Elkezdődött Berlinben a világ legnagyobb mezőgazdasági vására

Elkezdődött pénteken Berlinben a Nemzetközi Zöld Hét (Internationale Grüne Woche - IGW), a világ legnagyobb mezőgazdasági, élelmiszeripari és kertészeti kiállítása és vására, a magyar standot Nagy István agrárminiszter nyitotta meg.

Bővebben...
 

Hungexpo 2019.02.07-02.10.


Hungexpo 2019.01.23-01.26.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

BanKonzult Vill Kft.

Dátum: 2018.10.16. kedd
 
 
 
 

A BanKonzult Vill Kft. 1995-ben kezdte meg működését. A tevékenység végzésére egy speciálisan felszerelt üzemet alakított ki Észak-Magyarországon, Ózdon, mely telephely jelenti jelenleg is a társaság termelési bázisát.

A fő tevékenységet az áramelosztó-, szabályozó készülék gyártása jelenti, anyagcsoportok összeszerelését, konfekciómunkát, tekercsek és kapcsoló relék készítését és bérmunka tevékenységet végez, de megtalálható a cég profiljában a fémmegmunkálás, és villamosipari termékekhez kapcsolódó kereskedelem is.

A társaság több, mint 15 éves megbízható beszállítói múlttal rendelkezik, magas színvonalon szolgálja ki partnereit, mely főleg a német piacot jelenti. A Társaság az utóbbi években több olyan technológiai fejlesztést valósított meg, mellyel a jelenleg folytatott tevékenységek területén maximális kihasználtságot ért el, így a további fejlődést a társaság új technológiai tevékenységek bevezetésével kívánja elérni.

A társaság ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkezik, mely minőségirányítási rendszer biztosítja, hogy megfeleljen a nemzetközi elvárásoknak is. A minőségi gyártást, a tevékenység fejlődőképességét és megfelelő hatékonyságát rendszeres auditálások igazolják.

Tevékenységek:

A társaság jelenleg az alábbi területeken végez munkát:

Autóipar:

 
 

anyagcsoportok összeszerelése, hőfokszabályzók, tekercsek készítése, konfekciómunkák

Háztartás:

FI kapcsolók összeszerelése

Sínen közlekedő járművek:

anyagcsoportok összeszerelése, kapcsolók, kapcsolórelék készítése, tekercsek készítése

A társaság a működése során folyamatosan a minél precízebb munkavégzés érdekében valósította meg fejlesztéseit, melynek forrásai kezdetben saját eredményeiből származtak. Az utóbbi években a saját forrásból történő beruházás kiegészült uniós támogatásokkal is.

A BanKonzult Vill Kft. tevékenysége során mindig nagy erőt fordított arra, hogy új tevékenységekkel új piacokra tudjon belépni és stratégiai fejlesztési elképzeléseit ennek megfelelően alakította. A nem veszélyes hulladék kezelése és ártalmatlanítása olyan új profilkört jelent a társaság működésében, mely tovább növelheti az eredményességet, hiszen a társaság jelentős szakmai háttérre támaszkodhat.

 
 

Termékek:

Termékeink közé tartoznak többek között:

- Behúzótekercsek és kapcsolórelék

- Vészkapcsolók

- Érintésvédelmi Fi-relék

- 12 és 24 V-os tekercsek személyautóba

- Hőfokszabályzók teherautókba

A BanKonzult Vill Kft. ózdi készülékgyára kisfeszültségű villamoshálózati készülék és autóipari villamos részegységek gyártására létesült gyártóüzem. Megrendeléseink alapvetően bérmunkára, illetve beszállítói munkára irányulnak.

Villamos hálózatokon való használatra kisfeszültségű villamos kapcsolókészülékeket, kismegszakítókat és érintésvédelmi kapcsolókat gyártunk. Megrendeléseink másik része autóipari beszállításokra irányul.

Fejlesztéseink eredményeként gyártási kapacitásunk ma már alkalmas arra, hogy kisfeszültségű villamos kapcsoló készülékeket teljes egészében gyártsunk.

Technológiai felkészültségünket az alapítástól kezdődően folyamatosan fejlesztjük, gyártó gépparkunkat folyamatosan bővítjük.

Elérhetőségek:

BanKonzult Vill Kft.

Székhely:1016 Budapest, Piroska u. 5.

Telefon / fax:+36 (1) 279-2310, +36 (1) 279-2311

E-mail:bankonzult@bankonzult.hu

Telephely 1.:3600 Ózd, Alkotmány utca 4. +36 (48) 477-871, +36 (48) 572-484

Telephely 2.:3580 Tiszaújváros, TVK Ipartelep 2117/15/F +36 (49) 521-489, +36 (49) 522-416

 


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Vasárnap Ópusztaszeren kiderülhet, milyen szőlőtermés várható

Vasárnap Ópusztaszeren kiderülhet, milyen termésre számíthatnak majd ősszel a szőlősgazdák, a nemzeti történeti emlékparkban Vince-napi vesszővágásra várják ...

Téli Etyeki Piknik

A hagyományos borkóstolók mellett disznóvágáson vehetnek részt, valamint a helyi kézművesek termékeivel és azok elkészítésével is megismerkedhetnek a látogatók ...

Jubileumi koncertre készül a Magna Cum Laude

Vendégelőadókkal ünnepli húszéves fennállását a Magna Cum Laude együttes február 15-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Hamvas Béla-napot tart a Műcsarnok

A Rejtett történetek című kiállításhoz kapcsolódva egész napos eseménysorozattal idézi meg Hamvas Béla szellemi örökségét szombaton a Műcsarnok.

Munkácsy-kiállítás nyílik januárban Szolnokon

Munkácsy Mihály születésének 175. évfordulója alkalmából kiállítást rendeznek a festő alkotásaiból január 12-től április 7-ig a Szolnoki Galériában, ahol ...

Mága Zoltán újévi koncertje Budapesten

Mága Zoltán hegedűművész hagyományos újévi koncertje a Papp László Budapest Sportarénában 2019. január 1-jén.

 
Ez történt a héten

5. Téli Sportágválasztó

Huszonegy sportágat lehet kipróbálni az 5. Téli Sportágválasztón, melyet Káposztásmegyeren, a Vasas Jégcentrumában rendeznek meg szombaton.

Pilisi Parkerdő

Több mint egymilliárd forintból fejlesztik a Pilisi Parkerdőt a Magyar Természetjáró Szövetséggel konzorciumban a parkerdő alapításának ötvenedik évfordulója ...

Tornyai János emlékév

Kiállításokkal, kiadványokkal, rendezvényekkel ünneplik Tornyai János születésének 150. évfordulóját Hódmezővásárhelyen.

A magyar kultúra napja

A magyar kultúra hete elnevezésű rendezvénysorozatot tart a nagyváradi Szigligeti Színház, a programsorozat keretében színházfesztivál, operaelőadás lesz, ...

SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivál

Huszonkét koreográfiát láthat a közönség a szerdán kezdődő 20. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztiválon, amelynek célja, hogy a kezdő és tapasztalt alkotókat, ...

Megnyílt a Kossuth és Debrecen 1849 című kiállítás

A Szent Korona hiteles másolatát tekintik meg látogatók A másik főváros - Kossuth és Debrecen 1849 című kiállítás megnyitóján a debreceni Déri Múzeumban. ...

 
 
weather failed, check feed URL