Magyar Sommelier Szövetség szakmai díja

Öt kategóriában ítélte oda Par Excellence szakmai díjait a Magyar Sommelier Szövetség. Díjazták a legjobb magyarországi pincészetet, borkereskedőt, boros éttermet, szakírót, valamint oktatót.

Bővebben...
 XXVIII. Nemzetközi Betlehemes Találkozó Debrecen 2018.12.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Hymato Products Termelő és Kereskedelmi Kft.

Dátum: 2018.11.19. hétfő
 
 
 
 

A HYMATO PRODUCTS Kft több mint 20 éve foglalkozik huminsav és fulvosav kutatással, termékfejlesztéssel és gyártással.

Termékeink alapanyagául a világviszonylatban is egyedülálló minőségű, Magyarországon bányászott természetes humusz ásványokat (leonardite, tőzeg) használjuk fel.

Saját termékeink mellett, gyártunk hatóanyagokat élelmiszerekhez, étrendkiegészítőkhöz és kozmetikumokhoz. Új tevékenységként elkezdtük a liposzómás technológia alkalmazását étrendkiegészítőkben és kozmetikumokban. Büszkék vagyunk rá, hogy gyártó üzemünk GMP minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik.

Tagjai vagyunk a Nemzetközi Huminsav Társaságnak (International Humic Substance Society) és a Nemzetközi Tőzeg Társaságnak (International Peat Society).

 
 
 

Szolgáltatások:

 

Laboratóriumtól a gyártásig.

Cégünk vállalja élelmiszerek, étrend-kiegészítők és kozmetikumok termékfejlesztését, bérgyártását és bérkiszerelését, valamint saját laboratóriumunkban minőségellenőrzést és huminsav analízist.

TERMÉK FEJLESZTÉS

 
 

Az ötlettől a megvalósulásig! A kutatás és fejlesztés területén megszerzett több évtizedes tapasztalatunk alapján vállaljuk egyedi termékek fejlesztését. Legyen szó étrend kiegészítőről, vagy kozmetikumról, magasan képzett szakmai tudásunk segítségével támogatjuk az Ön által elképzelt termék megvalósulását. Fordulhat hozzánk kész receptúrával annak tökéletesítése érdekében, vagy csupán elképzelésével is. Segítséget nyújtunk a legmegfelelőbb összetétel kialakításában, és stabil, jó minőségű termék előállításában. Gyors határidővel, alapos dokumentációval, kedvező áron állunk szolgálatára.

BÉRGYÁRTÁS

Vállaljuk étrend kiegészítők, kozmetikumok bérgyártását ISO 9001 és GMP minőségbiztosítási rendszerben működő üzemünkben. A legnagyobb odafigyelés mellett bízhatja ránk termékének bérgyártását, vagy bérkiszerelését. Üzemünk fel van készülve különböző oldatok, szuszpenziók, emulziók készítésére és ezek kiszerelésére. Vállaljuk folyadékok bérszárítását, és az ebből készült porok kapszulázását is. Amennyiben félkész porkeverékét szeretné lekapszuláztatni, azt szintén vállaljuk.

Több éves termékfejlesztési és engedélyeztetési tapasztalatunknak köszönhetően, rendelkezünk a termékregisztrációhoz szükséges információkkal.

Szolgáltatásaink között igénybe veheti étrend kiegészítőjének OGYÉI regisztrációját, vagy kozmetikum esetén a Termék Információs dosszié (TID) elkészítését, és CPNP regisztrációját.

BÉRKISZERELÉS

Vállaljuk étrend kiegészítők, kozmetikumok bérkiszerelését ISO 9001 és GMP minőségbiztosítási rendszerben működő üzemünkben. Üzemünk fel van készülve különböző oldatok, szuszpenziók, emulziók és porok kiszerelésére.

Kiszerelő üzemünkben készen állunk porkeverékek és por termékek kiszerelésére, bekapszulázására.

Felvagyunk készülve oldatok, elegyek, szuszpenziók, emulziók és különböző folyadék termékek igény szerinti kiszerelésére, 30 ml-es térfogattól egészen a 20 literes kiszerelésig. Szolgáltatásaink közé tartozik termékének flakonba töltése, lezárása, címkézése és címke dátumozása, valamit faltkartonba, gyüjtőkartonba csomagolása. A felsorolt munkafolyamatokat akár külön-külön is igénybe veheti elvárásainak megfelelően.

HUMINSAV ANALÍZIS

Saját kutató laboratóriumunkban vállaljuk késztermékek, alapanyagok és klönböző minták huminsav tartalmának meghatározását (összes huminsav tartalom, huminsav-fulvosav-himatomelánsav tartalom meghatározás, valamint huminsav/fulvosav arány meghatározás).

Ezeken kívül vállalunk egyszerűbb labor vizsgálatokat úgy mint hamutartalom mérés, ásványi anyag és mikroelem tartalom mérés valamint szerves anyag tartalom mérés.

Orvosi szaktanácsadás

Termékeink használatával kapcsolatos orvosi szaktanácsadás, illetve egészségterv készítés az alábbi telefonszámon kérhető: +36 30 976 7237

Természetgyógyász szaktanácsadás

Az alternatív gyógymódot előnyben részesítő felhasználók hívják bizalommal Béky Lászlót a +36 30 940 4179-es telefonszámon.

 
 
 

Elérhetőségek:

 

HYMATO PRODUCTS Termelő és Kereskedelmi Kft.

Posta cím: 8225 Szentkirályszabadja, Kossuth L. u. 33.

E-mail: info@hymato.hu

Telefon/Fax: +36 88/782-701

Mobil: +36 20 926 5998 (8-16 óra között)

Ügyvezető: Dr. Csicsor János

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A víz világnapján mutatják be a digitálisan felújított Vízipók-csodapókot

Március 22-én, a víz világnapján mutatják be a digitálisan felújított Vízipók-csodapók című egészestés rajzfilmet, amelynek vetítéseihez számos ismeretterjesztő ...

Megjelent a Magyar Konyha idei Budapest Top10 gasztrokalauza

Huszonkilenc kategóriában gyűjti össze budapesti legjobb fine dining éttermeit, bisztróit, levesezőit, borbárjait, újhullámos kávézóit és egyéb vendéglátóhelyeit ...

Rákász Gergely hangverseny-sorozata

A 340 éve született Antonio Vivaldi és nagy csodálója, Johann Sebastian Bach műveivel idézi meg a régi korok ünnepi hangulatát Tél című országos hangversenysorozatán ...

VII. Debreceni Bormustra

Nyolc borvidék húsz pincészete mutatkozik be szombaton a VII. Debreceni Bormustrán - közölték a szervezők az eseménynek helyet adó Déri Múzeumban.

Pénteken kezdődik az észt zenei hét

Pénteken kezdődik az Észt Zenei Hét elnevezésű programsorozat Budapesten, az Észt Köztársaság kikiáltásának 100. évfordulóját ünneplő jubileumi év zárásaként.

Olasz vetítéssorozat az Urániában

Filmtörténeti klasszikusokon és kortárs mozidarabokon keresztül ismerkedhetnek meg Olaszország tájaival, történeteivel az Uránia Nemzeti Filmszínházban ...

 
Ez történt a héten

Advent

Az adventi időszakban idén is felépül Vácrátóton a mesebeli Mézeskalácsfalu, amelyet először a Mindenki karácsonya elnevezésű rendezvényen lehet majd megtekinteni ...

Mikulás

A következő napokban több Mikulás-vonat és -HÉV is közlekedik.

Advent

Hagyományőrző kézműves mesterek termékei mellett változatos programok is várják az érdeklődőket a III. Történelmi Kézműves Vásáron és Hagyományőrző Találkozón ...

Cziffra Fesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg a Cziffra György Klasszikus Zenei Fesztivált február 17-től 25-ig Budapesten.

Felkerült a kékfestés az UNESCO szellemi kulturális örökség listájára

A felvételen Bakos Zoltán István kékfestő népi iparművész a bácsalmási kékfestő műhelyben. A műhelyt a Skorutyák család alapította 1879-ben.

Antik ünnep és tudományos konferencia a Szépművészeti Múzeumban

Antik ünnep néven egész napos programsorozattal emlékeznek meg az Antik Gyűjtemény megalapításának 110 éves évfordulójáról a nemrég újranyílt Szépművészeti ...

 
 
weather failed, check feed URL