Kávéházak éjszakája

Harminc helyszín és mintegy száz kulturális program várja a kávéházi kultúra kedvelőit május 17-én Budapesten, az idei Kávéházak éjszakája programjain.

Bővebben...
 

Húsvét a Skanzenben Szentendre 2019.04.21-04.22.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Hymato Products Termelő és Kereskedelmi Kft.

Dátum: 2018.11.19. hétfő
 
 
 
 

A HYMATO PRODUCTS Kft több mint 20 éve foglalkozik huminsav és fulvosav kutatással, termékfejlesztéssel és gyártással.

Termékeink alapanyagául a világviszonylatban is egyedülálló minőségű, Magyarországon bányászott természetes humusz ásványokat (leonardite, tőzeg) használjuk fel.

Saját termékeink mellett, gyártunk hatóanyagokat élelmiszerekhez, étrendkiegészítőkhöz és kozmetikumokhoz. Új tevékenységként elkezdtük a liposzómás technológia alkalmazását étrendkiegészítőkben és kozmetikumokban. Büszkék vagyunk rá, hogy gyártó üzemünk GMP minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik.

Tagjai vagyunk a Nemzetközi Huminsav Társaságnak (International Humic Substance Society) és a Nemzetközi Tőzeg Társaságnak (International Peat Society).

 
 
 

Szolgáltatások:

 

Laboratóriumtól a gyártásig.

Cégünk vállalja élelmiszerek, étrend-kiegészítők és kozmetikumok termékfejlesztését, bérgyártását és bérkiszerelését, valamint saját laboratóriumunkban minőségellenőrzést és huminsav analízist.

TERMÉK FEJLESZTÉS

 
 

Az ötlettől a megvalósulásig! A kutatás és fejlesztés területén megszerzett több évtizedes tapasztalatunk alapján vállaljuk egyedi termékek fejlesztését. Legyen szó étrend kiegészítőről, vagy kozmetikumról, magasan képzett szakmai tudásunk segítségével támogatjuk az Ön által elképzelt termék megvalósulását. Fordulhat hozzánk kész receptúrával annak tökéletesítése érdekében, vagy csupán elképzelésével is. Segítséget nyújtunk a legmegfelelőbb összetétel kialakításában, és stabil, jó minőségű termék előállításában. Gyors határidővel, alapos dokumentációval, kedvező áron állunk szolgálatára.

BÉRGYÁRTÁS

Vállaljuk étrend kiegészítők, kozmetikumok bérgyártását ISO 9001 és GMP minőségbiztosítási rendszerben működő üzemünkben. A legnagyobb odafigyelés mellett bízhatja ránk termékének bérgyártását, vagy bérkiszerelését. Üzemünk fel van készülve különböző oldatok, szuszpenziók, emulziók készítésére és ezek kiszerelésére. Vállaljuk folyadékok bérszárítását, és az ebből készült porok kapszulázását is. Amennyiben félkész porkeverékét szeretné lekapszuláztatni, azt szintén vállaljuk.

Több éves termékfejlesztési és engedélyeztetési tapasztalatunknak köszönhetően, rendelkezünk a termékregisztrációhoz szükséges információkkal.

Szolgáltatásaink között igénybe veheti étrend kiegészítőjének OGYÉI regisztrációját, vagy kozmetikum esetén a Termék Információs dosszié (TID) elkészítését, és CPNP regisztrációját.

BÉRKISZERELÉS

Vállaljuk étrend kiegészítők, kozmetikumok bérkiszerelését ISO 9001 és GMP minőségbiztosítási rendszerben működő üzemünkben. Üzemünk fel van készülve különböző oldatok, szuszpenziók, emulziók és porok kiszerelésére.

Kiszerelő üzemünkben készen állunk porkeverékek és por termékek kiszerelésére, bekapszulázására.

Felvagyunk készülve oldatok, elegyek, szuszpenziók, emulziók és különböző folyadék termékek igény szerinti kiszerelésére, 30 ml-es térfogattól egészen a 20 literes kiszerelésig. Szolgáltatásaink közé tartozik termékének flakonba töltése, lezárása, címkézése és címke dátumozása, valamit faltkartonba, gyüjtőkartonba csomagolása. A felsorolt munkafolyamatokat akár külön-külön is igénybe veheti elvárásainak megfelelően.

HUMINSAV ANALÍZIS

Saját kutató laboratóriumunkban vállaljuk késztermékek, alapanyagok és klönböző minták huminsav tartalmának meghatározását (összes huminsav tartalom, huminsav-fulvosav-himatomelánsav tartalom meghatározás, valamint huminsav/fulvosav arány meghatározás).

Ezeken kívül vállalunk egyszerűbb labor vizsgálatokat úgy mint hamutartalom mérés, ásványi anyag és mikroelem tartalom mérés valamint szerves anyag tartalom mérés.

Orvosi szaktanácsadás

Termékeink használatával kapcsolatos orvosi szaktanácsadás, illetve egészségterv készítés az alábbi telefonszámon kérhető: +36 30 976 7237

Természetgyógyász szaktanácsadás

Az alternatív gyógymódot előnyben részesítő felhasználók hívják bizalommal Béky Lászlót a +36 30 940 4179-es telefonszámon.

 
 
 

Elérhetőségek:

 

HYMATO PRODUCTS Termelő és Kereskedelmi Kft.

Posta cím: 8225 Szentkirályszabadja, Kossuth L. u. 33.

E-mail: info@hymato.hu

Telefon/Fax: +36 88/782-701

Mobil: +36 20 926 5998 (8-16 óra között)

Ügyvezető: Dr. Csicsor János

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Máté Bence békás fotója nyert a World Press Photo természetfotó kategóriájában

Máté Bence Túlélési ösztön című békás fotója nyert az év sajtófotóit elismerő World Press Photo-díj természetfotó kategóriájában - jelentették be csütörtökön ...

Felvidék Fesztivál

Felvidék Fesztivált rendeznek csütörtöktől a Magyarság Házában. A gömöri régió bemutatására fókuszáló, vasárnapig tartó rendezvényen színházi, zenei és ...

Szakmák Éjszakája

A szakképzési lehetőségekre szeretnék felhívni a figyelmet a pénteken megrendezendő Szakmák Éjszakáján.

Európa Játékok

Június 21-én kezdődik Minszkben a II. Európa Játékok, amelyen 15 sportág 199 versenyszámában hirdetnek győztest. Magyarország várhatóan közel 130 sportolót ...

Csaknem 550 evezőst várnak a budapesti évadnyitóra

Több mint 60 csapatban csaknem 550 evezős méri össze tudását a Budapest Kupa Regattán, amelyet szombaton kilencedik alkalommal rendeznek meg az évadnyitónak ...

Gemenci faóriásokhoz indul túra a hétvégén

A gemenci erdőben megbújó, idős faóriásokat fedezhetik fel a természetbarátok a Gemenc Zrt. hétvégi túráján.

 
Ez történt a héten

Húsvéti forgatag a Szennai Skanzenben

Húsvéti forgatag várja az érdeklődőket április 19. és 22. között a Szennai Skanzenben.

Életre kelnek a húsvéti hagyományok Ópusztaszeren

Életre kelnek a húsvéti hagyományok, változatos programok várják a látogatókat az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban \"rügyfakasztó vasárnap\" ...

Húsvéti programok a diósgyőri várban

Húsvéti locsolkodás, tojásfestés és tojáspatkolás, muzsika, népi játékok várják mindazokat, akik a húsvéti ünnepeket alatt a diósgyőri várba látogatnak.

Vivicittá

Minden eddiginél többen, 31 293-an neveztek idén a kétnapos 34. Telekom Vivicittá városvédő futófesztiválra, amelynek fő számát, a 21 kilométeres félmaratont ...

Olasz Napok Várpalotán

Negyedik alkalommal rendezik meg az Olasz Napokat hétvégén a Veszprém megyei Várpalotán, a programokat olasz autó- és motorkiállítás is színesíti.

A költészet napja

Kortárs versek és novellák által inspirált képzőművészeti alkotásokból nyílt kiállítás a Magyar Írószövetség fővárosi székházában szerdán.

 
 
weather failed, check feed URL