Budapest Klezmer Band

Először lép fel a veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztiválon az idén 30 éves Budapest Klezmer Band. A tradicionális zsidó zenét játszó csapat Szinetár Dóra énekesnővel augusztus 23-án ad koncertet.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Beks Kommunikációs Technika Kft.

Dátum: 2020.05.18. hétfő
 
 
 
 

Rólunk
A beks Kommunikációs Technika Kft.-t 1991-ben alapítottuk. Kezdeti fő tevékenységünk informatikai infrastruktúrák kiépítése volt. Az évek során projektek százainak megvalósításával hatalmas mennyiségű tudást és tapasztalatot halmoztunk fel, amelyeket napi tevékenységünkben hasznosítunk. Az elmúlt közel 30 év alatt informatikai rendszer-integrációban, egyedi rendszerek telepítésében a térség egyik legjelentősebb, nagy tapasztalattal bíró vállalkozásává váltunk.

Törekszünk minden olyan megoldást, innovációs eljárást alkalmazni, ami egy létesítményt értékesebbé tesz, funkcionalitását növeli. Megoldásainkban törekszünk az egyedi fejlesztésű és gyártású termékeken kívül az oda leginkább alkalmasabb neves hazai vagy külföldi cégek eszközeit alkalmazni.

 
 

A 2003 óta fejlesztett, jelenleg harmadik generációs WELCOME3 fantázianevű integrált beléptetőrendszerünk minden hardver és szoftver eleme saját fejlesztés. A rendszer elemei IP alapú kommunikációval működnek, képesek szerver vagy szerver nélküli, autonóm üzemmódra egyaránt. A klasszikus, RFID alapú beléptető funkción túl a rendszer kiegészíthető belépőjegy, bérlet értékesítéssel, időpont foglalásos szolgáltatások értékesítésével, öltözőszekrény kezeléssel, dolgozói munkaidő kimutatással, beteg- és ügyfélbehívó alkalmazással. A rendszer alkalmas készpénz kímélő fogyasztás elszámolására, könnyen integrálható a legtöbb ismert CCTV kamerarendszerhez. Rugalmassága folytán alkalmazható irodaházak, ipari létesítmények, strandfürdők, uszodák, stadionok és más létesítmények dolgozói és vendég beléptetési feladatainak megoldására. Speciálisan alkalmazható gyógyfürdőkben TB támogatott kúrák időpont-beosztására és elszámolására. A rendszer valamennyi elemét munkatársaink fejlesztették: az elektronikus hardver vezérlőktől kezdve a rendszert működtető alacsony és magas szintű szoftver komponensen keresztül a készülékházig. Az eszközök gyártását saját tulajdonú lézervágó, 3D nyomtatók segítik. Így elmondhatjuk, hogy teljes mértékben ki tudjuk elégíteni a felhasználók egyedi igényeit, teljes egészében el tudjuk végezni a rendszer testreszabását.

Szívesen végzünk komplett gyengeáramú projekteket, így az épület beléptető rendszerén kívül a CCTV megfigyelő rendszerét – ezek informatikai infrastruktúráját is kiépítjük, ugyanúgy, mint az épület egyéb biztonságtechnikai rendszerét (tűz és vagyonvédelem, hangrendszer). Referenciáink közt tudhatjuk hazánk jelentősebb fürdői közül a Hajdúszoboszló HungaroSpa-t, Debrecen Gyógyfürdőt, Eger Strandfürdőt, Budaörsi Uszodát, valamennyi budapesti gyógyfürdő és strandok rendszereit, valamint több magyarországi futball stadion beléptető és CCTV rendszerét, így a debreceni Nagyerdei Stadionban, a Balmazújvárosi Városi Stadionban, a miskolci DVTK Stadionban, a Szegedi Ifjúsági Centrum stadionjában is Welcome beléptetőrendszerrel engedik be a szurkolókat.

 
 

Igyekszünk a kivitelezés minden munkafázisát maguk végezni. A kábelek behúzását, a hardver eszközök felszerelését és beüzemelését ugyanúgy saját munkatársaink végzik, mint a szerverek, munkaállomások telepítését és rendszerintegrálását. Rendelkezünk hibajegy követő rendszerrel, ami nyilvántartja és követi a felhasználói bejelentéseket, a support munkatársaink pedig igyekeznek azokat minél hamarabb orvosolni. Nem csak a saját fejlesztésű Welcome3 rendszereinket tartjuk karban, hanem általános informatikai üzemeltetést is végzünk magasan kvalifikált rendszergazdáinkkal.

Elérhetőségek:

Beks Kft.

Cím: 4024 Debrecen, Rákóczi u. 21.

Telefon: +36 52 523-210

Fax: +36 52 523-213

E-mail: info@beks.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

52. Kékszalag vitorlásverseny

Az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj tókerülő vitorlásverseny mezőnye a rajt után Balatonfüred közelében 2020. július 30-án.

Dióhéj Irodalmi Találkozó

Új irodalmi fesztivált indít útjára a Magyar Írószövetség, a Dióhéj Irodalmi Találkozó neves írók, költők, zenészek és zenekarok részvételével augusztus ...

Színházi estek várják a nézőket Balatonfüreden

Színházi estek várják a nézőket négy augusztusi estén a balatonfüredi Kisfaludy Színház szervezésében a Balaton-parti városban. A rendezvénysorozat első ...

Budapest Design Week 2020

Elindult a jelentkezés Budapest Design Week 2020 fesztiválra, amely rendhagyó, hibrid formában kel életre október 1. és 11. között - áll a szervezők MTI-hez ...

Film-zene koncert lesz a Margitszigeten

Filmrészletekkel kísért film-zene koncert várja a közönséget csütörtökön a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon az Óbudai Danubia Zenekar előadásában Marcello ...

A magyar sport kézműves szemmel

Többek között Erdei Zsolt világbajnoki övét és Talmácsi Gábor vb-bukósisakját is megtekinthetik a látogatók a Duna Palotában vasárnap megnyílt A Magyar ...

 
Ez történt a héten

57. fogathajtó Derby

A királykategóriában, azaz a négyesek között Dobrovitz József nyerte a vasárnap befejeződött 57. fogathajtó Derbyt, amelyet Kisbér-Ászáron rendeztek.

Waterpolo Masters Summer Cup

A férfi vízilabda Magyar Kupa jövő heti helyosztói kísérő eseményeként rendezik a Waterpolo Masters Summer Cup elnevezésű kupát, melynek keretében újra ...

Balaton-átevezés

Rekordot jelentő, több mint 2000 nevezés érkezett a nyár egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvényére, a jövő vasárnapi Hervis Balaton-átevezésre.

Vidor Fesztivál

A hagyományos Kossuth téri koncertek nélkül, de a megszokott színházi versenyprogrammal és utcai forgataggal rendezik meg az idén tizenegy naposra kibővített ...

A MÁV retró hétvégéje a Balaton északi partján

424-es gőzmozdony által továbbított személyvonat indulás után Badacsonytomaj állomásnál a MÁV nosztalgia-hétvégéjén 2020. augusztus 2-án.

ZeneVarázslat Művészeti Tábor

Kisvárda és a Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola ad otthont augusztus 2. és 7. között a ZeneVarázslat Művészeti Tábornak.

 
 
weather failed, check feed URL