Glass Art NOW!

A velencei Ateneo Venetóban mutatkozhat be a Glass Art NOW! című, csoportos magyar üvegművészeti kiállítás szeptember 1. és 15. között, a 7. The Venice Glass Week nemzetközi üvegművészeti fesztivál keretében.

Bővebben...
 

Styl Brno 2023.08.19-21. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Vámosgép Kft.

Dátum: 2023.01.19. csütörtök
 
 
 
 

Örömmel tekintünk vissza az 1991-ben történt alapításunk óta eltelt hosszú időre, hiszen számos sikert és leküzdött nehézséget tudhatunk magunk mögött. Elképesztő, hogy a kezdeti alaplétszámos indulás óta mára mintegy 290 alkalmazottat foglalkoztató vállalkozássá nőtte ki magát a Vámosgép Kft., amely továbbra is 100 százalékban magyar tulajdonban működik.

Társaságunk fő tevékenységi köre a közepes- és nagy bonyolultságú acélszerkezetek gyártása.

Kiváló minőségű termékeinket versenyképes áron, kivétel nélkül határidőre szállítjuk piacvezető megrendelőink számára.

Büszkék vagyunk rá, hogy kiválóan működő beszállítói kooperációs kapcsolatot folytatunk nyugat-európai partnereinkkel. Ezáltal legnagyobb megrendelőink olyan neves német, francia és holland cégek, mint a KEMPER GmbH & Co KG, GRIMME GmbH, Maschinenfabrik KRONE GmbH & Co KG, STOLPEN GmbH, AGCO Corporation, vagy a G.E. Healthcare Buc.

Emellett természetesen magyarországi megbízásokat is rendre teljesítünk, többek között a CATERPILLAR Hungary számára.

Magától értetődik, hogy egy vállalkozás nem lehet eredményes a megfelelő szakemberek és kollégák nélkül, akik garantálják az egyenletes, jó minőséget és a vevői igények maradéktalan kielégítését. Ugyanakkor köszönetet szeretnénk mondani partnereinknek is, akik szintén fontos pillérei a mindennapjainknak, és velünk együtt részesei az előrehaladásunknak.

Alkalmazott technológia és gyártótevékenység

 
 

Büszkén jelentjük ki, hogy az alkalmazott technológiai eszköz- és tudásbázisunk igazán széleskörű az acélszerkezetek gyártásához. Legfőbb erősségeink közzé tartozik a lemezvágás és alakítás, a robottal támogatott hegesztéstechnológia, valamint a CNC forgácsolás. Komplex gépparkunk lehetővé teszi a vállalkozásunk számára, hogy valamennyi szükséges munkafolyamatot önállóan elvégezzünk a lemezfeldolgozástól a felületkezelésig, ezáltal biztosítva azt, hogy versenyképes árakat tudjunk kínálni jelenlegi és jövőbeni megrendelőink számára. A piacon elérhető legmodernebb lézervágó berendezésen keresztül, kiváló minőségű élhajlítóink és préseink teszik lehetővé a pontos alkatrészgyártást. Minősített hegesztőink automata beállítású MIG/MAG és korszerű impulzus hegesztő berendezésekkel végzik tevékenységüket. Az általunk gyártott bonyolult acélszerkezetek magas pontosságú készremunkálása 6 db nagy munkaterületű, horizontális elrendezésű CNC megmunkáló központon történik. A gyártott alkatrészek méretellenőrzését a nagy mérettartományú asztali- és karos mérőgépek teszik lehetővé. Vállalatirányítási rendszerünk garantálja, hogy a vevői igényeket határidőre teljesítjük.

Minőségirányítás

Iparágunkban elengedhetetlen a megfelelő tanúsítványok beszerzése, illetve megfelelő minőség és vállalatirányítási rendszerek működtetése. Ezen rendszerek működéséről Megrendelőink a TÜV Rheinland InterCert által tanúsított minőségügyi rendszerünk követelményein túlmenően rendszeres auditok lebonyolításán keresztül győződnek meg, igazolva, hogy az elvárt minőség garantált.

Tanúsítványaink

ISO 9001 tanúsítvány

ISO 3834-2

Innováció

Csaknem 30 éves fennállásunkat és sikereinket nem csupán elhivatott munkatársainknak, de a vezetőség és a tulajdonosok által a bevételek fejlesztésekbe történő visszafordításának is köszönhetjük.

A legfrissebb innovatív törekvéseink

 
 

• 2016-ban üzembe állítottuk második Yaskhawa robothegesztő cellánkat, új szintre emelve társaságunknál a hegesztéssel kapcsolatos követelményeket.

• 2017 év elejétől valamennyi hegesztőnk Speedglas típusú frisslevegős pajzsot kapott.

• 2017-ben gépparkunk egy LB4000EXII típusú OKUMA CNC esztergagéppel bővült, mely jelenleg a legnagyobb OKUMA eszterga Magyarországon.

• 2017 decemberében érkezett új NC csőhajlító gépünk, mely képessé tesz bennünket Ø114x8mm-es acélcsövek hajlítására. Ezen mérettartomány egyedülálló Magyarországon!

• 2018 év elején érkezett VANAD típusú finomsugaras plazma-lángvágó berendezésünk, mely lehetővé teszi a szénacél lemezek pontos vágását 40mm-es vastagságig.

Elérhetőségek:

Vámosgép Gép-és Acélszerkezetgyártó Kft.

H-4287 Vámospércs, Bagaméri u.5.

E-mail:vamosgep@vamosgep.hu

E-mail:commerce@vamosgep.hu (Ajánlatokat, rendeléseket kérjük erre az e-maíl címre küldeni)

Tel.:+36 (52) 591-006

Tel.:+36 (52) 591-008

Fax:+36 (52) 591-007

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Művészetek Völgye

Idén is saját színdarabbal és csaknem 500 további programmal várja a fesztiválozókat a Művészetek Völgye július 21. és 30. között Kapolcsra, Vigántpetendre ...

A Széchenyi-hegyi Gyermekvasút 75. születésnapi ünnepsége

Alkalmi kiállítás nyílt 2023. április 11-én. A vasút építését 1948. április 11-én kezdték meg.

MVM Koncertek - A Zongora sorozat

Hat magyar zongoraművész ad szólókoncertet szombaton és vasárnap a budapesti Festetics Palotában az MVM Koncertek - A Zongora sorozatban.

Színházi olimpia

Madách 200 címmel nyílik meg vasárnap az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet (OSZMI) kiállítása a Nemzeti Színházban a 10. Színházi olimpia keretében; ...

Kajak-kenu vk

Kajak-kenuban az idei év első nemzetközi eseménye az éppen egy hónap múlva kezdődő világkupa szegedi állomása lesz, amelyre 53 ország jelezte részvételi ...

Károly király halálának 100. évfordulója

Emlékkiállítás nyílik a gyulai Almásy-kastélyban Habsburg Károly király halálának 100. évfordulója alkalmából. A tárlatot a Madeirai Levéltár és Könyvtár, ...

 
Ez történt a héten

Boglya Feszt

Először rendezik meg a Boglya Feszt öko-művészeti fesztivált június 23. és 25. között a Tisza-tónál öt településen: Tiszadorogmán, Egyeken, Ároktőn, Tiszabábolnán ...

Művészetek Völgye

Csaknem 2200 zenei, irodalmi, színházi, családi és egyéb programmal várja a látogatókat július 21. és 30. között Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.

Avasi Borangolás

Idén immár tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Avasai Borangolást Miskolcon, ahol május 11. és 13. között hatvannyolc programhelyszín és kilencvenhét ...

Dalszerző Expo

Ismert magyar és külföldi zenei szakemberek részvételével április 27-től június 8-ig rendezvénysorozattal jelentkezik a Dalszerző Expo az Artisjus fővárosi ...

A költészet napja

Huszonnégy órás versfolyamot rendez szerdán és csütörtökön a Békéscsabai Jókai Színház.

Húsvét

Hagyományos zengővárkonyi díszítéssel írt tojások a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeumban virágvasárnap.

 
 
weather failed, check feed URL