Munkácsy-képpel gazdagodott a Szolnoki Galéria

Munkácsy Mihály Az énekes című festménye. Az alkotással gazdagodott a helyi Munkácsy-kiállítás Pákh Imre műgyűjtőnek köszönhetően.

Bővebben...
 

Nemzetközi Konyhakiállítás Budapest Sportaréna 2019.03.01-03.


Hungexpo 2019.02.21-02.24.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Agroszemek Kft.

Dátum: 2019.01.22. kedd
 
 
 
 

A szegedi székhelyű, hódmezővásárhelyi telephelyen működő Agroszemek Mezőgazdasági, Termeltető és Forgalmazó Kft. 1990-ben alakult Feczák János agrármérnök, növénynemesítő szakember vezetésével. A társaság tevékenységét kiterjeszti az egész országra, de fő termelési területe a dél- és kelet-magyarországi régió.

A cég fő profilja a cirokfélék nemesítése, növényvédelmi- és termesztéstechnológiai szaktanácsadása, vetőmag előállítás, vetőmag- és terménykereskedelem, céltermeltetés.

Az elmúlt években szakmai munkánk bővült a biogáz és bioetanol alapanyagául szolgáló növények kutatás-fejlesztésével, így több éves kutatómunkánk eredménye, hogy az általunk nemesített cukorcirok hibridek a biogázüzemek kiváló alapanyaga.

Portfoliónkon szereplő szemescirok hibridjeink magas fehérje-tartalmúak és tanninmentesek, ezáltal az állatok takarmányozásánál nincs korlátozva az abraktakarmányok keverési százaléka, nincsen emésztés-gátló hatása. A humán reformtáplálkozásban is fontos szereppel bír, új fejlesztésünk a „Pop cirok” és „Cirok golyó”, melyek glutén-mentesek, így lisztérzékeny emberek is korlátlanul fogyaszthatják.

 
 

Saját nemesítésű növényeink: silócirok, szemescirok, szudánifű, lucerna

Vetőmagjaink belföldön és külföldön egyaránt értékesítésre kerülnek.

Lucernafajtánk szaporítása évente 60-80 tonna vetőmagot biztosít, cirokfélékből pedig 50-70 tonnát a piac résztvevői számára.

Partnereink által megtermelt kiváló beltartalmi értékekkel rendelkező takarmánycirkunkra nagy a kereslet mind a belföldi, mind a külföldi partnerek körében.

Az Agroszemek Kft. meghatározó szerepet tölt be a térség szántóföldi növénytermesztésének kialakításában szaktanácsadásával és javaslataival.

Elérhetőségek:

Agroszemek Kft.

Székhely: 6723 Szeged, Sándor u. 6

Telephely: 6800 Hódmezővásárhely, Makói országút 212/A

Telefonszám: +36 62/533-720

Email: info@agroszemek.hu

 
Kapcsolódó linkek
Kapcsolódó cikkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Átadták a kékfestést szellemi kulturális örökséggé nyilvánító dokumentumot Pápán

Átadták a kékfestés hagyományát a világ szellemi kulturális örökségévé nyilvánító dokumentumot a pápai Kékfestő Múzeumban kedden, így már négy magyar vonatkozású ...

Magyar Borok Bálja

Ötfogásos menüsorral, neves pincészetek boraival várja a vendégeket szombaton a Corinthia Hotel Budapestben a 14. Magyar Borok Bálja.

Tízezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a nyíregyházi böllérversenyen

Mintegy tízezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a 2. Nyírségi Disznótoros Fesztiválon és 18. Nemzetközi Böllérversenyen február 16-án Nyíregyh ...

Budapest kulturális és turisztikai nagykövete díj

Harmadszor ítélték oda a Budapest kulturális és turisztikai nagykövete díjat. Az idei kitüntetettet, Kovács Ágnes olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszót ...

Családi Csoki Napok 03.16-17. Granada Hotel Kecskemét

Egy igazán fantasztikus hétvégével várjuk a csokoládé és az édességek szerelmeseit. Ami itt vár Benneteket: Csokoládé minden mennyiségben Egyedi csokoládé ...

Dévényi Sándor építész kiállítása a Pesti Vigadóban

Dévényi Sándor Kossuth-díjas építész, a nemzet művésze munkáit bemutató kiállítás nyílt a Magyar Művészeti Akadémia(MMA) székházában, a Pesti Vigadóban.

 
Ez történt a héten

Csángó Bál a Millenáris parkban

23.alkalommal rendezik meg a Csángó Bált a budapesti Millenáris parkban, ahol bepillantást nyújtanak a csángó magyar kultúrába, a nyári időszakot bemutató ...

Budapest Táncfesztivál

Ma kezdődik a 2019-es Budapest Táncfesztivál, amelynek nyitógálája a Nemzeti Táncszínház új épületében, a fővárosi Millenáris parkban lesz.

10. Borjour Magnum

Minden eddiginél több, összesen 235 borászat több mint 1000 bora közül választhatnak a 10. Borjour Magnum látogatói szombaton a Millenáris park csarnokaiban; ...

Páger Antal-színészdíj

Hegyi Barbara kapta a Páger Antal-színészdíjat, a makói önkormányzat elismerését a Hagymaházban.

Tavaszi fesztivált rendeznek márciusban Veszprémben

Öt produkcióval várja az érdeklődőket március elejétől a 12. veszprémi tavaszi fesztivál. A négy saját előadás mellett egy vendégprodukciót láthatnak az ...

Ludwig 30 kiállítás- és programsorozat

A fennállásának harmincadik évfordulóját ünneplő Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum Ludwig 30 kiállítás- és programsorozatának megnyitója.

 
 
weather failed, check feed URL