Munkácsy-képpel gazdagodott a Szolnoki Galéria

Munkácsy Mihály Az énekes című festménye. Az alkotással gazdagodott a helyi Munkácsy-kiállítás Pákh Imre műgyűjtőnek köszönhetően.

Bővebben...
 

Nemzetközi Konyhakiállítás Budapest Sportaréna 2019.03.01-03.


Hungexpo 2019.02.21-02.24.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Hymato Products Termelő és Kereskedelmi Kft.

Dátum: 2018.11.19. hétfő
 
 
 
 

A HYMATO PRODUCTS Kft több mint 20 éve foglalkozik huminsav és fulvosav kutatással, termékfejlesztéssel és gyártással.

Termékeink alapanyagául a világviszonylatban is egyedülálló minőségű, Magyarországon bányászott természetes humusz ásványokat (leonardite, tőzeg) használjuk fel.

Saját termékeink mellett, gyártunk hatóanyagokat élelmiszerekhez, étrendkiegészítőkhöz és kozmetikumokhoz. Új tevékenységként elkezdtük a liposzómás technológia alkalmazását étrendkiegészítőkben és kozmetikumokban. Büszkék vagyunk rá, hogy gyártó üzemünk GMP minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik.

Tagjai vagyunk a Nemzetközi Huminsav Társaságnak (International Humic Substance Society) és a Nemzetközi Tőzeg Társaságnak (International Peat Society).

 
 
 

Szolgáltatások:

 

Laboratóriumtól a gyártásig.

Cégünk vállalja élelmiszerek, étrend-kiegészítők és kozmetikumok termékfejlesztését, bérgyártását és bérkiszerelését, valamint saját laboratóriumunkban minőségellenőrzést és huminsav analízist.

TERMÉK FEJLESZTÉS

 
 

Az ötlettől a megvalósulásig! A kutatás és fejlesztés területén megszerzett több évtizedes tapasztalatunk alapján vállaljuk egyedi termékek fejlesztését. Legyen szó étrend kiegészítőről, vagy kozmetikumról, magasan képzett szakmai tudásunk segítségével támogatjuk az Ön által elképzelt termék megvalósulását. Fordulhat hozzánk kész receptúrával annak tökéletesítése érdekében, vagy csupán elképzelésével is. Segítséget nyújtunk a legmegfelelőbb összetétel kialakításában, és stabil, jó minőségű termék előállításában. Gyors határidővel, alapos dokumentációval, kedvező áron állunk szolgálatára.

BÉRGYÁRTÁS

Vállaljuk étrend kiegészítők, kozmetikumok bérgyártását ISO 9001 és GMP minőségbiztosítási rendszerben működő üzemünkben. A legnagyobb odafigyelés mellett bízhatja ránk termékének bérgyártását, vagy bérkiszerelését. Üzemünk fel van készülve különböző oldatok, szuszpenziók, emulziók készítésére és ezek kiszerelésére. Vállaljuk folyadékok bérszárítását, és az ebből készült porok kapszulázását is. Amennyiben félkész porkeverékét szeretné lekapszuláztatni, azt szintén vállaljuk.

Több éves termékfejlesztési és engedélyeztetési tapasztalatunknak köszönhetően, rendelkezünk a termékregisztrációhoz szükséges információkkal.

Szolgáltatásaink között igénybe veheti étrend kiegészítőjének OGYÉI regisztrációját, vagy kozmetikum esetén a Termék Információs dosszié (TID) elkészítését, és CPNP regisztrációját.

BÉRKISZERELÉS

Vállaljuk étrend kiegészítők, kozmetikumok bérkiszerelését ISO 9001 és GMP minőségbiztosítási rendszerben működő üzemünkben. Üzemünk fel van készülve különböző oldatok, szuszpenziók, emulziók és porok kiszerelésére.

Kiszerelő üzemünkben készen állunk porkeverékek és por termékek kiszerelésére, bekapszulázására.

Felvagyunk készülve oldatok, elegyek, szuszpenziók, emulziók és különböző folyadék termékek igény szerinti kiszerelésére, 30 ml-es térfogattól egészen a 20 literes kiszerelésig. Szolgáltatásaink közé tartozik termékének flakonba töltése, lezárása, címkézése és címke dátumozása, valamit faltkartonba, gyüjtőkartonba csomagolása. A felsorolt munkafolyamatokat akár külön-külön is igénybe veheti elvárásainak megfelelően.

HUMINSAV ANALÍZIS

Saját kutató laboratóriumunkban vállaljuk késztermékek, alapanyagok és klönböző minták huminsav tartalmának meghatározását (összes huminsav tartalom, huminsav-fulvosav-himatomelánsav tartalom meghatározás, valamint huminsav/fulvosav arány meghatározás).

Ezeken kívül vállalunk egyszerűbb labor vizsgálatokat úgy mint hamutartalom mérés, ásványi anyag és mikroelem tartalom mérés valamint szerves anyag tartalom mérés.

Orvosi szaktanácsadás

Termékeink használatával kapcsolatos orvosi szaktanácsadás, illetve egészségterv készítés az alábbi telefonszámon kérhető: +36 30 976 7237

Természetgyógyász szaktanácsadás

Az alternatív gyógymódot előnyben részesítő felhasználók hívják bizalommal Béky Lászlót a +36 30 940 4179-es telefonszámon.

 
 
 

Elérhetőségek:

 

HYMATO PRODUCTS Termelő és Kereskedelmi Kft.

Posta cím: 8225 Szentkirályszabadja, Kossuth L. u. 33.

E-mail: info@hymato.hu

Telefon/Fax: +36 88/782-701

Mobil: +36 20 926 5998 (8-16 óra között)

Ügyvezető: Dr. Csicsor János

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Átadták a kékfestést szellemi kulturális örökséggé nyilvánító dokumentumot Pápán

Átadták a kékfestés hagyományát a világ szellemi kulturális örökségévé nyilvánító dokumentumot a pápai Kékfestő Múzeumban kedden, így már négy magyar vonatkozású ...

Magyar Borok Bálja

Ötfogásos menüsorral, neves pincészetek boraival várja a vendégeket szombaton a Corinthia Hotel Budapestben a 14. Magyar Borok Bálja.

Tízezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a nyíregyházi böllérversenyen

Mintegy tízezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a 2. Nyírségi Disznótoros Fesztiválon és 18. Nemzetközi Böllérversenyen február 16-án Nyíregyh ...

Budapest kulturális és turisztikai nagykövete díj

Harmadszor ítélték oda a Budapest kulturális és turisztikai nagykövete díjat. Az idei kitüntetettet, Kovács Ágnes olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszót ...

Családi Csoki Napok 03.16-17. Granada Hotel Kecskemét

Egy igazán fantasztikus hétvégével várjuk a csokoládé és az édességek szerelmeseit. Ami itt vár Benneteket: Csokoládé minden mennyiségben Egyedi csokoládé ...

Dévényi Sándor építész kiállítása a Pesti Vigadóban

Dévényi Sándor Kossuth-díjas építész, a nemzet művésze munkáit bemutató kiállítás nyílt a Magyar Művészeti Akadémia(MMA) székházában, a Pesti Vigadóban.

 
Ez történt a héten

Csángó Bál a Millenáris parkban

23.alkalommal rendezik meg a Csángó Bált a budapesti Millenáris parkban, ahol bepillantást nyújtanak a csángó magyar kultúrába, a nyári időszakot bemutató ...

Budapest Táncfesztivál

Ma kezdődik a 2019-es Budapest Táncfesztivál, amelynek nyitógálája a Nemzeti Táncszínház új épületében, a fővárosi Millenáris parkban lesz.

10. Borjour Magnum

Minden eddiginél több, összesen 235 borászat több mint 1000 bora közül választhatnak a 10. Borjour Magnum látogatói szombaton a Millenáris park csarnokaiban; ...

Páger Antal-színészdíj

Hegyi Barbara kapta a Páger Antal-színészdíjat, a makói önkormányzat elismerését a Hagymaházban.

Tavaszi fesztivált rendeznek márciusban Veszprémben

Öt produkcióval várja az érdeklődőket március elejétől a 12. veszprémi tavaszi fesztivál. A négy saját előadás mellett egy vendégprodukciót láthatnak az ...

Ludwig 30 kiállítás- és programsorozat

A fennállásának harmincadik évfordulóját ünneplő Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum Ludwig 30 kiállítás- és programsorozatának megnyitója.

 
 
weather failed, check feed URL