Budapest Klezmer Band

Először lép fel a veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztiválon az idén 30 éves Budapest Klezmer Band. A tradicionális zsidó zenét játszó csapat Szinetár Dóra énekesnővel augusztus 23-án ad koncertet.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Beef-Farmer Kft.

Dátum: 2019.12.09. hétfő
 
 
 
 

A 2009-ben alakult cégünk szarvasmarha tenyésztéssel és élőállat felvásárlással foglalkozik. Telephelyünk a Dunántúl középső részén fekszik.

Szarvasmarha felvásárlási tevékenységünk elsősorban ezen országrészre terjed ki. Felvásárlóink nagyfokú tapasztalata, naprakész áraink és a piaci viszonyoknak megfelelő felkészültségünk megbízhatóságunkat támasztják alá.

Célunk, hogy a szarvasmarhát tartó gazdákhoz és üzemekhez eljusson magas színvonalú szolgáltatásunk és profi csapatunk jó híre, így bizalommal forduljanak hozzánk, bennünk gondolkodjanak értékesítési szándékuk kapcsán.

Felvásárlás

Nagyüzemi telephelyekről, háztáji gazdaságokból egyaránt felvásároljuk az élőállatot.

Mindig naprakészen, az aktuális piaci árakkal teszünk ajánlatot ügyfeleinknek.

 
 

Értékesítési szándékát jelezve, azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot, az egyeztetett időpontban pedig felkeressük telephelyén.

Gyakorlott munkatársaink gyorsan és szakszerűen képesek az állatokat szelektálni, kategorizálni és elszállítani, lehetőségekhez mérten igazodva a partner elvárásaihoz.

Az eladásra kínált állatokra – a személyes megtekintés után – a helyszínen azonnali vételi árajánlatot teszünk.

Fontos nekünk, hogy széles körben megismerjék egyedülálló gördülékenységgel szervezett szállítmányozási módszerünket, kiváló felvásárlói csapatunkat, mely a gazdák és az állatok magas színvonalon történő kiszolgálását tartja szem előtt.

Élőállat bérfuvarozás

Cégünkben fuvarozás

2 db szóló kamionnal szállítmányozunk,

egyik egyszintes, melyen elférhet

 
 

- 30-35 db hízósertés

- 12-14 db tehén, vagy vágóbika

(ár: 350 Ft+Áfa/km)

másik három szintes, melyen elférhet:

- 100 db hízósertés

- 40-45 db 200-300 kilogrammos borjú

- 18- 20 darab tehén, illetve vágóbika,

(ár: 400 Ft+Áfa/km)

valamint

2 db speciális állatszállító trailerrel is rendelkezünk

kisebb szállítmányok fuvarozásához. (ár: 250 Ft+Áfa)

Sajátállat beszállításaink mellett van kapacitásunk élőállat bérfuvarozására is, amely kollégánk kiemelkedő szaktudásával és problémamegoldó képességével párosul.

Fontos számunkra, hogy az állatok biztonságos, rendezett körülmények között, a legkevesebb stressz mellett érjenek célba.

Munkatársunk szakértelmével megkönnyítjük a gazdák számára a szállítmányozás terhét.

Elérhetőségek:

Beef-Farmer Kft.

Cím: 7000 Sárbogárd-Kislók, Annamajor 0458/30 hrsz.

Levelezési cím: 7001 Sárbogárd Pf.: 60.

Telefon/Fax: (25) 460-096

Email: contact@beef-farmer.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

52. Kékszalag vitorlásverseny

Az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj tókerülő vitorlásverseny mezőnye a rajt után Balatonfüred közelében 2020. július 30-án.

Dióhéj Irodalmi Találkozó

Új irodalmi fesztivált indít útjára a Magyar Írószövetség, a Dióhéj Irodalmi Találkozó neves írók, költők, zenészek és zenekarok részvételével augusztus ...

Színházi estek várják a nézőket Balatonfüreden

Színházi estek várják a nézőket négy augusztusi estén a balatonfüredi Kisfaludy Színház szervezésében a Balaton-parti városban. A rendezvénysorozat első ...

Budapest Design Week 2020

Elindult a jelentkezés Budapest Design Week 2020 fesztiválra, amely rendhagyó, hibrid formában kel életre október 1. és 11. között - áll a szervezők MTI-hez ...

Film-zene koncert lesz a Margitszigeten

Filmrészletekkel kísért film-zene koncert várja a közönséget csütörtökön a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon az Óbudai Danubia Zenekar előadásában Marcello ...

A magyar sport kézműves szemmel

Többek között Erdei Zsolt világbajnoki övét és Talmácsi Gábor vb-bukósisakját is megtekinthetik a látogatók a Duna Palotában vasárnap megnyílt A Magyar ...

 
Ez történt a héten

57. fogathajtó Derby

A királykategóriában, azaz a négyesek között Dobrovitz József nyerte a vasárnap befejeződött 57. fogathajtó Derbyt, amelyet Kisbér-Ászáron rendeztek.

Waterpolo Masters Summer Cup

A férfi vízilabda Magyar Kupa jövő heti helyosztói kísérő eseményeként rendezik a Waterpolo Masters Summer Cup elnevezésű kupát, melynek keretében újra ...

Balaton-átevezés

Rekordot jelentő, több mint 2000 nevezés érkezett a nyár egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvényére, a jövő vasárnapi Hervis Balaton-átevezésre.

Vidor Fesztivál

A hagyományos Kossuth téri koncertek nélkül, de a megszokott színházi versenyprogrammal és utcai forgataggal rendezik meg az idén tizenegy naposra kibővített ...

A MÁV retró hétvégéje a Balaton északi partján

424-es gőzmozdony által továbbított személyvonat indulás után Badacsonytomaj állomásnál a MÁV nosztalgia-hétvégéjén 2020. augusztus 2-án.

ZeneVarázslat Művészeti Tábor

Kisvárda és a Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola ad otthont augusztus 2. és 7. között a ZeneVarázslat Művészeti Tábornak.

 
 
weather failed, check feed URL