Pénteken kezdődik az észt zenei hét

Pénteken kezdődik az Észt Zenei Hét elnevezésű programsorozat Budapesten, az Észt Köztársaság kikiáltásának 100. évfordulóját ünneplő jubileumi év zárásaként.

Bővebben...
 

Tatai Vadlúd Sokadalom 2018.11.24. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

BanKonzult Vill Kft.

Dátum: 2018.10.16. kedd
 
 
 
 

A BanKonzult Vill Kft. 1995-ben kezdte meg működését. A tevékenység végzésére egy speciálisan felszerelt üzemet alakított ki Észak-Magyarországon, Ózdon, mely telephely jelenti jelenleg is a társaság termelési bázisát.

A fő tevékenységet az áramelosztó-, szabályozó készülék gyártása jelenti, anyagcsoportok összeszerelését, konfekciómunkát, tekercsek és kapcsoló relék készítését és bérmunka tevékenységet végez, de megtalálható a cég profiljában a fémmegmunkálás, és villamosipari termékekhez kapcsolódó kereskedelem is.

A társaság több, mint 15 éves megbízható beszállítói múlttal rendelkezik, magas színvonalon szolgálja ki partnereit, mely főleg a német piacot jelenti. A Társaság az utóbbi években több olyan technológiai fejlesztést valósított meg, mellyel a jelenleg folytatott tevékenységek területén maximális kihasználtságot ért el, így a további fejlődést a társaság új technológiai tevékenységek bevezetésével kívánja elérni.

A társaság ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkezik, mely minőségirányítási rendszer biztosítja, hogy megfeleljen a nemzetközi elvárásoknak is. A minőségi gyártást, a tevékenység fejlődőképességét és megfelelő hatékonyságát rendszeres auditálások igazolják.

Tevékenységek:

A társaság jelenleg az alábbi területeken végez munkát:

Autóipar:

 
 

anyagcsoportok összeszerelése, hőfokszabályzók, tekercsek készítése, konfekciómunkák

Háztartás:

FI kapcsolók összeszerelése

Sínen közlekedő járművek:

anyagcsoportok összeszerelése, kapcsolók, kapcsolórelék készítése, tekercsek készítése

A társaság a működése során folyamatosan a minél precízebb munkavégzés érdekében valósította meg fejlesztéseit, melynek forrásai kezdetben saját eredményeiből származtak. Az utóbbi években a saját forrásból történő beruházás kiegészült uniós támogatásokkal is.

A BanKonzult Vill Kft. tevékenysége során mindig nagy erőt fordított arra, hogy új tevékenységekkel új piacokra tudjon belépni és stratégiai fejlesztési elképzeléseit ennek megfelelően alakította. A nem veszélyes hulladék kezelése és ártalmatlanítása olyan új profilkört jelent a társaság működésében, mely tovább növelheti az eredményességet, hiszen a társaság jelentős szakmai háttérre támaszkodhat.

 
 

Termékek:

Termékeink közé tartoznak többek között:

- Behúzótekercsek és kapcsolórelék

- Vészkapcsolók

- Érintésvédelmi Fi-relék

- 12 és 24 V-os tekercsek személyautóba

- Hőfokszabályzók teherautókba

A BanKonzult Vill Kft. ózdi készülékgyára kisfeszültségű villamoshálózati készülék és autóipari villamos részegységek gyártására létesült gyártóüzem. Megrendeléseink alapvetően bérmunkára, illetve beszállítói munkára irányulnak.

Villamos hálózatokon való használatra kisfeszültségű villamos kapcsolókészülékeket, kismegszakítókat és érintésvédelmi kapcsolókat gyártunk. Megrendeléseink másik része autóipari beszállításokra irányul.

Fejlesztéseink eredményeként gyártási kapacitásunk ma már alkalmas arra, hogy kisfeszültségű villamos kapcsoló készülékeket teljes egészében gyártsunk.

Technológiai felkészültségünket az alapítástól kezdődően folyamatosan fejlesztjük, gyártó gépparkunkat folyamatosan bővítjük.

Elérhetőségek:

BanKonzult Vill Kft.

Székhely:1016 Budapest, Piroska u. 5.

Telefon / fax:+36 (1) 279-2310, +36 (1) 279-2311

E-mail:bankonzult@bankonzult.hu

Telephely 1.:3600 Ózd, Alkotmány utca 4. +36 (48) 477-871, +36 (48) 572-484

Telephely 2.:3580 Tiszaújváros, TVK Ipartelep 2117/15/F +36 (49) 521-489, +36 (49) 522-416

 


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Go Short rövidfilmfesztivál

A magyar filmek is bemutatkoznak 2019 tavaszán a Go Short Nemzetközi Rövidfilmfesztiválon a hollandiai Nijmegenben.

CAFe Budapest

Jövő évben október 4. és 20. között rendezik meg a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivált immár huszonnyolcadik alkalommal.

Vangelis legjobb filmzenéi az Arénában

Vangelis Oscar-díjas zeneszerző legjobb filmzenéi csendülnek fel Hien énekes, zeneszerző, nyolcvan fős szimfonikus zenekar és énekegyüttes közreműködésével ...

Háromnapos autókiállítás nyílik a Millenárison

Megnyílik ma a Budapest Auto Show a Millenárison, az október 26-28. között tartott rendezvényen több nagy autóimportőr cég mutatja be a márkák modellú ...

Mikulásgyár

Idén új helyszínen, a Millenárison nyitja meg kapuit a Mikulásgyár fő üzeme, ahol november 30-tól december 21-ig várják a szegénységben élő családok számára ...

3. Budapest Showcase Hub

Tizennégy ország harminc zenekara mutatkozik be a Balkántól a Baltikumig a 3. Budapest Showcase Hubon (BUSH), a zeneimádók régiós fesztiválján és konferenciáján ...

 
Ez történt a héten

Olasz vetítéssorozat az Urániában

Filmtörténeti klasszikusokon és kortárs mozidarabokon keresztül ismerkedhetnek meg Olaszország tájaival, történeteivel az Uránia Nemzeti Filmszínházban ...

Mátyás-emlékév

A győri Szent László Látogatóközpontban nyílt meg a Magyarság Háza szervezésében tavasszal Pozsonyból indított Mátyás király - mecénás és katona című vándorkiállítás ...

100. éves a Hadtörténeti Intézet és Múzeum

Filmvetítésekkel, tárlatvezetésekkel, múzeumi kincskereső játékkal, megnyitott térképtárral, könyvtárral és más programokkal várja a látogatókat szombaton ...

Keszeg, ökle és pisztráng versenyez az év hala címért

Idén is három őshonos fajra, a vörösszárnyú keszegre, a szivárványos öklére és a sebes pisztrángra lehet szavazni az év hala versenyen.

Ismét darvadozást rendeznek a Szegedi Fehér-tónál

Darunéző túrák, madárgyűrűzés, fotós futam, kisvonatozás a halvasúton és számos gyermekprogram várja azokat, akik szombaton ellátogatnak a VII. Fehértavi ...

Jazzkanizsa

A hármas szám jegyében idén három, hazai és külföldi muzsikusok alkotta trió fellépésével tartják november 9-én a Jazzkanizsa sorrendben harmadik rendezvényét.

 
 
weather failed, check feed URL