Bujtor István Filmfesztivál

Augusztus 19-től 22-ig rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen, az alkotók, műhelyek, stúdiók nevezését május 15-ig várják a filmes versenyprogramba.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Beks Kommunikációs Technika Kft.

Dátum: 2020.05.18. hétfő
 
 
 
 

Rólunk
A beks Kommunikációs Technika Kft.-t 1991-ben alapítottuk. Kezdeti fő tevékenységünk informatikai infrastruktúrák kiépítése volt. Az évek során projektek százainak megvalósításával hatalmas mennyiségű tudást és tapasztalatot halmoztunk fel, amelyeket napi tevékenységünkben hasznosítunk. Az elmúlt közel 30 év alatt informatikai rendszer-integrációban, egyedi rendszerek telepítésében a térség egyik legjelentősebb, nagy tapasztalattal bíró vállalkozásává váltunk.

Törekszünk minden olyan megoldást, innovációs eljárást alkalmazni, ami egy létesítményt értékesebbé tesz, funkcionalitását növeli. Megoldásainkban törekszünk az egyedi fejlesztésű és gyártású termékeken kívül az oda leginkább alkalmasabb neves hazai vagy külföldi cégek eszközeit alkalmazni.

 
 

A 2003 óta fejlesztett, jelenleg harmadik generációs WELCOME3 fantázianevű integrált beléptetőrendszerünk minden hardver és szoftver eleme saját fejlesztés. A rendszer elemei IP alapú kommunikációval működnek, képesek szerver vagy szerver nélküli, autonóm üzemmódra egyaránt. A klasszikus, RFID alapú beléptető funkción túl a rendszer kiegészíthető belépőjegy, bérlet értékesítéssel, időpont foglalásos szolgáltatások értékesítésével, öltözőszekrény kezeléssel, dolgozói munkaidő kimutatással, beteg- és ügyfélbehívó alkalmazással. A rendszer alkalmas készpénz kímélő fogyasztás elszámolására, könnyen integrálható a legtöbb ismert CCTV kamerarendszerhez. Rugalmassága folytán alkalmazható irodaházak, ipari létesítmények, strandfürdők, uszodák, stadionok és más létesítmények dolgozói és vendég beléptetési feladatainak megoldására. Speciálisan alkalmazható gyógyfürdőkben TB támogatott kúrák időpont-beosztására és elszámolására. A rendszer valamennyi elemét munkatársaink fejlesztették: az elektronikus hardver vezérlőktől kezdve a rendszert működtető alacsony és magas szintű szoftver komponensen keresztül a készülékházig. Az eszközök gyártását saját tulajdonú lézervágó, 3D nyomtatók segítik. Így elmondhatjuk, hogy teljes mértékben ki tudjuk elégíteni a felhasználók egyedi igényeit, teljes egészében el tudjuk végezni a rendszer testreszabását.

Szívesen végzünk komplett gyengeáramú projekteket, így az épület beléptető rendszerén kívül a CCTV megfigyelő rendszerét – ezek informatikai infrastruktúráját is kiépítjük, ugyanúgy, mint az épület egyéb biztonságtechnikai rendszerét (tűz és vagyonvédelem, hangrendszer). Referenciáink közt tudhatjuk hazánk jelentősebb fürdői közül a Hajdúszoboszló HungaroSpa-t, Debrecen Gyógyfürdőt, Eger Strandfürdőt, Budaörsi Uszodát, valamennyi budapesti gyógyfürdő és strandok rendszereit, valamint több magyarországi futball stadion beléptető és CCTV rendszerét, így a debreceni Nagyerdei Stadionban, a Balmazújvárosi Városi Stadionban, a miskolci DVTK Stadionban, a Szegedi Ifjúsági Centrum stadionjában is Welcome beléptetőrendszerrel engedik be a szurkolókat.

 
 

Igyekszünk a kivitelezés minden munkafázisát maguk végezni. A kábelek behúzását, a hardver eszközök felszerelését és beüzemelését ugyanúgy saját munkatársaink végzik, mint a szerverek, munkaállomások telepítését és rendszerintegrálását. Rendelkezünk hibajegy követő rendszerrel, ami nyilvántartja és követi a felhasználói bejelentéseket, a support munkatársaink pedig igyekeznek azokat minél hamarabb orvosolni. Nem csak a saját fejlesztésű Welcome3 rendszereinket tartjuk karban, hanem általános informatikai üzemeltetést is végzünk magasan kvalifikált rendszergazdáinkkal.

Elérhetőségek:

Beks Kft.

Cím: 4024 Debrecen, Rákóczi u. 21.

Telefon: +36 52 523-210

Fax: +36 52 523-213

E-mail: info@beks.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A magyar klasszikus zene napja

Május 30-án , Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester és zeneszerző születésnapján indítja útjára A magyar klasszikus zene napja elnevezésű programsorozatot ...

Jósa András Múzeum

Honfoglalás kori kiállításra készül a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Az Elit alakulat című kiállítás a tervek szerint május 14-én nyílik meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, ...

Klimt kiállítás

A bécsi szecesszió vezéralakja, Gustav Klimt talán utolsó befejezett festménye, a Nő legyezővel is látható lesz a bécsi Belvedere palotában március 25-én ...

Indul a VI. Nemzeti VERSeny

Az idén is meghirdetik a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyét, a Nemzeti VERSenyt, amelyre április 30-ig várják ...

Gerevich-Kovács-Kárpáti kard vk

Nyolc magyar léphet pástra a férfi egyéni verseny főtábláján a Gerevich-Kovács-Kárpáti kard világkupán.

 
Ez történt a héten

Húsvéti tojásfestés Győrben

Hétszázötven darab hímes tojás készül Győr város fennállásának évfordulójára.

Sanzonok és kobozok

Fúziós találkozásoknak ad otthont a Fonó Budai Zeneház az online térben. Április 3-án egy sanzonos triókoncert, 7-én két virtuóz kobzás műsora látható ...

Húsvéti park Hajdú-szoboszlón

Képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével készült el tíz darab nagyméretű tojás, a környező fákra pedig 1600 tojásdíszt került, amelyeket ...

Vasárnap óraátállítás

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Koszorúzás Papp László szobránál

Születésének 95. évfordulója alkalmából szerdán megkoszorúzták Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrát a XII. kerületi Gesztenyés-kertben.

Bartók Béla születésének 140. évfordulója

A Kékszakállú herceg vára című operaelőadás felvételét vetíti a Kolozsvári Magyar Opera Bartók Béla születése 140. évfordulója alkalmából.

 
 
weather failed, check feed URL