50 éves a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség

Szombaton egy gálavacsora keretében ünnepli 50. születésnapját a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Practical Kft.

Dátum: 2019.12.20. péntek
 
 
 
 

A Practical Építőipari Kivitelező és Tanácsadó Kft 1992. februárjában alakult.

A vállalat fejlődése az elmúlt 25 évben töretlen. Megmutatkozik ez az eszközállomány és szakember létszám folyamatos bővülésében és minőségi fejlődésében is. Eredményes működéséhez, megrendelőink bizalmának megszerzéséhez elengedhetetlenül szükséges, hogy igényeknek megfelelő szolgáltatást nyújtsunk.

A vállalkozás fő tevékenysége a mélyépítési fővállalkozás, bontás, útépítés, generálkivitelezés, műszaki tervezés, hulladékgazdálkodás.

A Kft. fennállása óta Veszprémben és környékén vállalt munkát hazai és külföldi cégek beruházásaiban, de mind gyakrabban kap a megye távolabbi településein és a megyehatáron kívüli megbízásokat.

Projektjeink elsődleges funkciója ipari épület vagy lakópark. Az utóbbi években vállalatunk több üzletház, irodaház, raktár- és gyártócsarnok kivitelezését végezte el. A Practical Kft. legfontosabb profilja az ipari területek, lakóparkok tereprendezése, közművesítése, épületek, csarnokok alapozása, összeszerelése, és azok úthálózatának kiépítése.

A létszám és az eszközállomány összetétele és folyamatos fejlődése lehetővé teszi a különböző feladatokhoz való rugalmas alkalmazkodást. Több éve képesek vagyunk az összetettebb, bonyolultabb kivitelezési munkák elvégzésére, lebonyolítására generálkivitelezésben vagy fővállalkozásban is. Ugyanakkor továbbra is vállalunk alvállalkozói munkákat, elsősorban speciális területünkön, a mélyépítésben:

 
 

Mindennemű földmunka végzése nagyteljesítményű gépekkel attól függetlenül, hogy milyen (sziklás, dombos, bozótos, fával beültetett) területről, illetve milyen szerkezetű (dolomittól a löszös talajig) talajról van szó.

Leendő építési területek vagy parkok tereprendezése, humuszolása, parkosítása, zöldnövény-kultúrával történő betelepítése.

Közművesítés: bármilyen keresztmetszetű szennyvízelvezető-fektetés, csapadékcsatorna építés, valamint az ezekhez szükséges beton, illetve vasbeton műtárgyak (befogadóaknák, elágazások) elkészítése, de ide sorolhatók a vízhálózat és gerincvezeték-építés és a elektromos- telefonhálózat, gázvezeték földmunkái is.

 
 

Mélyépítési műtárgyak: földalatti víztározók és szennyvízkezelők, előülepítő rendszerek, átereszek, vasbetonszerkezetek, felszíni burkolt és burkolatlan vízelvezető árkok kivitelezése.

Útépítés a mechanikai stabilizációs úttól a mezőgazdaságban használatos meliorációs úton át a közforgalmúig, járdaépítés betonozott vagy zöldbetonnal kialakított, aszfaltozott utak, parkolók készítése.

Felépítményi vagy földalatti beton, vasbeton, tégla vagy acélszerkezetű építmények lebontása, illetve kibontása.

Vállalatunknál kiemelt szempontként kezeljük a minőségbiztosítást. Ezért 1998-ban kiépítettük minőségirányítási rendszerünket, melyet integráltunk a működési, kivitelezési rendszerünkbe, és megszereztük a Det Norske Veritas által kiadott MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány követelményeinek megfelelő tanúsítványt. Az ISO 14001:2004 szabvány szerinti környezetirányítási rendszer tanúsítása 2005. májusában sikeresen megtörtént. 2008. óta munkabiztonsági OHSAS 18001:2007 szabvány szerinti minősítéssel is rendelkezünk.

2004-ben társaságunk elnyerte a NATO Beszállításra Alkalmas minősítést.

Elérhetőségek:

Practical Kft.

8000 Veszprém, Házgyári út 26.

Telefon: +36 88 576 120

Fax: +36 88 576 128

Email: info@practical.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Nyílt napot tart a Gyermekvasút január végén

Nyílt napot tart a Gyermekvasút január 26-án, a tavaszi gyermekvasutas tanfolyam február 1-jén kezdődik.

Budapest Varieté

Idén is exkluzív vacsorával indul a Budapest Varieté, amelyet február 7. és 16. között rendeznek meg a Duna Palotában.

Vince-napi vesszővágásra készülnek Ópusztaszeren

Ópusztaszeren szombaton megjósolják, milyen termésre számíthatnak majd ősszel a szőlősgazdák: a nemzeti történeti emlékparkban Vince-napi vesszővágásra ...

Hosszú Katinka nyert az európai sportújságírók szavazásán

Hosszú Katinka lett az elmúlt év legjobb európai női sportolója a kontinens sportújságíróinak (AIPS Europe) szavazásán.

Teltházas újévi koncertet adott Bécsben Mága Zoltán

Teltház előtt tartotta meg újévi gálakoncertjét január 5-én Bécsben, a Wiener Konzerthausban Mága Zoltán hegedűművész és a vele fellépő magyar zenészek, ...

Az erdei fülesbagoly lett a 2020-as év madara

Az év madara címmel a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) a különböző fajok vagy madárcsoportok és azok élőhelyeinek védelmére szeretné ...

 
Ez történt a héten

Tizenöt ország előadásai a színházi fesztiválon

Tizenkilenc produkció érkezik tizenöt országból a 7. Madách Nemzetközi Színházi Találkozóra (MITEM), amelyet április 8. és május 17. között rendeznek meg ...

A magyar kultúra napja

Bereményi Géza Kossuth- és József Attila-díjas írónak, Balázs Béla-díjas filmrendezőnek ítélte oda idén a Kölcsey-emlékplakettet a Kölcsey Társaság kuratóriuma, ...

Az Év sportolója gála

Milák Kristóf és Hosszú Katinka személyében a férfiaknál és a nőknél is úszót választott a 2019-es év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ).

A magyar kultúra napja

Kiállításokkal, az irodalmat és a komolyzenét ötvöző gálaesttel ünneplik Zala megye városaiban a magyar kultúra napját. A több napon át tartó programsorozat ...

Négy magyar zenekar az idei Eurosonic Festivalon

Négy magyar zenekar, a Bluebay Foxes, a Harmed, a Qualitons, valamint Devil\'s Trade képviseli Magyarországot a ma kezdődő Eurosonic Festivalon a hollandiai ...

Cirkuszfesztivál

Az ifj. Richter József-Merrylu Richter magyar akrobatapáros, valamint a kínai China National Acrobatic Troup nyerte a XIII. Budapest Nemzetközi Cirkus ...

 
 
weather failed, check feed URL