Kávéházak éjszakája

Harminc helyszín és mintegy száz kulturális program várja a kávéházi kultúra kedvelőit május 17-én Budapesten, az idei Kávéházak éjszakája programjain.

Bővebben...
 

Húsvét a Skanzenben Szentendre 2019.04.21-04.22.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Dimacon Trade Kft.

Dátum: 2018.10.03. szerda
 
 
 
 

A Dimacon Trade Kft. sikertörténetének kezdete 2006-ra nyúlik vissza. Az akkor még 3 főből álló, baráti vállalkozás az évek során az ország egyik legnagyobb faipari központjává nőtte ki magát és büszkén állíthatjuk, hogy a Dimacon és az általa képviselt arculat meghatározó szerepet tölt be a hazai piacon az ablak-ajtófríz és a hozzá tartozó táblásított lapok importjával, kis-és nagykereskedelmi tevékenységével.

A 2011-ben elkészült új telephelyen egy 2.000 m2-es raktárhelyiség, modern irodaépület, lapszabászat, bútorgyártó részleg és asztalos műhely került kialakításra, melyet nagy szaktudással és szakmai tapasztalattal rendelkező, profi csapat működtet.

Szakembereink, munkatársaink mind elhivatott emberek, akiket elsősorban az alkotás vágya, a szépérzék és a kreativitás vezérel, hisz fával, mint élő alapanyaggal vagy félkész termékkel dolgozni azt jelenti: lelket önteni az anyagba, új formákat megálmodni és létrehozni a térben.

Talán észre sem vesszük, hogy a bútorok mennyire szerves részei, kényelmi és esztétikai kísérői mindennapinknak, családi-munkahelyi környezetünknek. Megjelenési formáik, színeik, anyaguk, hangulatuk, minőségük nagy hatást gyakorolnak életükre. Ezért alapvető fontosságú, hogy olyan bútorokkal vegyük körül magunkat, amiben testi és lelki szinten is kellemesen, kényelmesen, otthonosan érezzük magunkat, legyen szó akár irodabútorról, üzletberendezésről, vagy épp egy praktikus konyhabútorról, nappalink vagy hálószobánk berendezéséről.

Ügyfeleink, megrendelőink álmai, elképzelései számunkra kiindulási alapok, melyet a tervezés és kivitelezés folyamatában velük együtt keltünk életre. Arra bíztatjuk Önöket, hogy merjenek bátran álmodni, hisz a lehetőségek és megvalósításuk tárháza kimeríthetetlen!

Profilunk, cégünk fő tevékenységei:

egyedi bútortervezés és kivitelezés

belsőépítész terveinek kivitelezése

beépített bútorok és szekrények gyártása

munkahelyi/irodabútorok gyártása

üzlethelyiségek berendezése – spacewall

közintézmények berendezése

szériabútorok tervezése és gyártása – apartmanok és hotelek teljes bútorzata

3D látványtervek készítése

termékkínáló displayek, állványok gyártása

design bútorok gyártása

 
 

gyógyszertárak teljes bútorzatának tervezése, gyártása, beszerelése

loft lakások bútorainak gyártása és a hozzá kapcsolódó lakatos munkák

bútorok házhoz szállítása

bútorok összeszerelése

Elérhetőségek:

Dimacon Trade Kft

2310 Szigetszentmiklós, Sellő utca 12.

Telefon: +36 24 449 980

Email: info@dimacon.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Máté Bence békás fotója nyert a World Press Photo természetfotó kategóriájában

Máté Bence Túlélési ösztön című békás fotója nyert az év sajtófotóit elismerő World Press Photo-díj természetfotó kategóriájában - jelentették be csütörtökön ...

Felvidék Fesztivál

Felvidék Fesztivált rendeznek csütörtöktől a Magyarság Házában. A gömöri régió bemutatására fókuszáló, vasárnapig tartó rendezvényen színházi, zenei és ...

Szakmák Éjszakája

A szakképzési lehetőségekre szeretnék felhívni a figyelmet a pénteken megrendezendő Szakmák Éjszakáján.

Európa Játékok

Június 21-én kezdődik Minszkben a II. Európa Játékok, amelyen 15 sportág 199 versenyszámában hirdetnek győztest. Magyarország várhatóan közel 130 sportolót ...

Csaknem 550 evezőst várnak a budapesti évadnyitóra

Több mint 60 csapatban csaknem 550 evezős méri össze tudását a Budapest Kupa Regattán, amelyet szombaton kilencedik alkalommal rendeznek meg az évadnyitónak ...

Gemenci faóriásokhoz indul túra a hétvégén

A gemenci erdőben megbújó, idős faóriásokat fedezhetik fel a természetbarátok a Gemenc Zrt. hétvégi túráján.

 
Ez történt a héten

Húsvéti forgatag a Szennai Skanzenben

Húsvéti forgatag várja az érdeklődőket április 19. és 22. között a Szennai Skanzenben.

Életre kelnek a húsvéti hagyományok Ópusztaszeren

Életre kelnek a húsvéti hagyományok, változatos programok várják a látogatókat az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban \"rügyfakasztó vasárnap\" ...

Húsvéti programok a diósgyőri várban

Húsvéti locsolkodás, tojásfestés és tojáspatkolás, muzsika, népi játékok várják mindazokat, akik a húsvéti ünnepeket alatt a diósgyőri várba látogatnak.

Vivicittá

Minden eddiginél többen, 31 293-an neveztek idén a kétnapos 34. Telekom Vivicittá városvédő futófesztiválra, amelynek fő számát, a 21 kilométeres félmaratont ...

Olasz Napok Várpalotán

Negyedik alkalommal rendezik meg az Olasz Napokat hétvégén a Veszprém megyei Várpalotán, a programokat olasz autó- és motorkiállítás is színesíti.

A költészet napja

Kortárs versek és novellák által inspirált képzőművészeti alkotásokból nyílt kiállítás a Magyar Írószövetség fővárosi székházában szerdán.

 
 
weather failed, check feed URL