Kávéházak éjszakája

Harminc helyszín és mintegy száz kulturális program várja a kávéházi kultúra kedvelőit május 17-én Budapesten, az idei Kávéházak éjszakája programjain.

Bővebben...
 

Húsvét a Skanzenben Szentendre 2019.04.21-04.22.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Office-R Services Kft.

Dátum: 2018.10.09. kedd
 
 
 
 

A Honkamajat magyar képviselete 1993-tól forgalmazta és kivitelezte a gerenda és rönkházait, legyen szó akár nyaralóról, családi házról vagy akár Európa egyik legnagyobb gerenda építményéről. A több mint 1000 négyzetméteres alapterületű Porta Pacis Lelkigyakorlatos Ház cégünk egyik nagy büszkesége (http://portapacis.hu/).

2010-ig több mint 130 rönk és gerendaházat építettünk. Rövid, pár év szünet után a Honkamajat Magyarország 2017-től folytatja a kiváló minőségű finn rönk és gerendaházak forgalmazását, építését. A hosszú évek tapasztalatával rendelkező kivitelező csapatunk vállal teljes körű - valamint az ügyfél kérésének, kívánságának megfelelő készültségi fokú kivitelezést.

 
 

AZ ANYACÉG

A Honkamajat Oy Kft. az egyik meghatározó szereplő a nemzetközi rönk és gerendaház gyártó és forgalmazó cégek piacán. Egyedülállóan kimagasló minőséget képvisel több mint 50 éve. A Honkamajat házakat, nyaralókat, éttermeket, szállodákat, és akár templomokat gyárt, forgalmaz és kivitelez is a világ 30 országában.

A Honkamajat rönkházak kiváló minőségűek, ami köszönhető az észak-finnország erdeiből kitermelt sűrű évgyűrűs szerkezetű borovi fenyő alapanyagnak (Pinus Sylvestris).

A Honkamajat sikereinek további zálogai a megbízható együttműködő partnerek, gyártók, beszállítók, valamint, hogy mindig a legmodernebb technológiát és gyártási módszereket követve alakítják ki otthonaikat, épületeiket (a vevők igényeit és elvárásait figyelembe véve).

A FA ÚJJÁSZÜLETÉSE

 
 

A Honkamajat elhozza a természetet az Ön otthonába. A Honkamajat rönk és gerendaházai többet jelentenek, mint egy ház. Ezek otthonok – egy olyan sajátos életérzés eléréséhez, ami elhozza a szabadságot és a meghitt családi légkör hangulatát mindenki számára. A rönkök formája természetes szép felülete, rajzolata a természetet hozza el az otthonába. A fa rönk az egyik leginkább ökológiai építőanyag, és nemzedékről nemzedékre szolgálja családját. Mind a tradicionális, mind a modern építészeti technológiákat használjuk, legyen az klasszikus kör rönkből készült vidéki nyaraló, vagy akár szigetelt gerendaház. Típusházainkat számos különböző méretű illetve formájú/profilú rönkből, gerendából építjük. És természetesen lehetőség van az Ön egyedi terveinek a megvalósítására. Minden Honkamajat ház egyedülálló és különleges. Lépjen kapcsolatba a Honkamajat magyarországi képviseletével és álmodja meg otthonát és Mi megvalósítjuk!

Elérhetőségek:

Rák Zsolt

A Honkamajat Magyarország disztribútora

2890 Tata, Fellner Jakab utca 1.

Tel.: +36302359601

rakzsolt@honkamajat.hu

www.honkamajat.hu

 
Kapcsolódó linkek
Kapcsolódó cikkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Máté Bence békás fotója nyert a World Press Photo természetfotó kategóriájában

Máté Bence Túlélési ösztön című békás fotója nyert az év sajtófotóit elismerő World Press Photo-díj természetfotó kategóriájában - jelentették be csütörtökön ...

Felvidék Fesztivál

Felvidék Fesztivált rendeznek csütörtöktől a Magyarság Házában. A gömöri régió bemutatására fókuszáló, vasárnapig tartó rendezvényen színházi, zenei és ...

Szakmák Éjszakája

A szakképzési lehetőségekre szeretnék felhívni a figyelmet a pénteken megrendezendő Szakmák Éjszakáján.

Európa Játékok

Június 21-én kezdődik Minszkben a II. Európa Játékok, amelyen 15 sportág 199 versenyszámában hirdetnek győztest. Magyarország várhatóan közel 130 sportolót ...

Csaknem 550 evezőst várnak a budapesti évadnyitóra

Több mint 60 csapatban csaknem 550 evezős méri össze tudását a Budapest Kupa Regattán, amelyet szombaton kilencedik alkalommal rendeznek meg az évadnyitónak ...

Gemenci faóriásokhoz indul túra a hétvégén

A gemenci erdőben megbújó, idős faóriásokat fedezhetik fel a természetbarátok a Gemenc Zrt. hétvégi túráján.

 
Ez történt a héten

Húsvéti forgatag a Szennai Skanzenben

Húsvéti forgatag várja az érdeklődőket április 19. és 22. között a Szennai Skanzenben.

Életre kelnek a húsvéti hagyományok Ópusztaszeren

Életre kelnek a húsvéti hagyományok, változatos programok várják a látogatókat az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban \"rügyfakasztó vasárnap\" ...

Húsvéti programok a diósgyőri várban

Húsvéti locsolkodás, tojásfestés és tojáspatkolás, muzsika, népi játékok várják mindazokat, akik a húsvéti ünnepeket alatt a diósgyőri várba látogatnak.

Vivicittá

Minden eddiginél többen, 31 293-an neveztek idén a kétnapos 34. Telekom Vivicittá városvédő futófesztiválra, amelynek fő számát, a 21 kilométeres félmaratont ...

Olasz Napok Várpalotán

Negyedik alkalommal rendezik meg az Olasz Napokat hétvégén a Veszprém megyei Várpalotán, a programokat olasz autó- és motorkiállítás is színesíti.

A költészet napja

Kortárs versek és novellák által inspirált képzőművészeti alkotásokból nyílt kiállítás a Magyar Írószövetség fővárosi székházában szerdán.

 
 
weather failed, check feed URL