Kávéházak éjszakája

Harminc helyszín és mintegy száz kulturális program várja a kávéházi kultúra kedvelőit május 17-én Budapesten, az idei Kávéházak éjszakája programjain.

Bővebben...
 

Húsvét a Skanzenben Szentendre 2019.04.21-04.22.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Parkett & WPC Kft.

Dátum: 2019.03.20. szerda
 
 
 
 

A Parkett & WPC Kft. egy dinamikusan fejlődő családi vállalkozás, fő tevékenységünk a minőségi WPC termékek forgalmazása és kivitelezése. Magyarországon egyre nőtt az igény olyan kerítés és teraszburkolat iránt, melyet nem kell néhány évente újra festeni, drága kezelő anyagokkal gondozni, színtartó, UV álló, valamint színválasztékát és designját tekintve sokrétűen tud illeszkedni otthonunk elképzelt összképébe.

Legyen az egy modern, minimál stílusú ház, az antracit szín dominanciájával, vagy egy mediterrán otthon, faburkolatokkal, a sokrétűen variálható WPC elemeinkkel pontosan meg tudjuk valósítani vásárlóink elképzelését. Termékeinket az ország bármely pontjára elszállítjuk, valamint igény esetén telepítjük is.

A WPC burkolatok forgalmazása és kivitelezése mellett évek óta foglalkozunk teljes körű lakásfelújítással, bútorgyártással, illetve az egyre növekvő piaci igényekhez igazodva, a Kronotex laminált parketták értékesítését is megkezdtük. A Kronotex laminált padlók széles választási lehetőséget nyújtanak mindenki számára, egyedülálló megjelenéssel bírnak és nem utolsó sorban, egyedülálló minőséget biztosítanak.

Több éves szakmai tapasztalatunkat felhasználva a termékeket nem csak értékesítjük, hanem annak szakszerű kivitelezését is vállaljuk. Célunk, olyan tudatos vásárlók igényeinek kielégítése, akiknek fontos a termék esztétikai adottsága és ára mellett, a megfelelő műszaki tartalom és a szakszerű kivitelezés is ahhoz, hogy a vásárolt terméket hosszú évekig elégedetten használhassa.

Termékek:

WoodPlastic tömör WPC teraszburkolatok

 
 
 

PREMIUM FOREST teraszburkolatok

 

A PREMIUM FOREST teraszburkolatok egyedülálló természetes mintával rendelkeznek, modern stílusban. A burkolat felszínét egzotikus fára emlékeztető dombornyomás díszíti. A PREMIUM FOREST teraszburkolatok felszínének hangsúlyos szerkezete biztosítja, a teraszon való biztonságos mozgást. A PREMIUM FOREST teraszburkolatok megfelelő választás mindenkinek, akik előnyben részesítik a természetes megjelenést és az egyedi stílust.

PREMIUM FOREST PLUS teraszburkolatok

A PREMIUM FOREST PLUS teraszburkolatok egyedülálló természetes mintával rendelkeznek, modern stílusban. A PREMIUM FOREST PLUS különleges megjelenését természetes fa mintája adja, ami a szabálytalan hőkezeléssel kombinálva, hangsúlyosan fa benyomást kelt. A szabálytalan hőkezelés kiemeli a PREMIUM FOREST PLUS terasz egzotikus megjelenését, valamint nem láthatóak a teraszon a kisebb szennyeződések (por, pollen vagy sár).

Max teraszlapok

A MAX teraszlapok szépsége reméljük MAXimálisan elvarázsolja Önöket. A közel 20 cm széles, elegáns lapok, egészen különleges megjelenést biztosítanak teraszának. Új dimenziók tárulnak fel. A szélesebb felület könnyebbé teszi a variálhatóságot, ezzel sokszínűbbé válik a mintázat is. Kimondottan vonzó a kevesebb anyagszükséglet látványában is. A teret a szélesebb profilok inkább tágítják, kihangsúlyozzák, a keskenyebbekkel szemben. A MAX teraszok szerelése egyszerűbb és gyorsabb, a kötőelemekből is kevesebbre van szükség.

TOP RUSTIC teraszburkolatok

A TOP RUSTIC teraszburkolat a 2017-es év újdonsága, amely átfedi , takarja a dilettációs hézagokat, így az Ön teraszán már nem rakódnak le a szennyeződések a burkolat alatt.

A RUSTIC felülete megjelenésben, struktúrájában hasonlít egy patináns fa deszkára.

WoodPlastic tömör WPC falburkolatok

 
 
 

A kültéri fa falburkolat kiváló helyettesítője a fa-műanyag kompozitból készült falburkolat, viszont felhasználása kevésbé ismert, ezért csupán néhány gyártó rendelkezik olyan komplex rendszerrel, melyben a falburkolat is megtalálható.

 

A WPC falburkolat sokrétű felhasználási lehetőségeket biztosít, így például:

szerelt falburkolat (külső homlokzaton és teraszok környezetében egyaránt);

tetőszerkezeti deszkázat;

lábazati vakolat;

kiemelt virágágyások burkolata;

kerti tárolók (kerti építmények, kukatárolók);

ágyásszegélyek;

oszlopburkolatok.

WoodPlastic tömör WPC kerítéselemek

 
 
 

A WPC kerítések a fa-műanyag kompozit anyagok legújabb felhasználási területe, melyek küllemükben a fát idézik, de a fakerítésektől eltérően kezelést nem igényelnek, ugyanakkor tartósak. A kerítéselemek variálhatók, ezért tökéletesen alkalmasak a következők kiépítésére:

 

modern kerítésrendszer;

teraszok közötti térelválasztó;

gépkocsi beállóknál térelválasztó;

eltérő funkcionalitású területek szeparálása (például: kerti zuhanyzó, játszótér).

KRONOTEX laminált padlók:

 
 
 

A Kronotex laminált padlóink Németországból származnak, egyedülálló megjelenéssel bírnak és nem utolsó sorban egyedülálló minőséget biztosítanak. A laminált padlók mintaválasztéka a kereslet növekedésével jelentősen bővült, így ma már a legkedveltebb padlóburkolók közé tartoznak.

 

Elérhetőségek:

Parkett & WPC Kft.

Telefon: (+36) 70 323-3214

(+36) 70 773-3655

E-mail: info@parkettandwpc.hu

Web: www.parkettandwpc.hu

Facebook: facebook.com/parkettandwpc

Képviselő: Szabó Károly ügyvezető

Cím: 2045 Törökbálint, DEPO

 
Kapcsolódó linkek
Kapcsolódó cikkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Máté Bence békás fotója nyert a World Press Photo természetfotó kategóriájában

Máté Bence Túlélési ösztön című békás fotója nyert az év sajtófotóit elismerő World Press Photo-díj természetfotó kategóriájában - jelentették be csütörtökön ...

Felvidék Fesztivál

Felvidék Fesztivált rendeznek csütörtöktől a Magyarság Házában. A gömöri régió bemutatására fókuszáló, vasárnapig tartó rendezvényen színházi, zenei és ...

Szakmák Éjszakája

A szakképzési lehetőségekre szeretnék felhívni a figyelmet a pénteken megrendezendő Szakmák Éjszakáján.

Európa Játékok

Június 21-én kezdődik Minszkben a II. Európa Játékok, amelyen 15 sportág 199 versenyszámában hirdetnek győztest. Magyarország várhatóan közel 130 sportolót ...

Csaknem 550 evezőst várnak a budapesti évadnyitóra

Több mint 60 csapatban csaknem 550 evezős méri össze tudását a Budapest Kupa Regattán, amelyet szombaton kilencedik alkalommal rendeznek meg az évadnyitónak ...

Gemenci faóriásokhoz indul túra a hétvégén

A gemenci erdőben megbújó, idős faóriásokat fedezhetik fel a természetbarátok a Gemenc Zrt. hétvégi túráján.

 
Ez történt a héten

Húsvéti forgatag a Szennai Skanzenben

Húsvéti forgatag várja az érdeklődőket április 19. és 22. között a Szennai Skanzenben.

Életre kelnek a húsvéti hagyományok Ópusztaszeren

Életre kelnek a húsvéti hagyományok, változatos programok várják a látogatókat az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban \"rügyfakasztó vasárnap\" ...

Húsvéti programok a diósgyőri várban

Húsvéti locsolkodás, tojásfestés és tojáspatkolás, muzsika, népi játékok várják mindazokat, akik a húsvéti ünnepeket alatt a diósgyőri várba látogatnak.

Vivicittá

Minden eddiginél többen, 31 293-an neveztek idén a kétnapos 34. Telekom Vivicittá városvédő futófesztiválra, amelynek fő számát, a 21 kilométeres félmaratont ...

Olasz Napok Várpalotán

Negyedik alkalommal rendezik meg az Olasz Napokat hétvégén a Veszprém megyei Várpalotán, a programokat olasz autó- és motorkiállítás is színesíti.

A költészet napja

Kortárs versek és novellák által inspirált képzőművészeti alkotásokból nyílt kiállítás a Magyar Írószövetség fővárosi székházában szerdán.

 
 
weather failed, check feed URL