Trianon 100

Országszerte megemlékezéseket tartanak az első világháborút lezáró trianoni békeszerződés aláírásának 100. évfordulója, a nemzeti összetartozás napja alkalmából.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Viszló Trans Kft.

Dátum: 2020.03.06. péntek
 
 
 
 

A Viszló Trans Kft. 1994-ben alakult. Fő profilunk az autóbuszos személyszállítás, különjáratok, autóbuszos kirándulások, munkásjáratok lebonyolítása amit ma már 40 autóbusszal folytatunk belföldi és nemzetközi irányokba egyaránt.

Munkánk során a magas felkészültséget igénylő menetrendszerinti helyközi személyszállítás és multinacionális cégek dolgozóinak jól koordinált mindennapos munkába szállítása mellett óvodák, tanintézmények és sportegyesületek részére végzünk pontos és kiszámítható személyszállítást.

Minden autóbuszos személyszállítási feladatot könnyedén és pontosan, biztonságosan lebonyolítunk, legyen szó akár osztálykirándulásról, csoportos autóbuszkirándulásról, nemzetközi síutakról vagy zarándokutakról vagy a mindennapos munkásszállításról, menetrend szerinti autóbuszos személyszállításról vagy transzferjáratok lebonyolításáról.

Felkészült, profi szolgáltató, koordinációs és szervizhátterünk a garanciánk és védjegyünk.

Központi irodánk Fejér megyében, Csákváron , szerviz- és alkatrészbázisunk pedig Martonvásári telephelyünkön található. Európai Uniós pályázatokon elnyert támogatásokból, az Új Széchenyi Terv keretében vállalatirányitási rendszert és telephelyeink összeköttetéseit valósítottuk meg, míg az Új Magyarország Fejlesztési terv keretében Martonvásári telep-helyünket fejlesztettük, melynek eredménye képen egy modern és tágas, 1000 m2-es komplexum került megvalósításra szervizzel, alkatrész-raktárral valamint irodákkal.

Autóbuszszervizünkben saját gépjárműparkunk karbantartásai és javításai mellett vállaljuk különböző típusú autóbuszok teljeskörű javítását a mechanikus részektől a karosszérián át egészen az utastérig. Autóbuszok műszaki vizsgára való felkészítését autóbuszszerelésben jártas, tapasztalt kollégáink mellett a speciális fékpadunk és célszerszámaink teszik tökéletessé és sikeressé. Alkatrész raktárbázisunk és a folyamatos és jól működő gyártói, beszállítói hátterünk segítségével bármilyen típusú autóbusz-alkatrészre felmerülő igényt azonnal vagy rövid határidővel teljesít.

Célunk és elhivatottságunk: a biztonságos, kényelmes, pontos, magas színvonalú és megbízható autóbuszos személyszállítás biztosítása. Munkatársainkkal minden nap partnereink, utasaink elégedettségéért dolgozunk…

 
 
 

Elérhetőségek:

 

Viszló Trans Kft.

Csákvár Központi Iroda

Levelezési cím: 8083 Csákvár, Kossuth Lajos utca 44.

Telefon / FAX: +36 22 254297

Mobil: +36 30 7431152

Email: viszlotrans@viszlotrans.hu

AUTÓBUSZ RENDELÉS ÉS ÁRAJÁNLAT

Mobil: +36 30 7431152

Email: viszlotrans@viszlotrans.hu

Martonvásár telephely

IRODA

Levelezési cím: 2462 Martonvásár, Hunyadi u.1.

Telefon / FAX: +36 22 460049

Email: marton.office@viszlotrans.hu

SZERVIZ és ALKATRÉSZ ÉRTÉKESÍTÉS

Mobil: +36 30 7546391

Email: alkatresz@viszlotrans.hu

AUTÓBUSZ és KAMIONMOSÓ

Telefon / FAX: +36 22 460049

Mobil: +36 30 7546391

Email: marton.office@viszlotrans.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Európai nemzeti parkok napja

1999 óta minden évben május 24-én, az első európai nemzeti park (Svédország, 1909) létrehozásának évfordulóján ünneplik az európai nemzeti parkok napját.

Kihirdették a Janikovszky Éva meseíró pályázat győzteseit

Kihirdették a 16. Janikovszky Éva meseíró pályázat győzteseit Budapesten, első helyezést ért el Csicsó Zoltán a 7-9 évesek, Oláh Réka a 11-13 évesek, Dóry ...

Kékszalag

Július 30. és augusztus 1. között rendezik meg idén a Balaton legnagyobb tókerülő vitorlásversenyét, a Kékszalagot.

Idén is lesz virágkarnevál Debrecenben

Az idén is megrendezik Debrecenben a virágkarnevált augusztus 20-án, csak másképpen, mint az elmúlt fél évszázadban.

Victor Vasarely művészete nyomán terveznek ruhákat a METU hallgatói

Nemzetközi kiállításhoz terveznek ruhákat Victor Vasarely nyomán a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) hallgatói egy, a pécsi Janus Pannonius Múzeummal ...

Tavasz Zala megyében

Virágzik a pipacs (Papaver rhoeas) és a búzavirág (Cyanus segetum) a Zala megyei Pethőhenye közelében.

 
Ez történt a héten

Indul a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár online

Szerdától vasárnapig, június 7-ig öt napon át ötven programmal várják a szervezők az irodalom, olvasás és kultúra iránt érdeklődőket az idei Margó Irodalmi ...

Szarvasi Vízi Színház

Június 12. és augusztus 22. között idén is megrendezik a Szarvasi Vízi Színház jubileumi, tizedik évadát.

Tolnay Klári Emlékház

Megújított kiállítással júniustól újra látogatható a Tolnay Klári Emlékház Mohorán.

A budapestieknek szerenádozik a Fesztiválzenekar

Több mint 200 lakóházba látogatnak el ingyenes szerenádjaikkal a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) kamaraformációi júniusban Budapesten.

Hey, June! fesztivál

Idén virtuálisan rendezik meg a Müpa Hey, June! koncertsorozatát. Az elmúlt évek emlékezetes magyar könnyűzenei koncertjeiből válogatnak az intézmény online ...

Trianon-kiállítás

Szabadtéri kiállítással emlékezik meg június 4-étől a trianoni békeszerződés aláírásának centenáriumára a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum.

 
 
weather failed, check feed URL