Megnyílt a 90. Ünnepi Könyvhét

A június 17-ig tartó rendezvény 168 kiadó és könyvesműhely kínálatával, több mint 300 új kötettel várja a közönséget a Duna-korzón, a Vigadó tér és a Március 15. tér közötti területen.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Voltaker Kft.

Dátum: 2019.02.05. kedd
 
 
 
 

A Voltaker Kft. 1992-ben alakult, 100% -ig Magyar tulajdonban tulajdonban lévő vállalkozás, amely speciális elemek és akkumulátorok forgalmazására, gyártására szakosodott.

Kezdetben a Volta’s márkát képviseltük, majd 1996-tól a GP elemeket is forgalmazzuk a magyar piacon. 2001-től a GPI megbízásából GP® márkanév és védjegy magyarországi jogosultja vagyunk, képviseljük még a Cegasa elemgyárat, valamint importőre vagyunk a Camelion és MacTronic márkáknak is. Állandó budapesti raktárkészlettel rendelkezünk, így a megrendelt tételeket nagy mennyiségben is rövid határidőre tudjuk kiszolgálni, ugyanakkor Szőnyi úti telephelyünkön és webshopunkban örömmel fogadjuk a lakossági megkereséseket is.

 
 

22 éves szerviz tapasztalattal a hátunk mögött sikerült mindent elsajátítanunk amit az akkumulátorokról tudni lehet, így ha bármi kérdése van, vagy egyedi áram ellátást szeretne készülékéhez, forduljon hozzánk bizalommal és mi segíteni fogunk!

Üzleti kapcsolatainkban a hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködésre törekszünk, több partnerünkkel alapításunk óta kapcsolatban állunk.

A Voltaker Kft. 2001-óta a nemzetközi akkreditációval rendelkező Bureau Veritas Magyarország Kft. által tanúsított ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszert működtet a szárazelemek, akkumulátorok, akkumulátor töltők és kiegészítőik kereskedelmére, mely nem terjed ki a szerviz tevékenységre.

2017-től kibővült a cégcsoportunk és már Szegeden is elérhetőek vagyunk a SCI-Elektro Kft. keretein belül.

Akkumulátor szerviz

 
 

23 éve foglalkozunk akkumulátor pakkok gyártásával és felújításával. A sok-sok év tapasztalatainak és kollégáink kiváló szakértelmének köszönhető, hogy maximális precizitással készítenek el minden felújítandó és egyedi pakkot. Büszkén állítjuk, hogy 1993. óta működő akku szervizünk kiállta a legextrémebb kéréseket is, és sikerült a kedves vevők igényeinek eleget tenni.

Milyen esetekben érdemes szervizünk szolgáltatásait igénybe venni?

Ha valami teljesen egyedi áramellátást szeretne építtetni, és nincs ötlete, hogyan is kezdjen hozzá.

Ha régi szerszámgépét nincs szíve a kukába dobni, vagy méregdrága gyári akkumulátort venni hozzá.

Ha több száz akkupakkra van szükség, és folyamatos sorozatgyártást szeretne.

Ha szeretné bevizsgáltatni akkumulátorát.

Mit is jelent, hogy felújítjuk akkumulátorát?

Behozza hozzánk a felújítandó akkumulátort (Pl.: Szerszámgépek, elektromos kerékpárok, rollerek, porszívók) kollégáink szétszerelik, a régi akkumulátort az erre kialakított hulladéktárolóba elhelyezik, majd ugyanezt a pakkot minőségi Új cellákból összeépítik és végül visszaszerelik a készülékébe.

Minden esetben célszerű a kívánt akkumulátort a saját töltőjével együtt leadni, hogy amikor elkészültünk a felújítással az Ön által használt töltővel tudjuk a működését letesztelni.

Elérhetőségek:

Voltaker Kereskedelmi Kft.

1142 Budapest, Szőnyi út 35/a.

Telefon: +36 1 221 4757

+36 1 221 3718

+36 1 221 4808

Fax: +36 1 273 1882

Email: voltaker@voltaker.hu

6724 Szeged, Bakay Nándor u. 23.

Telefon: +36 30 212 0460

+36 62 458419

Email: info@scielektro.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A jövőre 50 éves Apostol együttes a Sportarénában fog ünnepelni

Öt évtizedes fennállását nagykoncerttel ünnepli jövőre az Apostol együttes. A zenekar, amely slágeres zenéjével nagy sikereket aratott, 2020. március 20-án ...

Idén is lesz autómentes nap Budapesten

Budapest idén is csatlakozik az Európai mobilitás hét című programhoz, amelynek keretében szeptember 22-én tarthatják majd meg az autómentes napot.

Kihívás Napja

Változatos programokkal várják az érdeklődőket a Kihívás Napján, Magyarország legnagyobb szabadidősportos rendezvényén.

Koncert Halmos Béla emlékére a Hagyományok Házában

Halmos Béla emlékére rendez koncertet a Hagyományok Háza június 4-én. A táncházmozgalom egyik elindítója, első prímása aznap lenne 73 éves.

Gyereknap

Különleges gyermeknapi programokkal várja hétvégén a látogatókat a Budakeszi Vadaspark, amely május végén ünnepli fennállásának 40. évfordulóját.

Eleven Tavasz utcafesztivál

Mintegy száz program, köztük a lakókocsiból zenélő Márkó dj, a Valami Swing zenekar koncertje, mini WAMP dizájnvásár, kiállítások és workshopok is várják ...

 
Ez történt a héten

Budavári Bach Fesztivál

Még egy hétig, június 20-ig tart a Budavári Bach Fesztivál. A koncerteket a páros napokon rendezik a Budavári Evangélikus Templomban.

Európai Kerti Vasutak Találkozója

Hétvégén rendezik meg az Európai Kerti Vasutak Találkozóját a Vasúttörténeti Parkban, ahol a látogatók dízel- és gőzmozdonyok kicsinyített másolatainak ...

Szent László Napok Győrben

Június 28-án kezdődik a Szent László Napok programsorozat Győrben, ahol három napon át többek közt lovas bemutatókkal, játszóházzal és a király életét ...

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutó verseny

Pünkösd vasárnap 0 órakor rajtol a legnépszerűbb és legnépesebb magyar terepfutó verseny, a 112 kilométeres Salomon Ultra-Trail Hungary a szentendrei Duna-korzóról, ...

19. Pécsi Országos Színházi Találkozó

Csütörtökön kezdődik a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT), amely több mint 14 versenyelőadással és számos kísérőprogrammal várja a közönséget ...

Hagyományőrző családi napot rendeznek hétfőn a Tabánban

Pünkösdi Királyság címmel rendeznek hétfőn hagyományőrző családi napot a Tabánban, ahol többek közt óriásbuborék-fújással, gólyalábasokkal és pünkösdi ...

 
 
weather failed, check feed URL