Kilátót alakítanak ki a szegedi Móra-múzeum tetején

A látogatók azonban nemcsak a mai Szeged szépségeiben gyönyörködhetnek, hanem egy kronoszkóp segítségével az 1870-es évek városát is megismerhetik.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Letsch-Szerszám Kft.

Dátum: 2020.03.11. szerda
 
 
 
 

Tapasztalt kollegáink közreműködésével gyors megoldást találunk azokra a projektekre is, amelyeknek sem a megtervezésével, sem a legyártásával nem tud megbirkózni a szerszámgyártó vállalatok túlnyomó része. Ezzel nyerjük el, valamint tartjuk fent az új és a már meglévő partnereink belénk fektetett bizalmát.

Egyedi szerszámok számítógépes (CAD) tervezése

Igény szerint 3D-s terveket, modelleket készítünk, amelyeket partnereink még a gyártás megkezdését megelőzően megtekinthetnek és jóváhagyhatnak.

Fém – és faipari szerszámok élezése

 
 

A VHM, HM, HSS, PCD, CBN szerszámokat nagy pontosságú megmunkáló-központunkkal munkáljuk meg, illetve a legmodernebb mérőeszközökkel felszerelt mérőszobánknak köszönhetően kivételesen precízen ellenőrizzük, így mind a fém-, mind a faiparban kiválóan helytállunk.

A szerszámokon végzett munkálatok fázisairól tájékoztatást nyújtunk megbízóinknak, rugalmasságunknak köszönhetően a szűkös határidőket is rendre tartani tudjuk.

PCD, CBN szerszámok élezésében és gyártásában kifejezetten az élvonalban helyezkedünk el, gépparkunkat is erre specializálódva fejlesztettük az elmúlt évek folyamán.

Szerszámok javítása, karbantartása

A napi igénybevétel közben elhasználódott szerszámokat analizáljuk, majd a meghatározott technológia szerint lapkákat cserélünk benne / élezzük / polírozzuk / felhegesztjük / köszörüljük stb...

Legfőbb irányelvünk a kifogásolhatatlan minőség elérése, így nagy hangsúlyt fektetünk vevőink elégedettségére.

Üzletkötőink a nap bármely szakaszában készen állnak a vevők által feltett kérdések megválaszolására.

Szakmai tanácsadás

 
 

A megmunkálandó munkadarab tekintetében a megrendelő igényeit részletesen felmérve, mindent megteszünk azért, hogy a gyártás költségeit optimalizáljuk, illetve hogy a kezünk közül kikerült szerszám a lehető leghosszabb élettartamot fussa.

Igény szerint, a helyszínen javaslatokat teszünk a gyártógépek működtetésére, a ciklusidő csökkentésére.

A munkadarabról küldött rajz alapján komplett szerszámokat, igény szerint technológiát is adunk illetve beállítjuk a megmunkáló-gépen.

Elérhetőségek:

LETSCH SZERSZÁM KFT.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Raktár u. 8205/6 hrsz.

E-mail: letschkft@letschkft.hu

Mobil: +36 (30) 681 08 72

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Trianon-kiállítás

Szabadtéri kiállítással emlékezik meg június 4-étől a trianoni békeszerződés aláírásának centenáriumára a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum.

Európai nemzeti parkok napja

1999 óta minden évben május 24-én, az első európai nemzeti park (Svédország, 1909) létrehozásának évfordulóján ünneplik az európai nemzeti parkok napját.

Kihirdették a Janikovszky Éva meseíró pályázat győzteseit

Kihirdették a 16. Janikovszky Éva meseíró pályázat győzteseit Budapesten, első helyezést ért el Csicsó Zoltán a 7-9 évesek, Oláh Réka a 11-13 évesek, Dóry ...

Kékszalag

Július 30. és augusztus 1. között rendezik meg idén a Balaton legnagyobb tókerülő vitorlásversenyét, a Kékszalagot.

Idén is lesz virágkarnevál Debrecenben

Az idén is megrendezik Debrecenben a virágkarnevált augusztus 20-án, csak másképpen, mint az elmúlt fél évszázadban.

Victor Vasarely művészete nyomán terveznek ruhákat a METU hallgatói

Nemzetközi kiállításhoz terveznek ruhákat Victor Vasarely nyomán a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) hallgatói egy, a pécsi Janus Pannonius Múzeummal ...

 
Ez történt a héten

Trianon 100

Országszerte megemlékezéseket tartanak az első világháborút lezáró trianoni békeszerződés aláírásának 100. évfordulója, a nemzeti összetartozás napja ...

Indul a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár online

Szerdától vasárnapig, június 7-ig öt napon át ötven programmal várják a szervezők az irodalom, olvasás és kultúra iránt érdeklődőket az idei Margó Irodalmi ...

Szarvasi Vízi Színház

Június 12. és augusztus 22. között idén is megrendezik a Szarvasi Vízi Színház jubileumi, tizedik évadát.

Tolnay Klári Emlékház

Megújított kiállítással júniustól újra látogatható a Tolnay Klári Emlékház Mohorán.

A budapestieknek szerenádozik a Fesztiválzenekar

Több mint 200 lakóházba látogatnak el ingyenes szerenádjaikkal a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) kamaraformációi júniusban Budapesten.

Hey, June! fesztivál

Idén virtuálisan rendezik meg a Müpa Hey, June! koncertsorozatát. Az elmúlt évek emlékezetes magyar könnyűzenei koncertjeiből válogatnak az intézmény online ...

 
 
weather failed, check feed URL