Munkácsy-képpel gazdagodott a Szolnoki Galéria

Munkácsy Mihály Az énekes című festménye. Az alkotással gazdagodott a helyi Munkácsy-kiállítás Pákh Imre műgyűjtőnek köszönhetően.

Bővebben...
 

Nemzetközi Konyhakiállítás Budapest Sportaréna 2019.03.01-03.


Hungexpo 2019.02.21-02.24.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Voltaker Kft.

Dátum: 2019.02.05. kedd
 
 
 
 

A Voltaker Kft. 1992-ben alakult, 100% -ig Magyar tulajdonban tulajdonban lévő vállalkozás, amely speciális elemek és akkumulátorok forgalmazására, gyártására szakosodott.

Kezdetben a Volta’s márkát képviseltük, majd 1996-tól a GP elemeket is forgalmazzuk a magyar piacon. 2001-től a GPI megbízásából GP® márkanév és védjegy magyarországi jogosultja vagyunk, képviseljük még a Cegasa elemgyárat, valamint importőre vagyunk a Camelion és MacTronic márkáknak is. Állandó budapesti raktárkészlettel rendelkezünk, így a megrendelt tételeket nagy mennyiségben is rövid határidőre tudjuk kiszolgálni, ugyanakkor Szőnyi úti telephelyünkön és webshopunkban örömmel fogadjuk a lakossági megkereséseket is.

 
 

22 éves szerviz tapasztalattal a hátunk mögött sikerült mindent elsajátítanunk amit az akkumulátorokról tudni lehet, így ha bármi kérdése van, vagy egyedi áram ellátást szeretne készülékéhez, forduljon hozzánk bizalommal és mi segíteni fogunk!

Üzleti kapcsolatainkban a hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködésre törekszünk, több partnerünkkel alapításunk óta kapcsolatban állunk.

A Voltaker Kft. 2001-óta a nemzetközi akkreditációval rendelkező Bureau Veritas Magyarország Kft. által tanúsított ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszert működtet a szárazelemek, akkumulátorok, akkumulátor töltők és kiegészítőik kereskedelmére, mely nem terjed ki a szerviz tevékenységre.

2017-től kibővült a cégcsoportunk és már Szegeden is elérhetőek vagyunk a SCI-Elektro Kft. keretein belül.

Akkumulátor szerviz

 
 

23 éve foglalkozunk akkumulátor pakkok gyártásával és felújításával. A sok-sok év tapasztalatainak és kollégáink kiváló szakértelmének köszönhető, hogy maximális precizitással készítenek el minden felújítandó és egyedi pakkot. Büszkén állítjuk, hogy 1993. óta működő akku szervizünk kiállta a legextrémebb kéréseket is, és sikerült a kedves vevők igényeinek eleget tenni.

Milyen esetekben érdemes szervizünk szolgáltatásait igénybe venni?

Ha valami teljesen egyedi áramellátást szeretne építtetni, és nincs ötlete, hogyan is kezdjen hozzá.

Ha régi szerszámgépét nincs szíve a kukába dobni, vagy méregdrága gyári akkumulátort venni hozzá.

Ha több száz akkupakkra van szükség, és folyamatos sorozatgyártást szeretne.

Ha szeretné bevizsgáltatni akkumulátorát.

Mit is jelent, hogy felújítjuk akkumulátorát?

Behozza hozzánk a felújítandó akkumulátort (Pl.: Szerszámgépek, elektromos kerékpárok, rollerek, porszívók) kollégáink szétszerelik, a régi akkumulátort az erre kialakított hulladéktárolóba elhelyezik, majd ugyanezt a pakkot minőségi Új cellákból összeépítik és végül visszaszerelik a készülékébe.

Minden esetben célszerű a kívánt akkumulátort a saját töltőjével együtt leadni, hogy amikor elkészültünk a felújítással az Ön által használt töltővel tudjuk a működését letesztelni.

Elérhetőségek:

Voltaker Kereskedelmi Kft.

1142 Budapest, Szőnyi út 35/a.

Telefon: +36 1 221 4757

+36 1 221 3718

+36 1 221 4808

Fax: +36 1 273 1882

Email: voltaker@voltaker.hu

6724 Szeged, Bakay Nándor u. 23.

Telefon: +36 30 212 0460

+36 62 458419

Email: info@scielektro.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Átadták a kékfestést szellemi kulturális örökséggé nyilvánító dokumentumot Pápán

Átadták a kékfestés hagyományát a világ szellemi kulturális örökségévé nyilvánító dokumentumot a pápai Kékfestő Múzeumban kedden, így már négy magyar vonatkozású ...

Magyar Borok Bálja

Ötfogásos menüsorral, neves pincészetek boraival várja a vendégeket szombaton a Corinthia Hotel Budapestben a 14. Magyar Borok Bálja.

Tízezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a nyíregyházi böllérversenyen

Mintegy tízezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a 2. Nyírségi Disznótoros Fesztiválon és 18. Nemzetközi Böllérversenyen február 16-án Nyíregyh ...

Budapest kulturális és turisztikai nagykövete díj

Harmadszor ítélték oda a Budapest kulturális és turisztikai nagykövete díjat. Az idei kitüntetettet, Kovács Ágnes olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszót ...

Családi Csoki Napok 03.16-17. Granada Hotel Kecskemét

Egy igazán fantasztikus hétvégével várjuk a csokoládé és az édességek szerelmeseit. Ami itt vár Benneteket: Csokoládé minden mennyiségben Egyedi csokoládé ...

Dévényi Sándor építész kiállítása a Pesti Vigadóban

Dévényi Sándor Kossuth-díjas építész, a nemzet művésze munkáit bemutató kiállítás nyílt a Magyar Művészeti Akadémia(MMA) székházában, a Pesti Vigadóban.

 
Ez történt a héten

Csángó Bál a Millenáris parkban

23.alkalommal rendezik meg a Csángó Bált a budapesti Millenáris parkban, ahol bepillantást nyújtanak a csángó magyar kultúrába, a nyári időszakot bemutató ...

Budapest Táncfesztivál

Ma kezdődik a 2019-es Budapest Táncfesztivál, amelynek nyitógálája a Nemzeti Táncszínház új épületében, a fővárosi Millenáris parkban lesz.

10. Borjour Magnum

Minden eddiginél több, összesen 235 borászat több mint 1000 bora közül választhatnak a 10. Borjour Magnum látogatói szombaton a Millenáris park csarnokaiban; ...

Páger Antal-színészdíj

Hegyi Barbara kapta a Páger Antal-színészdíjat, a makói önkormányzat elismerését a Hagymaházban.

Tavaszi fesztivált rendeznek márciusban Veszprémben

Öt produkcióval várja az érdeklődőket március elejétől a 12. veszprémi tavaszi fesztivál. A négy saját előadás mellett egy vendégprodukciót láthatnak az ...

Ludwig 30 kiállítás- és programsorozat

A fennállásának harmincadik évfordulóját ünneplő Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum Ludwig 30 kiállítás- és programsorozatának megnyitója.

 
 
weather failed, check feed URL