Women On Water Hungary

Egész nyáron át tartó programsorozattal népszerűsíti a vitorlázást a nők körében a Women On Water (WOW) Hungary.

Bővebben...
 

Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Sle-Pa Húskereskedelmi Kft.

Dátum: 2019.12.18. szerda
 
 
 
 

A Sle-Pa Kft. 2003. 04. 25-én alakult várpalotai székhellyel. A cég kezdetekben három saját húsbolttal rendelkezett. 2010 novemberében a Kft. EU-s engedéllyel rendelkező húsüzemet vásárolt Hajmáskéren.

Kialakította saját márkás termékeit, melyeket boltjai mellett egyre bővülő partneri piacán a vevők is megkedveltek. A friss tőkehús és húskészítmények értékesítése üzletláncokon, nagykereken, közétkeztetéseken kívül kisebb húsipari vállalkozásokon keresztül az egyedi igények figyelembevételével történik.

Budapesttől Szombathelyig, Tatabányáig, és a nagyobb Közép-dunántúli településeknek terít árut. Az igények növekedések miatt a cég 2014-től duplájára növelte üzemét, fejlesztette gépkocsiparkját, korszerűsítette gépeit.

 
 

Üzeme mellett mintaboltot alakított ki, melyet a környékbeli települések lakói hamar megkedveltek.

Kisebb települések jobb ellátása érdekében három mozgóárusító gépkocsit működtet. Ezekre más településeken is igény mutatkozik.

A Kft. több mint 60 alkalmazottat foglalkoztat, folyamatosan bővül és új termékekkel igyekszik kiszolgálni partnereit.

Cégünk termékei kizárólag magyar vágóhidakról kikerült sertéshúsból készülnek a HACCP előírások szigorú betartásával. Előállításuk során törekedtünk a házias ízvilág elérésére,valamint a legkülönbözőbb fogyasztói igények kiszolgálására.

Termékeink hozzáadott allergén anyagot nem tartalmaznak. A felhasznált adalékanyagokban található allergének a termékek jelölésén feltüntetésre kerülnek. Termékfejlesztésünk során törekszünk az E szám és allergén mentes termékek előállítására.

Elérhetőségek:

 
 

Sle-Pa Húskereskedelmi Kft.

8100 Várpalota, Szélhelyi út 24.

Telefon: 88/460-173

Email: slepa.kft@gmail.com

Üzleteink:

Várpalota, Gárdonyi Géza u. 35.

Várpalota, Erdődy Pálffy Tamás u. 20.

Hajmáskér, Iparos u. 5.

Veszprém, Jutasi u. 2.

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
#1
parraghne
2020-04-01 11:49
 
Kérdésem jön-e pénteken április 3-án Noszlop községbe a mozgó húsbolt, eddig mindig pénteken árusítottak 11 órától Noszlopon. Kérem válaszát: parraghne @.freemail.hu címre . Köszönöm !
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Érsekkerti Nyári Játékok

Tizedik alkalommal rendezik meg idén az Érsekkerti Nyári Játékokat Egerben.

7. Vertigo Filmhét

Huszonnégy nemzetközi és magyar film - közülük négy az országos premier előtt - lesz látható a 7. Vertigo Filmhét során július 22-29. között a budapesti ...

Richter Flórián Cirkusz nyáron Zamárdiban

Drónok a porondon címmel mutat be új produkciót a Richter Flórián Cirkusz szerdától Zamárdiban.

38. Balaton-átúszás

A tervek szerint augusztus 1-jén lesz a 38. Lidl Balaton-átúszás, amelyen hagyományosan Révfülöpről indulnak a résztvevők, és a balatonboglári Platán strandra ...

Nyíltvízi úszósorozat

Három magyar tájegységen, három szabadtéri víztípusban kerül sor az open water tournament (OWT) elnevezésű versenyre július 11. és augusztus 22. között.

Strand Fesztivál

Lost Frequencies, Alle Farben, Sikdope, FuntCase, Chime, Franky Nuts és Oliverse is fellép az idei Strand Fesztiválon, amelyet augusztus 18-tól 22-ig rendeznek ...

 
Ez történt a héten

Bujtor István Filmfesztivál

Száz film szerepel a versenyprogramban az idei Bujtor István Filmfesztiválon, amelyet augusztus 17. és 21. között tartanak Balatonszemesen.

Mézesvölgyi Nyár

Musicalek és vígjátékok is várják a közönséget a Mézesvölgyi Nyár fesztiválon Veresegyházán.

Retro hétvége a MÁV-nál

424-es gőzmozdony vontatta személyvonat halad Ábrahámhegynél a MÁV Retro hétvégéjén.

Cannes

Egy magyar vizsgafilmet, Beleznai Márk Agapé című rendezői diplomafilmjét is beválogatták a 73. cannes-i fesztiválnak a filmes egyetemek legjobbjait felvonultató ...

Sportújságírás Világnapja

Globális, online konferenciát tart csütörtökön délután a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) abból az alkalomból, hogy július 2-a a Sportújságírás ...

Este nyit a Müpa autós koncertmozija

A Fesztivál Színház élő koncertjei várják a közönséget a Müpa szerda este nyíló autósmozijában, ahol elsőként a Nemzeti Filharmonikus Zenekart láthatják ...

 
 
weather failed, check feed URL