Elkezdődött a szüret a villányi borvidéken

Szüretelnek a Szende Pince palkonyai Irsai Olivér szőlőültetvényén.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Termoplast Műanyagfeldolgozó Kkt.

Dátum: 2020.05.28. csütörtök
 
 
 
 

Cégünk a Termoplast Kkt. magyar tulajdonú, családi vállalkozás. 1983-ban alakult Termoplast Gmk. néven. A folyamatosan megújuló, technikai, technológiai és minőségi fejlesztések eredményeként, a Kkt. A kis műhelyből, közel 90 főt foglalkoztató vállalkozássá nőtte ki magát. Alapvető technológiánk a hőre lágyuló műanyagok feldolgozása fröccsöntéssel, valamint termék-összeszerelést, továbbá - engedélyek birtokában - nem veszélyes, műanyag hulladék újrahasznosítást, forgalmazást és kereskedelmet is végzünk.

Telephelyünk 5200 m² alapterületéből jelenleg 650 m² a termék-előállítást, 380 m² a szerelést, csomagolást, 200 m² az újrahasznosítást szolgálja. Alapanyag és késztermék raktározásunk - a szabadtéri tároló helyek nélkül - 1000 m² területen történik.

Termelésünket 3 műszakos munkarendben végezzük. Gépparkunk jelenleg 25 db ENGEL gyártmányú, oszlopnélküli – horizontális és vertikális - fröccsgép, 20-160 T záró-erő tartományban, melyek jellemzően 2011 utáni évjáratúak. Cseréjük és darabszámuk növelése - eredményes pályázatainknak is köszönhetően - folyamatosan történik. Rendelkezünk a termeléshez nélkülözhetetlen perifériákkal: robotok, szárítók, anyagfelszívók, mesterkeverék adagolók, stb.

Termékeink 20%-át általános, háztartási jellegű termékek teszik ki, jellemzően HDPE, PP alapanyagból. A további gyártott termékekhez PP, PA és a PBT töltetlen és töltött (pl. talkummal, üvegszállal) változatai, PC, PMMA, POM, PPS, üvegtöltésű PET stb. kerülnek felhasználásra.

Gyártmányaink minőségi megfelelőségét garantálja a stabil alap- és segédanyag beszállítók, termelő berendezéseink és az alkalmazott technológiák legmagasabb színvonala, gyártóeszközeink folyamatos karbantartása és nem utolsó sorban a bevezetett minőségirányítási szabványok, az ISO 9001:2015, az ISO 1400:2015 és az MSZ 28001:2008 alkalmazása.

Elérhetőségek:

TERMOPLAST Műanyagfeldolgozó Kkt.

 
 

Cím: 7630 Pécs, Nagyhídi út 24.

Postacím: 7612 Pécs, Pf.: 51.

Telefon: +36 72 525 058

Fax: +36 72 532 955

E-mail:info@termoplast.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Vidor Fesztivál

A hagyományos Kossuth téri koncertek nélkül, de a megszokott színházi versenyprogrammal és utcai forgataggal rendezik meg az idén tizenegy naposra kibővített ...

A MÁV retró hétvégéje a Balaton északi partján

424-es gőzmozdony által továbbított személyvonat indulás után Badacsonytomaj állomásnál a MÁV nosztalgia-hétvégéjén 2020. augusztus 2-án.

ZeneVarázslat Művészeti Tábor

Kisvárda és a Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola ad otthont augusztus 2. és 7. között a ZeneVarázslat Művészeti Tábornak.

52. Kékszalag vitorlásverseny

Az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj tókerülő vitorlásverseny mezőnye a rajt után Balatonfüred közelében 2020. július 30-án.

Dióhéj Irodalmi Találkozó

Új irodalmi fesztivált indít útjára a Magyar Írószövetség, a Dióhéj Irodalmi Találkozó neves írók, költők, zenészek és zenekarok részvételével augusztus ...

Színházi estek várják a nézőket Balatonfüreden

Színházi estek várják a nézőket négy augusztusi estén a balatonfüredi Kisfaludy Színház szervezésében a Balaton-parti városban. A rendezvénysorozat első ...

 
Ez történt a héten

Nemzeti Vágta

Várhatóan 120-130 település lovasa áll majd rajthoz az idei Nemzeti Vágta vasárnap kezdődő előfutamain.

Virágos Magyarország

Kihirdették a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által az idén rendhagyó módon a lakosság számára meghirdetett Virágos Magyarország verseny győzteseit; ...

Budapest Klezmer Band

Először lép fel a veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztiválon az idén 30 éves Budapest Klezmer Band. A tradicionális zsidó zenét játszó csapat Szinetár Dóra ...

57. fogathajtó Derby

A királykategóriában, azaz a négyesek között Dobrovitz József nyerte a vasárnap befejeződött 57. fogathajtó Derbyt, amelyet Kisbér-Ászáron rendeztek.

Waterpolo Masters Summer Cup

A férfi vízilabda Magyar Kupa jövő heti helyosztói kísérő eseményeként rendezik a Waterpolo Masters Summer Cup elnevezésű kupát, melynek keretében újra ...

Balaton-átevezés

Rekordot jelentő, több mint 2000 nevezés érkezett a nyár egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvényére, a jövő vasárnapi Hervis Balaton-átevezésre.

 
 
weather failed, check feed URL