Elkezdődött a szüret a villányi borvidéken

Szüretelnek a Szende Pince palkonyai Irsai Olivér szőlőültetvényén.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Győri Szeszgyár és Finomító Zrt.

Dátum: 2020.06.18. csütörtök
 
 
 
 

A magyar családi tulajdonban lévő Győri Szeszgyár 1884 óta gyárt és finomít magas minőségű alkoholt. Legfontosabb vevői a gyógyszergyárak és kozmetikai gyártók mellett az ital és ecet gyártók ill. a festék, lakk, fólia és műanyag előállítók.

Gyógyszeripar

Piaci célcsoportunk a gyógyszeripar. A gyógyszeripar számára cukorrépa melaszból erjesztett, többszörösen lepárolt etil-alkoholt kínálunk.

Alkohol termékeink maradéktalanul megfelelnek a gyógyszeripari szabványok (Ph.EUR.; USP). Az előállítás során a GMP irányelveit követjük. Laboratóriumunk jól felszerelt, korszerű berendezésekkel ellátott, magasan képzett kollégákkal biztosítja a kiváló minőségű gyógyszeripari alkohol előállítását.

Vegyipar

 
 

Többszörösen párolt alkohol termékeink kiemelkedő fontosságú alapanyagként szolgálnak a vegyipar számos ágazata számára. Az egyre növekvő minőségi igényeket követve nagy analitikai tisztaságú alkoholt ajánlunk Vásárlóinknak a kozmetikai; háztartás vegyipari termékeket; festékeket, higítókat; fertőtlenítőszereket; csomagolóanyagokat; autókozmetikumokat; nitrocellulózt; etilacetátot stb. előállító Partnereinknek.

Élelmiszeripar

Az élelmiszeripar számára cukorrépa melaszból erjesztett, többszörösen lepárolt etil-alkoholt kínálunk. Magas minőségű mezőgazdasági eredetű termékeink kiválóan alkalmasak prémium minőségű szeszes italok és aromák előállításához. Standard minőségű finomszeszünk az ecetgyártás tökéletes alapanyaga, különböző sütőipari termékek állományjavítója, valamint élelmiszeripari csomagolások fertőtlenítőszere.

Vinasz

A melasz feldolgozása során a benne lévő cukrokat felhasználjuk az alkohol előállításához. A többi értékes anyag, nyomelem egy vinasz elnevezésű szerves trágya formájában kerül értékesítésre. A vinaszt a termelési folyamat során besűrítjük és 45%-os szárazanyag tartalommal kerül a vevőinkhez. A vinasz felhasználásának két legfontosabb területe a talajokra kijuttatva szervestrágyaként illetve biogáz erőművek alapanyagaként.

Palackozott termékek

 
 

A Győri Szeszgyár és Finomító Zrt. 2013 óta foglalkozik palackozott termékek gyártásával. Mára évente több millió liter mennyiségben értékesítjük ezen termékeinket a hazai áruházláncokban. A forgalmazott termékeket folyamatosan fejlesztjük, valamint rendszeres teszteknek vetjük alá győri laboratóriumunkban.

Elérhetőségek:

Győri Szeszgyár és Finomító Zrt.

H-9027 Győr Budai út 7.

telefon: +36/96/503-700

fax: +36/96/311-288

e-mail: info@gyoriszesz.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Vidor Fesztivál

A hagyományos Kossuth téri koncertek nélkül, de a megszokott színházi versenyprogrammal és utcai forgataggal rendezik meg az idén tizenegy naposra kibővített ...

A MÁV retró hétvégéje a Balaton északi partján

424-es gőzmozdony által továbbított személyvonat indulás után Badacsonytomaj állomásnál a MÁV nosztalgia-hétvégéjén 2020. augusztus 2-án.

ZeneVarázslat Művészeti Tábor

Kisvárda és a Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola ad otthont augusztus 2. és 7. között a ZeneVarázslat Művészeti Tábornak.

52. Kékszalag vitorlásverseny

Az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj tókerülő vitorlásverseny mezőnye a rajt után Balatonfüred közelében 2020. július 30-án.

Dióhéj Irodalmi Találkozó

Új irodalmi fesztivált indít útjára a Magyar Írószövetség, a Dióhéj Irodalmi Találkozó neves írók, költők, zenészek és zenekarok részvételével augusztus ...

Színházi estek várják a nézőket Balatonfüreden

Színházi estek várják a nézőket négy augusztusi estén a balatonfüredi Kisfaludy Színház szervezésében a Balaton-parti városban. A rendezvénysorozat első ...

 
Ez történt a héten

Nemzeti Vágta

Várhatóan 120-130 település lovasa áll majd rajthoz az idei Nemzeti Vágta vasárnap kezdődő előfutamain.

Virágos Magyarország

Kihirdették a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által az idén rendhagyó módon a lakosság számára meghirdetett Virágos Magyarország verseny győzteseit; ...

Budapest Klezmer Band

Először lép fel a veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztiválon az idén 30 éves Budapest Klezmer Band. A tradicionális zsidó zenét játszó csapat Szinetár Dóra ...

57. fogathajtó Derby

A királykategóriában, azaz a négyesek között Dobrovitz József nyerte a vasárnap befejeződött 57. fogathajtó Derbyt, amelyet Kisbér-Ászáron rendeztek.

Waterpolo Masters Summer Cup

A férfi vízilabda Magyar Kupa jövő heti helyosztói kísérő eseményeként rendezik a Waterpolo Masters Summer Cup elnevezésű kupát, melynek keretében újra ...

Balaton-átevezés

Rekordot jelentő, több mint 2000 nevezés érkezett a nyár egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvényére, a jövő vasárnapi Hervis Balaton-átevezésre.

 
 
weather failed, check feed URL