Bujtor István Filmfesztivál

Augusztus 19-től 22-ig rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen, az alkotók, műhelyek, stúdiók nevezését május 15-ig várják a filmes versenyprogramba.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Vámosgép Kft.

Dátum: 2020.05.15. péntek
 
 
 
 

Örömmel tekintünk vissza az 1991-ben történt alapításunk óta eltelt hosszú időre, hiszen számos sikert és leküzdött nehézséget tudhatunk magunk mögött. Elképesztő, hogy a kezdeti alaplétszámos indulás óta mára mintegy 290 alkalmazottat foglalkoztató vállalkozássá nőtte ki magát a Vámosgép Kft., amely továbbra is 100 százalékban magyar tulajdonban működik.

Társaságunk fő tevékenységi köre a közepes- és nagy bonyolultságú acélszerkezetek gyártása.

Kiváló minőségű termékeinket versenyképes áron, kivétel nélkül határidőre szállítjuk piacvezető megrendelőink számára.

Büszkék vagyunk rá, hogy kiválóan működő beszállítói kooperációs kapcsolatot folytatunk nyugat-európai partnereinkkel. Ezáltal legnagyobb megrendelőink olyan neves német, francia és holland cégek, mint a KEMPER GmbH & Co KG, GRIMME GmbH, Maschinenfabrik KRONE GmbH & Co KG, STOLPEN GmbH, AGCO Corporation, vagy a G.E. Healthcare Buc.

Emellett természetesen magyarországi megbízásokat is rendre teljesítünk, többek között a CATERPILLAR Hungary számára.

Magától értetődik, hogy egy vállalkozás nem lehet eredményes a megfelelő szakemberek és kollégák nélkül, akik garantálják az egyenletes, jó minőséget és a vevői igények maradéktalan kielégítését. Ugyanakkor köszönetet szeretnénk mondani partnereinknek is, akik szintén fontos pillérei a mindennapjainknak, és velünk együtt részesei az előrehaladásunknak.

Alkalmazott technológia és gyártótevékenység

 
 

Büszkén jelentjük ki, hogy az alkalmazott technológiai eszköz- és tudásbázisunk igazán széleskörű az acélszerkezetek gyártásához. Legfőbb erősségeink közzé tartozik a lemezvágás és alakítás, a robottal támogatott hegesztéstechnológia, valamint a CNC forgácsolás. Komplex gépparkunk lehetővé teszi a vállalkozásunk számára, hogy valamennyi szükséges munkafolyamatot önállóan elvégezzünk a lemezfeldolgozástól a felületkezelésig, ezáltal biztosítva azt, hogy versenyképes árakat tudjunk kínálni jelenlegi és jövőbeni megrendelőink számára. A piacon elérhető legmodernebb lézervágó berendezésen keresztül, kiváló minőségű élhajlítóink és préseink teszik lehetővé a pontos alkatrészgyártást. Minősített hegesztőink automata beállítású MIG/MAG és korszerű impulzus hegesztő berendezésekkel végzik tevékenységüket. Az általunk gyártott bonyolult acélszerkezetek magas pontosságú készremunkálása 6 db nagy munkaterületű, horizontális elrendezésű CNC megmunkáló központon történik. A gyártott alkatrészek méretellenőrzését a nagy mérettartományú asztali- és karos mérőgépek teszik lehetővé. Vállalatirányítási rendszerünk garantálja, hogy a vevői igényeket határidőre teljesítjük.

Minőségirányítás

Iparágunkban elengedhetetlen a megfelelő tanúsítványok beszerzése, illetve megfelelő minőség és vállalatirányítási rendszerek működtetése. Ezen rendszerek működéséről Megrendelőink a TÜV Rheinland InterCert által tanúsított minőségügyi rendszerünk követelményein túlmenően rendszeres auditok lebonyolításán keresztül győződnek meg, igazolva, hogy az elvárt minőség garantált.

Tanúsítványaink

ISO 9001 tanúsítvány

ISO 3834-2

Innováció

Csaknem 30 éves fennállásunkat és sikereinket nem csupán elhivatott munkatársainknak, de a vezetőség és a tulajdonosok által a bevételek fejlesztésekbe történő visszafordításának is köszönhetjük.

A legfrissebb innovatív törekvéseink

 
 

• 2016-ban üzembe állítottuk második Yaskhawa robothegesztő cellánkat, új szintre emelve társaságunknál a hegesztéssel kapcsolatos követelményeket.

• 2017 év elejétől valamennyi hegesztőnk Speedglas típusú frisslevegős pajzsot kapott.

• 2017-ben gépparkunk egy LB4000EXII típusú OKUMA CNC esztergagéppel bővült, mely jelenleg a legnagyobb OKUMA eszterga Magyarországon.

• 2017 decemberében érkezett új NC csőhajlító gépünk, mely képessé tesz bennünket Ø114x8mm-es acélcsövek hajlítására. Ezen mérettartomány egyedülálló Magyarországon!

• 2018 év elején érkezett VANAD típusú finomsugaras plazma-lángvágó berendezésünk, mely lehetővé teszi a szénacél lemezek pontos vágását 40mm-es vastagságig.

Elérhetőségek:

Vámosgép Gép-és Acélszerkezetgyártó Kft.

H-4287 Vámospércs, Bagaméri u.5.

E-mail:vamosgep@vamosgep.hu

E-mail:commerce@vamosgep.hu (Ajánlatokat, rendeléseket kérjük erre az e-maíl címre küldeni)

Tel.:+36 (52) 591-006

Tel.:+36 (52) 591-008

Fax:+36 (52) 591-007

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A magyar klasszikus zene napja

Május 30-án , Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester és zeneszerző születésnapján indítja útjára A magyar klasszikus zene napja elnevezésű programsorozatot ...

Jósa András Múzeum

Honfoglalás kori kiállításra készül a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Az Elit alakulat című kiállítás a tervek szerint május 14-én nyílik meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, ...

Klimt kiállítás

A bécsi szecesszió vezéralakja, Gustav Klimt talán utolsó befejezett festménye, a Nő legyezővel is látható lesz a bécsi Belvedere palotában március 25-én ...

Indul a VI. Nemzeti VERSeny

Az idén is meghirdetik a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyét, a Nemzeti VERSenyt, amelyre április 30-ig várják ...

Gerevich-Kovács-Kárpáti kard vk

Nyolc magyar léphet pástra a férfi egyéni verseny főtábláján a Gerevich-Kovács-Kárpáti kard világkupán.

 
Ez történt a héten

Húsvéti tojásfestés Győrben

Hétszázötven darab hímes tojás készül Győr város fennállásának évfordulójára.

Sanzonok és kobozok

Fúziós találkozásoknak ad otthont a Fonó Budai Zeneház az online térben. Április 3-án egy sanzonos triókoncert, 7-én két virtuóz kobzás műsora látható ...

Húsvéti park Hajdú-szoboszlón

Képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével készült el tíz darab nagyméretű tojás, a környező fákra pedig 1600 tojásdíszt került, amelyeket ...

Vasárnap óraátállítás

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Koszorúzás Papp László szobránál

Születésének 95. évfordulója alkalmából szerdán megkoszorúzták Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrát a XII. kerületi Gesztenyés-kertben.

Bartók Béla születésének 140. évfordulója

A Kékszakállú herceg vára című operaelőadás felvételét vetíti a Kolozsvári Magyar Opera Bartók Béla születése 140. évfordulója alkalmából.

 
 
weather failed, check feed URL