Kulturális örökség napjai

Változatos programok, kiállítások, tematikus séták várják a kulturális örökség napjai alkalmából Szegeden az érdeklődőket, akik a műemléképületek máskor a nagyközönség elől elzárt részeibe is bepillanthatnak.

Bővebben...
 

Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Parkett & WPC Kft.

Dátum: 2019.03.20. szerda
 
 
 
 

A Parkett & WPC Kft. egy dinamikusan fejlődő családi vállalkozás, fő tevékenységünk a minőségi WPC termékek forgalmazása és kivitelezése. Magyarországon egyre nőtt az igény olyan kerítés és teraszburkolat iránt, melyet nem kell néhány évente újra festeni, drága kezelő anyagokkal gondozni, színtartó, UV álló, valamint színválasztékát és designját tekintve sokrétűen tud illeszkedni otthonunk elképzelt összképébe.

Legyen az egy modern, minimál stílusú ház, az antracit szín dominanciájával, vagy egy mediterrán otthon, faburkolatokkal, a sokrétűen variálható WPC elemeinkkel pontosan meg tudjuk valósítani vásárlóink elképzelését. Termékeinket az ország bármely pontjára elszállítjuk, valamint igény esetén telepítjük is.

A WPC burkolatok forgalmazása és kivitelezése mellett évek óta foglalkozunk teljes körű lakásfelújítással, bútorgyártással, illetve az egyre növekvő piaci igényekhez igazodva, a Kronotex laminált parketták értékesítését is megkezdtük. A Kronotex laminált padlók széles választási lehetőséget nyújtanak mindenki számára, egyedülálló megjelenéssel bírnak és nem utolsó sorban, egyedülálló minőséget biztosítanak.

Több éves szakmai tapasztalatunkat felhasználva a termékeket nem csak értékesítjük, hanem annak szakszerű kivitelezését is vállaljuk. Célunk, olyan tudatos vásárlók igényeinek kielégítése, akiknek fontos a termék esztétikai adottsága és ára mellett, a megfelelő műszaki tartalom és a szakszerű kivitelezés is ahhoz, hogy a vásárolt terméket hosszú évekig elégedetten használhassa.

Termékek:

WoodPlastic tömör WPC teraszburkolatok

 
 
 

PREMIUM FOREST teraszburkolatok

 

A PREMIUM FOREST teraszburkolatok egyedülálló természetes mintával rendelkeznek, modern stílusban. A burkolat felszínét egzotikus fára emlékeztető dombornyomás díszíti. A PREMIUM FOREST teraszburkolatok felszínének hangsúlyos szerkezete biztosítja, a teraszon való biztonságos mozgást. A PREMIUM FOREST teraszburkolatok megfelelő választás mindenkinek, akik előnyben részesítik a természetes megjelenést és az egyedi stílust.

PREMIUM FOREST PLUS teraszburkolatok

A PREMIUM FOREST PLUS teraszburkolatok egyedülálló természetes mintával rendelkeznek, modern stílusban. A PREMIUM FOREST PLUS különleges megjelenését természetes fa mintája adja, ami a szabálytalan hőkezeléssel kombinálva, hangsúlyosan fa benyomást kelt. A szabálytalan hőkezelés kiemeli a PREMIUM FOREST PLUS terasz egzotikus megjelenését, valamint nem láthatóak a teraszon a kisebb szennyeződések (por, pollen vagy sár).

Max teraszlapok

A MAX teraszlapok szépsége reméljük MAXimálisan elvarázsolja Önöket. A közel 20 cm széles, elegáns lapok, egészen különleges megjelenést biztosítanak teraszának. Új dimenziók tárulnak fel. A szélesebb felület könnyebbé teszi a variálhatóságot, ezzel sokszínűbbé válik a mintázat is. Kimondottan vonzó a kevesebb anyagszükséglet látványában is. A teret a szélesebb profilok inkább tágítják, kihangsúlyozzák, a keskenyebbekkel szemben. A MAX teraszok szerelése egyszerűbb és gyorsabb, a kötőelemekből is kevesebbre van szükség.

TOP RUSTIC teraszburkolatok

A TOP RUSTIC teraszburkolat a 2017-es év újdonsága, amely átfedi , takarja a dilettációs hézagokat, így az Ön teraszán már nem rakódnak le a szennyeződések a burkolat alatt.

A RUSTIC felülete megjelenésben, struktúrájában hasonlít egy patináns fa deszkára.

WoodPlastic tömör WPC falburkolatok

 
 
 

A kültéri fa falburkolat kiváló helyettesítője a fa-műanyag kompozitból készült falburkolat, viszont felhasználása kevésbé ismert, ezért csupán néhány gyártó rendelkezik olyan komplex rendszerrel, melyben a falburkolat is megtalálható.

 

A WPC falburkolat sokrétű felhasználási lehetőségeket biztosít, így például:

szerelt falburkolat (külső homlokzaton és teraszok környezetében egyaránt);

tetőszerkezeti deszkázat;

lábazati vakolat;

kiemelt virágágyások burkolata;

kerti tárolók (kerti építmények, kukatárolók);

ágyásszegélyek;

oszlopburkolatok.

WoodPlastic tömör WPC kerítéselemek

 
 
 

A WPC kerítések a fa-műanyag kompozit anyagok legújabb felhasználási területe, melyek küllemükben a fát idézik, de a fakerítésektől eltérően kezelést nem igényelnek, ugyanakkor tartósak. A kerítéselemek variálhatók, ezért tökéletesen alkalmasak a következők kiépítésére:

 

modern kerítésrendszer;

teraszok közötti térelválasztó;

gépkocsi beállóknál térelválasztó;

eltérő funkcionalitású területek szeparálása (például: kerti zuhanyzó, játszótér).

KRONOTEX laminált padlók:

 
 
 

A Kronotex laminált padlóink Németországból származnak, egyedülálló megjelenéssel bírnak és nem utolsó sorban egyedülálló minőséget biztosítanak. A laminált padlók mintaválasztéka a kereslet növekedésével jelentősen bővült, így ma már a legkedveltebb padlóburkolók közé tartoznak.

 

Elérhetőségek:

Parkett & WPC Kft.

Telefon: (+36) 70 323-3214

(+36) 70 773-3655

E-mail: info@parkettandwpc.hu

Web: www.parkettandwpc.hu

Facebook: facebook.com/parkettandwpc

Képviselő: Szabó Károly ügyvezető

Cím: 2045 Törökbálint, DEPO

 
Kapcsolódó linkek
Kapcsolódó cikkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Színházak éjszakáját és a kulturális örökség napjai

Harmincnégy budapesti teátrum várja a közönséget kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal és számos egyéb programmal a Színházak éjszakáján szombaton, a kulturális ...

Csütörtöktől visszatér a mozikba a digitálisan felújított János vitéz

Digitálisan felújítva tér vissza szeptember 19-től országszerte a mozikba Jankovics Marcell 1973-ban bemutatott rajzfilmklasszikusa, a János vitéz.

Hét Domb Filmfesztivál

Hétfőn kezdődik Komlón a Hét Domb Filmfesztivál, amelynek hét napja alatt mintegy száz filmet vetítenek a baranyai városban.

Puliszka-fesztivált rendeznek a hétvégén Pakson

Jellegzetes erdélyi ízek mellett folklórprogramok várják a közönséget szombaton a paksi puliszkafesztiválon, amelyet negyedik alkalommal rendez meg az ...

Európai Diáksport Napja

Az idén szeptember 27-én rendezik meg az Európai Diáksport Napját, amelynek során a szervezők tájékoztatása szerint 33 ország csaknem hárommillió iskoláskorú ...

PLACCC Fesztivál Budapesten

Táncosok a köztéri és helyszínspecifikus művészeti alkotásokat bemutató nemzetközi PLACCC fesztivál nyitóeseményén a Ferenciek tere metróaluljárójában.

 
Ez történt a héten

Erdővarázs

A magyarországi erdők értékeit, érdekességeit, az erdész szakma különlegességeit mutatják be azon az ingyenes rendezvényen, amelyet az Agrárminisztérium ...

Ötvösművészeti Biennálé

Negyvennyolc kortárs ötvösművész ékszereit, plasztikáit, érméit és használatai tárgyait vonultatja fel a XII. Ötvösművészeti Biennálé, amely szeptember ...

Pónifogathajtó-világbajnokság

Száz fogathajtó verseng majd Kisbér-Ászáron a szeptember végi pónifogathajtó-világbajnokságon.

Ismét őszi bormustrát rendeznek Szegeden

A helybélieknek és a városba érkező turistáknak is sokszínű programokat kínál a Bor tér őszi bormustra.

A hétvégén rendezik a vegetáriánus fesztivált

Táplálkozási szakemberek előadásai, vegetáriánus ételkóstolók, öko- és bioszemléletű termék-bemutatók is várják az érdeklődőket szombaton és vasárnap a ...

29. Kecskeméti Népzenei Találkozó

A magyar népzene keleti párhuzamait is bemutatja a szeptember 19. és 21. között megrendezendő 29. Kecskeméti Népzenei Találkozó.

 
 
weather failed, check feed URL