Kávéházak éjszakája

Harminc helyszín és mintegy száz kulturális program várja a kávéházi kultúra kedvelőit május 17-én Budapesten, az idei Kávéházak éjszakája programjain.

Bővebben...
 

Húsvét a Skanzenben Szentendre 2019.04.21-04.22.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Voltaker Kft.

Dátum: 2019.02.05. kedd
 
 
 
 

A Voltaker Kft. 1992-ben alakult, 100% -ig Magyar tulajdonban tulajdonban lévő vállalkozás, amely speciális elemek és akkumulátorok forgalmazására, gyártására szakosodott.

Kezdetben a Volta’s márkát képviseltük, majd 1996-tól a GP elemeket is forgalmazzuk a magyar piacon. 2001-től a GPI megbízásából GP® márkanév és védjegy magyarországi jogosultja vagyunk, képviseljük még a Cegasa elemgyárat, valamint importőre vagyunk a Camelion és MacTronic márkáknak is. Állandó budapesti raktárkészlettel rendelkezünk, így a megrendelt tételeket nagy mennyiségben is rövid határidőre tudjuk kiszolgálni, ugyanakkor Szőnyi úti telephelyünkön és webshopunkban örömmel fogadjuk a lakossági megkereséseket is.

 
 

22 éves szerviz tapasztalattal a hátunk mögött sikerült mindent elsajátítanunk amit az akkumulátorokról tudni lehet, így ha bármi kérdése van, vagy egyedi áram ellátást szeretne készülékéhez, forduljon hozzánk bizalommal és mi segíteni fogunk!

Üzleti kapcsolatainkban a hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködésre törekszünk, több partnerünkkel alapításunk óta kapcsolatban állunk.

A Voltaker Kft. 2001-óta a nemzetközi akkreditációval rendelkező Bureau Veritas Magyarország Kft. által tanúsított ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszert működtet a szárazelemek, akkumulátorok, akkumulátor töltők és kiegészítőik kereskedelmére, mely nem terjed ki a szerviz tevékenységre.

2017-től kibővült a cégcsoportunk és már Szegeden is elérhetőek vagyunk a SCI-Elektro Kft. keretein belül.

Akkumulátor szerviz

 
 

23 éve foglalkozunk akkumulátor pakkok gyártásával és felújításával. A sok-sok év tapasztalatainak és kollégáink kiváló szakértelmének köszönhető, hogy maximális precizitással készítenek el minden felújítandó és egyedi pakkot. Büszkén állítjuk, hogy 1993. óta működő akku szervizünk kiállta a legextrémebb kéréseket is, és sikerült a kedves vevők igényeinek eleget tenni.

Milyen esetekben érdemes szervizünk szolgáltatásait igénybe venni?

Ha valami teljesen egyedi áramellátást szeretne építtetni, és nincs ötlete, hogyan is kezdjen hozzá.

Ha régi szerszámgépét nincs szíve a kukába dobni, vagy méregdrága gyári akkumulátort venni hozzá.

Ha több száz akkupakkra van szükség, és folyamatos sorozatgyártást szeretne.

Ha szeretné bevizsgáltatni akkumulátorát.

Mit is jelent, hogy felújítjuk akkumulátorát?

Behozza hozzánk a felújítandó akkumulátort (Pl.: Szerszámgépek, elektromos kerékpárok, rollerek, porszívók) kollégáink szétszerelik, a régi akkumulátort az erre kialakított hulladéktárolóba elhelyezik, majd ugyanezt a pakkot minőségi Új cellákból összeépítik és végül visszaszerelik a készülékébe.

Minden esetben célszerű a kívánt akkumulátort a saját töltőjével együtt leadni, hogy amikor elkészültünk a felújítással az Ön által használt töltővel tudjuk a működését letesztelni.

Elérhetőségek:

Voltaker Kereskedelmi Kft.

1142 Budapest, Szőnyi út 35/a.

Telefon: +36 1 221 4757

+36 1 221 3718

+36 1 221 4808

Fax: +36 1 273 1882

Email: voltaker@voltaker.hu

6724 Szeged, Bakay Nándor u. 23.

Telefon: +36 30 212 0460

+36 62 458419

Email: info@scielektro.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Máté Bence békás fotója nyert a World Press Photo természetfotó kategóriájában

Máté Bence Túlélési ösztön című békás fotója nyert az év sajtófotóit elismerő World Press Photo-díj természetfotó kategóriájában - jelentették be csütörtökön ...

Felvidék Fesztivál

Felvidék Fesztivált rendeznek csütörtöktől a Magyarság Házában. A gömöri régió bemutatására fókuszáló, vasárnapig tartó rendezvényen színházi, zenei és ...

Szakmák Éjszakája

A szakképzési lehetőségekre szeretnék felhívni a figyelmet a pénteken megrendezendő Szakmák Éjszakáján.

Európa Játékok

Június 21-én kezdődik Minszkben a II. Európa Játékok, amelyen 15 sportág 199 versenyszámában hirdetnek győztest. Magyarország várhatóan közel 130 sportolót ...

Csaknem 550 evezőst várnak a budapesti évadnyitóra

Több mint 60 csapatban csaknem 550 evezős méri össze tudását a Budapest Kupa Regattán, amelyet szombaton kilencedik alkalommal rendeznek meg az évadnyitónak ...

Gemenci faóriásokhoz indul túra a hétvégén

A gemenci erdőben megbújó, idős faóriásokat fedezhetik fel a természetbarátok a Gemenc Zrt. hétvégi túráján.

 
Ez történt a héten

Húsvéti forgatag a Szennai Skanzenben

Húsvéti forgatag várja az érdeklődőket április 19. és 22. között a Szennai Skanzenben.

Életre kelnek a húsvéti hagyományok Ópusztaszeren

Életre kelnek a húsvéti hagyományok, változatos programok várják a látogatókat az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban \"rügyfakasztó vasárnap\" ...

Húsvéti programok a diósgyőri várban

Húsvéti locsolkodás, tojásfestés és tojáspatkolás, muzsika, népi játékok várják mindazokat, akik a húsvéti ünnepeket alatt a diósgyőri várba látogatnak.

Vivicittá

Minden eddiginél többen, 31 293-an neveztek idén a kétnapos 34. Telekom Vivicittá városvédő futófesztiválra, amelynek fő számát, a 21 kilométeres félmaratont ...

Olasz Napok Várpalotán

Negyedik alkalommal rendezik meg az Olasz Napokat hétvégén a Veszprém megyei Várpalotán, a programokat olasz autó- és motorkiállítás is színesíti.

A költészet napja

Kortárs versek és novellák által inspirált képzőművészeti alkotásokból nyílt kiállítás a Magyar Írószövetség fővárosi székházában szerdán.

 
 
weather failed, check feed URL