Megnyílt a 90. Ünnepi Könyvhét

A június 17-ig tartó rendezvény 168 kiadó és könyvesműhely kínálatával, több mint 300 új kötettel várja a közönséget a Duna-korzón, a Vigadó tér és a Március 15. tér közötti területen.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

BanKonzult Vill Kft.

Dátum: 2018.10.16. kedd
 
 
 
 

A BanKonzult Vill Kft. 1995-ben kezdte meg működését. A tevékenység végzésére egy speciálisan felszerelt üzemet alakított ki Észak-Magyarországon, Ózdon, mely telephely jelenti jelenleg is a társaság termelési bázisát.

A fő tevékenységet az áramelosztó-, szabályozó készülék gyártása jelenti, anyagcsoportok összeszerelését, konfekciómunkát, tekercsek és kapcsoló relék készítését és bérmunka tevékenységet végez, de megtalálható a cég profiljában a fémmegmunkálás, és villamosipari termékekhez kapcsolódó kereskedelem is.

A társaság több, mint 15 éves megbízható beszállítói múlttal rendelkezik, magas színvonalon szolgálja ki partnereit, mely főleg a német piacot jelenti. A Társaság az utóbbi években több olyan technológiai fejlesztést valósított meg, mellyel a jelenleg folytatott tevékenységek területén maximális kihasználtságot ért el, így a további fejlődést a társaság új technológiai tevékenységek bevezetésével kívánja elérni.

A társaság ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkezik, mely minőségirányítási rendszer biztosítja, hogy megfeleljen a nemzetközi elvárásoknak is. A minőségi gyártást, a tevékenység fejlődőképességét és megfelelő hatékonyságát rendszeres auditálások igazolják.

Tevékenységek:

A társaság jelenleg az alábbi területeken végez munkát:

Autóipar:

 
 

anyagcsoportok összeszerelése, hőfokszabályzók, tekercsek készítése, konfekciómunkák

Háztartás:

FI kapcsolók összeszerelése

Sínen közlekedő járművek:

anyagcsoportok összeszerelése, kapcsolók, kapcsolórelék készítése, tekercsek készítése

A társaság a működése során folyamatosan a minél precízebb munkavégzés érdekében valósította meg fejlesztéseit, melynek forrásai kezdetben saját eredményeiből származtak. Az utóbbi években a saját forrásból történő beruházás kiegészült uniós támogatásokkal is.

A BanKonzult Vill Kft. tevékenysége során mindig nagy erőt fordított arra, hogy új tevékenységekkel új piacokra tudjon belépni és stratégiai fejlesztési elképzeléseit ennek megfelelően alakította. A nem veszélyes hulladék kezelése és ártalmatlanítása olyan új profilkört jelent a társaság működésében, mely tovább növelheti az eredményességet, hiszen a társaság jelentős szakmai háttérre támaszkodhat.

 
 

Termékek:

Termékeink közé tartoznak többek között:

- Behúzótekercsek és kapcsolórelék

- Vészkapcsolók

- Érintésvédelmi Fi-relék

- 12 és 24 V-os tekercsek személyautóba

- Hőfokszabályzók teherautókba

A BanKonzult Vill Kft. ózdi készülékgyára kisfeszültségű villamoshálózati készülék és autóipari villamos részegységek gyártására létesült gyártóüzem. Megrendeléseink alapvetően bérmunkára, illetve beszállítói munkára irányulnak.

Villamos hálózatokon való használatra kisfeszültségű villamos kapcsolókészülékeket, kismegszakítókat és érintésvédelmi kapcsolókat gyártunk. Megrendeléseink másik része autóipari beszállításokra irányul.

Fejlesztéseink eredményeként gyártási kapacitásunk ma már alkalmas arra, hogy kisfeszültségű villamos kapcsoló készülékeket teljes egészében gyártsunk.

Technológiai felkészültségünket az alapítástól kezdődően folyamatosan fejlesztjük, gyártó gépparkunkat folyamatosan bővítjük.

Elérhetőségek:

BanKonzult Vill Kft.

Székhely:1016 Budapest, Piroska u. 5.

Telefon / fax:+36 (1) 279-2310, +36 (1) 279-2311

E-mail:bankonzult@bankonzult.hu

Telephely 1.:3600 Ózd, Alkotmány utca 4. +36 (48) 477-871, +36 (48) 572-484

Telephely 2.:3580 Tiszaújváros, TVK Ipartelep 2117/15/F +36 (49) 521-489, +36 (49) 522-416

 


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A jövőre 50 éves Apostol együttes a Sportarénában fog ünnepelni

Öt évtizedes fennállását nagykoncerttel ünnepli jövőre az Apostol együttes. A zenekar, amely slágeres zenéjével nagy sikereket aratott, 2020. március 20-án ...

Idén is lesz autómentes nap Budapesten

Budapest idén is csatlakozik az Európai mobilitás hét című programhoz, amelynek keretében szeptember 22-én tarthatják majd meg az autómentes napot.

Kihívás Napja

Változatos programokkal várják az érdeklődőket a Kihívás Napján, Magyarország legnagyobb szabadidősportos rendezvényén.

Koncert Halmos Béla emlékére a Hagyományok Házában

Halmos Béla emlékére rendez koncertet a Hagyományok Háza június 4-én. A táncházmozgalom egyik elindítója, első prímása aznap lenne 73 éves.

Gyereknap

Különleges gyermeknapi programokkal várja hétvégén a látogatókat a Budakeszi Vadaspark, amely május végén ünnepli fennállásának 40. évfordulóját.

Eleven Tavasz utcafesztivál

Mintegy száz program, köztük a lakókocsiból zenélő Márkó dj, a Valami Swing zenekar koncertje, mini WAMP dizájnvásár, kiállítások és workshopok is várják ...

 
Ez történt a héten

Budavári Bach Fesztivál

Még egy hétig, június 20-ig tart a Budavári Bach Fesztivál. A koncerteket a páros napokon rendezik a Budavári Evangélikus Templomban.

Európai Kerti Vasutak Találkozója

Hétvégén rendezik meg az Európai Kerti Vasutak Találkozóját a Vasúttörténeti Parkban, ahol a látogatók dízel- és gőzmozdonyok kicsinyített másolatainak ...

Szent László Napok Győrben

Június 28-án kezdődik a Szent László Napok programsorozat Győrben, ahol három napon át többek közt lovas bemutatókkal, játszóházzal és a király életét ...

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutó verseny

Pünkösd vasárnap 0 órakor rajtol a legnépszerűbb és legnépesebb magyar terepfutó verseny, a 112 kilométeres Salomon Ultra-Trail Hungary a szentendrei Duna-korzóról, ...

19. Pécsi Országos Színházi Találkozó

Csütörtökön kezdődik a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT), amely több mint 14 versenyelőadással és számos kísérőprogrammal várja a közönséget ...

Hagyományőrző családi napot rendeznek hétfőn a Tabánban

Pünkösdi Királyság címmel rendeznek hétfőn hagyományőrző családi napot a Tabánban, ahol többek közt óriásbuborék-fújással, gólyalábasokkal és pünkösdi ...

 
 
weather failed, check feed URL