Advent

Az adventi időszakban idén is felépül Vácrátóton a mesebeli Mézeskalácsfalu, amelyet először a Mindenki karácsonya elnevezésű rendezvényen lehet majd megtekinteni december 15-én.

Bővebben...
 XXVIII. Nemzetközi Betlehemes Találkozó Debrecen 2018.12.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Promobil Zrt.

Dátum: 2018.10.01. hétfő
 
 
 
 

Társaságunk közel 40 éve foglalkozik mozgássérült emberek életminőségének javításával. Tevékenységi körünket
„A mozgás szabadsága” jelmondatunk tartalmi megvalósítása köré építettük, melynek fő területei az alábbiak:

Ortopédtechnikai termékek szolgáltatása – melynek keretében alsó- és felsővégtag protézisek, alsó-, felsővégtag-, gerinc-, hasi sérv kezelő eszközök, illetve ortopéd cipők gyártását, kiszolgálását, szervizelését végezzük.

Legújabb fejlesztéseink közé tartozik a DMO Dinamikus ortézis rendszer, mely leggyakrabban stroke, SM, CP, törzsataxia, neuropathias- és idiopathias gerincdeformitás megbetegedések esetén nyújt lehetőséget gyógyulásra, jobb életminőségre.

 
 
 

Dinamikus járásanalízisünk Budapesten és Pest megyében egyedülálló módon biztosít lehetőséget a szakorvosi vizsgálatokhoz kapcsolódó különböző statikai lábbetegségek, illetve egyéb térd-, csípő- és gerinctájéki fájdalmak objektív diagnosztizálásához.

 

Karbonszálas technológia alkalmazásával extra szilárdságú. de könnyű protézis és ortézis termékeink segítségével sok ügyfelünk nyerte vissza mozgásának szabadságát.

Gyógyászati segédeszköz kereskedelem és szerviz – melynek keretében nagy- és kiskereskedelmi forgalmazást, valamint kerekesszék és moped szerviz szolgáltatást működtetünk.

A kereskedelmi termékek közül kiemelt szerepe van a Promobil Zrt. saját gyártású termékeinek, illetve a Társaság által kizárólagosan forgalomba hozott Scudotex és Luga márkatermékeknek.

A kerekesszék és moped szerviz tevékenységet nem csak szakműhelyünkben, hanem az ügyfél igényeknek megfelelően kiszállással is végezzük.

Járóbeteg szakrendelés üzemeltetése – melynek keretében ortopédiai, gyermek ortopédiai és mozgásszervi rehabilitáció szakorvosi rendeléseket, fizikoterápia, gyógytorna, gyógymasszázs szakellátásokat biztosítunk budapesti telephelyeinken.

Ortopédiai franchise rendszer üzemeltetése – melynek keretében Magyarország mind a 7 régiójában együtt dolgozunk franchise partnereinkkel az összehangolt, minőségi szolgáltatások érdekében.

A magasabb egészségnyereséget biztosító gyógyászati segédeszközök ügyfeleink részére történő szolgáltatás, a láb-térd-csípő-törzs izomzat, ízület rendellenes működésének helyreállítása, a diabeteszes lábellátás, fekélyes vagy érszűkületi okok miatti amputációt követő szakszerű rehabilitációs ellátása, a baleseti sérültek gyors, járulékos, többletterhelést nem igénylő segédeszközzel történő ellátása, illetve az életminőség folyamatos szinten tartása, javítása a Promobil Zrt. elsődleges célja. Társaságunk auditált minőségirányítási rendszer szerint működik, melyben kiemelt szerepe van a magasan képzett, korszerű eszközökkel, jól felszerelt szakrendelőinkben, műhelyeinkben, szaküzleteinkben dolgozó kvalifikált munkavállalóinknak.

Várjuk az életminőségüket javítani kívánó ügyfeleinket!

Promobil Zrt.

Elérhetőségek: 1106 Budapest, Keresztúri út 4/a.

Telefon: 06 1 433 7190

Fax: 06 1 433 7191

E-mail: promobil@promobil.hu

www.promobil.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A víz világnapján mutatják be a digitálisan felújított Vízipók-csodapókot

Március 22-én, a víz világnapján mutatják be a digitálisan felújított Vízipók-csodapók című egészestés rajzfilmet, amelynek vetítéseihez számos ismeretterjesztő ...

Megjelent a Magyar Konyha idei Budapest Top10 gasztrokalauza

Huszonkilenc kategóriában gyűjti össze budapesti legjobb fine dining éttermeit, bisztróit, levesezőit, borbárjait, újhullámos kávézóit és egyéb vendéglátóhelyeit ...

VII. Debreceni Bormustra

Nyolc borvidék húsz pincészete mutatkozik be szombaton a VII. Debreceni Bormustrán - közölték a szervezők az eseménynek helyet adó Déri Múzeumban.

Pénteken kezdődik az észt zenei hét

Pénteken kezdődik az Észt Zenei Hét elnevezésű programsorozat Budapesten, az Észt Köztársaság kikiáltásának 100. évfordulóját ünneplő jubileumi év zárásaként.

Olasz vetítéssorozat az Urániában

Filmtörténeti klasszikusokon és kortárs mozidarabokon keresztül ismerkedhetnek meg Olaszország tájaival, történeteivel az Uránia Nemzeti Filmszínházban ...

Mátyás-emlékév

A győri Szent László Látogatóközpontban nyílt meg a Magyarság Háza szervezésében tavasszal Pozsonyból indított Mátyás király - mecénás és katona című vándorkiállítás ...

 
Ez történt a héten

Mikulás

A következő napokban több Mikulás-vonat és -HÉV is közlekedik.

Advent

Hagyományőrző kézműves mesterek termékei mellett változatos programok is várják az érdeklődőket a III. Történelmi Kézműves Vásáron és Hagyományőrző Találkozón ...

Cziffra Fesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg a Cziffra György Klasszikus Zenei Fesztivált február 17-től 25-ig Budapesten.

Felkerült a kékfestés az UNESCO szellemi kulturális örökség listájára

A felvételen Bakos Zoltán István kékfestő népi iparművész a bácsalmási kékfestő műhelyben. A műhelyt a Skorutyák család alapította 1879-ben.

Antik ünnep és tudományos konferencia a Szépművészeti Múzeumban

Antik ünnep néven egész napos programsorozattal emlékeznek meg az Antik Gyűjtemény megalapításának 110 éves évfordulójáról a nemrég újranyílt Szépművészeti ...

Rákász Gergely hangverseny-sorozata

A 340 éve született Antonio Vivaldi és nagy csodálója, Johann Sebastian Bach műveivel idézi meg a régi korok ünnepi hangulatát Tél című országos hangversenysorozatán ...

 
 
weather failed, check feed URL