Férfi vízilabda Magyar Kupa

A BENU férfi vízilabda Magyar Kupa augusztusi záró eseményén újra vízbe ugrik a Millennium Masters néven ismert gálacsapat.

Bővebben...
 

Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Kenőanyag-Nagyker Kft.

Dátum: 2020.03.23. hétfő
 
 
 
 

A Favorit kenőanyagok hazai előállítású termékek. Magyar tulajdonosok által, néhány éve építetett pálfai üzemből kerülnek a felhasználókhoz. Az üzem 2014-ben megszerezte az SGS minősítést.

A kiváló ár-érték arányt képviselő olajok, zsírok, autóápolási cikkek számos magyarországi kis- és nagy vevőnél elérhetők. Végfelhasználókat (szervizek, logisztikai cégek, üzemek-gyárak, nemzeti parkok stb.) is kiszolgálunk, saját márkás termékek gyártását is vállaljuk.

A Kenőanyag-Nagyker Kft-t 2001-ben alakult. Cégünk elsősorban kenőanyagok, adalékok, autóápolási szerek és felszerelési tárgyak forgalmazásával foglalkozik. A cég tulajdonosai magyar magánszemélyek, akik 1993 óta foglalkoznak kenőanyagokkal.

Kiszolgáljuk mind a magánszemélyek, mind a vállalatok, intézmények kenéstechnikai igényeit. Vevőink: benzinkutak, autósboltok, mezőgazdasági boltok, autómosók, mezőgazdasági termelők, ipari fémmegmunkáló üzemek. Állandó (heti rendszerességgel vásárló) partnereink száma kb.200. Az összes partnerünk száma kb 1200.

 
 

Az általunk forgalmazott kenőanyagok választéka rendkívül széles. A legkorszerűbb szintetikus kenőolajok mellett a hagyományos kínálatot is felölelő közlekedési és ipari kenőanyag választékon felül, a legkülönlegesebb követelményeknek is megfelelő, speciális kenőanyagok is megtalálhatók. A főbb márkák, amelyeket forgalmazunk, a következők: FAVORIT, MIDLAND, KENOTEK, GUNK,LOTOS, MOTUL, CASTROL, MOL, MOBIL, ELF, TOTAL, REPSOL

Import tevékenységünk elsősorban az amerikai GUNK termékcsalád magyarországi forgalmazásán alapul. Ezen kívül kizárólagos forgalmazói vagyunk a KENOTEK márkanevű belga autóápolási termékcsaládnak.

 
 

Termékpalettánkon megtalálhatók a gondtalan autózáshoz nélkülözhetetlen kiváló minőségű és árú felszerelési tárgyak és kiegészítő termékek. Fontos szolgáltatás a kenőanyagokhoz kapcsolódó teljes műszaki-vevőszolgálati tevékenység is. Kenéstechnikai szaktanácsadással állunk rendelkezésére mindenkinek aki ilyen jellegű problémával fordul hozzánk.

Társaságunk nagy gondot fordít munkatársaink folyamatos képzésére, rendszeres találkozókon tájékoztatjuk őket a legújabb piaci trendekről, elvárásokról.

Elérhetőségek:

KENŐANYAG-NAGYKER KFT

Székhely: 2400 Dunaújváros Verebély L.u.13.

TELEPHELY: 2400 DUNAÚJVÁROS VEREBÉLYI L. U. 13.

Tel: +36 25 282 391

Nyitva tartás: H-CS 8-16 , P 8-16

Fax: +36 25 282 391,

Tel: +36 20 4569 064

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Érsekkerti Nyári Játékok

Tizedik alkalommal rendezik meg idén az Érsekkerti Nyári Játékokat Egerben.

Este nyit a Müpa autós koncertmozija

A Fesztivál Színház élő koncertjei várják a közönséget a Müpa szerda este nyíló autósmozijában, ahol elsőként a Nemzeti Filharmonikus Zenekart láthatják ...

7. Vertigo Filmhét

Huszonnégy nemzetközi és magyar film - közülük négy az országos premier előtt - lesz látható a 7. Vertigo Filmhét során július 22-29. között a budapesti ...

Richter Flórián Cirkusz nyáron Zamárdiban

Drónok a porondon címmel mutat be új produkciót a Richter Flórián Cirkusz szerdától Zamárdiban.

38. Balaton-átúszás

A tervek szerint augusztus 1-jén lesz a 38. Lidl Balaton-átúszás, amelyen hagyományosan Révfülöpről indulnak a résztvevők, és a balatonboglári Platán strandra ...

Nyíltvízi úszósorozat

Három magyar tájegységen, három szabadtéri víztípusban kerül sor az open water tournament (OWT) elnevezésű versenyre július 11. és augusztus 22. között.

 
Ez történt a héten

Women On Water Hungary

Egész nyáron át tartó programsorozattal népszerűsíti a vitorlázást a nők körében a Women On Water (WOW) Hungary.

Bujtor István Filmfesztivál

Száz film szerepel a versenyprogramban az idei Bujtor István Filmfesztiválon, amelyet augusztus 17. és 21. között tartanak Balatonszemesen.

Mézesvölgyi Nyár

Musicalek és vígjátékok is várják a közönséget a Mézesvölgyi Nyár fesztiválon Veresegyházán.

Retro hétvége a MÁV-nál

424-es gőzmozdony vontatta személyvonat halad Ábrahámhegynél a MÁV Retro hétvégéjén.

Cannes

Egy magyar vizsgafilmet, Beleznai Márk Agapé című rendezői diplomafilmjét is beválogatták a 73. cannes-i fesztiválnak a filmes egyetemek legjobbjait felvonultató ...

Sportújságírás Világnapja

Globális, online konferenciát tart csütörtökön délután a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) abból az alkalomból, hogy július 2-a a Sportújságírás ...

 
 
weather failed, check feed URL