Őze Lajos emlékét őrző kiállítást rendeznek Szentesen

Őze Lajos születésének 85. évfordulója alkalmából rendez kiállítást a szentesi Koszta József Múzeum, a tárlathoz relikviákat, fotókat, egykori filmfelvételeket vár a közgyűjtemény.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Practical Kft.

Dátum: 2019.12.20. péntek
 
 
 
 

A Practical Építőipari Kivitelező és Tanácsadó Kft 1992. februárjában alakult.

A vállalat fejlődése az elmúlt 25 évben töretlen. Megmutatkozik ez az eszközállomány és szakember létszám folyamatos bővülésében és minőségi fejlődésében is. Eredményes működéséhez, megrendelőink bizalmának megszerzéséhez elengedhetetlenül szükséges, hogy igényeknek megfelelő szolgáltatást nyújtsunk.

A vállalkozás fő tevékenysége a mélyépítési fővállalkozás, bontás, útépítés, generálkivitelezés, műszaki tervezés, hulladékgazdálkodás.

A Kft. fennállása óta Veszprémben és környékén vállalt munkát hazai és külföldi cégek beruházásaiban, de mind gyakrabban kap a megye távolabbi településein és a megyehatáron kívüli megbízásokat.

Projektjeink elsődleges funkciója ipari épület vagy lakópark. Az utóbbi években vállalatunk több üzletház, irodaház, raktár- és gyártócsarnok kivitelezését végezte el. A Practical Kft. legfontosabb profilja az ipari területek, lakóparkok tereprendezése, közművesítése, épületek, csarnokok alapozása, összeszerelése, és azok úthálózatának kiépítése.

A létszám és az eszközállomány összetétele és folyamatos fejlődése lehetővé teszi a különböző feladatokhoz való rugalmas alkalmazkodást. Több éve képesek vagyunk az összetettebb, bonyolultabb kivitelezési munkák elvégzésére, lebonyolítására generálkivitelezésben vagy fővállalkozásban is. Ugyanakkor továbbra is vállalunk alvállalkozói munkákat, elsősorban speciális területünkön, a mélyépítésben:

 
 

Mindennemű földmunka végzése nagyteljesítményű gépekkel attól függetlenül, hogy milyen (sziklás, dombos, bozótos, fával beültetett) területről, illetve milyen szerkezetű (dolomittól a löszös talajig) talajról van szó.

Leendő építési területek vagy parkok tereprendezése, humuszolása, parkosítása, zöldnövény-kultúrával történő betelepítése.

Közművesítés: bármilyen keresztmetszetű szennyvízelvezető-fektetés, csapadékcsatorna építés, valamint az ezekhez szükséges beton, illetve vasbeton műtárgyak (befogadóaknák, elágazások) elkészítése, de ide sorolhatók a vízhálózat és gerincvezeték-építés és a elektromos- telefonhálózat, gázvezeték földmunkái is.

 
 

Mélyépítési műtárgyak: földalatti víztározók és szennyvízkezelők, előülepítő rendszerek, átereszek, vasbetonszerkezetek, felszíni burkolt és burkolatlan vízelvezető árkok kivitelezése.

Útépítés a mechanikai stabilizációs úttól a mezőgazdaságban használatos meliorációs úton át a közforgalmúig, járdaépítés betonozott vagy zöldbetonnal kialakított, aszfaltozott utak, parkolók készítése.

Felépítményi vagy földalatti beton, vasbeton, tégla vagy acélszerkezetű építmények lebontása, illetve kibontása.

Vállalatunknál kiemelt szempontként kezeljük a minőségbiztosítást. Ezért 1998-ban kiépítettük minőségirányítási rendszerünket, melyet integráltunk a működési, kivitelezési rendszerünkbe, és megszereztük a Det Norske Veritas által kiadott MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány követelményeinek megfelelő tanúsítványt. Az ISO 14001:2004 szabvány szerinti környezetirányítási rendszer tanúsítása 2005. májusában sikeresen megtörtént. 2008. óta munkabiztonsági OHSAS 18001:2007 szabvány szerinti minősítéssel is rendelkezünk.

2004-ben társaságunk elnyerte a NATO Beszállításra Alkalmas minősítést.

Elérhetőségek:

Practical Kft.

8000 Veszprém, Házgyári út 26.

Telefon: +36 88 576 120

Fax: +36 88 576 128

Email: info@practical.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Szombaton lesz a matematika világnapja, a nemzetközi pí-nap

Több mint harminc éve március 14-én tartják a nemzetközi pí-napot, amely idén először a matematika világnapja is.

Felújítva várja látogatóit az ország egyetlen vidámparkja Debrecenben

Új és felújított játékokkal várja szombattól a látogatókat az ország egyetlen, idén 60 éves vidámparkja a debreceni Nagyerdőben.

Tokaji Március Nagykóstoló Budapesten

Csaknem hatvan tokaj-hegyaljai pincészet mintegy 160 borával, külön aszúteremmel és minikurzusokkal várja a közönséget a Tokaji Március Nagykóstoló szombaton ...

Iparművészeti Múzeum kerámia-gyűjteménye

A napokban indul útnak az Iparművészeti Múzeum Japonizmus és Art Nouveau című kiállítása, a 241 tárgyból álló különleges válogatás, amelyet Japán négy ...

Dzsessz világsztárok portréiból nyílt kiállítás Óbudán

Dzsessz világsztárok portréiból nyílt kiállítás Óbudán. A fotókat Kleb Attila készítette, a Closer című tárlat május 10-ig látható a Godot Kortárs Művészeti ...

Látogatóközpont lesz a nagymarosi Kittenberger-ház

Megvásárolta és látogatóközponttá alakítja Kittenberger Kálmán Afrika-kutató nagymarosi házát az állam.

 
Ez történt a héten

Hagyományok Háza válogatáslemeze

Megjelent a Hagyományok Háza 2002 óta tartó Táncház-Népzene lemezsorozata következő darabja.

#mertkelladal kampány

Magyar dalok hallgatására és lejátszására buzdít a Hangfoglaló Program által útjára indított #mertkelladal kampány, amely a koronavírus-járvány miatt nehéz ...

Előadások a Magyar Nemzeti Cirkusz közösségi oldalán

A Magyar Nemzeti Cirkusz minden este cirkuszi előadásokkal szórakoztatja a közönséget a közösségi oldalán a koronavírus-járvány miatt elmaradó produkciók miatt.

Szent Patrik napi díszkivilágítás a fővárosban

Szent Patrik napja alkalmából zöld fénnyel kivilágított Lánchíd és Szabadság-szobor

Kurtág György rangos svéd zenei díjat kap

Kurtág Györgyöt a Rolf Schock-díjjal tünteti ki a Svéd Királyi Akadémia. A 93 éves magyar zeneszerző kiemelkedő zeneszerzői, pedagógusi és előadói munkásságáért ...

Magyar ezüstérem a budapesti curling vegyes páros világkupán

Ezüstérmet nyert a vasárnap befejeződött budapesti curling vegyes páros világkupán a Dencső Blanka, Szabó Gergely duó.

 
 
weather failed, check feed URL