Advent

Az adventi időszakban idén is felépül Vácrátóton a mesebeli Mézeskalácsfalu, amelyet először a Mindenki karácsonya elnevezésű rendezvényen lehet majd megtekinteni december 15-én.

Bővebben...
 XXVIII. Nemzetközi Betlehemes Találkozó Debrecen 2018.12.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Hospitaly Informatikai Fejlesztő Kft.

Dátum: 2018.10.02. kedd
 
 
 
 

A Hospitaly Egészségügyi Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft a MAIN-csoport tagjaként és a HOSPITALY Rt jogutódjaként alakult meg 2000-ben. Az alapító fejlesztő mérnökeink termékei és referenciái 1984 óta jelen vannak a magyar- és nyugat európai piacon.

Cégünk a magyar egészségügyi-informatika meghatározó szereplője, több mint 30 éves rendszerfejlesztési tapasztalattal rendelkező szakembergárdával kínál teljes körű, integrált informatikai megoldásokat kórházi és szakrendelői intézmények számára. Kompetenciánkat a több mint ötven egészségügyi intézményi referencia bizonyítja.

Magas szintű ügyfélkiszolgálással és együttműködéssel törekszünk a hosszú távon jól működő, korrekt ügyfélkapcsolatok kialakítására. Sikerünk kulcsa a nyitottság és a fejlődés, melyet nagy tapasztalattal bíró szakembereink valamint frissen végzett kollégáink összhangja biztosít. Bármikor szívesen fogadjuk az egészségügy irányába elkötelezett, illetve elköteleződni szándékozó szakemberek jelentkezését szakmai csapatunk további erősítésére.

Szakembereink többségében felsőfokú végzettségű szervező mérnökök, akik nagy összeszokottsággal rendelkeznek és megbízható, ütőképes csapatot alkotnak. A Hospitaly Kft. központi telephelye Budapesten működik. Ezen kívül további két városban rendelkezünk képviselettel: Győrött és Szigetváron.

2014 augusztusában cégünk megvásárolta egyik piaci konkurensét, a Synergon – Inforend Kft-t, - melyet 2016-ban sikeresen beolvasztott a Hospitaly Kft-be - így tovább bővült termékpalettánk, kompetenciánk és lefedettségünk, valamint új telephellyel is bővültünk: Szekszárdi fióktelep.

Ütőképes csapatunk fejlesztő munkájának eredményeként 2012-ben az „iKórlap” elnevezésű termékünkkel elnyertük az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségétől „Az év IKT innovációja” díjat.

2015-ben hívtuk életre az OncoLogistic elnevezésű onkológiai betegéletút-menedzselő programunkat, mely 2016-tól védjegyoltalomban részesül. A fejlesztés elismertségét több szakmai cikk is igazolja.

2017 év elejétől Ügyfelünk révén medikai rendszerünkkel egyike vagyunk azon 3 HIS fejlesztőcégnek, akik sikerrel vesznek részt az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér éles próbaüzemében.

Szolgáltatásaink

A Hospitaly Kft. informatikai jellegű szolgáltatásai dominánsan az elmúlt évek során elkészített termékeihez kapcsolódnak. Ezek a szolgáltatások a cég különböző medikai rendszerinek – Hospitaly medMátrix és Hospitaly Inforend rendszerek – használatához, üzemeltetéséhez, továbbfejlesztéséhez szükséges oktatásokra, rendszerfelügyeleti tevékenységekre, támogatásokra terjed ki. Arra törekszünk, hogy minél egyszerűbben, minél kényelmesebben és nem utolsó sorban minél alacsonyabb költségekkel lehessen rendszereinket működtetni, használni. Természetesen a meglévő termékeinkhez bármilyen szempontból kapcsolódó egyéb szolgáltatások elvégzésére is nyitottak vagyunk. Megfelelő kompetenciánk van az egészségügy területén bármilyen szakértői tevékenységhez, folyamatok felméréséhez és fejlesztéséhez, egyedi termék vagy megoldás megtervezéséhez és elkészítéséhez, kutatás-fejlesztési projektben való közreműködéshez és egyéb, itt fel nem sorolt feladathoz.

Oktatás

 
 

Cégünk igen nagy hangsúlyt fektet telepített rendszereinek oktatására. Az alkalmazás hatékony használatát nagymértékben befolyásolja a felhasználó rendszerrel kapcsolatos ismerete, gyakorlati tapasztalata. Többszintű oktatási módszerünkkel ebben szeretnénk meglévő és új ügyfeleinknek segítséget nyújtani.

Rendszerfelügyelet

 
 

Kiemelkedően fontosnak tartjuk a szoftver felügyeleti és jogszabály követési szolgáltatásunkat. Ezzel biztosítható a felhasználó számára a jogszabályok, illetve a vállalati belső működési mechanizmus változásainak gyors követése és a programok igény szerinti módosítása. A Hospitaly Kft. a szolgáltatást többnyire átalánydíjas szerződés keretein belül nyújtja partnerei részére, de készenléti szerződés mellett lehetőség van ad-hoc igények kielégítésére is. Vállaljuk továbbá egyedi adatlehívási és kiegészítő funkciók elkészítését is. A programfrissítések nyomon követhetők a fejlesztési és tesztelési naplók alapján. A Hospitaly Kft. fejlesztési kapacitást biztosít a Magyar Közlönyben megjelenő jogszabályi változások átvezetéséhez a rendszereken. Az egyes ágazati jogszabályok változásait a szerződött ügyfél jelzésére tanulmányozza és a végrehajtási szabályok ismeretében a szükséges változtatásokat elvégzi. A Hospitaly Kft. vállalja, hogy a szerződött ügyfél által használt programot a speciális ágazati- vagy alacsonyabb szintű jogszabályi változások esetén is, a bejelentést követő legrövidebb időn belül a szükséges módon átalakítja.

Támogatás

 
 

A Hospitaly Kft. az általa üzemeltetett rendszereknél biztosítja a gyors és hatékony hibaelhárítást. Munkaidőben szakembereink fogadják a bejelentéseket, és oldják meg a felmerült kérdéseket. Szükség szerint a szerződött partner által meghatározott biztonságos módon a szerverbe belépve minimális idő alatt képesek az esetleges szoftver- vagy adatbázis problémát korrigálni. Indokolt esetben helyszínen hárítjuk el a hibát.

Partnereink minél hatékonyabb kiszolgálása érdekében hívtuk életre az iBugs Hibabejelentő rendszert, amelyben mindkét fél oldaláról nyomon követhető a bejelentések állapota. A rendszerben jelezhetők a fejlesztési igények mellett az esetleges nem megfelelő működésből adódó jelzések is.

Számunkra pedig informatív a bejelentések összetétele, valamint minőségbiztosítási rendszerünk részét képezi az ügyfélkiszolgálás üteme paraméter.

Mindezek mellett ügyfeleink részére folyamatos konzultációt biztosítunk a rendszerhez kapcsolódó ügyviteli problémák témakörében is.

Elérhetőségek:

Hospitaly Informatikai Fejlesztő Kft.

1143 Budapest, Szobránc u. 29.

Telefon: 1/222-5480

Fax: 1/469-0700

Email: support@hospitaly.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A víz világnapján mutatják be a digitálisan felújított Vízipók-csodapókot

Március 22-én, a víz világnapján mutatják be a digitálisan felújított Vízipók-csodapók című egészestés rajzfilmet, amelynek vetítéseihez számos ismeretterjesztő ...

Megjelent a Magyar Konyha idei Budapest Top10 gasztrokalauza

Huszonkilenc kategóriában gyűjti össze budapesti legjobb fine dining éttermeit, bisztróit, levesezőit, borbárjait, újhullámos kávézóit és egyéb vendéglátóhelyeit ...

VII. Debreceni Bormustra

Nyolc borvidék húsz pincészete mutatkozik be szombaton a VII. Debreceni Bormustrán - közölték a szervezők az eseménynek helyet adó Déri Múzeumban.

Pénteken kezdődik az észt zenei hét

Pénteken kezdődik az Észt Zenei Hét elnevezésű programsorozat Budapesten, az Észt Köztársaság kikiáltásának 100. évfordulóját ünneplő jubileumi év zárásaként.

Olasz vetítéssorozat az Urániában

Filmtörténeti klasszikusokon és kortárs mozidarabokon keresztül ismerkedhetnek meg Olaszország tájaival, történeteivel az Uránia Nemzeti Filmszínházban ...

Mátyás-emlékév

A győri Szent László Látogatóközpontban nyílt meg a Magyarság Háza szervezésében tavasszal Pozsonyból indított Mátyás király - mecénás és katona című vándorkiállítás ...

 
Ez történt a héten

Mikulás

A következő napokban több Mikulás-vonat és -HÉV is közlekedik.

Advent

Hagyományőrző kézműves mesterek termékei mellett változatos programok is várják az érdeklődőket a III. Történelmi Kézműves Vásáron és Hagyományőrző Találkozón ...

Cziffra Fesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg a Cziffra György Klasszikus Zenei Fesztivált február 17-től 25-ig Budapesten.

Felkerült a kékfestés az UNESCO szellemi kulturális örökség listájára

A felvételen Bakos Zoltán István kékfestő népi iparművész a bácsalmási kékfestő műhelyben. A műhelyt a Skorutyák család alapította 1879-ben.

Antik ünnep és tudományos konferencia a Szépművészeti Múzeumban

Antik ünnep néven egész napos programsorozattal emlékeznek meg az Antik Gyűjtemény megalapításának 110 éves évfordulójáról a nemrég újranyílt Szépművészeti ...

Rákász Gergely hangverseny-sorozata

A 340 éve született Antonio Vivaldi és nagy csodálója, Johann Sebastian Bach műveivel idézi meg a régi korok ünnepi hangulatát Tél című országos hangversenysorozatán ...

 
 
weather failed, check feed URL