Gyorsaságimotoros-vb

Magyarország a Hajdúnánás mellett épülő versenypályán 2023-tól 10 évig rendez gyorsaságimotoros világbajnoki futamokat.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Termoplast Műanyagfeldolgozó Kkt.

Dátum: 2020.05.28. csütörtök
 
 
 
 

Cégünk a Termoplast Kkt. magyar tulajdonú, családi vállalkozás. 1983-ban alakult Termoplast Gmk. néven. A folyamatosan megújuló, technikai, technológiai és minőségi fejlesztések eredményeként, a Kkt. A kis műhelyből, közel 90 főt foglalkoztató vállalkozássá nőtte ki magát. Alapvető technológiánk a hőre lágyuló műanyagok feldolgozása fröccsöntéssel, valamint termék-összeszerelést, továbbá - engedélyek birtokában - nem veszélyes, műanyag hulladék újrahasznosítást, forgalmazást és kereskedelmet is végzünk.

Telephelyünk 5200 m² alapterületéből jelenleg 650 m² a termék-előállítást, 380 m² a szerelést, csomagolást, 200 m² az újrahasznosítást szolgálja. Alapanyag és késztermék raktározásunk - a szabadtéri tároló helyek nélkül - 1000 m² területen történik.

Termelésünket 3 műszakos munkarendben végezzük. Gépparkunk jelenleg 25 db ENGEL gyártmányú, oszlopnélküli – horizontális és vertikális - fröccsgép, 20-160 T záró-erő tartományban, melyek jellemzően 2011 utáni évjáratúak. Cseréjük és darabszámuk növelése - eredményes pályázatainknak is köszönhetően - folyamatosan történik. Rendelkezünk a termeléshez nélkülözhetetlen perifériákkal: robotok, szárítók, anyagfelszívók, mesterkeverék adagolók, stb.

Termékeink 20%-át általános, háztartási jellegű termékek teszik ki, jellemzően HDPE, PP alapanyagból. A további gyártott termékekhez PP, PA és a PBT töltetlen és töltött (pl. talkummal, üvegszállal) változatai, PC, PMMA, POM, PPS, üvegtöltésű PET stb. kerülnek felhasználásra.

Gyártmányaink minőségi megfelelőségét garantálja a stabil alap- és segédanyag beszállítók, termelő berendezéseink és az alkalmazott technológiák legmagasabb színvonala, gyártóeszközeink folyamatos karbantartása és nem utolsó sorban a bevezetett minőségirányítási szabványok, az ISO 9001:2015, az ISO 1400:2015 és az MSZ 28001:2008 alkalmazása.

Elérhetőségek:

TERMOPLAST Műanyagfeldolgozó Kkt.

 
 

Cím: 7630 Pécs, Nagyhídi út 24.

Postacím: 7612 Pécs, Pf.: 51.

Telefon: +36 72 525 058

Fax: +36 72 532 955

E-mail:info@termoplast.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

OperaSzerda

Rost Andrea főszereplésével folytatódik az OperaSzerda, Giacomo Puccini Pillangókisasszony című operájának legszebb részletei hangzanak el szerdán az Eiffel ...

Díjat nyert Londonban a k2 Színház

A k2 Színház Búcsúkoncert című darabja, amelyet a Londoni Magyar Kulturális Központ mutatott be a brit fővárosban, nyerte meg a Voila OffFest díjat a független ...

Kezet formázó kilátó Nógrádban

Az installációt a Farkaskútvölgy Hagyományőrző és Lótenyésztő Sportegyesület kezdeményezésére Csíkszentmihályi Benjámin építész készítette.

Tél

Síelők a mátraszentistváni síparkban 2021. február 14-én.

Pécsi Balett

Szombaton debütál a Pécsi Balett online tánctanító projektje a legkisebbeknek, akik YouTube-videók segítségével otthonról tanulhatják meg a klasszikus ...

Munkácsy-szobor

Egy egészalakos Munkácsy-szobrot, valamint a festőgéniusz két híres alkotására utaló köztéri művet helyeznek ki 2022 első felében a jelenleg is épülő Munkácsy-negyedben ...

 
Ez történt a héten

A bükki Imó-forrás

Az időszakos, váltakozó vízhozamú bükki karsztforrás többnyire kora tavasszal, vagy nagyobb mennyiségű csapadék után tör a felszínre.

Filharmónia Magyarország

Csaknem 20 online koncertet, közte a Kodály Kórus Debrecen és a Savaria Szimfonikus Zenekar előadását kínálja márciusban a Filharmónia Magyarország.

Berlinale

Hétfőn kezdődik a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale), amelyen a szemle 71 éves történetében először egyszerre két magyar nagyjátékfilm is indul ...

Művészeti portréfilmek az Uránia online csatornáján

Több mint 30 művészeti tárgyú portréfilmet tesz ingyenesen elérhetővé az Uránia Nemzeti Filmszínház Látótér-Alkotóportrék címmel március 1-jétől online ...

Idegenvezetők Világnapja

Online rendezik meg az Idegenvezetők Világnapja eseményeit idén február 25. és 28 között.

Göcseji Múzeum

Bemutatták a hetven évvel ezelőtt alapított Göcseji Múzeum új tanulmánykötetét kedden Zalaegerszegen, a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban.

 
 
weather failed, check feed URL