A víz világnapja

Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme.

Bővebben...
 

Construma 2019.04.03-04.07. Budapest Hungexpo


Gardenexpo 2019.03.22-03.24. Budapest Sportaréna

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

BanKonzult Vill Kft.

Dátum: 2018.10.16. kedd
 
 
 
 

A BanKonzult Vill Kft. 1995-ben kezdte meg működését. A tevékenység végzésére egy speciálisan felszerelt üzemet alakított ki Észak-Magyarországon, Ózdon, mely telephely jelenti jelenleg is a társaság termelési bázisát.

A fő tevékenységet az áramelosztó-, szabályozó készülék gyártása jelenti, anyagcsoportok összeszerelését, konfekciómunkát, tekercsek és kapcsoló relék készítését és bérmunka tevékenységet végez, de megtalálható a cég profiljában a fémmegmunkálás, és villamosipari termékekhez kapcsolódó kereskedelem is.

A társaság több, mint 15 éves megbízható beszállítói múlttal rendelkezik, magas színvonalon szolgálja ki partnereit, mely főleg a német piacot jelenti. A Társaság az utóbbi években több olyan technológiai fejlesztést valósított meg, mellyel a jelenleg folytatott tevékenységek területén maximális kihasználtságot ért el, így a további fejlődést a társaság új technológiai tevékenységek bevezetésével kívánja elérni.

A társaság ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkezik, mely minőségirányítási rendszer biztosítja, hogy megfeleljen a nemzetközi elvárásoknak is. A minőségi gyártást, a tevékenység fejlődőképességét és megfelelő hatékonyságát rendszeres auditálások igazolják.

Tevékenységek:

A társaság jelenleg az alábbi területeken végez munkát:

Autóipar:

 
 

anyagcsoportok összeszerelése, hőfokszabályzók, tekercsek készítése, konfekciómunkák

Háztartás:

FI kapcsolók összeszerelése

Sínen közlekedő járművek:

anyagcsoportok összeszerelése, kapcsolók, kapcsolórelék készítése, tekercsek készítése

A társaság a működése során folyamatosan a minél precízebb munkavégzés érdekében valósította meg fejlesztéseit, melynek forrásai kezdetben saját eredményeiből származtak. Az utóbbi években a saját forrásból történő beruházás kiegészült uniós támogatásokkal is.

A BanKonzult Vill Kft. tevékenysége során mindig nagy erőt fordított arra, hogy új tevékenységekkel új piacokra tudjon belépni és stratégiai fejlesztési elképzeléseit ennek megfelelően alakította. A nem veszélyes hulladék kezelése és ártalmatlanítása olyan új profilkört jelent a társaság működésében, mely tovább növelheti az eredményességet, hiszen a társaság jelentős szakmai háttérre támaszkodhat.

 
 

Termékek:

Termékeink közé tartoznak többek között:

- Behúzótekercsek és kapcsolórelék

- Vészkapcsolók

- Érintésvédelmi Fi-relék

- 12 és 24 V-os tekercsek személyautóba

- Hőfokszabályzók teherautókba

A BanKonzult Vill Kft. ózdi készülékgyára kisfeszültségű villamoshálózati készülék és autóipari villamos részegységek gyártására létesült gyártóüzem. Megrendeléseink alapvetően bérmunkára, illetve beszállítói munkára irányulnak.

Villamos hálózatokon való használatra kisfeszültségű villamos kapcsolókészülékeket, kismegszakítókat és érintésvédelmi kapcsolókat gyártunk. Megrendeléseink másik része autóipari beszállításokra irányul.

Fejlesztéseink eredményeként gyártási kapacitásunk ma már alkalmas arra, hogy kisfeszültségű villamos kapcsoló készülékeket teljes egészében gyártsunk.

Technológiai felkészültségünket az alapítástól kezdődően folyamatosan fejlesztjük, gyártó gépparkunkat folyamatosan bővítjük.

Elérhetőségek:

BanKonzult Vill Kft.

Székhely:1016 Budapest, Piroska u. 5.

Telefon / fax:+36 (1) 279-2310, +36 (1) 279-2311

E-mail:bankonzult@bankonzult.hu

Telephely 1.:3600 Ózd, Alkotmány utca 4. +36 (48) 477-871, +36 (48) 572-484

Telephely 2.:3580 Tiszaújváros, TVK Ipartelep 2117/15/F +36 (49) 521-489, +36 (49) 522-416

 


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Debreceni állatkert

Szavannaterráriummal bővült a debreceni állatkert, ahol az érdeklődők egzotikus gyíkfajokat ismerhetnek meg.

A költészet napja

Ebben az évben a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) ad otthont a költészet napi Versmaratonnak április 11-én, az eseményt a HangHordozók című versmegzenésítő ...

Gourmet Fesztivál

A paprika, a sercli és a sör lesznek az idei OTP Bank Gourmet Fesztivál kiemelt témái. A több mint 50 éttermet felvonultató rendezvényen a két Michelin-csillagos ...

A szegedi papucs hímzését oktató képzés indul

A szegedi papucs hímzésének technikáját, motívumkincsét és színvilágát ismerhetik meg azok, akik részt vesznek a Szegedi Papucsért Alapítvány, a Szent-Györgyi ...

Győri Tavaszi Fesztivál

Március 15. és április 1. között rendezik idén a Győri Tavaszi Fesztivált, amelynek programjai közt színházi előadások, koncertek, kiállítások és gyermekprogramok ...

Vadon Napot rendez pénteken a Fővárosi Állatkert

Vadon Napot rendez pénteken a a Fővárosi Állat- és Növénykert, amelyen a veszélyeztetett fajok védelmére kívánja felhívni a figyelmet.

 
Ez történt a héten

Az év európai fája

A 2019-es év európai fájának megválasztott pécsi havihegyi mandulafa.

28. Debreceni Tavaszi Tárlat

Hatvanhat alkotó 88 műve látható a festészetet középpontba állító 28. Debreceni Tavaszi Tárlaton, amely vasárnap nyílt meg a Kölcsey Központ Bényi Árp ...

Bach Mindenkinek Fesztivál

Március 16. és 25. között ismét megrendezik Johann Sebastian Bach születésnapja alkalmából a Bach Mindenkinek fesztivált.

Tanítók napja

Ma ünneplik a tanítók napját, országszerte több rendezvényen idézik fel a 150 éves állami magyar nyelvű tanítóképzést.

10. VinCE Budapest Wine Show

Nagyszabású sétálókóstolóval, valamint a nemzetközi és a hazai borvilág csillagait felvonultató mesterkurzusokkal várja a látogatókat a 10. VinCE Budapest ...

Magyar komolyzenei dallamokra érkezik a tavasz New Yorkba

Magyar dallamokra érkezik a tavasz New Yorkba, március 8-tól ugyanis magyar komolyzenei rendezvénysorozat kezdődik az Egyesült Államok keleti parti me ...

 
 
weather failed, check feed URL