A víz világnapja

Az ENSZ március 22-ét nyilvánította a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme.

Bővebben...
 

Construma 2019.04.03-04.07. Budapest Hungexpo


Gardenexpo 2019.03.22-03.24. Budapest Sportaréna

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Kútház Építőipari Kft.

Dátum: 2018.12.19. szerda
 
 
 
 

Cégünk, a KÚTHÁZ Építőipari Kft. 1999-ben alapított, győri székhelyű cég, profilja építőipari kivitelezés. Vállalkozásunk jellemzően 25 fő körüli saját állományú dolgozót foglalkoztat. A cég tulajdonosi köre aktívan részt vesz a vállalkozás működésében.

Szakmai összetételét tekintve építő-, építész- és gépészmérnök végzettséggel rendelkező, több évtizedes szakmai tapasztalattal bíró szakemberek állnak helyt nap, mint nap a cég képviseletében, akik tapasztalatuk mellett az Uniós pályázatok során szükséges személyi anyaggal, képzettségekkel rendelkeznek fenti szakterületek vonatkozásában.

Kezdeti rövidtávú elképzelések szerint a cég regionális viszonylatban vált volna meghatározóvá, ám 2012-től a vállalkozás dinamikus fejlődésnek indult és az építőipari piac elmúlt időszakban történő változásai miatt a Kútház Kft által képviselt szegmensére kiemelt kereslet mutatkozott. Kis- és Középvállalatok, mint Fővállalkozók, vagy elsőkörös alvállalkozók kis mértékben tudják biztosítani egy komplex projekt teljes körű kivitelezését. Ezen körülmények hatására a cégtulajdonosok gyors felismerését követően győri székhelyet kibővítették budapesti irodával és nyíregyházi telephellyel, melyek biztosítják a gyors és hatékony szerepvállalást az ország egész területén. A gazdasági válságot követő építőipari fellendülésnek és a széles spektrumú ismeretségnek köszönhetően a megrendelési állomány gyors és folyamatos növekvő tendenciát mutat.

Kezdetekben a Megrendelőink részéről tanúsított bizalom, mely a korábbi évek személyes szakmai és emberi kapcsolatain alapult, a sikeresen lezárt szerződések folyamán átértékelődött a Kútház Kft. referenciájává. Cégünk, vezetőink szakmai kapcsolata az állami projekteket kiíró, bonyolító beruházókkal hosszú időkre visszamenően jó, és úgy gondoljuk, Cégünk kisvállalkozásként is azt a német és osztrák közegben megszokott, magas színvonalú munkakultúra megvalósítása mentén, szabályozott működés szerint dolgozunk, ami így versenyképessé teszi a KÚTHÁZ Kft-t hazai piacon jelen lévő multinacionális cégekkel szemben.

Főbb referenciáink:

A KÚTHÁZ Kft. szerződéseit jellemzően vagy közbeszerzési illetve egyéb meghívásos pályázati eljárások nyerteseként, mint fővállalkozó, illetve konzorciumi tag, kisebb részben mint nagyobb projektek Fővállalkozóival szerződő, elsőkörös alvállalkozó köti.

Kiemelt Megrendelőink, szerződő partnereink, akikkel az eddig kapott pozitív visszajelzések, kiállított referencialevelek alapján tudomásunk szerint megelégedésükre dolgoztunk együtt:

GySEV Zrt.,MÁV Zrt., BKV Zrt./MÁV-HÉV Zrt., BKK Zrt., Budapest Közút Zrt., Magyar Közút Nonprofit Zrt., Megyei Önkormányzatok és Útkezelő Szervezeteik, Győrszol Zrt., Swietelsky Vasúttechnika Kft., Strabag Általános Építő Kft/Strabag MML Kft.

Hídépítés/Műtárgyépítés/Fenntartás

 
 

A Kútház Kft. fő tevékenységi köre műtárgyépítés-, felújítás. Közúti, illetve vasúti műtárgyakkal egyaránt foglalkozunk, Magyarország teljes területén. Mivel munkáinkat jellemzően közbeszerzési eljárásokon nyerjük el, egyre inkább komplex projektek megvalósítása irányába mozdulunk el, így a műtárgyépítési projektek részét képező kapcsolódó útépítési, vasútépítési, felsővezetéki és közműépítési/kiváltási munkákat e területen tevékenykedő, megbízható partnercégek bevonásával végezzük.

Korszerű technológiák a hídépítésben

 
 

Cégünk elkötelezett a korszerű, innovatív szerkezetek és technológiák iránt. Ez megmutatkozik abban is, hogy a hidak „lelkét” képező speciális hídépítési munkákat – saruk-, dilatációk beépítése, cseréje, híd felszerkezetek megemelése hidraulikus technikával, korszerű szigetelések és bevonati rendszerek felhordása, injektálási munkák – saját, sok évtizedes tapasztalattal bíró műszaki és fizikai állományú kollégáinkkal végezzük el. Ezekhez sokoldalú, saját tulajdonú, nagy értékű munkagépekkel és eszközökkel rendelkezünk: szigetelésszóró gépek, különböző kapacitású saruk, injektáló eszközök – a teljesség igénye nélkül.

Különleges létesítmények

 
 

Mind Cégünk, mind kiváló szakembergárdája kedveli a kihívásokat, nyitott az új területek iránt is, így a Cég fő profilját képező műtárgyépítési-, felújítási munkák mellett előszeretettel foglalkozunk különleges szerkezetek építésével és felújításával is.

Ennek kiváló példái a Győr Városának megbízásában végzett számos köztéri alkotás és szökőkút felújítása, illetve egy egyedülálló mérnöki létesítmény, a Cziráky Obeliszk komplex rekonstrukciója.

Innováció és fejlesztés

 
 

Cégünk kiemelt lehetőséget lát az innovatív termékek és műszaki megoldások felkutatásában, Magyarországi piacra történő bevezetésében és alkalmazásában, már több sikeres Nemzetközi szakmai konferenciát is tartottunk e tárgyban.

DILATÁCIÓ:

A Polyflex nevű, innovatív dilatációs szerkezettel kapcsolatosan 2015. februárjában tartott Nemzetközi szakmai konferencia meghozta gyümölcsét. Cégünk a svájci Mageba GmbH-val folytatott tárgyalásokat követően megkötötte a tárgyi dilatációs szerkezet anyagának magyarországi kizárólagos forgalmazását biztosító Együttműködési Megállapodást, 3 éves, meghosszabbítható időtartamra.

Ennek hozadékaként már rövid időn belül szinte az ország teljes területén építettünk be Polyflex dilatációt:

- Győrben az Útkezelő Szervezet megbízásában Ipar úti felüljárón és Kossuth hídon

- Magyar Közút Zrt. Megbízásában Szolnokon, a Rékasi felüljárón, 2 db Sajó hídon

- Budapest Közút Zrt. megbízásában a Széchenyi-, és Nagyszőlősi úti felüljárókon

Tekintettel arra, hogy potenciális Megrendelőink valamint a Tervezők megismerték a Polyflex dilatációt, előnyben részesítik más típusú burkolat dilatációval szemben, és mivel a poliuretán anyagú dilatációnak nincs alternatívája, a Polyflex dilatáció forgalmazásában, kivitelezésében jelentős, hosszútávú lehetőségek rejlenek Cégünk számára.

Elérhetőségek:

Kútház Építőipari Kft.

Cím: 9025 Győr, Kálvinista utca 1/A

Levelezési cím: 9002 Győr, Pf. 47.

email: info@kuthaz.hu

Mobil: +36-30 207 6087

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Debreceni állatkert

Szavannaterráriummal bővült a debreceni állatkert, ahol az érdeklődők egzotikus gyíkfajokat ismerhetnek meg.

A költészet napja

Ebben az évben a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) ad otthont a költészet napi Versmaratonnak április 11-én, az eseményt a HangHordozók című versmegzenésítő ...

Gourmet Fesztivál

A paprika, a sercli és a sör lesznek az idei OTP Bank Gourmet Fesztivál kiemelt témái. A több mint 50 éttermet felvonultató rendezvényen a két Michelin-csillagos ...

A szegedi papucs hímzését oktató képzés indul

A szegedi papucs hímzésének technikáját, motívumkincsét és színvilágát ismerhetik meg azok, akik részt vesznek a Szegedi Papucsért Alapítvány, a Szent-Györgyi ...

Győri Tavaszi Fesztivál

Március 15. és április 1. között rendezik idén a Győri Tavaszi Fesztivált, amelynek programjai közt színházi előadások, koncertek, kiállítások és gyermekprogramok ...

Vadon Napot rendez pénteken a Fővárosi Állatkert

Vadon Napot rendez pénteken a a Fővárosi Állat- és Növénykert, amelyen a veszélyeztetett fajok védelmére kívánja felhívni a figyelmet.

 
Ez történt a héten

Az év európai fája

A 2019-es év európai fájának megválasztott pécsi havihegyi mandulafa.

28. Debreceni Tavaszi Tárlat

Hatvanhat alkotó 88 műve látható a festészetet középpontba állító 28. Debreceni Tavaszi Tárlaton, amely vasárnap nyílt meg a Kölcsey Központ Bényi Árp ...

Bach Mindenkinek Fesztivál

Március 16. és 25. között ismét megrendezik Johann Sebastian Bach születésnapja alkalmából a Bach Mindenkinek fesztivált.

Tanítók napja

Ma ünneplik a tanítók napját, országszerte több rendezvényen idézik fel a 150 éves állami magyar nyelvű tanítóképzést.

10. VinCE Budapest Wine Show

Nagyszabású sétálókóstolóval, valamint a nemzetközi és a hazai borvilág csillagait felvonultató mesterkurzusokkal várja a látogatókat a 10. VinCE Budapest ...

Magyar komolyzenei dallamokra érkezik a tavasz New Yorkba

Magyar dallamokra érkezik a tavasz New Yorkba, március 8-tól ugyanis magyar komolyzenei rendezvénysorozat kezdődik az Egyesült Államok keleti parti me ...

 
 
weather failed, check feed URL