Munkácsy-képpel gazdagodott a Szolnoki Galéria

Munkácsy Mihály Az énekes című festménye. Az alkotással gazdagodott a helyi Munkácsy-kiállítás Pákh Imre műgyűjtőnek köszönhetően.

Bővebben...
 

Nemzetközi Konyhakiállítás Budapest Sportaréna 2019.03.01-03.


Hungexpo 2019.02.21-02.24.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Office-R Services Kft.

Dátum: 2018.10.09. kedd
 
 
 
 

A Honkamajat magyar képviselete 1993-tól forgalmazta és kivitelezte a gerenda és rönkházait, legyen szó akár nyaralóról, családi házról vagy akár Európa egyik legnagyobb gerenda építményéről. A több mint 1000 négyzetméteres alapterületű Porta Pacis Lelkigyakorlatos Ház cégünk egyik nagy büszkesége (http://portapacis.hu/).

2010-ig több mint 130 rönk és gerendaházat építettünk. Rövid, pár év szünet után a Honkamajat Magyarország 2017-től folytatja a kiváló minőségű finn rönk és gerendaházak forgalmazását, építését. A hosszú évek tapasztalatával rendelkező kivitelező csapatunk vállal teljes körű - valamint az ügyfél kérésének, kívánságának megfelelő készültségi fokú kivitelezést.

 
 

AZ ANYACÉG

A Honkamajat Oy Kft. az egyik meghatározó szereplő a nemzetközi rönk és gerendaház gyártó és forgalmazó cégek piacán. Egyedülállóan kimagasló minőséget képvisel több mint 50 éve. A Honkamajat házakat, nyaralókat, éttermeket, szállodákat, és akár templomokat gyárt, forgalmaz és kivitelez is a világ 30 országában.

A Honkamajat rönkházak kiváló minőségűek, ami köszönhető az észak-finnország erdeiből kitermelt sűrű évgyűrűs szerkezetű borovi fenyő alapanyagnak (Pinus Sylvestris).

A Honkamajat sikereinek további zálogai a megbízható együttműködő partnerek, gyártók, beszállítók, valamint, hogy mindig a legmodernebb technológiát és gyártási módszereket követve alakítják ki otthonaikat, épületeiket (a vevők igényeit és elvárásait figyelembe véve).

A FA ÚJJÁSZÜLETÉSE

 
 

A Honkamajat elhozza a természetet az Ön otthonába. A Honkamajat rönk és gerendaházai többet jelentenek, mint egy ház. Ezek otthonok – egy olyan sajátos életérzés eléréséhez, ami elhozza a szabadságot és a meghitt családi légkör hangulatát mindenki számára. A rönkök formája természetes szép felülete, rajzolata a természetet hozza el az otthonába. A fa rönk az egyik leginkább ökológiai építőanyag, és nemzedékről nemzedékre szolgálja családját. Mind a tradicionális, mind a modern építészeti technológiákat használjuk, legyen az klasszikus kör rönkből készült vidéki nyaraló, vagy akár szigetelt gerendaház. Típusházainkat számos különböző méretű illetve formájú/profilú rönkből, gerendából építjük. És természetesen lehetőség van az Ön egyedi terveinek a megvalósítására. Minden Honkamajat ház egyedülálló és különleges. Lépjen kapcsolatba a Honkamajat magyarországi képviseletével és álmodja meg otthonát és Mi megvalósítjuk!

Elérhetőségek:

Rák Zsolt

A Honkamajat Magyarország disztribútora

2890 Tata, Fellner Jakab utca 1.

Tel.: +36302359601

rakzsolt@honkamajat.hu

www.honkamajat.hu

 
Kapcsolódó linkek
Kapcsolódó cikkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Átadták a kékfestést szellemi kulturális örökséggé nyilvánító dokumentumot Pápán

Átadták a kékfestés hagyományát a világ szellemi kulturális örökségévé nyilvánító dokumentumot a pápai Kékfestő Múzeumban kedden, így már négy magyar vonatkozású ...

Magyar Borok Bálja

Ötfogásos menüsorral, neves pincészetek boraival várja a vendégeket szombaton a Corinthia Hotel Budapestben a 14. Magyar Borok Bálja.

Tízezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a nyíregyházi böllérversenyen

Mintegy tízezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a 2. Nyírségi Disznótoros Fesztiválon és 18. Nemzetközi Böllérversenyen február 16-án Nyíregyh ...

Budapest kulturális és turisztikai nagykövete díj

Harmadszor ítélték oda a Budapest kulturális és turisztikai nagykövete díjat. Az idei kitüntetettet, Kovács Ágnes olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszót ...

Családi Csoki Napok 03.16-17. Granada Hotel Kecskemét

Egy igazán fantasztikus hétvégével várjuk a csokoládé és az édességek szerelmeseit. Ami itt vár Benneteket: Csokoládé minden mennyiségben Egyedi csokoládé ...

Dévényi Sándor építész kiállítása a Pesti Vigadóban

Dévényi Sándor Kossuth-díjas építész, a nemzet művésze munkáit bemutató kiállítás nyílt a Magyar Művészeti Akadémia(MMA) székházában, a Pesti Vigadóban.

 
Ez történt a héten

Csángó Bál a Millenáris parkban

23.alkalommal rendezik meg a Csángó Bált a budapesti Millenáris parkban, ahol bepillantást nyújtanak a csángó magyar kultúrába, a nyári időszakot bemutató ...

Budapest Táncfesztivál

Ma kezdődik a 2019-es Budapest Táncfesztivál, amelynek nyitógálája a Nemzeti Táncszínház új épületében, a fővárosi Millenáris parkban lesz.

10. Borjour Magnum

Minden eddiginél több, összesen 235 borászat több mint 1000 bora közül választhatnak a 10. Borjour Magnum látogatói szombaton a Millenáris park csarnokaiban; ...

Páger Antal-színészdíj

Hegyi Barbara kapta a Páger Antal-színészdíjat, a makói önkormányzat elismerését a Hagymaházban.

Tavaszi fesztivált rendeznek márciusban Veszprémben

Öt produkcióval várja az érdeklődőket március elejétől a 12. veszprémi tavaszi fesztivál. A négy saját előadás mellett egy vendégprodukciót láthatnak az ...

Ludwig 30 kiállítás- és programsorozat

A fennállásának harmincadik évfordulóját ünneplő Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum Ludwig 30 kiállítás- és programsorozatának megnyitója.

 
 
weather failed, check feed URL