Férfi vízilabda Magyar Kupa

A BENU férfi vízilabda Magyar Kupa augusztusi záró eseményén újra vízbe ugrik a Millennium Masters néven ismert gálacsapat.

Bővebben...
 

Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Vámosgép Kft.

Dátum: 2020.05.15. péntek
 
 
 
 

Örömmel tekintünk vissza az 1991-ben történt alapításunk óta eltelt hosszú időre, hiszen számos sikert és leküzdött nehézséget tudhatunk magunk mögött. Elképesztő, hogy a kezdeti alaplétszámos indulás óta mára mintegy 290 alkalmazottat foglalkoztató vállalkozássá nőtte ki magát a Vámosgép Kft., amely továbbra is 100 százalékban magyar tulajdonban működik.

Társaságunk fő tevékenységi köre a közepes- és nagy bonyolultságú acélszerkezetek gyártása.

Kiváló minőségű termékeinket versenyképes áron, kivétel nélkül határidőre szállítjuk piacvezető megrendelőink számára.

Büszkék vagyunk rá, hogy kiválóan működő beszállítói kooperációs kapcsolatot folytatunk nyugat-európai partnereinkkel. Ezáltal legnagyobb megrendelőink olyan neves német, francia és holland cégek, mint a KEMPER GmbH & Co KG, GRIMME GmbH, Maschinenfabrik KRONE GmbH & Co KG, STOLPEN GmbH, AGCO Corporation, vagy a G.E. Healthcare Buc.

Emellett természetesen magyarországi megbízásokat is rendre teljesítünk, többek között a CATERPILLAR Hungary számára.

Magától értetődik, hogy egy vállalkozás nem lehet eredményes a megfelelő szakemberek és kollégák nélkül, akik garantálják az egyenletes, jó minőséget és a vevői igények maradéktalan kielégítését. Ugyanakkor köszönetet szeretnénk mondani partnereinknek is, akik szintén fontos pillérei a mindennapjainknak, és velünk együtt részesei az előrehaladásunknak.

Alkalmazott technológia és gyártótevékenység

 
 

Büszkén jelentjük ki, hogy az alkalmazott technológiai eszköz- és tudásbázisunk igazán széleskörű az acélszerkezetek gyártásához. Legfőbb erősségeink közzé tartozik a lemezvágás és alakítás, a robottal támogatott hegesztéstechnológia, valamint a CNC forgácsolás. Komplex gépparkunk lehetővé teszi a vállalkozásunk számára, hogy valamennyi szükséges munkafolyamatot önállóan elvégezzünk a lemezfeldolgozástól a felületkezelésig, ezáltal biztosítva azt, hogy versenyképes árakat tudjunk kínálni jelenlegi és jövőbeni megrendelőink számára. A piacon elérhető legmodernebb lézervágó berendezésen keresztül, kiváló minőségű élhajlítóink és préseink teszik lehetővé a pontos alkatrészgyártást. Minősített hegesztőink automata beállítású MIG/MAG és korszerű impulzus hegesztő berendezésekkel végzik tevékenységüket. Az általunk gyártott bonyolult acélszerkezetek magas pontosságú készremunkálása 6 db nagy munkaterületű, horizontális elrendezésű CNC megmunkáló központon történik. A gyártott alkatrészek méretellenőrzését a nagy mérettartományú asztali- és karos mérőgépek teszik lehetővé. Vállalatirányítási rendszerünk garantálja, hogy a vevői igényeket határidőre teljesítjük.

Minőségirányítás

Iparágunkban elengedhetetlen a megfelelő tanúsítványok beszerzése, illetve megfelelő minőség és vállalatirányítási rendszerek működtetése. Ezen rendszerek működéséről Megrendelőink a TÜV Rheinland InterCert által tanúsított minőségügyi rendszerünk követelményein túlmenően rendszeres auditok lebonyolításán keresztül győződnek meg, igazolva, hogy az elvárt minőség garantált.

Tanúsítványaink

ISO 9001 tanúsítvány

ISO 3834-2

Innováció

Csaknem 30 éves fennállásunkat és sikereinket nem csupán elhivatott munkatársainknak, de a vezetőség és a tulajdonosok által a bevételek fejlesztésekbe történő visszafordításának is köszönhetjük.

A legfrissebb innovatív törekvéseink

 
 

• 2016-ban üzembe állítottuk második Yaskhawa robothegesztő cellánkat, új szintre emelve társaságunknál a hegesztéssel kapcsolatos követelményeket.

• 2017 év elejétől valamennyi hegesztőnk Speedglas típusú frisslevegős pajzsot kapott.

• 2017-ben gépparkunk egy LB4000EXII típusú OKUMA CNC esztergagéppel bővült, mely jelenleg a legnagyobb OKUMA eszterga Magyarországon.

• 2017 decemberében érkezett új NC csőhajlító gépünk, mely képessé tesz bennünket Ø114x8mm-es acélcsövek hajlítására. Ezen mérettartomány egyedülálló Magyarországon!

• 2018 év elején érkezett VANAD típusú finomsugaras plazma-lángvágó berendezésünk, mely lehetővé teszi a szénacél lemezek pontos vágását 40mm-es vastagságig.

Elérhetőségek:

Vámosgép Gép-és Acélszerkezetgyártó Kft.

H-4287 Vámospércs, Bagaméri u.5.

E-mail:vamosgep@vamosgep.hu

E-mail:commerce@vamosgep.hu (Ajánlatokat, rendeléseket kérjük erre az e-maíl címre küldeni)

Tel.:+36 (52) 591-006

Tel.:+36 (52) 591-008

Fax:+36 (52) 591-007

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Érsekkerti Nyári Játékok

Tizedik alkalommal rendezik meg idén az Érsekkerti Nyári Játékokat Egerben.

Este nyit a Müpa autós koncertmozija

A Fesztivál Színház élő koncertjei várják a közönséget a Müpa szerda este nyíló autósmozijában, ahol elsőként a Nemzeti Filharmonikus Zenekart láthatják ...

7. Vertigo Filmhét

Huszonnégy nemzetközi és magyar film - közülük négy az országos premier előtt - lesz látható a 7. Vertigo Filmhét során július 22-29. között a budapesti ...

Richter Flórián Cirkusz nyáron Zamárdiban

Drónok a porondon címmel mutat be új produkciót a Richter Flórián Cirkusz szerdától Zamárdiban.

38. Balaton-átúszás

A tervek szerint augusztus 1-jén lesz a 38. Lidl Balaton-átúszás, amelyen hagyományosan Révfülöpről indulnak a résztvevők, és a balatonboglári Platán strandra ...

Nyíltvízi úszósorozat

Három magyar tájegységen, három szabadtéri víztípusban kerül sor az open water tournament (OWT) elnevezésű versenyre július 11. és augusztus 22. között.

 
Ez történt a héten

Women On Water Hungary

Egész nyáron át tartó programsorozattal népszerűsíti a vitorlázást a nők körében a Women On Water (WOW) Hungary.

Bujtor István Filmfesztivál

Száz film szerepel a versenyprogramban az idei Bujtor István Filmfesztiválon, amelyet augusztus 17. és 21. között tartanak Balatonszemesen.

Mézesvölgyi Nyár

Musicalek és vígjátékok is várják a közönséget a Mézesvölgyi Nyár fesztiválon Veresegyházán.

Retro hétvége a MÁV-nál

424-es gőzmozdony vontatta személyvonat halad Ábrahámhegynél a MÁV Retro hétvégéjén.

Cannes

Egy magyar vizsgafilmet, Beleznai Márk Agapé című rendezői diplomafilmjét is beválogatták a 73. cannes-i fesztiválnak a filmes egyetemek legjobbjait felvonultató ...

Sportújságírás Világnapja

Globális, online konferenciát tart csütörtökön délután a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) abból az alkalomból, hogy július 2-a a Sportújságírás ...

 
 
weather failed, check feed URL