Megnyílt a 90. Ünnepi Könyvhét

A június 17-ig tartó rendezvény 168 kiadó és könyvesműhely kínálatával, több mint 300 új kötettel várja a közönséget a Duna-korzón, a Vigadó tér és a Március 15. tér közötti területen.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Parkett & WPC Kft.

Dátum: 2019.03.20. szerda
 
 
 
 

A Parkett & WPC Kft. egy dinamikusan fejlődő családi vállalkozás, fő tevékenységünk a minőségi WPC termékek forgalmazása és kivitelezése. Magyarországon egyre nőtt az igény olyan kerítés és teraszburkolat iránt, melyet nem kell néhány évente újra festeni, drága kezelő anyagokkal gondozni, színtartó, UV álló, valamint színválasztékát és designját tekintve sokrétűen tud illeszkedni otthonunk elképzelt összképébe.

Legyen az egy modern, minimál stílusú ház, az antracit szín dominanciájával, vagy egy mediterrán otthon, faburkolatokkal, a sokrétűen variálható WPC elemeinkkel pontosan meg tudjuk valósítani vásárlóink elképzelését. Termékeinket az ország bármely pontjára elszállítjuk, valamint igény esetén telepítjük is.

A WPC burkolatok forgalmazása és kivitelezése mellett évek óta foglalkozunk teljes körű lakásfelújítással, bútorgyártással, illetve az egyre növekvő piaci igényekhez igazodva, a Kronotex laminált parketták értékesítését is megkezdtük. A Kronotex laminált padlók széles választási lehetőséget nyújtanak mindenki számára, egyedülálló megjelenéssel bírnak és nem utolsó sorban, egyedülálló minőséget biztosítanak.

Több éves szakmai tapasztalatunkat felhasználva a termékeket nem csak értékesítjük, hanem annak szakszerű kivitelezését is vállaljuk. Célunk, olyan tudatos vásárlók igényeinek kielégítése, akiknek fontos a termék esztétikai adottsága és ára mellett, a megfelelő műszaki tartalom és a szakszerű kivitelezés is ahhoz, hogy a vásárolt terméket hosszú évekig elégedetten használhassa.

Termékek:

WoodPlastic tömör WPC teraszburkolatok

 
 
 

PREMIUM FOREST teraszburkolatok

 

A PREMIUM FOREST teraszburkolatok egyedülálló természetes mintával rendelkeznek, modern stílusban. A burkolat felszínét egzotikus fára emlékeztető dombornyomás díszíti. A PREMIUM FOREST teraszburkolatok felszínének hangsúlyos szerkezete biztosítja, a teraszon való biztonságos mozgást. A PREMIUM FOREST teraszburkolatok megfelelő választás mindenkinek, akik előnyben részesítik a természetes megjelenést és az egyedi stílust.

PREMIUM FOREST PLUS teraszburkolatok

A PREMIUM FOREST PLUS teraszburkolatok egyedülálló természetes mintával rendelkeznek, modern stílusban. A PREMIUM FOREST PLUS különleges megjelenését természetes fa mintája adja, ami a szabálytalan hőkezeléssel kombinálva, hangsúlyosan fa benyomást kelt. A szabálytalan hőkezelés kiemeli a PREMIUM FOREST PLUS terasz egzotikus megjelenését, valamint nem láthatóak a teraszon a kisebb szennyeződések (por, pollen vagy sár).

Max teraszlapok

A MAX teraszlapok szépsége reméljük MAXimálisan elvarázsolja Önöket. A közel 20 cm széles, elegáns lapok, egészen különleges megjelenést biztosítanak teraszának. Új dimenziók tárulnak fel. A szélesebb felület könnyebbé teszi a variálhatóságot, ezzel sokszínűbbé válik a mintázat is. Kimondottan vonzó a kevesebb anyagszükséglet látványában is. A teret a szélesebb profilok inkább tágítják, kihangsúlyozzák, a keskenyebbekkel szemben. A MAX teraszok szerelése egyszerűbb és gyorsabb, a kötőelemekből is kevesebbre van szükség.

TOP RUSTIC teraszburkolatok

A TOP RUSTIC teraszburkolat a 2017-es év újdonsága, amely átfedi , takarja a dilettációs hézagokat, így az Ön teraszán már nem rakódnak le a szennyeződések a burkolat alatt.

A RUSTIC felülete megjelenésben, struktúrájában hasonlít egy patináns fa deszkára.

WoodPlastic tömör WPC falburkolatok

 
 
 

A kültéri fa falburkolat kiváló helyettesítője a fa-műanyag kompozitból készült falburkolat, viszont felhasználása kevésbé ismert, ezért csupán néhány gyártó rendelkezik olyan komplex rendszerrel, melyben a falburkolat is megtalálható.

 

A WPC falburkolat sokrétű felhasználási lehetőségeket biztosít, így például:

szerelt falburkolat (külső homlokzaton és teraszok környezetében egyaránt);

tetőszerkezeti deszkázat;

lábazati vakolat;

kiemelt virágágyások burkolata;

kerti tárolók (kerti építmények, kukatárolók);

ágyásszegélyek;

oszlopburkolatok.

WoodPlastic tömör WPC kerítéselemek

 
 
 

A WPC kerítések a fa-műanyag kompozit anyagok legújabb felhasználási területe, melyek küllemükben a fát idézik, de a fakerítésektől eltérően kezelést nem igényelnek, ugyanakkor tartósak. A kerítéselemek variálhatók, ezért tökéletesen alkalmasak a következők kiépítésére:

 

modern kerítésrendszer;

teraszok közötti térelválasztó;

gépkocsi beállóknál térelválasztó;

eltérő funkcionalitású területek szeparálása (például: kerti zuhanyzó, játszótér).

KRONOTEX laminált padlók:

 
 
 

A Kronotex laminált padlóink Németországból származnak, egyedülálló megjelenéssel bírnak és nem utolsó sorban egyedülálló minőséget biztosítanak. A laminált padlók mintaválasztéka a kereslet növekedésével jelentősen bővült, így ma már a legkedveltebb padlóburkolók közé tartoznak.

 

Elérhetőségek:

Parkett & WPC Kft.

Telefon: (+36) 70 323-3214

(+36) 70 773-3655

E-mail: info@parkettandwpc.hu

Web: www.parkettandwpc.hu

Facebook: facebook.com/parkettandwpc

Képviselő: Szabó Károly ügyvezető

Cím: 2045 Törökbálint, DEPO

 
Kapcsolódó linkek
Kapcsolódó cikkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A jövőre 50 éves Apostol együttes a Sportarénában fog ünnepelni

Öt évtizedes fennállását nagykoncerttel ünnepli jövőre az Apostol együttes. A zenekar, amely slágeres zenéjével nagy sikereket aratott, 2020. március 20-án ...

Idén is lesz autómentes nap Budapesten

Budapest idén is csatlakozik az Európai mobilitás hét című programhoz, amelynek keretében szeptember 22-én tarthatják majd meg az autómentes napot.

Kihívás Napja

Változatos programokkal várják az érdeklődőket a Kihívás Napján, Magyarország legnagyobb szabadidősportos rendezvényén.

Koncert Halmos Béla emlékére a Hagyományok Házában

Halmos Béla emlékére rendez koncertet a Hagyományok Háza június 4-én. A táncházmozgalom egyik elindítója, első prímása aznap lenne 73 éves.

Gyereknap

Különleges gyermeknapi programokkal várja hétvégén a látogatókat a Budakeszi Vadaspark, amely május végén ünnepli fennállásának 40. évfordulóját.

Eleven Tavasz utcafesztivál

Mintegy száz program, köztük a lakókocsiból zenélő Márkó dj, a Valami Swing zenekar koncertje, mini WAMP dizájnvásár, kiállítások és workshopok is várják ...

 
Ez történt a héten

Budavári Bach Fesztivál

Még egy hétig, június 20-ig tart a Budavári Bach Fesztivál. A koncerteket a páros napokon rendezik a Budavári Evangélikus Templomban.

Európai Kerti Vasutak Találkozója

Hétvégén rendezik meg az Európai Kerti Vasutak Találkozóját a Vasúttörténeti Parkban, ahol a látogatók dízel- és gőzmozdonyok kicsinyített másolatainak ...

Szent László Napok Győrben

Június 28-án kezdődik a Szent László Napok programsorozat Győrben, ahol három napon át többek közt lovas bemutatókkal, játszóházzal és a király életét ...

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutó verseny

Pünkösd vasárnap 0 órakor rajtol a legnépszerűbb és legnépesebb magyar terepfutó verseny, a 112 kilométeres Salomon Ultra-Trail Hungary a szentendrei Duna-korzóról, ...

19. Pécsi Országos Színházi Találkozó

Csütörtökön kezdődik a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT), amely több mint 14 versenyelőadással és számos kísérőprogrammal várja a közönséget ...

Hagyományőrző családi napot rendeznek hétfőn a Tabánban

Pünkösdi Királyság címmel rendeznek hétfőn hagyományőrző családi napot a Tabánban, ahol többek közt óriásbuborék-fújással, gólyalábasokkal és pünkösdi ...

 
 
weather failed, check feed URL