Férfi vízilabda Magyar Kupa

A BENU férfi vízilabda Magyar Kupa augusztusi záró eseményén újra vízbe ugrik a Millennium Masters néven ismert gálacsapat.

Bővebben...
 

Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Practical Kft.

Dátum: 2019.12.20. péntek
 
 
 
 

A Practical Építőipari Kivitelező és Tanácsadó Kft 1992. februárjában alakult.

A vállalat fejlődése az elmúlt 25 évben töretlen. Megmutatkozik ez az eszközállomány és szakember létszám folyamatos bővülésében és minőségi fejlődésében is. Eredményes működéséhez, megrendelőink bizalmának megszerzéséhez elengedhetetlenül szükséges, hogy igényeknek megfelelő szolgáltatást nyújtsunk.

A vállalkozás fő tevékenysége a mélyépítési fővállalkozás, bontás, útépítés, generálkivitelezés, műszaki tervezés, hulladékgazdálkodás.

A Kft. fennállása óta Veszprémben és környékén vállalt munkát hazai és külföldi cégek beruházásaiban, de mind gyakrabban kap a megye távolabbi településein és a megyehatáron kívüli megbízásokat.

Projektjeink elsődleges funkciója ipari épület vagy lakópark. Az utóbbi években vállalatunk több üzletház, irodaház, raktár- és gyártócsarnok kivitelezését végezte el. A Practical Kft. legfontosabb profilja az ipari területek, lakóparkok tereprendezése, közművesítése, épületek, csarnokok alapozása, összeszerelése, és azok úthálózatának kiépítése.

A létszám és az eszközállomány összetétele és folyamatos fejlődése lehetővé teszi a különböző feladatokhoz való rugalmas alkalmazkodást. Több éve képesek vagyunk az összetettebb, bonyolultabb kivitelezési munkák elvégzésére, lebonyolítására generálkivitelezésben vagy fővállalkozásban is. Ugyanakkor továbbra is vállalunk alvállalkozói munkákat, elsősorban speciális területünkön, a mélyépítésben:

 
 

Mindennemű földmunka végzése nagyteljesítményű gépekkel attól függetlenül, hogy milyen (sziklás, dombos, bozótos, fával beültetett) területről, illetve milyen szerkezetű (dolomittól a löszös talajig) talajról van szó.

Leendő építési területek vagy parkok tereprendezése, humuszolása, parkosítása, zöldnövény-kultúrával történő betelepítése.

Közművesítés: bármilyen keresztmetszetű szennyvízelvezető-fektetés, csapadékcsatorna építés, valamint az ezekhez szükséges beton, illetve vasbeton műtárgyak (befogadóaknák, elágazások) elkészítése, de ide sorolhatók a vízhálózat és gerincvezeték-építés és a elektromos- telefonhálózat, gázvezeték földmunkái is.

 
 

Mélyépítési műtárgyak: földalatti víztározók és szennyvízkezelők, előülepítő rendszerek, átereszek, vasbetonszerkezetek, felszíni burkolt és burkolatlan vízelvezető árkok kivitelezése.

Útépítés a mechanikai stabilizációs úttól a mezőgazdaságban használatos meliorációs úton át a közforgalmúig, járdaépítés betonozott vagy zöldbetonnal kialakított, aszfaltozott utak, parkolók készítése.

Felépítményi vagy földalatti beton, vasbeton, tégla vagy acélszerkezetű építmények lebontása, illetve kibontása.

Vállalatunknál kiemelt szempontként kezeljük a minőségbiztosítást. Ezért 1998-ban kiépítettük minőségirányítási rendszerünket, melyet integráltunk a működési, kivitelezési rendszerünkbe, és megszereztük a Det Norske Veritas által kiadott MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány követelményeinek megfelelő tanúsítványt. Az ISO 14001:2004 szabvány szerinti környezetirányítási rendszer tanúsítása 2005. májusában sikeresen megtörtént. 2008. óta munkabiztonsági OHSAS 18001:2007 szabvány szerinti minősítéssel is rendelkezünk.

2004-ben társaságunk elnyerte a NATO Beszállításra Alkalmas minősítést.

Elérhetőségek:

Practical Kft.

8000 Veszprém, Házgyári út 26.

Telefon: +36 88 576 120

Fax: +36 88 576 128

Email: info@practical.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Érsekkerti Nyári Játékok

Tizedik alkalommal rendezik meg idén az Érsekkerti Nyári Játékokat Egerben.

Este nyit a Müpa autós koncertmozija

A Fesztivál Színház élő koncertjei várják a közönséget a Müpa szerda este nyíló autósmozijában, ahol elsőként a Nemzeti Filharmonikus Zenekart láthatják ...

7. Vertigo Filmhét

Huszonnégy nemzetközi és magyar film - közülük négy az országos premier előtt - lesz látható a 7. Vertigo Filmhét során július 22-29. között a budapesti ...

Richter Flórián Cirkusz nyáron Zamárdiban

Drónok a porondon címmel mutat be új produkciót a Richter Flórián Cirkusz szerdától Zamárdiban.

38. Balaton-átúszás

A tervek szerint augusztus 1-jén lesz a 38. Lidl Balaton-átúszás, amelyen hagyományosan Révfülöpről indulnak a résztvevők, és a balatonboglári Platán strandra ...

Nyíltvízi úszósorozat

Három magyar tájegységen, három szabadtéri víztípusban kerül sor az open water tournament (OWT) elnevezésű versenyre július 11. és augusztus 22. között.

 
Ez történt a héten

Women On Water Hungary

Egész nyáron át tartó programsorozattal népszerűsíti a vitorlázást a nők körében a Women On Water (WOW) Hungary.

Bujtor István Filmfesztivál

Száz film szerepel a versenyprogramban az idei Bujtor István Filmfesztiválon, amelyet augusztus 17. és 21. között tartanak Balatonszemesen.

Mézesvölgyi Nyár

Musicalek és vígjátékok is várják a közönséget a Mézesvölgyi Nyár fesztiválon Veresegyházán.

Retro hétvége a MÁV-nál

424-es gőzmozdony vontatta személyvonat halad Ábrahámhegynél a MÁV Retro hétvégéjén.

Cannes

Egy magyar vizsgafilmet, Beleznai Márk Agapé című rendezői diplomafilmjét is beválogatták a 73. cannes-i fesztiválnak a filmes egyetemek legjobbjait felvonultató ...

Sportújságírás Világnapja

Globális, online konferenciát tart csütörtökön délután a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) abból az alkalomból, hogy július 2-a a Sportújságírás ...

 
 
weather failed, check feed URL