Elkezdődött a szüret a villányi borvidéken

Szüretelnek a Szende Pince palkonyai Irsai Olivér szőlőültetvényén.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Alprosys Célgépgyártó Kft.

Dátum: 2020.06.16. kedd
 
 
 
 

Társaságunk sokéves tapasztalattal rendelkezik az egyedi gépgyártás területén, mely tapasztalatok alapján a hazai egyedi gépgyártó cégek közül ma már a nagyobbak közé tartozik az ALPROYS Kft.

Megrendelőink különféle iparágakból kerülnek ki, de főként multinacionális autóipari vállalatok, valamint azok beszállítói találhatóak meg Partnereink között.

Egyedi gépgyártóként minden egyes berendezést, szerelősort egyedileg, a megrendelőink igényei szerint tervezik meg, gyártják le, szerelik össze és helyezik üzembe társaságunk szakemberei.

Vállalatunkra jellemző a hosszú távú elköteleződés a szakmai fejlődés és az innováció, a partnereinkkel fennálló kiváló üzleti kapcsolatok gondozása és építése iránt, valamint szervezetünk fejlesztésére. Stabilitásunknak és folyamatos fejlődési igényünknek köszönhetően a manuálisan működő szerelősorok gyártásától eljutottunk a bonyolultabb vezérléssel ellátott, automatán vagy félautomatán működő berendezésekből álló gyártósorok teljes kivitelezéséig, az egyre a magasabb minőségű, komplex megoldások biztosítására.

Tevékenységeink:

Egyedi gépgyártás

 
 
 

Megbízói igények alapján megtervezzük legoptimálisabb célgépet, mely magába foglalja a gépépítéshez szükséges mechanikus- és villamos tervezést, egyedi alkatrészek legyártását, vezérlés-, mérés- és csavarozástechnikát, programozást és a beüzemelést. Az egyedi szerszámoktól, készülékektől kezdve a kézi munkahelyeken át egészen a fél- vagy teljesen automata állomásokig, gyártó sorokig olyan berendezéseket készítünk, melyek hosszútávon járulnak hozzá Megbízóink hatékony termeléséhez.

 

Projektvezetés

Projektvezető munkatársaink összefogják, irányítják a teljes munkafolyamatot a mechanikus tervezéstől kezdve a Megrendelőnél történő beüzemelésig.

Tervezés, programozás

 
 
 

A megrendelt célgép tervezését, programozását, majd utógondozását a projekthez kijelölt gépész- és villamosmérnökök által alkotott tervezőcsapat végzi 3D-s tervezőprogramokkal, programozó szoftverekkel.

 

Beszerzés

A vállalatirányítási rendszerünkön keresztül pontosan nyomon követhetők az egyes kereskedelmi tételek rendelése, melyek beérkeztetése meghatározott ütemtervhez igazodik, így a szükséges tételek mindig a megfelelő időpontban állnak rendelkezésre.

Forgácsolás

Forgácsoló-üzemünkben pontos műszaki rajzok alapján gyártják le szakembereink azokat az alkatrészeket, melyek kereskedelmi forgalomban nem kaphatók. Az egyedi alkatrészek a technológus kollégák szakszerű technológiai előírásai alapján, hagyományos forgácsoló gépeken vagy NC megmunkáló központokon kerülnek legyártásra.

Szerelés, beüzemelés

 
 
 

Az egyedi gépgyártás leglátványosabb fázisa az összeszerelés, a finomhangolás és a beüzemelés. Szerelőink a műszaki összeállítási rajz alapján végzik a berendezés összeszerelését. A már összeállított gép programozása, a gyártásra való felkészítése, üzemkész átadása ebben a fázisban valósul meg, a folyamat a vevőnek történő átadással zárul le.

 

Értékesítés

A beérkező ajánlatkérések és az egyeztetések alapján kerülnek kidolgozásra a műszaki koncepciók, amelyek a kalkulációk, illetve az ajánlatok alapjait képezik. Az ajánlatok megvalósításához szükséges mechanikus és villamos alkatrészeket valamint az emberi erőforrás ráfordítást is tartalmazzák.

Elérhetőségek:

Alprosys Célgépgyártó Kft.

H-9027 Győr Berkenyefa sor 5.

Telefon: +36 96 513 320

Email: alprosys@alprosys.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Vidor Fesztivál

A hagyományos Kossuth téri koncertek nélkül, de a megszokott színházi versenyprogrammal és utcai forgataggal rendezik meg az idén tizenegy naposra kibővített ...

A MÁV retró hétvégéje a Balaton északi partján

424-es gőzmozdony által továbbított személyvonat indulás után Badacsonytomaj állomásnál a MÁV nosztalgia-hétvégéjén 2020. augusztus 2-án.

ZeneVarázslat Művészeti Tábor

Kisvárda és a Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola ad otthont augusztus 2. és 7. között a ZeneVarázslat Művészeti Tábornak.

52. Kékszalag vitorlásverseny

Az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj tókerülő vitorlásverseny mezőnye a rajt után Balatonfüred közelében 2020. július 30-án.

Dióhéj Irodalmi Találkozó

Új irodalmi fesztivált indít útjára a Magyar Írószövetség, a Dióhéj Irodalmi Találkozó neves írók, költők, zenészek és zenekarok részvételével augusztus ...

Színházi estek várják a nézőket Balatonfüreden

Színházi estek várják a nézőket négy augusztusi estén a balatonfüredi Kisfaludy Színház szervezésében a Balaton-parti városban. A rendezvénysorozat első ...

 
Ez történt a héten

Nemzeti Vágta

Várhatóan 120-130 település lovasa áll majd rajthoz az idei Nemzeti Vágta vasárnap kezdődő előfutamain.

Virágos Magyarország

Kihirdették a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által az idén rendhagyó módon a lakosság számára meghirdetett Virágos Magyarország verseny győzteseit; ...

Budapest Klezmer Band

Először lép fel a veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztiválon az idén 30 éves Budapest Klezmer Band. A tradicionális zsidó zenét játszó csapat Szinetár Dóra ...

57. fogathajtó Derby

A királykategóriában, azaz a négyesek között Dobrovitz József nyerte a vasárnap befejeződött 57. fogathajtó Derbyt, amelyet Kisbér-Ászáron rendeztek.

Waterpolo Masters Summer Cup

A férfi vízilabda Magyar Kupa jövő heti helyosztói kísérő eseményeként rendezik a Waterpolo Masters Summer Cup elnevezésű kupát, melynek keretében újra ...

Balaton-átevezés

Rekordot jelentő, több mint 2000 nevezés érkezett a nyár egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvényére, a jövő vasárnapi Hervis Balaton-átevezésre.

 
 
weather failed, check feed URL