Elkezdődött a szüret a villányi borvidéken

Szüretelnek a Szende Pince palkonyai Irsai Olivér szőlőültetvényén.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Kozma Épületgépészeti Kft.

Dátum: 2020.06.12. péntek
 
 
 
 

A „Kozma” Épületgépészeti Kivitelező és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2006-ban került alapításra, mely több mint, egy évtizedes múltja során kimagasló szerepet foglalt a hazai ipari épületgépészeti kivitelezés területén.

Munkavégzésünk alapértéke, értékrendje, erkölcse a minőségi munka- és pontosság.

 
 

A Kozma Kft. központja Zalaegerszegen található.

Munkáinkat országszerte magas szakértelemmel- és kimagasló precizitással végezzük, köszönhetően a szakképzett kollegáink munkájának.

Fő profilunk a hagyományos épületgépészeti kivitelezés, víz-, csatorna-, fűtés-, hűtés-, gáz és légtechnika szerelések, azonban igény esetén tervezéssel állunk a Tisztelt Megrendelőink rendelkezésére.

 
 

Referenciáink között nagy számú ipari- és raktárépület, hotel-, termálfürdő-, bevásárló központ- és középület épületgépészeti kivitelezése található. A tavalyi év végén megkezdtük a Kozma Kft. profiljának bővítését, így már nem csak épületgépészeti munkákat, hanem generál kivitelezésű projektekben is részt veszünk, illetve vállalunk.

Célunk, hogy egy olyan szervezetet működtessünk együtt, ahol az emberi és szakmai értékek egyaránt fontosak, s melyek a megrendelői igényeket is kielégítik.

Elérhetőségek:

Kozma Épületgépészeti Kft.

Székhely: 8900 Zalaegerszeg, Virágzó mező út 2/b

Email: info@kozmakft.hu

Telefon: +36 92 599 910

Fax: +36 92 599 911

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Vidor Fesztivál

A hagyományos Kossuth téri koncertek nélkül, de a megszokott színházi versenyprogrammal és utcai forgataggal rendezik meg az idén tizenegy naposra kibővített ...

A MÁV retró hétvégéje a Balaton északi partján

424-es gőzmozdony által továbbított személyvonat indulás után Badacsonytomaj állomásnál a MÁV nosztalgia-hétvégéjén 2020. augusztus 2-án.

ZeneVarázslat Művészeti Tábor

Kisvárda és a Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola ad otthont augusztus 2. és 7. között a ZeneVarázslat Művészeti Tábornak.

52. Kékszalag vitorlásverseny

Az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj tókerülő vitorlásverseny mezőnye a rajt után Balatonfüred közelében 2020. július 30-án.

Dióhéj Irodalmi Találkozó

Új irodalmi fesztivált indít útjára a Magyar Írószövetség, a Dióhéj Irodalmi Találkozó neves írók, költők, zenészek és zenekarok részvételével augusztus ...

Színházi estek várják a nézőket Balatonfüreden

Színházi estek várják a nézőket négy augusztusi estén a balatonfüredi Kisfaludy Színház szervezésében a Balaton-parti városban. A rendezvénysorozat első ...

 
Ez történt a héten

Nemzeti Vágta

Várhatóan 120-130 település lovasa áll majd rajthoz az idei Nemzeti Vágta vasárnap kezdődő előfutamain.

Virágos Magyarország

Kihirdették a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által az idén rendhagyó módon a lakosság számára meghirdetett Virágos Magyarország verseny győzteseit; ...

Budapest Klezmer Band

Először lép fel a veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztiválon az idén 30 éves Budapest Klezmer Band. A tradicionális zsidó zenét játszó csapat Szinetár Dóra ...

57. fogathajtó Derby

A királykategóriában, azaz a négyesek között Dobrovitz József nyerte a vasárnap befejeződött 57. fogathajtó Derbyt, amelyet Kisbér-Ászáron rendeztek.

Waterpolo Masters Summer Cup

A férfi vízilabda Magyar Kupa jövő heti helyosztói kísérő eseményeként rendezik a Waterpolo Masters Summer Cup elnevezésű kupát, melynek keretében újra ...

Balaton-átevezés

Rekordot jelentő, több mint 2000 nevezés érkezett a nyár egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvényére, a jövő vasárnapi Hervis Balaton-átevezésre.

 
 
weather failed, check feed URL