Reök-palota

Nagy Gábor festőművész Átkelés című életmű-kiállításával nyit újra hétfőn a szegedi Reök-palota.

Bővebben...
 

MIPIM Párizs 2021.06.07-06.10. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Alprosys Célgépgyártó Kft.

Dátum: 2020.06.16. kedd
 
 
 
 

Társaságunk sokéves tapasztalattal rendelkezik az egyedi gépgyártás területén, mely tapasztalatok alapján a hazai egyedi gépgyártó cégek közül ma már a nagyobbak közé tartozik az ALPROYS Kft.

Megrendelőink különféle iparágakból kerülnek ki, de főként multinacionális autóipari vállalatok, valamint azok beszállítói találhatóak meg Partnereink között.

Egyedi gépgyártóként minden egyes berendezést, szerelősort egyedileg, a megrendelőink igényei szerint tervezik meg, gyártják le, szerelik össze és helyezik üzembe társaságunk szakemberei.

Vállalatunkra jellemző a hosszú távú elköteleződés a szakmai fejlődés és az innováció, a partnereinkkel fennálló kiváló üzleti kapcsolatok gondozása és építése iránt, valamint szervezetünk fejlesztésére. Stabilitásunknak és folyamatos fejlődési igényünknek köszönhetően a manuálisan működő szerelősorok gyártásától eljutottunk a bonyolultabb vezérléssel ellátott, automatán vagy félautomatán működő berendezésekből álló gyártósorok teljes kivitelezéséig, az egyre a magasabb minőségű, komplex megoldások biztosítására.

Tevékenységeink:

Egyedi gépgyártás

 
 
 

Megbízói igények alapján megtervezzük legoptimálisabb célgépet, mely magába foglalja a gépépítéshez szükséges mechanikus- és villamos tervezést, egyedi alkatrészek legyártását, vezérlés-, mérés- és csavarozástechnikát, programozást és a beüzemelést. Az egyedi szerszámoktól, készülékektől kezdve a kézi munkahelyeken át egészen a fél- vagy teljesen automata állomásokig, gyártó sorokig olyan berendezéseket készítünk, melyek hosszútávon járulnak hozzá Megbízóink hatékony termeléséhez.

 

Projektvezetés

Projektvezető munkatársaink összefogják, irányítják a teljes munkafolyamatot a mechanikus tervezéstől kezdve a Megrendelőnél történő beüzemelésig.

Tervezés, programozás

 
 
 

A megrendelt célgép tervezését, programozását, majd utógondozását a projekthez kijelölt gépész- és villamosmérnökök által alkotott tervezőcsapat végzi 3D-s tervezőprogramokkal, programozó szoftverekkel.

 

Beszerzés

A vállalatirányítási rendszerünkön keresztül pontosan nyomon követhetők az egyes kereskedelmi tételek rendelése, melyek beérkeztetése meghatározott ütemtervhez igazodik, így a szükséges tételek mindig a megfelelő időpontban állnak rendelkezésre.

Forgácsolás

Forgácsoló-üzemünkben pontos műszaki rajzok alapján gyártják le szakembereink azokat az alkatrészeket, melyek kereskedelmi forgalomban nem kaphatók. Az egyedi alkatrészek a technológus kollégák szakszerű technológiai előírásai alapján, hagyományos forgácsoló gépeken vagy NC megmunkáló központokon kerülnek legyártásra.

Szerelés, beüzemelés

 
 
 

Az egyedi gépgyártás leglátványosabb fázisa az összeszerelés, a finomhangolás és a beüzemelés. Szerelőink a műszaki összeállítási rajz alapján végzik a berendezés összeszerelését. A már összeállított gép programozása, a gyártásra való felkészítése, üzemkész átadása ebben a fázisban valósul meg, a folyamat a vevőnek történő átadással zárul le.

 

Értékesítés

A beérkező ajánlatkérések és az egyeztetések alapján kerülnek kidolgozásra a műszaki koncepciók, amelyek a kalkulációk, illetve az ajánlatok alapjait képezik. Az ajánlatok megvalósításához szükséges mechanikus és villamos alkatrészeket valamint az emberi erőforrás ráfordítást is tartalmazzák.

Elérhetőségek:

Alprosys Célgépgyártó Kft.

H-9027 Győr Berkenyefa sor 5.

Telefon: +36 96 513 320

Email: alprosys@alprosys.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Liget Székesfehérvár

Liget néven új nyári rendezvénysorozat indul Székesfehérváron, a Fezen Fesztivál területén. A június 11-től szeptember 11-ig tartó rendezvénysorozaton ...

Bartók Tavasz

Új időpontban, május 7. és 24. között ingyenes streamkoncertekkel, ősbemutatókkal, Európa neves hangversenytermeiből közvetített produkciókkal, online ...

Nemzetközi dzsessznap

A nemzetközi dzsessznap alkalmából online közvetítik a Nagy Emma Quintet koncertjét a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedből április 29-én.

Magyar Nagydíj

Száz nappal a 36. Forma-1-es Magyar Nagydíj rajtja előtt a Hungaroring Sport Zrt. bejelentette, hogy nézők előtt tervezi megrendezni az idei versenyhétvégét.

Ősszel rendezik meg a pécsi Zsolnay Fényfesztivált

Az eredeti tervekkel ellentétben, nem júliusban, hanem szeptember 30. és október 3. között rendezik meg a Zsolnay Fényfesztivált Pécsen.

Zsigmond Vilmos Nemzetközi Fesztivál

Több mint 400 nevezés érkezett a Zsigmond Vilmos Nemzetközi Fesztiválra, az operatőrök versenyére rekordszámú, 72 nagyjátékfilmet küldtek be az alkotók.

 
Ez történt a héten

Aquincumi Múzeum

Szombattól újra látogatható az Aquincumi Múzeum, az érdeklődőket a római hangulat mellett családi kalandtúrák és romkerti séták is várják.

Budapest Bábszínház

Május 29-én és 30-án gyereknap alkalmából megnyitja kapuit a Budapest Bábszínház: két különleges előadását, a Holle anyót és a 80 nap alatt a Föld körül ...

Balaton-átevezés

Elindult a nevezés az idei Balaton-átevezésre, amelyre július 10-én kerül sor, ezúttal már zamárdi központtal.

Madách Színház

Musicalkoncertekkel várja május végétől a közönséget tetőteraszán a Madách Színház, amely júniusban online Webber-bemutatóra is készül.

Kortárs költők versei a kisföldalatti állomásain

A Millenniumi Földalatti Vasút 125 éves évfordulójának tiszteletére egy héten át neves művészek előadásában kortárs versek hallhatók a kisföldalatti állomásain.

Művészetek Völgye

Újdonságok és átalakítások várhatóak a Művészetek Völgyében, új helyszínekkel nyit meg a fesztivál.

 
 
weather failed, check feed URL