Női junior kézilabda Eb - Aranyérmes a magyar válogatott

A magyar válogatott játékosai ünnepelnek, miután 27-20-ra nyertek Hollandia ellen a női kézilabda női junior (U19) Európa-bajnokság döntőjében a győri Audi Arénában 2019. július 21-én.

Bővebben...
 

Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Hymato Products Termelő és Kereskedelmi Kft.

Dátum: 2018.11.19. hétfő
 
 
 
 

A HYMATO PRODUCTS Kft több mint 20 éve foglalkozik huminsav és fulvosav kutatással, termékfejlesztéssel és gyártással.

Termékeink alapanyagául a világviszonylatban is egyedülálló minőségű, Magyarországon bányászott természetes humusz ásványokat (leonardite, tőzeg) használjuk fel.

Saját termékeink mellett, gyártunk hatóanyagokat élelmiszerekhez, étrendkiegészítőkhöz és kozmetikumokhoz. Új tevékenységként elkezdtük a liposzómás technológia alkalmazását étrendkiegészítőkben és kozmetikumokban. Büszkék vagyunk rá, hogy gyártó üzemünk GMP minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik.

Tagjai vagyunk a Nemzetközi Huminsav Társaságnak (International Humic Substance Society) és a Nemzetközi Tőzeg Társaságnak (International Peat Society).

 
 
 

Szolgáltatások:

 

Laboratóriumtól a gyártásig.

Cégünk vállalja élelmiszerek, étrend-kiegészítők és kozmetikumok termékfejlesztését, bérgyártását és bérkiszerelését, valamint saját laboratóriumunkban minőségellenőrzést és huminsav analízist.

TERMÉK FEJLESZTÉS

 
 

Az ötlettől a megvalósulásig! A kutatás és fejlesztés területén megszerzett több évtizedes tapasztalatunk alapján vállaljuk egyedi termékek fejlesztését. Legyen szó étrend kiegészítőről, vagy kozmetikumról, magasan képzett szakmai tudásunk segítségével támogatjuk az Ön által elképzelt termék megvalósulását. Fordulhat hozzánk kész receptúrával annak tökéletesítése érdekében, vagy csupán elképzelésével is. Segítséget nyújtunk a legmegfelelőbb összetétel kialakításában, és stabil, jó minőségű termék előállításában. Gyors határidővel, alapos dokumentációval, kedvező áron állunk szolgálatára.

BÉRGYÁRTÁS

Vállaljuk étrend kiegészítők, kozmetikumok bérgyártását ISO 9001 és GMP minőségbiztosítási rendszerben működő üzemünkben. A legnagyobb odafigyelés mellett bízhatja ránk termékének bérgyártását, vagy bérkiszerelését. Üzemünk fel van készülve különböző oldatok, szuszpenziók, emulziók készítésére és ezek kiszerelésére. Vállaljuk folyadékok bérszárítását, és az ebből készült porok kapszulázását is. Amennyiben félkész porkeverékét szeretné lekapszuláztatni, azt szintén vállaljuk.

Több éves termékfejlesztési és engedélyeztetési tapasztalatunknak köszönhetően, rendelkezünk a termékregisztrációhoz szükséges információkkal.

Szolgáltatásaink között igénybe veheti étrend kiegészítőjének OGYÉI regisztrációját, vagy kozmetikum esetén a Termék Információs dosszié (TID) elkészítését, és CPNP regisztrációját.

BÉRKISZERELÉS

Vállaljuk étrend kiegészítők, kozmetikumok bérkiszerelését ISO 9001 és GMP minőségbiztosítási rendszerben működő üzemünkben. Üzemünk fel van készülve különböző oldatok, szuszpenziók, emulziók és porok kiszerelésére.

Kiszerelő üzemünkben készen állunk porkeverékek és por termékek kiszerelésére, bekapszulázására.

Felvagyunk készülve oldatok, elegyek, szuszpenziók, emulziók és különböző folyadék termékek igény szerinti kiszerelésére, 30 ml-es térfogattól egészen a 20 literes kiszerelésig. Szolgáltatásaink közé tartozik termékének flakonba töltése, lezárása, címkézése és címke dátumozása, valamit faltkartonba, gyüjtőkartonba csomagolása. A felsorolt munkafolyamatokat akár külön-külön is igénybe veheti elvárásainak megfelelően.

HUMINSAV ANALÍZIS

Saját kutató laboratóriumunkban vállaljuk késztermékek, alapanyagok és klönböző minták huminsav tartalmának meghatározását (összes huminsav tartalom, huminsav-fulvosav-himatomelánsav tartalom meghatározás, valamint huminsav/fulvosav arány meghatározás).

Ezeken kívül vállalunk egyszerűbb labor vizsgálatokat úgy mint hamutartalom mérés, ásványi anyag és mikroelem tartalom mérés valamint szerves anyag tartalom mérés.

Orvosi szaktanácsadás

Termékeink használatával kapcsolatos orvosi szaktanácsadás, illetve egészségterv készítés az alábbi telefonszámon kérhető: +36 30 976 7237

Természetgyógyász szaktanácsadás

Az alternatív gyógymódot előnyben részesítő felhasználók hívják bizalommal Béky Lászlót a +36 30 940 4179-es telefonszámon.

 
 
 

Elérhetőségek:

 

HYMATO PRODUCTS Termelő és Kereskedelmi Kft.

Posta cím: 8225 Szentkirályszabadja, Kossuth L. u. 33.

E-mail: info@hymato.hu

Telefon/Fax: +36 88/782-701

Mobil: +36 20 926 5998 (8-16 óra között)

Ügyvezető: Dr. Csicsor János

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Csűrfesztivál az erdélyi Mérában a világzene jegyében

A magyar és romániai fellépők mellett izraeli, mexikói, lengyel, görög-török-brit és norvég előadók is színpadra lépnek az erdélyi Mérában augusztus első ...

Budapesti közösségi kerékpáros információkkal bővült a Google térkép

A közösségi kerékpározással kapcsolatos, valós idejű információkkal bővült a Google térkép felülete Budapesten és a világ 24 más városában.

Pénteken a 8080 méteres Hidden Peak csúcsán állhat Varga Csaba

Pénteken a 8080 méteres Hidden Peak csúcsán állhat Varga Csaba, a Kalifa Alpin Csapat erdélyi magyar alpinistája, aki a csúcstámadás utolsó szakaszát várhatóan ...

Kamionokon elhelyezett plakátokkal segítenék a balesetek megelőzését

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság kezdeményezésére a biztonságos vezetés mellett \"kampányoló\" plakátokat helyeztek el áruszállító ...

Campus Fesztivál

Különleges műszerekkel és a tudományos felfedezés játékos formáival várja az idei Campus Fesztivál látogatóit a Debreceni Egyetem - közölte az intézmény ...

Palóc Hagyományéltető Napok

Palóc Hagyományéltető Napokat, benne Szent Anna tiszteletére tartott búcsút rendeznek a Nógrád megyei Balassagyarmaton péntektől vasárnapig.

 
Ez történt a héten

Kékszalag

Elrajtolt az 51. Kékszalag Nagydíj mezőnye csütörtök reggel Balatonfüredről, a szervezők tájékoztatása szerint 561 hajó nevezett a versenyre.

Palóc Világtalálkozó

Palóc Világtalálkozót rendeznek Nógrád megyében augusztus első hétvégéjén, a hatodik alkalommal szervezett fesztiválnak idén Bárna község ad helyet. A ...

Vizes vb

Rasovszky Kristóf negyedik lett a nyíltvízi úszók 10 kilométeres versenyében kedden a Koreai Köztársaságban zajló világbajnokságon, ezzel olimpiai kvótát ...

Gemenc Nagydíj

Tizennégy csapat 98 versenyzője, köztük a magyar élmezőny áll rajthoz a 45. Alisca Bau Gemenc Nagydíj nemzetközi országúti kerékpáros versenyen, amelyet ...

VeszprémFest

Caro Emerald holland énekesnő koncertje a VeszprémFest fesztiválom a História kertben 2019. július 10-én.

Megnyílt az első magyarországi Hilton Garden Inn Budapesten

Megnyílt Budapesten a Hilton csoport legújabb, 214 szobás szállodája, a Hilton Garden Inn Budapest City Centre.

 
 
weather failed, check feed URL