www.promobil.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Átadták a kékfestést szellemi kulturális örökséggé nyilvánító dokumentumot Pápán

Átadták a kékfestés hagyományát a világ szellemi kulturális örökségévé nyilvánító dokumentumot a pápai Kékfestő Múzeumban kedden, így már négy magyar vonatkozású ...

Magyar Borok Bálja

Ötfogásos menüsorral, neves pincészetek boraival várja a vendégeket szombaton a Corinthia Hotel Budapestben a 14. Magyar Borok Bálja.

Tízezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a nyíregyházi böllérversenyen

Mintegy tízezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a 2. Nyírségi Disznótoros Fesztiválon és 18. Nemzetközi Böllérversenyen február 16-án Nyíregyh ...

Budapest kulturális és turisztikai nagykövete díj

Harmadszor ítélték oda a Budapest kulturális és turisztikai nagykövete díjat. Az idei kitüntetettet, Kovács Ágnes olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszót ...

Családi Csoki Napok 03.16-17. Granada Hotel Kecskemét

Egy igazán fantasztikus hétvégével várjuk a csokoládé és az édességek szerelmeseit. Ami itt vár Benneteket: Csokoládé minden mennyiségben Egyedi csokoládé ...

Dévényi Sándor építész kiállítása a Pesti Vigadóban

Dévényi Sándor Kossuth-díjas építész, a nemzet művésze munkáit bemutató kiállítás nyílt a Magyar Művészeti Akadémia(MMA) székházában, a Pesti Vigadóban.

 
Ez történt a héten

Csángó Bál a Millenáris parkban

23.alkalommal rendezik meg a Csángó Bált a budapesti Millenáris parkban, ahol bepillantást nyújtanak a csángó magyar kultúrába, a nyári időszakot bemutató ...

Budapest Táncfesztivál

Ma kezdődik a 2019-es Budapest Táncfesztivál, amelynek nyitógálája a Nemzeti Táncszínház új épületében, a fővárosi Millenáris parkban lesz.

10. Borjour Magnum

Minden eddiginél több, összesen 235 borászat több mint 1000 bora közül választhatnak a 10. Borjour Magnum látogatói szombaton a Millenáris park csarnokaiban; ...

Páger Antal-színészdíj

Hegyi Barbara kapta a Páger Antal-színészdíjat, a makói önkormányzat elismerését a Hagymaházban.

Tavaszi fesztivált rendeznek márciusban Veszprémben

Öt produkcióval várja az érdeklődőket március elejétől a 12. veszprémi tavaszi fesztivál. A négy saját előadás mellett egy vendégprodukciót láthatnak az ...

Ludwig 30 kiállítás- és programsorozat

A fennállásának harmincadik évfordulóját ünneplő Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum Ludwig 30 kiállítás- és programsorozatának megnyitója.

 
 
weather failed, check feed URL